Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

Objavljeno

Spet je zacel   jaz sem cital da so bili sunki tudi do 160

Objavljeno

Tudi mene je sunek vetra lani podrl z motorjem vred na neki razgledni točki v okolici Senja. Jutri bi pa šel malo dol, če ne bi imel partnerskih obveznosti...močno pogrešam samska leta.

Objavljeno

kmet2@ pa si ga moral krstiti...

To je za srečo ,ne boš vrjel ,sem ga tak čuval med drsanjem da je sam cevna zaščita mal orajsana od moje nogce :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

tak malo škode na nobenem ni bilo a ne :)

kuro si stisnil al kaj

Kokoška je pravljica za lahko noč :P

Objavljeno

Vtis današnje dnevne vožnje po jadranki, 250 kun polovička ;) ustavli so nas 4 izven karlobaga + cca. 10 poljskih motoristov :O

Objavljeno

Vtis današnje dnevne vožnje po jadranki, 250 kun polovička ;) ustavli so nas 4 izven karlobaga + cca. 10 poljskih motoristov :O

Križac?

Objavljeno

Takoj za uno tablo izven Karlobaga ka kaze za prepoved prometa, smer Karlobag-Križac.

Objavljeno

V tistih par naseljih za Karlobagom je bolje voziti po omejitvah, tam nekje so skoraj vedno. Zdaj je bolj malo prometa in manj možnosti, da te nasproti vozeči opozorijo.

Objavljeno (popravljeno)

V tistih par naseljih za Karlobagom je bolje voziti po omejitvah, tam nekje so skoraj vedno. Zdaj je bolj malo prometa in manj možnosti, da te nasproti vozeči opozorijo.

pomoje so jim zacolali zato ker so vozili kljub prepovedi ( zapora ceste zaradi burje )

.....in burja naj bi se umirjala šele iz sobote na nedeljo, al kako ?

Popravljeno . Popravil TOMCAT
  • Všeč mi je 3
Objavljeno

Za jutri po 12h kaže v redu. Prej tako ali tako ne bom prišel do Senja. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno

ob 11h Mantova (Vrhnika)

Objavljeno

Zdle štartam. Samo grem danes po notranjosti na Plešivico do Gospiča. Jutri Panos in Mali Alan. Se vidimo v nedeljo pri Dinku na kalamarih.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Trenutno je v Starigradu bonaca, sonce vzhaja v jasno nebo...

Objavljeno

Fantazija od vremena. Nepozabni razgledi s Plesivice na Zeljavo, Bihac, Plitvice ... Jutri spon na Panos in na easy na kalamare cez Mali Alan. Ker nbenga ne poznam, naj kdo glasilke razegne tm pr Dinkot. Bom z najbl usranim mopedom s traktorskimi gumami. Lp iz zapuscenega Gospica.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!