Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 49 minutami, sand66 pravi:

Pa kaj vidte pr tem Dinkotu itak,da ni edini...??..

Nč, sej tut v Paklenici v bistvu ni nč, pa na OMW tut nč....le točke kjer obrneš :smoke:

pred 53 minutami, Nearrain pravi:

Dinko Vam sporoca, da ga v soboto kafana zaprta, ker bo v Schladming-u na ski opening-u. :smoke:

IMG_4576.thumb.JPG.587e911b839eaeec30bf8

vidm ja, pancerje je že obul :ras:

Objavljeno

Kičasto bo :D

Senj sljedećih 7 dana

• ČET
    • 20°
    • 3.png
    • PET
    • 21°
    • 3.png
    • SUB
    • 22°
    • 3.png
    • NED
    • 22°
    • 3.png
    • PON
    • 20°
    • 3.png
    • UTO
    • 21°
    • 3.png
    • SRI
    • 20°
    • 3.png
Objavljeno

Je kdo klical Dinka, da nalovi Orade :)

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

Tisti, ki ne boste na Jadranki, a imate vseeno željo po ribi za kosilo, pridite na orado v Barco v Trzin. Garantirano odlično!

Evo meni in cena:

Malica 2

Orada na žaru, peteršiljev krompir, solata, sladica     6,80€
Popravljeno . Popravil motolover
  • Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 9 minutami, motolover pravi:

Tisti, ki ne boste na Jadranki, a imate vseeno željo po ribi za kosilo, pridite na orado v Barco v Trzin. Garantirano odlično!

Evo meni in cena:

Malica 2

Orada na žaru, peteršiljev krompir, solata, sladica     6,80€

a je to akvarijska oradica :)

Objavljeno (popravljeno)
pred 1 uro, solorider pravi:

Je kdo klical Dinka, da nalovi Orade :)

Najbrž, ker v Zadarskom vjesniku, je pisalo da so srečali Orade na Mađarsko Slovenski meji, kjer se izdajajo za emigrante :smoke:

pred 38 minutami, builder pravi:

sveže ulovljena:lol1:, tak kot vse, ki si jih da zdaj jedel:P

a obstajajo tut stare in smrdljive, ki jih lahko uloviš? :mad:

Popravljeno . Popravil DAMI34
  • Všeč mi je 3
Objavljeno

Solorider je vse zbrcal! :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Nič kolačev, samo napolitanke. 

Nazaj grede srečal forumaša, ki je na cesti pri Križacu sesul kozo (bo sam več povedal, če bo hotel) in tik pred mejo še enega z GSA, ki je nabodel srno. Oba k sreči brez resnejših poškodb. GSA na šlep službo, forumaš domov po cesti.

Objavljeno

dejgajebat! zadnč sva z edotom tud skor koze odnesla al pa obratno. zgleda da so večja nevarnost kot austrijski autodomarji.

u tork grem pa fuckoff deu! oću kolaće!

Objavljeno
pred 58 minutami, motolover pravi:

Nazaj grede srečal forumaša, ki je na cesti pri Križacu sesul kozo (bo sam več povedal, če bo hotel) in tik pred mejo še enega z GSA, ki je nabodel srno. Oba k sreči brez resnejših poškodb. GSA na šlep službo, forumaš domov po cesti.

Klinc, tud koze niso več, kot so učasih ble. Dimenzijsko je bila skoraj na nivoju bajka. Meketala je pa samo še kakih 5 minut. Otečen in poriban kolen, mal zelen prst na nogi in nekaj majših delov za zamenjat. Preseneča robustnost hard endura. Hvala družini z Reško registracijo za pomoč. Motoloverju za krajše spremstvo in seveda FrigoFropsu, ker me potem ni več izpustil z nišana.

Slike bodo, sam še ne vem kdaj, ker se je tudi foto valjal po asfaltu. Sem že naredil burning test in dela.

Objavljeno
pred 11 urami, motolover pravi:

Ja res je, samo napolitanke in keksi. Ne poveš pa, da je bil pelinkovec (sem ga tako na hiter spil, da ni prišel na sliko:ras:)

SAM_2814.JPG

Objavljeno
pred 23 minutami, DAMI34 pravi:

Koze (takšne in drugačne) so problem. Največkrat visijo v smeri navzdol na levi strani in obirajo grmoulje, da jih niti ne vidiš v skalah...če kako sekundo pa hopcup in že je na cesti. :(

Ta je prletela direkt na konc nepreglednega ovinka. Oziroma za njo jih je prečkal cesto še kakih 5 kosov. Sreča, da nisem vozil hitro (al pa smola, ker bi bil že mimo). Probal sem jo obvozit, pa ni znesl. Tud nobenga avta ni bilo nasprot, ker bi se ustavil pod kolesi. Zgleda pa da so ušle, ker ni bilo na videlo nobenega pastirja. Zdej je kar je. Tale teden si bom cajtal koleno, pol se pa igral mehanika.

@jskrablin: Hvala

• Všeč mi je 2
Objavljeno

JUTR.

10.11

še kdo za Goatspotting ??

5640a7cc1da45_goatspotting01.thumb.jpg.9

okol 10.30 na OMW.

Objavljeno

Sreda,četrtek Paklenica ....če dobim dopust .....

pred 12 urami, Whiskey pravi:

Ta je prletela direkt na konc nepreglednega ovinka. Oziroma za njo jih je prečkal cesto še kakih 5 kosov. Sreča, da nisem vozil hitro (al pa smola, ker bi bil že mimo). Probal sem jo obvozit, pa ni znesl. Tud nobenga avta ni bilo nasprot, ker bi se ustavil pod kolesi. Zgleda pa da so ušle, ker ni bilo na videlo nobenega pastirja. Zdej je kar je. Tale teden si bom cajtal koleno, pol se pa igral mehanika.

@jskrablin: Hvala

Neprilagojena hitrost .......ker te poznam vem da si vozil pod omejitvami ,a še vedno neprilagojeno bi rekli ta pametni oziroma ta plavi ,se zgodi ,pocajtaj se !

Objavljeno

Mrbit pa jst pičim v soboto:bounce:. Čeprav je motor že pospravljen. moram gume do konca znucat

• Všeč mi je 3

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!