Skoči na vsebino

Jadranska magistrala

jemcek
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

Sta ze sla? Midva ravnokar narocla .. ;)

Stari, pocukal sem 18 rokavov, vsi me cudno gledajo, mogoce bom celo tepen .. predvidevam, da sta ze šla .. ;)

Popravljeno . Popravil Texo
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 urami, Texo pravi:

Sta ze sla? Midva ravnokar narocla .. ;)

Stari, pocukal sem 18 rokavov, vsi me cudno gledajo, mogoce bom celo tepen .. predvidevam, da sta ze šla .. ;)

Pa je sla runda u kurac!  :lol1:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 19 urami, Texo pravi:

Zakaj nikjer nobenga? Vse prazno, parkirisce sameva .. 

jeseni, zdej ni za hodit dol, prevroče, preveč turistov...še mal, še mal pa bo jesen, pozimi nas bo pa še manj :P

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Texo včeraj sva zabluzila v sosedni gostilni od Dinkota na gemištih... :)

Dami prou lepo toplo je bilk včeraj. Danes bo pa se bolj vroce :). Gužve ni blk nobene. Par avtomobilom dva avtodomarja. 

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 8. 7. 2016 at 5:34, Texo pravi:

po keri poti it na relaciji delnice-jadranovo? čez one fužine in zlobin ali pa gor proti grobniku in potem levo pred grobnikom?

edit: google maps:

https://www.google.com/maps/dir/45.3725809,14.7816929/45.2320387,14.6277126/@45.2912331,14.6362532,12z/data=!4m4!4m3!2m1!1b1!3e0

Tole je najboljša pot do "Jadranke" na kateri se izogneš gužvi in "problemom" v naseljih od Bakarca do Vinodola, če le nimaš hyper sport mašine. Vmes je par km kar slabega asfalta ampak normalno prevozno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 minutami, MiNa pravi:

Tole je najboljša pot do "Jadranke" na kateri se izogneš gužvi in "problemom" v naseljih od Bakarca do Vinodola, če le nimaš hyper sport mašine. Vmes je par km kar slabega asfalta ampak normalno prevozno.

ja "problemi" so lahko drugačni... naprimer mama vepar z dvema mladičema na sred ceste iz oči v oči, stojiš na kakih 15m razdalje pa ne upaš obrnt k ne gre brez popravljanja,,,, nažgem gas mama ne šljivi 5%, ko to nardim tretjič se en od tamladih zdrzne in naprej u gmajno, mama pa za njim...ammmm  a če je bla "črtica" ?? :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, drmr69 pravi:

ja "problemi" so lahko drugačni... naprimer mama vepar z dvema mladičema na sred ceste iz oči v oči, stojiš na kakih 15m razdalje pa ne upaš obrnt k ne gre brez popravljanja,,,, nažgem gas mama ne šljivi 5%, ko to nardim tretjič se en od tamladih zdrzne in naprej u gmajno, mama pa za njim...ammmm  a če je bla "črtica" ?? :yea2:

namest vepar vstavi besedo medved....ja, tut črtica je bla :P

kolegica pa je namest vepar fasala besdo srna, pa šla v maline....počit ključnico.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, DAMI34 pravi:

namest vepar vstavi besedo medved....ja, tut črtica je bla :P

kolegica pa je namest vepar fasala besdo srna, pa šla v maline....počit ključnico.

Boljš vepar, krava al pa medved kot nezbran šofer preko črte, ki označuje polovico ceste s telefonom v roki....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no, sj ti problemi te lahhko naskočijo bilokje..tako da statistika je qurba

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, bobi1001 pravi:

Jest  še kr bluzim tle dol 

Je tista taprva fotka narjena na Pagu? Jest bom prvo polovico avgusta dol...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, izibajker pravi:

Je tista taprva fotka narjena na Pagu? Jest bom prvo polovico avgusta dol...

Je na Paškem mostu,stacioniran v Metajni pol pa mal bluzm po jadranki gor pa dol ,ampak je treba it zgodi zjutraj in do ene enih dveh nazaj ker pol je prevroče.

Je pa drgač kul:P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, bobi1001 pravi:

Je na Paškem mostu,stacioniran v Metajni pol pa mal bluzm po jadranki gor pa dol ,ampak je treba it zgodi zjutraj in do ene enih dveh nazaj ker pol je prevroče.

Ja, tut lani smo bili dol v istem terminu, prva polovica avgusta. Bilo je kot v peklu. Z bajkom sem se lohk vozu samo do ene 10h dopoldan, al pa zvečer... Pa ne preveč reklame delat, da ne bojo teli jadran rejserji tja navalil, pol pa adijo mir in spokojna uživancija na plaži...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V ponedeljek grem v Stinico in se bom kar vozil po jadranki, vendar sem se danes vozil med Sevnico in Škocjanom, pa med Novim mestom in Karlovcem. Lahko rečem, da so te ceste povsem primerljive z jadranko, morda celo boljše v smislu, da lahko uživam tudi pri manjši hitrosti. Asfalt je večinoma dober zlasti od odcepa pri Sevnici do kraja Dolenje Radulje. Morda ponekod pesek na ovinkih, prometa dosti manj kot ob morju, precej bliže (zlasti za Dolenjce), v glavnem meni se je zdelo odlično. Bom še uporabljal te ceste. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, Texo pravi:

PANO_20160709_191310-01.jpeg

IMG_20160709_204532-01.jpeg:angryrant1::angryrant2:

.

... stari, sem te že hotu opomnt, da si kar dvakrat objavil fotke ... :eek:

... pa se mi zdi, da to niti ni tko moteče ... :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Texo

Jest bi tut to mel k si sliku :P

Pa potrjujem kunolovko ob 14:00 na omenjeni lokaciji. Mislim da je specializirana na motoriste ker me je prebadala z oćmi še ko sem bil že mimo. :quad:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

56 minutes ago, pik1 said:

.

... stari, sem te že hotu opomnt, da si kar dvakrat objavil fotke ... :eek:

... pa se mi zdi, da to niti ni tko moteče ... :kva2:

......

Editiranje mi ne gre najbolj boljšično od rok .. še posebej je uporabniku neprijazno med vožnjo z gmsom v levi roki po 6 al 7 ožujskih .. :drunk::OK:

Evo .. živi dokaz je ta post ......:angryrant2:

29 minutes ago, alko1 said:

Texo

Pa potrjujem kunolovko ob 14:00 na omenjeni lokaciji. Mislim da je specializirana na motoriste ker me je prebadala z oćmi še ko sem bil že mimo. :quad:

Kaj to? A Paški most? To nej jaz gradil, nej to moje .. :P

Popravljeno . Popravil Texo
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 urami, alko1 pravi:

Texo

Potrjujem izkušnjo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A zakaj ni take guzve na Jadranki? Zato ker je jadran POLN anglezov/americanov, ki letijo za cca 50e iz Londona v Split! Ryan Air, nizkocenovc. ;) 

Potem pa vsi lezejo na trajekte..

Popravljeno . Popravil ukica
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej bo polna...po 15.07 se bo začelo, s 1.8. pa še talijani udarijo.... :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!