Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 4 urami, kronik pravi:

Nadam se da ce Schengenski sporazum uskoro biti potpisan. 

Jaz pa upam, da nikoli. Sej ne rečem, za posameznike, so Hrvatje čist fajn ljudje. Sem jih ogromno spoznal in večina jih je super. Ampak Hrvati kot sosedi pa...jebejo na vsakem koraku kar se meje tiče. In ednini vzvod, da se meje uredijo je šengen.

Ampak kolikor "poznam" naše politike, kakšna nezadidljiva parcelica nekje na morju bo rešila vse.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 3 urami, Erik99 pravi:

Sem pričakoval na desetine km kačic med Senjem in Paklenico, dejansko pa jih je kakšen km ali dva..., se pa res občutijo, motor kar zamika...

20210612_131607.thumb.jpg.9837325c5aaf8a8d536d766b2796359f.jpg

20210612_135127.thumb.jpg.226c077ed980d2a5c333bc867b0d65ae.jpg

20210612_143138.thumb.jpg.48e3ad38d7d7040f4275cbd62bb2fa36.jpg

važno da niso Mitaske krive :P

ps. prti so kr neki :D

Objavljeno
pred 29 minutami, ChilliPalmer pravi:

Ponavad zmer k prletimo v Paklenico al k Marinu na zacetku, al Dinko,tokrat smo pa prletel nasproti pumpe v ustarijo Lucija. Petarda od hrane, velke porcije za prave dedce, kelnar pa pomoje gazda, cist model, prov uziva v tem kar dela, res na nivoju. Pa se parking je ogromn, da ni treba motorjev na kup zlagat k pr Dinku. ???

IMG_20210612_175915.jpg

zakaj me nisi povabil? 

Objavljeno
pred 2 urami, DAMI34 pravi:

važno da niso Mitaske krive :P

ps. prti so kr neki :D

Ene dve mizi sta imeli še klasične tako, da lahko izbiraš, samo tam je ista hrana 30% dražja...

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno
pred eno uro, Snečer pravi:

Mejni prehod Novokračine že v Šengenu :)

so samo pomahali

maš srečo, mene vedno poskenirajo, pa še bareabe iz EU so pogruntali da lahko grejo čez.

Objavljeno
2 hours ago, DAMI34 said:

maš srečo, mene vedno poskenirajo, pa še bareabe iz EU so pogruntali da lahko grejo čez.

Predvsem to. Z avtodomi in prikolicami po tistih cesticah .. argh!

Objavljeno

Brez problemov čez mejo samo z kartončkom o ceplenju tja in nazaj.

Objavljeno

Danes greva z ženo mal do Krka. Na Petrini potrdila o cepljenju ok, ko vtakne osebne pa šok. Gaspa pravi, da imava oba karanteno do 15. Pojma nimava o tem. Šlo je pa takole. Prejšnji teden sva šla dol, oba drugič cepljena 10 dni, sam sem imel tudi hitri test. Pa smo zaradi žene pisali trantit. Ko sva se vračala (Babno polje) je hrvaški policist le odmahnil z roko, ker ni bilo beleženja avtomatsko karantena. Sledila je pridiga, da tranzit ni če vztopiš in izstopiš v isto državo, klicarjenje, na konca pa še preverjanje na naši strani, ali sva res prestopila mejo v dvanajstih urah. Na koncu so vse tri gospe ugotovile, da sva imela prejšnji teden vse pogoje za vsto in ni bilo treba pisati tranzit in naju spustila naprej z opombo, da bova da 15. imela enake probleme, če bova še želela vstopiti v HR.

PS. Tudi danes nas hrvaški policist ni ustavil ob izhodu

Objavljeno
Ob 11. 6. 2021 ob 21:42, Snečer pravi:

nekako tako ja...kmalu bodo samo še mahali...

Včeraj je bilo dejansko tako, on bi se kar pogovarjal o motorju, za mano kolona...pa mu pravim, da se nisem uspel prijavit v enter.croatia, ker stran ni delala in on meni - pa preživjet čete i bez toga.....in u njihovi "čajbi" vsi brez mask na 1 m2...hahhahhhaaa

• Haha 2
  • Šokiran 1
Objavljeno
pred 56 minutami, tomaz69 pravi:

Včeraj je bilo dejansko tako, on bi se kar pogovarjal o motorju, za mano kolona...pa mu pravim, da se nisem uspel prijavit v enter.croatia, ker stran ni delala in on meni - pa preživjet čete i bez toga.....in u njihovi "čajbi" vsi brez mask na 1 m2...hahhahhhaaa

a so spraševali kako se wilberse nastavi na Tracerju? Ja, potem traja, ja :P

Vse ostalo....faking birokracija. Manjši kot je IQ organa (neglede na stran meje) bolj bo šel v detajle

Objavljeno
pred eno uro, tomaz69 pravi:

za motosvet mu povej...

Objavljeno
pred 57 minutami, DAMI34 pravi:

Vse ostalo....faking birokracija. Manjši kot je IQ organa (neglede na stran meje) bolj bo šel v detajle

in da ne omenjam barov...včeraj fuzbal, vsi vrtovi z big TV in natlaaačene šahovnice....

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 uro, tomaz69 pravi:

in da ne omenjam barov...včeraj fuzbal, vsi vrtovi z big TV in natlaaačene šahovnice....

ma CRO je zelena, a nisi vedu :P

Objavljeno
pred 15 urami, DAMI34 pravi:

ma CRO je zelena, a nisi vedu :P

vedu ja, sam to bo pr nas veljalo, če bo, ko bomo beli,.....?:lol1:

Objavljeno
On 7/24/2020 at 11:32 AM, elbarto said:

@ franc  Saj v tem je finta, znak ni v skladu s predpisi.. mali debeli pa mi je napisal kazen zaradi neupoštevanja znaka... tudi pravni poduk bi mi moral dati, na moje vprašanje o velikosti, pa je rekel "ja to neznam, znam samo da ste prevozili postavljeni znak".. 

Dejstvo je, znak ni v skladu s predpisi, me prav zanima, kdaj in kako bo zamenjan

pred cca mesecm in pol sem se peljal tam mimo, znak še ni bil menjan.. tako da če koga hočejo nategnit zaradi prevozene table ( dejansko nategnit, ker nimajo pravne podlage), preverite pred tem, če je će menjano..  Dajte prosim tisti, ki redno vozite tam, malo pogledat..

Sem pa ta vikend opazil še nekaj podobnih tabel, tudi v notranjosti, ne samo na zgornjem delu jadranske magistrale... zgleda je to njihova folklora.. 

Objavljeno

Žal zaradi šihta ne bo zneslo ..

Štart prestavljen na soboto! :kva2:

9 hours ago, Pero75 said:

Se kdo jutri odpravlja proti Karlobagu, Zadru? 

Objavljeno

Je bil kdo zdaj pred kratkim na jadranki pa da je šel nazaj brez testa?

Namrec kolega so vceraj zajebavali ko se je vracal nazaj da kao rabi test po dolgem kreganju ga je le spustil.

V ponedeljek se je testiral v torek je šel dol včeraj zvečer pa nazaj za dol nobenih težav za nazaj so mu pa težili da kao rabi nov hitri test ker ta mu ne velja več, izgleda da si naši modri vsak po svoje razlagajo zakone?

Jaz grem dol naslednji teden v četrtek upam da ne naletim na prepametne policaje??

Objavljeno
pred 1 uro, djexxtreme pravi:

Namrec kolega so vceraj zajebavali ko se je vracal nazaj da kao rabi test po dolgem kreganju ga je le spustil.

V ponedeljek se je testiral v torek je šel dol včeraj zvečer pa nazaj za dol nobenih težav za nazaj so mu pa težili da kao rabi nov hitri test ker ta mu ne velja več, izgleda da si naši modri vsak po svoje razlagajo zakone?

Jaz grem dol naslednji teden v četrtek upam da ne naletim na prepametne policaje??

Test velja 48 ur, prac so imeli, da so mu težili.

Izpustili so ga samo zato, ker se jim ni dalo ukvarjat s prijavo.

Objavljeno
pred 1 uro, KARMEN1 pravi:

Čakaj malo a niso dober teden nazaj spremenil pogoje za vstop in izstop iz države, kolikor je meni jasno potrebuješ test samo za dol če greš recimo na hrvaško za 3 dni za nazaj pa ne potrebuješ drugega kot potrdilo o plačani namestitvi ali taksi pač kjer si prespal??

Kopirano iz linka:

Če pa prihajate v Slovenijo iz »zelenega« območja oz. območja, ki ni na slovenskem rdečem seznamu, kjer ni visokega tveganja za okužbo, pa to pomeni, da lahko od sobote , 12. 6. naprej vstopite brez napotitve v karanteno in brez dodatnih potrdil glede testov. To velja tudi za potnike, ki so že ob hrvaški obali.

Ob vstopu v Slovenijo mora oseba dokazati, da je v obdobju, ko ni bila v Sloveniji, bivala v »zelenem« območju. To je najlažje s plačanim računom za bivanje v kampu ali hotelu oz. potrdilom o prijavi oseb npr. plačana turistična taksa. Dokazila so lahko  tudi npr. vabilo, račun, tudi SMS pri vstopu v omrežje države ...

https://www.avtokampi.si/novice/hrvaska-obala-od-sobote-na-slovenskem-zelenem-seznamu

Objavljeno
pred 4 urami, djexxtreme pravi:

testa ne rabiš za nazaj, sem dal večkrat povezavo na "članek". Rabiš pa dokazovat, kje si bival, torej, da si bil v zelenem delu Hrvaške.

Prepametni so pa itak, drugega ne znajo, kot lastni narod jebat, sicer po komandi, ampak nekateri so prav zagrizeni s svojimi umotvori.

pred 2 urami, KARMEN1 pravi:

ne ni res. so spet spremenili glej zgoraj post

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!