Skoči na vsebino

Nalepke, logotipi, vinil folija... za motor

Priporočene objave

Objavljeno

Sej je moj tud že v letih, pa mu vseeno lahko vsake tolk časa kej prvoščm :D

Sej jaz bi moral moji mucki kaj takega privoščit, ker je cela šekasta od poškodb pri prejšnjem lastniku :D

Objavljeno

jaz sem v mb vprašal za prednji blatnik, pa mi je tip reku ene 120€ če mi ga obleče v karbon folijo. preveč se mi zdi...

Objavljeno (popravljeno)

jaz sem v mb vprašal za prednji blatnik, pa mi je tip reku ene 120€ če mi ga obleče v karbon folijo. preveč se mi zdi...

meni je vzel 100 € za tank ter 20 € za nalepko pokrova in pajka(alunalepka),tako, da za blatnik se mi zdi absolutno predrago

240220111391.jpg

29112010966.jpg

Popravljeno . Popravil eraser70
Objavljeno (popravljeno)

120€ samo za blatnik :O k je mogoče mislu za avto???

Drugač pa @eraser70

:D Popravljeno . Popravil BIZKIT
Objavljeno

Aja pa še tole: kaj pol k je motor preliman moraš it barvo vozila zamenjat v prometi?

Ne..

Objavljeno

ja 120€ mi je reku za blatnik ki nima niti pol kvadratnega metra. Tip dela tam pod pohorjem (cesta proti rušam) sam folije pa mi ni hotu prodat.

Objavljeno

ja 120€ mi je reku za blatnik ki nima niti pol kvadratnega metra. Tip dela tam pod pohorjem (cesta proti rušam) sam folije pa mi ni hotu prodat.

Tukaj lahko kupis samo folijo:

folija1

folija2

Objavljeno

jest sm si za par evrou narocu karbon folijo iz ebaya 3D Dinoc, lih rolk da sm probal naredit par zakompliciranih delou na motorju.... pa tut sam sm ti vse prelepil. se mi zdi da je zadeva dost simpl (beri: ni vredna 120 eur za blatnik).

post-3531-0-83476100-1314560093_thumb.jpg

post-3531-0-98721700-1314560100_thumb.jpg

post-3531-0-78739000-1314560107_thumb.jpg

post-3531-0-36503900-1314560121_thumb.jpg

post-3531-0-07379600-1314560127_thumb.jpg

post-3531-0-81812900-1314560132_thumb.jpg

mam tud del na drugi strani motorja, je se lepsi, sem dejansko pazil pri stukanju, da se "vlakna" prekrivajo in sledijo vzorcu

Objavljeno

Ma folije sploh ni problem dobit.Pri men je problem,ker je tank take oblike,da ga je treba sestavit iz treh delov.

@Pervy tud men je reku prvo da ne bo drago.Pol ko pa sem povedal,da hocem ta debelo karbonsko folijo pa je zacel jamrat,da je ta skoraj enkrat drazja od tatanke in,da z delom vsaj 100eu.

Imam se pa nek kos karbonske folije doma in bom,ko najdem cas poizkusi sam oblect desni in levi bok kesla.Sredino bi obdrzal crno.Ce uspe, uspe,ce ne pac ne...itak mi lezi...Ce ne prej pozimi ko bo cas...

Objavljeno

.fenks.

je potrebno to folijo kaj zagret z vročim zrakom al se da brez ? bi šlo z navadnim fenom ?

Objavljeno

.fenks.

je potrebno to folijo kaj zagret z vročim zrakom al se da brez ? bi šlo z navadnim fenom ?

Da, folija se segreje z vročim zrakom, da se prilagodi neravni površini. Ko je nalepljena je treba folijo zagret na dobrih 90 stopinj, da zgubi spominski efekt in se kasneje ne skrči ter odlepi, seveda ob predpogoju, da imate kvalitetno cast folijo, ki je primerna in obstojna za take stvari.

G

Objavljeno

to smo že v eni temi o nalepkah debatirali... js se sam ukvarjam profesionalno s to zadevo. Car wrapping, reklamne table in te fore. Zadeve so zelo obstojne če so prav narejene. Folije se pa dobi take in drugačne.

Če koga kaj zanima naj kar vpraša. Motorje sem lepil take in drugačne, tako da, se da marsikaj...

Objavljeno

to smo že v eni temi o nalepkah debatirali... js se sam ukvarjam profesionalno s to zadevo. Car wrapping, reklamne table in te fore. Zadeve so zelo obstojne če so prav narejene. Folije se pa dobi take in drugačne.

Če koga kaj zanima naj kar vpraša. Motorje sem lepil take in drugačne, tako da, se da marsikaj...

Podkrepi svoje besede z slikami tvojega dela :photo: , zanima me :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Mene tudi zanima...

Sicer pa ali kdo pozna koga na Gorenjskem, ki kvalitetno lepi te folije in se ne bo ustrašil neravnih površin na motorju?

Objavljeno

Podkrepi svoje besede z slikami tvojega dela :photo: , zanima me :)

dobiš... sam dan ali tri počakej, da do slik pridem (mamvpisarninaračunalu)

Objavljeno

dobiš... sam dan ali tri počakej, da do slik pridem (mamvpisarninaračunalu)

...kaj pa kakšna internet stran... :hmm:

Objavljeno

nimam... lahko pa si pogledaš pri stricu googlo pa vpišeš bike vinyl wrap pa dobiš svašta...

en motor, pa si si lahko pobliže ogledal in potikal včerej na mxijevi varni vožnji... Te ni bilo-yeba :)

Objavljeno

Izdelam nalepke po želji. Najraje vidim, če imate osnutek v vektorski obliki, sicer pa jo tudi sam oblikujem. Lahko so tiskane ali pa rezane iz barvne folije, tudi odsevne. Kontakt na mob. 051 715 632

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

Da malo obudim temo...ker mam 3 komplete plastih za moj husky, bi rad dal vsaj enega v foljo. Ker ste predvsem omenjali štajerski konec, me zanima še za primorskega, če kdo koga pozna ki vredu ter ugodno to dela? (uporabnika gizmOkak sem kontaktiral)

Objavljeno (popravljeno)

Pri meni dogaja nekaj novega, nudim izrez vinilnih samolepilnih nalepk.

Če kdo potrebuje kakšno štartno številko, kakšen napis, ali izrezano grafiko, lahko tudi kakšno nalepko za na avto itd.

Lep dan še naprej.

JakaI

Popravljeno . Popravil HyperJack
  • 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Aja pa še tole: kaj pol k je motor preliman moraš it barvo vozila zamenjat v prometi?

za avto je treba. 15 eu stane. tk da glede an to da pr nas serejo za vsako malenkost sm 99% preprican da je treba tud za motor
Objavljeno

Da malo obudim temo...ker mam 3 komplete plastih za moj husky, bi rad dal vsaj enega v foljo. Ker ste predvsem omenjali štajerski konec, me zanima še za primorskega, če kdo koga pozna ki vredu ter ugodno to dela? (uporabnika gizmOkak sem kontaktiral)

poklici

http://www.amc-golob.com/

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

ve kdo, če se da na motor tudi folijo nalepit, tak kot imajo zj na avtih da barvo spremeniš ?ma gdo izkušnje

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!