RobiRoberto Objavljeno Julij 10, 2012 Opozori Objavljeno Julij 10, 2012 Živnorc & Umetnica51 ??????????????????????????????????????????????? umetnica51, BinaBana in gandi 3
umetnica51 Objavljeno Julij 10, 2012 Opozori Objavljeno Julij 10, 2012 dej raj uno taneresno sliko gor nalimi no umirite se, tista ni za javnost.... že na tej sliki sta me dva norca skoraj podrla s težo svojih rok BinaBana 1
nejcgs Objavljeno Julij 10, 2012 Opozori Objavljeno Julij 10, 2012 Resni del Neresni del .... ga ni blo ka smo bli sami resni .... :lol1: Igor no dejmo, dejmo, kje imaš še uno tadrugo??
dotem Objavljeno Julij 10, 2012 Opozori Objavljeno Julij 10, 2012 danes po dolgem i počez prečesal bloško in vidovsko planoto pripororočam motoristom, kateri ne marajo pozdraljat.... ure in ure ni treba enkrat dignit roke :closedeyes: BinaBana, JONI 46 in trebor 3
Popularna objava nejcgs Objavljeno Julij 11, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 11, 2012 sicer še od nedelje; pa je res GS za ženske; se ena luštna bejba prvič usede gor in zapelje brez problema, pol bi pa še kr mal zaplesala na motorju. Pa naj kdo reče da je GS težka nerodna krava. To je lep nobel damski motor. Jaz si bom pa omislil GSA, k je pa za desce BelaStrela, cikadina, alen1 in 9 others 12
maus Objavljeno Julij 11, 2012 Opozori Objavljeno Julij 11, 2012 jp .. GS je motor za pićke :lol: ... Gasperr, gsxf750, Ninč in 1 other 4
sayo Objavljeno Julij 11, 2012 Opozori Objavljeno Julij 11, 2012 jp .. GS je motor za pićke :lol: ... Daj ne bluzi, GS je za prave "MOŽAKARJE"
maus Objavljeno Julij 11, 2012 Opozori Objavljeno Julij 11, 2012 js sm sam potrdu, kar je v postu pred mano povedal NejcGS ... edin, da se je lepš izrazu k js, ks sm "prostak jedan" ... :lol: vtise, ki so na punco naredili, so očitno fantastični .. še dobr, da je mela čelado gor, če ne bi se okol glave smejala p.s. .. nejc kera je to ? BinaBana in cikadina 2
Popularna objava Tačka Objavljeno Julij 11, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 11, 2012 Daj ne bluzi, GS je za prave "MOŽAKARJE" Oo pa jaa!... [media=] trebor, basbas, nejcgs in 8 others 11
nejcgs Objavljeno Julij 11, 2012 Opozori Objavljeno Julij 11, 2012 p.s. .. nejc kera je to ? to je ena mijauuu huda mačkica z nickom strela - črna strela :-)))) BinaBana in maus 2
SLVR Objavljeno Julij 12, 2012 Opozori Objavljeno Julij 12, 2012 Danes naredil lepo popoldansko furco čez Jugorje, sem imel spoznavanje z ovinki. Slikal nisem skoraj nič ker se nisem ustavljal razen za pavzico v Novem mestu, da sem se malce napojil. Vreme je bilo sicer oblačno a prijetno hladno. Ruzak z dežno podlogo za kombinezon pa obvezna oprema - za vsak slučaj. Takole sem ustrahoval parkirno hišo in štel motorje ... nobenega ni bilo! BinaBana, strajnarR in BIZKIT 3
Popularna objava Keiko Objavljeno Julij 13, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 13, 2012 Danes spet izlet na Hrvaško... Najbolj hecno je to, da se zjutraj nikakor nisem mogla odločit ali bi šla, ali grem raje na kakšno krajšo furco tu pri nas. Ker pa se bo moj dopust čez dva dni končal, sem se odločla, da vseeno izkoristim kar cel dan. Spet bolj pozen dopoldanski štart - čez Rakek, Sodražico, Ribnico, Kočevje in Črnomelj v Metliko, tam čez mejo in po moji standardni - čez Netretić do Karlovca, kjer se je končno toliko segrelo da mi je bilo toplo tudi brez termo majice .) Tam sem izgubila skoraj eno uro z vozakanjem po mestu in iskanjem ceste (št. 36) iz Karlovca čez Šišljavić. Po ne vem koliko neuspelih poskusih sem za pot vprašala enega luštnega fanta na črpalki, a kot se je potem izkazalo, mi je povedal pot do ceste, po kateri sem se hotla vrnit v Karlovec. A nič zato - sem pač obrnila smer. Iz Karlovca me je napotil na jug (po isti cesti, kot sem vozila zadnjič v smeri proti Slunju), le da sem tokrat v Brezovi glavi zavila proti vzhodu... v Vojniću levo, še vedno na vzhod čez... Tudi tukaj (tako, kot na območju proti Slunju in od Plitvićkih gor do Ogulina) imajo še polno takih lesenih hišk.. ali takih iz opeke... še največ pa jih je zidanih, a brez fasade. Ker je bilo že kar pozno popoldne sem v Glini zavila na sever (namesto na jug v smeri proti Bosni, kamor me je tudi mikalo) v smeri proti Prekopi. Pokrajina tukaj zelo spominja na našo Belo Krajino - z brezami in praprotjo spodaj... Kolikor so bile prej ceste bolj kot ne vijugaste, postane tukaj vse dolgočasno in ravno... Čez Glino do Petrinje po čisto zje*bani in prekopani cesti... Tukaj sem celo srečala nekaj motoristov In ker sem že bila v stitih koncih je bilo seveda treba it domov čez... Tudi tukaj je bilo vroče, spodaj ob reki so se veselo kopali. Stari del mesta je bil preveč kaotičen zame, zato sem se brez fotk zelo hitro vrnila nazaj na obvoznico in na zahod čez Letovanić... Nekje na poti proti Staremu Brodu se je spet pojavil makadam, tako da če ne bi vprašala za pot domačinov, ki so šli mimo, bi sigurno obrnila ker sem mislila da sem falila. Vmes sem res falila en odcep ker se je makadamski cesti priključila ena asfaltirana, na katero sem zavila, saj sem mislila da je to ta prava pot v smeri proti Karlovcu - tam sem zgubila ene 20 min, saj sem se mogla vračat nazaj do makadama.Ta makadamski del ceste je res obupen in zjahan, tako da sem skoraj vriskala ko je bilo konec tistih dobrih deset ali več km-jev in se je spet pojavil asfalt... Table oz. označbe cest v teh koncih so obupne, zato sem se tudi tam lovila in obračala in potek končno našla pravo pot čez Pokupsko, Donjo Kupčino in Rečico - tukaj se srečala tole žwauco... in potem končno nazaj v Karlovac. No - tam pa se moj dan ni zaključil ravno najboljše V enem krožišču (kjer sem šla že vsakič do zdaj, je ful zlizan asfalt, zato grem vedno počasi kot po jajcih) sem peljala lepo počasi, dala žmigavc da bom šla ven, še gledala v uni kamiončin pred mano - je bil brez žmigavca - zato sem ga odmislila (da gre naprej). No in ko je bilo treba zapeljat ven je uni gladko brez žmigavca zapeljal pred mano ven in takoj zatem zabremzal (takoj pri izvozu je prehod za pešče če se prav spomnim - nisem pa prepričana če je dejansko bremzal zaradi tega). Ker se je vse zgodilo tako hitro, sem preveč hitro odreagirala tudi jaz in očitno preveč na hitro stisnila prednjo bremzo, zato me je skipalo z motorja, motor pa je drsel še par metrov po krožišču naprej. Ker je bilo dovolj varnostne, se je motor ustavil par metrov prem kamiončinom, jaz pa še prej... Tip je celo obstal in mi pomagal pobrat motor, se probal še nekaj usajat in potem preden sem uspela registrirat seveda veselo odpeljal stran Z mano je vse OK, motor pa je prav grdo zrajsan po levi strani Po nekaj minutah mi ga je uspelo vžgat in se odpeljat do naslednjega križišča, kjer sem se spet mogla ustavit, saj višje kot do druge nisem uspela prestavt zaradi zvite ročke. Sem klicala svojega serviserja, kaj lahko nardim - je povedal da ročko komot zvijem nazaj ker je železna, ostal je le problem kako, s čim :unsure: V tistem pripeljeta mimo policaja in vprašata kaj je narobe in da če lahko pomagata - kako sem ju bila vesela :yes: Jima niti nisem razlagala kako je prišlo do tega, sem rekla samo, da sem padla v krožnem - kaj čem razlagat da je tipo zviznil - niti registrske nisem vidla... Kako je majhen svet - oba sta motorista, oba imata kwake in sta me prijazno hitela tolažit da bomo že vse zrihtali. Klicala prijatelja mehanika, vmes sem dobila pridigo zakaj se vozim sama, da to res ni najbolj fajn, sploh v takšnih situacijah... Tisti fant hitro prišel in še hitreje zrihtal in jeeeeej dejansko je bilo to vse Motor dela. Po zahvali in nekaj-minutnem poslavljanju (res sta me prijetno presenetla! No - vsi skupaj so me ) sem se odpravla nazaj proti Sloveniji. Sicer mi je šlo celo pot do doma na jok ker je tako grdo popraskan (jah velika sentimentalna navezanost na mojega kwaka, ki mi tako dobro služi ), ma dobro - samo da je sicer cel in da sem jaz cela. Od tam sem šla do Metlike in Novega mesta, tam pa kar na AC do mojih. Cca 580 večinoma luštnih kilometrov z ne-lepim finišom. Najbolj blesavo se mi zdi, da mi uspe zvozit najbolj zje*ane makadamske ceste s kosi kamenja in z jarki vsepovprek, potem pa se mi uspe zložit sredi mesta na asfaltu :grrr malakai, halls, Ninč in 30 others 33
Popularna objava Shinobi70 Objavljeno Julij 14, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 14, 2012 Keiko, pa to ne morš verjet. Učer sem dopoldan doživel popolnoma enako situacijo - s to razliko, da se jaz po nekem čudežu uspel skrožit desno mimo avta, ki se je kar naekrat na izhodu iz krožnega spomnil pohodit bremzo in čakat, da lahko zavije levo. Ker pa to znamenje, naj se ne vozim več ta dan, ni bilo dovolj za mojo trdo butico, sem se popoldan na parkirišču (pri hvalabogu 0 km/h) ulegel na tla skupaj z mojo lubico. Samo, da si ti ok. Saj veš, obstajata 2 vrsti motoristov: tisti, ki so padli in tisti, ki še bojo halls, fasttrack, ataIBA in 7 others 10
Shinobi70 Objavljeno Julij 14, 2012 Opozori Objavljeno Julij 14, 2012 Da ne bom čist OT: danes Krško - Boštanj - Šmarješke toplice - Novo Mesto - Dvor - Kočevje in nazaj. Pa še nekaj lokalnih ovinkov. Slabih 300km. Imel sem namen prletet na ride, ampak je se je v Kočevju začelo neki oblačit in močno pihat, pa se mi ni dalo tvegat. Sej vem, zdej se boste pa vsi menli, kok je Shinobi prasec, k noče pridet in dat za kofe Tukaj moj postanek na Petrolu v Kočevju. Hidracija z modrim Gatorade. Samo zato, ker zgleda kul Jerkov, Roky994, Sinki in 3 others 6
Keiko Objavljeno Julij 14, 2012 Opozori Objavljeno Julij 14, 2012 (popravljeno) Lep, lep je tale tvoj kwak! In enako - samo da je s tabo vse OK! Ma veš čez Ride ni blo danes nič dežja .) Se je Heathy danes prijazno ponudla da me pospremi od mojih do mene domov ^_^ Ma sem šla tako leseno čez tiste ovinke na Ridah, pa prestavljam lih tako na trdo kot v avtošoli ker me tako ta levo koleno boli, ampak je le šlo, moj kwaki je lepo na varnem v garaži. Še prej pa sva si v Mantovi privoščli veliiiko sladoleda v fajn družbi - sva spoznali gsxf750 Popravljeno Julij 14, 2012. Popravil Keiko Shinobi70, gsxf750 in BinaBana 3
Jerkov Objavljeno Julij 14, 2012 Opozori Objavljeno Julij 14, 2012 res maš lep komad tle...ga je škoda po tleh metat hehehe malo heca se kej polcajčki po ridah sončjo?
Shinobi70 Objavljeno Julij 14, 2012 Opozori Objavljeno Julij 14, 2012 se kej polcajčki po ridah sončjo? Nikjer nič policajev, potem pa v okolici Krškega v 10km videl vsaj 15 vozil. Hvalabogu so se vsi peljali. In ne za mano :yes:
Popularna objava Janez123 Objavljeno Julij 14, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 14, 2012 Če ni dosti časa, je lepo narediti tudi kakšen krog po krasu. Se najde tudi kaj takega: HyperJack, Kmet2, trebor in 15 others 18
Popularna objava SLVR Objavljeno Julij 14, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 14, 2012 Danes sem se na vožnji malce izgubil in zato že po mraku v Kočevskem pragozdu ob cesti videl srednje velikega medveda, ki me je s pogledom spremljal z odprtimi usti, ko sem se peljal mimo. Ni mi blo treba več ustavit niti za pit, oblečt, scat ... nič! :grrr Obenem sem na svoji prvi nočni vožnji opazil tudi, da so luči na motorju bolj provizorične ko se enkrat pelješ v ovinek. Prav tako mušic/vešč ni pametno brisati iz vizirja, pa naj bo še tako velika. Ko sem si eno kapitalno veščo razmazal po pol vizirja sem pomislil, da bi ustavil in obrisal vizir z robčki, potem sem se spomnil na medota in odpeketal naprej proti domu. Vozil sem itak zelo počasi, ker je na poti čez Stari trg zelo velika verjetnost za divjad na cesti, prav tako včasih nepričakovano naletiš na pesek. Vseeno prispel počasi in sigurno, medota pa nisem imel časa slikat, ker sem raje hitro pobral šila in kopita! Bom prilepil pa eno turistično iz Dvora, kjer sem par minut počival! Sinki, Keiko, Shinobi70 in 9 others 12
gsxf750 Objavljeno Julij 15, 2012 Opozori Objavljeno Julij 15, 2012 Še prej pa sva si v Mantovi privoščli veliiiko sladoleda v fajn družbi - sva spoznali gsxf750 V fino fajn družbi motoristk polizal kepco sladoleda (ker obsežna), ki je še vedno odličen in pokosil pizzo s pivom (tud dobr), no ja vrstni red je bil obraten. Potem pa mal na Ride, jih je blo kr nekaj tam.
BinaBana Objavljeno Julij 15, 2012 Opozori Objavljeno Julij 15, 2012 Bina ti si carica ha, ha, ha, škoda k te ni kdo posnel, komedija v enem dejanju, direkt za na youtube jap, to sm si tut js misnla, k sm sedela gor na tisti stenici ha ha ha se dans ko pomislim na to, se zacnem smejat.. res skoda, da ni blo kake skrite kamere ha ha ha wix 1
jjag3r Objavljeno Julij 15, 2012 Opozori Objavljeno Julij 15, 2012 V petek sem naredil prvo malo daljšo (glede na dosedanje moje vožnje ) turco. Iz Šentjurja sem krenil proti Velenju, na velenjski grad. Del Velenja: Skakalnica Potem sem šel skozi Kamnik v Kranj. Nato pa po regionalki do avtocestnega ringa in po njem do Grosupljega. Tukaj pa spet na staro cesto do Litije, Zagorje ob Savi, Trbovlje, Rimske Toplice, Laško in domov. Dobrih 250km Bi šel še dlje, pa mi je šlo na tesn z denarjem in bencinom. Pa še Pivo&Cvetje me je čakal gandi, trebor, Ninč in 4 others 7
VS800 Objavljeno Julij 15, 2012 Opozori Objavljeno Julij 15, 2012 jp .. GS je motor za pićke :lol: ...
Popularna objava HyperJack Objavljeno Julij 17, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 17, 2012 (popravljeno) Kočevje-Ribnica-Loški Potok (nič slik, je tako lepa pokrajina, da če bi bil še moj motor na sliki, bi bilo že kičasto, zato nisem slikal nič!)-Retje-Nova vas-Cerknica- priklop kompanjonom v Postojni na OMW.ju, potem pa v razgibanem tempu do Vikija....debate takšne in drugačne! Kaj vas briga kaj smo se pogovarjali, šli bi znami, pa bi vedli kak je blo in kaj je blo, in koga smo šinfali! ...-Postojna-Kačje Ride- Cerknica-Kočevje Reci piši 260km Popravljeno Julij 17, 2012. Popravil HyperJack maus, Kmet2, skoda in 16 others 19
SharpNinja Objavljeno Julij 18, 2012 Opozori Objavljeno Julij 18, 2012 Včer po službi začuda nisem mela kj počet (pečt) doma po sm šla mal pajke iz auspuhov deložirat....MP-Trebnje....no na pumpi so me že modre uradne osebe obstopile, grem plačat pa prav črpalkar, ja kaj ste pa nardila, k je tolk polcajev okol vašga motorja, pogledam vn pa dva letečmana, en za in en ob motorju, ni blo take panike, k sta bla poznana :grim , rekl par besed (tnx za info, d prot Kočevju se ga da fajn pelat, k ni peska :krneki: ), pol pa vsak v svojo stran-Žužemberk (važn d je semafor)-Dvor-Kočevje (vsak let je hujš rodeo )-Ribnica-Cerknica-Rakek-Postojna (konjenico spet napojit, žal mogla zavrnit povabilo na drink, tnx Lojz, bo drugič k bo mal več cajta)-Ride (dok se ni začela gužva nabirat)-Planinsko polje (**** in vevrca, bi mi kmal feltno zapacala )-Logatec-Brezovica-Lj-Ivančna Gorica-Veliki Gaber (nekdo je spet peljal F4 na sprehod .) , long time no see)-Trebnje-MP. Sj je blo kr fajn, edin, k po službi človk ni glih ne vem kok pr volji . Sinki, trebor, Zivnorc in 5 others 8
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se