Whiskey Objavljeno Marec 4, 2012 Opozori Objavljeno Marec 4, 2012 Jebela, tuki je cela tekma kdo bo naredu bl odbito furo. Vsaka čast posameznikom, še posebej Nejcu in Keiki. Čakte se, pride še drugih 5 minut :grrr BMWRIDER, She, trebor in 1 other 4
nejcgs Objavljeno Marec 4, 2012 Opozori Objavljeno Marec 4, 2012 Jebela, tuki je cela tekma kdo bo naredu bl odbito furo. Vsaka čast posameznikom, še posebej ......... Keiki. Čakte se, pride še drugih 5 minut :grrr se strinjam., Keiko lepo napiše, posebno mi je všeč, ko za kraje uporabi poleg krajevnega tudi slovenska imena. Pa še vse opremi s prijetnimi slikami. Z veseljem pa čakam na tvojih 5 min in tvoje slike za katere se potrudiš tako na terenu kot potem še doma z njihovo obdelavo. Nikii, trebor, thumper in 1 other 4
Kawl Objavljeno Marec 4, 2012 Opozori Objavljeno Marec 4, 2012 Pa ne morte še en mesec počakat, da se ceste mal segrejejo, sol spere in temperature malo dvignejo... Ko vas bo trgalo v sklepih se boste spomnili na svoje podvige Jst pred prvim majem ne grem nikamor kijan in Carp 2
jozexj6 Objavljeno Marec 4, 2012 Opozori Objavljeno Marec 4, 2012 Pa ne morte še en mesec počakat, da se ceste mal segrejejo, sol spere in temperature malo dvignejo... Ko vas bo trgalo v sklepih se boste spomnili na svoje podvige Ahm.... ne? :grrr gsxf750, nejcgs, Gasperr in 6 others 9
Popularna objava Whiskey Objavljeno Marec 4, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 4, 2012 se strinjam., Keiko lepo napiše, posebno mi je všeč, ko za kraje uporabi poleg krajevnega tudi slovenska imena. Pa še vse opremi s prijetnimi slikami. Z veseljem pa čakam na tvojih 5 min in tvoje slike za katere se potrudiš tako na terenu kot potem še doma z njihovo obdelavo. No, sej danes sem skočil v družbi proti obali. Zaključek je zgledal pa podobno temu ... maus, malakai, Kor13 in 12 others 15
Popularna objava suzuki Objavljeno Marec 4, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 4, 2012 Hola, ah ja, ta lajf... a je še kaj lepšega kot so pomladni, sončni vikendi?? če izvzamemo poletne, sončne vikende, prav nič, seveda tko da tale je bil ena sama uživancija, kljub temu, da temperature in stanje cest če niso čist optimalne - bo pa kmalu, samo dežek naj še zapade, pa smo zmagali sobota se je začela delovno: dopoldne sem najprej šel pomagat mami pri splomladanskih delih na vrtu in okoli hiše - bil sem tako zelo priden da bi v šoli zagotovo dobil čebelco, pa še jelenčka zato sem se po vrnitvi domov nagradil s prijetnim izletom najprej gasa proti OMVju v PO, kajti Lubica mi je žejno utripala z rumeno lučko, od tam pa sem imel namen se it potepat po Krasu ampak kaj, ko so plani ponavadi kot računi brez krčmarja - na črpalki sem srečal Gregsa, Bizija in gammo, pa smo se na prijetnem, toplem sončku zaklepetali, tako da nam je ostalo le še toliko časa, da smo odpeketali na sladoled/shake k Vikiju ceste so bile skoraj prazne, tempo pa kot ponavadi prijeten LS, le da smo tokrat črko S potegnili iz žepa šele na Črnem kalu seveda ceste v Kuri ne more brez vikend inkasantskih zased, ki nimajo nobene veze z varnostjo v prometu tokrat so bili vkopani pri odcepu za škocjanske jame; nekdo z enduro je že žalostno vlekel ven papirje, ko smo se peljali mimo... na poti domov pa smo jih srečali na klancu, nekaj kmjčkov bližje Kozini... pri Vikiju smo srečali še cel kup prjatlov, ki so se tako kot mi prišli martinčkat na Vikijevo teraso - pravzaprav smo bili tam čist vsi razen mausa, ki se je zgleda resno odločil da se letos pred oktobrom ne bo šel peljat v prijetnem, zanimivem in vzgojnem čveku (npr prijateljeva zgodba iz prejšnjega tedna, kako mu je na Apriliji Mille pri 250/h razneslo mašino hvalabogu na valjih, ne med vožnjo) smo kar pozabili na čas, tako da sva z Lubico prišla domov šele malo po šesti zvečer, ko je bilo že kar mičkenmal mrazzz, pišuka... ampak nič takega, kar en vroč tuš ne bi znal popraviti danes je bil sonček precej skromen s svojo toploto in žarki, a se z Lubico nisva dala, še posebej ko je na poti v Logatec na obiskec uletel jvalant, in sva potem skupaj štartala proti Primorski brrr, je blo mraz čez ride!! na OMV črpalki sem se zato hitro pogrel z Earl Grayem z mlekom, potem pa gasa naprej, proti Ilirski Bistrici, saj me je dohitela novica, da ima tamkajšnja cross pista od danes naprej novopečeno sedem(?)letno dirkalko to seveda nikakor nisem smel izpustit, čeprav sem prišel tja šele, ko so ji že pošle moči in je bila že v civilki ma pa malega, a strupenega KTMjčka, gre ko !!! čestitke!!! in čestitke tudi nama z Lubico, ker sva se brez nezgode pripeljala do "parkirišča" po dokaj razmočenem terenu/travi, brez kramparc - edini štoflc ki sva ga imela je bil na flaši me je ful imelo da bi šel en krog (al pa tri) s crossko, pa potem nisem šel - v (premalem) usnju da sploh ne morem stat in s slajderji, sej bi se mi krave smejale pot domov je bila zabavna, kljub precej povečanem prometu - ampak le do uvoza na AC v PO, stara cesta je bila spet prazna domov sem prišel dokaj prezebel, a z nasmehom okoli in okoli glave (dobro da imam ušesa in mi glava ni padla narazen ) včeraj vas je bilo polno na cesti, danes pa sva bila z Lubico skoraj sama, srečala sva le peščico souživačev/uživačic... se vidimo spet naslednji vikend?? BMWRIDER, Keiko, Kmet2 in 16 others 19
Popularna objava Cartman Objavljeno Marec 5, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 5, 2012 V petek sem popustil pritisku in se odkotalil do VikiBurgerja, pa naprej do Škofij in čez Trst na Kras, pa domov, v Postojno. pokuril sem lanski bencin z konzervanson vred, in nalil friŠnega. Čez zimo se je rezervar na moji hondici razŠiril. Še nikoli ni požrla 20€, zdaj je to storila brez problema, čeprav je rezerva svetla manj kot 10 Km hehe. V soboto in nedeljo sm ostal prisebn, in nism podlegel skuŠnjavi gsxf750, suzuki, Keiko in 7 others 10
bostjanb1 Objavljeno Marec 8, 2012 Opozori Objavljeno Marec 8, 2012 Hoj; danes naredil 80 km relaciaj Kranj - Bled bilo je lepo sončno in ni zeblo potem sem se vračal nazaj čez Kropo - Jamnik - Besnico - Kranj. Od krope pa do Besnice je bilo mraz ko vrag so mi skoraj prsti otrpnili ampak je bilo vredno. Doma pa čaj in vroč tuš . V soboto ali nedeljo pa če bo vreme pa do Izole. trebor, DAMI34, Andro82 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Marec 8, 2012 Opozori Objavljeno Marec 8, 2012 Pa ne morte še en mesec počakat, da se ceste mal segrejejo, sol spere in temperature malo dvignejo... Ko vas bo trgalo v sklepih se boste spomnili na svoje podvige Jst pred prvim majem ne grem nikamor Kolega Kawl z pravo opremo se ne rabiš sekirat za kake sklepe zaradi temperatur,z starostjo pa itak pride proces staranja,ki ga ne moreš ustavit...... Kar se pa tiče peska na cesti in neogretega asvalta...e vidiš tu se pa razlikujemo motoristi od bedakov.......cesto in oprijem moraš znat precenit in jo spoštovat in temu prilagodit vožnjo....pa brez zamere za moj komentar,ki je malo iz teme. Mimogrede pa,da ne boš mislil,da sem osebno kak profi,tudi sam sem odletu v svoji karieri motorista po tleh in to hudo......pač izkušnja več,ki me je naučila prav spoštovanja razmer na cesti in prilagoditve vožnje temperaturam in ostalim parametrom. tudi sam največkrat počakam do začetka aprila preden sedem za krmilo.......a tokrat me je premamil sonček,zmerno očiščene ceste in +20 stopinj ob Jadranski magistrali......pa sej veš kaj pravijo....bolj star,bolj nor......pa veš da včasih to kar drži..heheehh trebor, wulf, Streetfighter1098S in 6 others 9
Kmet2 Objavljeno Marec 10, 2012 Opozori Objavljeno Marec 10, 2012 No pa je teden okrog,sva se z nordkap-om dobila pri Kompiju v Velenju,pomerila čelade(N104),z ženo sva dobila tudi komunikacije B4 in gas na probo.Moram rečt,da mi je čelada vrhunska,malo glasnejša od moje integralne,veliko več zornega kota,vsi gumbi funkcionalno na mestu....no ni za to temo,skratka čelada me je navdušila in drugo soboto jih gremo iskat....komunikacija je pa vredna vsakega evra,tehnološko dovršena,zvok izredno čist tudi pri višjih hitrostih.... No na poti Kompiju v Velenje sem imel nezgodo...izkupiček je razbito vetrobransko steklo,levo ogledalo in par prask......naredu tako bedarijo,da bi se najrajši sam sebe v rit brcnu....pa kaj čmo kmet ko kmet... Za tem smo se sproti ustavili še v Yogi centru,kjer sem takoj naročil povišano Givi novo vetrobransko šipo,ogledalo bo pa moralo priti iz BMW produkcije....po moje bo cena kot ,da so ga zlatarji naredil.... Iz enega konca Slovenije sem pičil na drug(Kočevje) kjer imam doma shranjeno originalno sprednje steklo.....zamenjavo sem izvedel takoj,namesto levega ogledala pa zdaj pri vožnji izvajam raztezalne vaje za vrat in uporabljam tudi šesti čut.... .... Drugače ni šlo,kot da pobožam še večjega brata ...... V garaži samo še 5 dni,četrtek registracija in gas....da neham gont ta faracajk..... Kočevsko jezero,kavica,na nebu brez oblačka,narava....... Nazaj proti Ljubljani pa po vseh stranskih poteh.......čista uživancija Nabralo se je dinamičnih 370km je bilo pa na trenutke kar malo mrzlo,sploh po deželi medveda ^_^ Lp DXR16, aders, DAMI34 in 5 others 8
Popularna objava suzuki Objavljeno Marec 11, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 11, 2012 Hola, včeraj se sploh nisem šel pelat! res ne! prsežem!! samo tankat sem šel pihal je zelo mrzel veter in nekako sem bil odločen da en dan pač izpustim, sej me ne bo konc če se 1x ne bom šel pelat, pišuka - pa tud maus ne bo več skregan z mano ampak zunaj je bil tako lep sonček, pa sem mal luftal garažo, nakar mi Lubica reče da je tko žejna da če bi poskusila pljunit, bi se samo pokadilo... dam kontakt (no, čist slučajno sem imel ključe s seboj) in res, lučka za benz je utripala! ja kaj nej zdej, a nej jo pustim revco žejno do naslednjega vikenda?? ker nimam kamna namesto srca ni blo druge kot da sem zvlekel Lubico iz garaže na sončka, se šel oblečt motocote in gasa na najbižjo črpalko - OMV v Postojni... čist na silo, seveda, k mi res ni blo za pelat ampak res čudno da nimamo nobene bližje črpalke na Vrhniki, pišuka... ceste so že skoraj čist brez soli in gume že kar držijo, vsaj tele Q RR, tko da je blo zabave vrh glave; do PO sem srečal veliko (bolj toplo od mene oblečenih) souživačev/ic... in ko sem že glih bil na črpalki, sem šel še na en Earl Grey in ker se mi je zdelo da Cartmana ful matra da bi se šel pelat, sem ga poklical če pride na en kapičinček, da sem mu zbil te butaste misli iz glave in sva čvekala toliko časa, da ga je napad minil, potem pa sem se odpravil proti domu ampak motodneva še ni bilo konec, je bilo treba it še v LJ v BTC, na otvoritev nove mototrgovine (po madžarsko se ji reče MotoBeremed), kjer vam bo ob ponedeljkih, sredah in petkih svetovala in prodajala naša lanska motoristka leta, Ines Pezič žur je bil prav fajn, tudi ponudba je zgledala všečno potem sem šel pa res domov in zdaj sem spet pred odločitvijo: tak lep sonček je zunaj, ful bi se šel pelat, ma je mraz ko pes, le 8 Celzijev se stska in dregeta pred garažo... pa še maus bo spet skregan z mano... ja pišuka no, tega mu pa res ne morem narest... ma ko ga j* grem!!! čaw Ninč, Kmet2, She in 12 others 15
Popularna objava Ninč Objavljeno Marec 11, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 11, 2012 tko smo danes trpel http://shrani.si/f/3o/3u/1YGXnf7D/pokofe.jpg]http:// suzuki, RobiRoberto, Keiko in 8 others 11
brankom Objavljeno Marec 11, 2012 Opozori Objavljeno Marec 11, 2012 Halo, Bratstvo! Evo, tudi mene pobralo skoraj do danes...prva 100tka (kilometerska) zmagala letos, pa nikakor ne zadnja. Asfalt v obeh dolinah Sore kar drži, inkasanti so imeli pa danes dopust. Se pravi: začelosejev12!
molotov Objavljeno Marec 11, 2012 Opozori Objavljeno Marec 11, 2012 Danes sem šel pa eno mojo klasično turco. Start Jesenice po stari cesti čez Posavec do Kranja. Tam sem se obrnil na Jezersko, in ugotovil da je cesta dosti boljša kot zadnjič ko sem bil tam. Ko sem se spuščal v Avstrijo sem malce pospešil in ugotovil da roke na ss motorju zelo trpijo ko pellješ po ovinkih navzdol. Sem se že navadil motorja, in ovinki so padali lahkotno in hitro. Na zadnji gumi imam še 1cm "lufta" kar se mi zdi v redu napredek. Bomo tudi ta cm zradirali . sicer je bilo na vrhu 30 cm snega, ampak cesta je pa bila suha. Prišel sem v Bad Einselkappel in šel proti Klagenfurtu. Cesta mi je osebno ena lapših. Ni pretirano hitra, je pa zelo lepa pokrajina. Pridem v Klagenfurt in grem po severni strani Vrbskega jezera vse do Veldna in naprej proti Villachu. Obrnem se proti Faaker seeju, ker se nisem hotel skozi mesto vozit. Grem mimo jezera in na Korensko sedlo. Pridem čez in vidim da je bil danes Vitranc? Could not be bothered. Je bila pa zaradi tega vse do Jesenic kolona, kar me je naredilo super živčnega, zato sem večino poti do Jesenic prevozil po levem pasu. Prdem domov po slabih 4ih urah vožnje direkt na kosilo . Dan je bil super, malce oblačno ampak ni panike. Naredil 230km. Keiko, DXR16 in RobiRoberto 3
Guest gosak Objavljeno Marec 11, 2012 Opozori Objavljeno Marec 11, 2012 se je že začelo! http://24ur.com/novice/crna-kronika/pri-dornberku-umrl-mlad-motorist.html
Dr_Jakob Objavljeno Marec 11, 2012 Opozori Objavljeno Marec 11, 2012 Gosak, to ne spada v to temo!!! p.s. Jst se pa nč ne furam, sam mal vsake tolk mal olje premešam, včeraj sem olje mešal na relaciji Celje Koper Dragonja Izola Miramar Izola Celje... Prov pasalo. JONI 46 in trebor 2
Kmet2 Objavljeno Marec 11, 2012 Opozori Objavljeno Marec 11, 2012 tko smo danes trpel http:// Ja res je blo hudo....sem bil isti čas tam ,kot vi.....trplenje in še enkrat trpljenje... trebor 1
Ninč Objavljeno Marec 11, 2012 Opozori Objavljeno Marec 11, 2012 Ja res je blo hudo....sem bil isti čas tam ,kot vi.....trplenje in še enkrat trpljenje... in zakaj nis za kofe dau? trebor 1
Kmet2 Objavljeno Marec 11, 2012 Opozori Objavljeno Marec 11, 2012 in zakaj nis za kofe dau? Ko sem pršu sem vljudno pozdravil......in nič, tema, vsak za sebe tud odzdravt ne,pa neki šimfajo BMW-iste...... Drugič pa povabte naj prisedem,če že ne odzdravljate,vas nobenga ne poznam ne morem kar uletet pa za kavo dajat.....pole boste pa spet rekli...da se BMW-jisti duvamo... No zgoraj napisano je bilo veliko res in malo za šalo,na motosvetu sem šele 2meseca pa nobenega od vas ne poznam,spomnil sem se motorjev posebno Ducatija 1198,jaz sem parkiral levo če gledaš sliko.......drugič me pobaraj in bom dal z veseljem za kafe.... ^_^ trebor in anja37 2
vencel Objavljeno Marec 11, 2012 Opozori Objavljeno Marec 11, 2012 Prva fura letos slabih 300km po zasavskem hribovju Za konec pa še kavica ob Zbiljskem jezeru Keiko, TOMCAT, DXR16 in 1 other 4
Ninč Objavljeno Marec 11, 2012 Opozori Objavljeno Marec 11, 2012 ti ti mi, kakšni smo... podn mene pa res ne morš zgrešit :grrr v glavnem... naslednjič te bom pod rebra... da ne boš reku da smo važni trebor in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Marec 11, 2012 Opozori Objavljeno Marec 11, 2012 ti ti mi, kakšni smo... podn mene pa res ne morš zgrešit :grrr v glavnem... naslednjič te bom pod rebra... da ne boš reku da smo važni trebor in Ninč 2
Schultz Objavljeno Marec 11, 2012 Opozori Objavljeno Marec 11, 2012 Končno je tudi zame padla malo daljša fura. štart ob 10.15 proti Kobaridu. V Volčah sem zavil na lokalno cesto za Kolovrat, nato nadaljeval skozi Livške ravne. Od tu do Liveka je cesta že malo načeta. V Liveku sem zavil levo proti Čedadu. Od tu pa skozi Brda nazaj proti domu. Domov sem prispel ob 14.10, vsega skupaj je padlo 198 uživaških kilometrov. Aha še slikice...razgled s Kolovrata na Tolmin in italijansko stran. Slike so malo slabše kvalitete, ker sem pozabu digitalca...rezerva je pač gsm iz prejšnjega desetletja . gsxf750, trebor, DXR16 in 2 others 5
trojan69 Objavljeno Marec 12, 2012 Opozori Objavljeno Marec 12, 2012 (popravljeno) tko smo danes trpel http:// Ja res je blo hudo....sem bil isti čas tam ,kot vi.....trplenje in še enkrat trpljenje... Oj, kaj je tista zadeva z springerji tam skrajno levem kotu slike? Maš mogoč kako slikco? Popravljeno Marec 12, 2012. Popravil trojan69
Kmet2 Objavljeno Marec 12, 2012 Opozori Objavljeno Marec 12, 2012 Oj, kaj je tista zadeva z springerji tam skrajno levem kotu slike? Maš mogoč kako slikco? Žal ti ne morem pomagat,slikco je prilimala Nina Bina,moj motor je pa še bolj skrajno levo in ga ni na sliki....Lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se