Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

tudi,pa biciklistov, listja......med drugim mi je pa nekam "ozka" ratala...ne vem...ni filing več.

Objavljeno

ksz...

Saj res. Profočk. Sem se v nedeljo peljal tam čez, pa je bilo na ovinku toliko "gledalcev", da mi je bilo kar malo nerodno. :)

Objavljeno (popravljeno)

listja sicer ne vidim:) kolesarjem pa tistim ki se vštric furajo, zapeljam pred njih, jih prvo mal zrinem pol pa sam gas nabijem, se bojo že navadli:)

Popravljeno . Popravil GDII
Objavljeno

Ne vem, mogoče si bil okoli 17.00 ure, mislim, da je bla r1 rdeče-bela. Aja pa na ovinku sm biu.

Objavljeno

Si pol bil ti tisti, ko se je z unim meno, ko je meu fotoaparat pa je sliko?

Objavljeno

Pol je pa blo to pred 17 mogoce, ko se na ovinku ni blo celega cirkusa, nas je blo ene 4.

Drugic se kr ustav na ovinku drugic pa mej kak prigrizek pa pijaco zravn :))

Objavljeno

V bistvu sva bila dva, ampak saj veš kako je to, ko nobenega ne poznaš, gor pa cela klapa, ki se poznajo med seboj  :blush:

Objavljeno

V bistvu sva bila dva, ampak saj veš kako je to, ko nobenega ne poznaš, gor pa cela klapa, ki se poznajo med seboj  :blush:

Tak je ja, pol pa je malo nerodno ne :unsure:

Objavljeno

To je se bols ce te noben ne pozna ker si pol v srediscu pozornosti sploh ce gres parkrat gor pa dol da mal predstave nardis:)

Objavljeno

To je res :P 

Drugače pa bi blo fajn kako slikco dobit od tistega fotografa, je tudi mene očitno slikal ko sem izvajal svojo "predstavo"

Objavljeno (popravljeno)

včeraj tut bil gor pa prav presenetljivo nobene svinjarije, peska, držalo kot mora pol pa km. pred domom moja skoraj nova supecorsa spusti motor je že bil v vodoravnem položaju na moji nogi in pol metra pred bankino...mi ga je uspel s kolenčkom dvignt tolk da je guma zagrabla:)

Objavljeno

Evo, nesreče se vedno dogajajo tik pred domom. :/

Objavljeno

včeraj tut bil gor pa prav presenetljivo nobene svinjarije, peska, držalo kot mora pol pa km. pred domom moja skoraj nova supecorsa spusti motor je že bil v vodoravnem položaju na moji nogi in pol metra pred bankino...mi ga je uspel s kolenčkom dvignt tolk da je guma zagrabla:)

Dobro si se rešo :)

Objavljeno (popravljeno)

v nedeljo je nekdo, par ovinkov od tribun naprej snemal v enmu ovinku, če je kdo od tu pa tut, če je bil policaj naj objavi ali posreduje kak posnetek v zameno za hladno pivo:))

Objavljeno

Ful dolg je snemu ja, dober je da se mu je dal tak dolg sedet tam v avtu :) Sm že študiru da bi se ustavu pa mu reku naj mi pokaže kak kj zgledajo posnetki :D

Objavljeno

A bo kdo jutr cca ob 12.00 kaj gor ?

Objavljeno

Mislim da je ob taki uri bolj bogo, še vedno ko sem jaz bil gor okoli popoldneva in dopoldneva je reka samevala.

Objavljeno

Ja bl od treh naprej je akcija

Dons je blo še preveč akcije....

Objavljeno (popravljeno)

Nazalost ja.....k sreci brez crne kronike...

Eni mislijo da so v angliji da se tk vozijo z afti

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!