mfink Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 hahahahaha pa ste se norce delal iz 2t te yamahe požrejo še več olja ku moja aprilia jajca jajca
juree Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 Dej pejt smetit v vašo temo...SPOKEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KruMpi Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 ma ne lej nemorem jim nič ker isto u navodilih piše da morm pred usako vožno pogledat če je dost olja notr... zej je kr je tud če se skregam dosegu nam nč zanima me če je kej boljšga od tega kita ker bom zej motor čist odblokirov pa da vidm kok bo letu :P seveda če mi nav spet ribnu:D:P
KruMpi Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 Ok dejansko ti je zaribov 4t A si pogledov, da nimaš mejbi počenga tanka za ole oz. da ti kšna dihtnga ne tesni, ker da bi tok ola kuru je nemogoče Btw: a si iz Kranja? ja iz kranja sm :P
k0ci Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 ja pač rečeš da si pogledal in potem naredil turco 150km v enem kosu in med tem je moped ribnil, al se je treba znajt malo
KruMpi Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 (popravljeno) hahahahaha pa ste se norce delal iz 2t te yamahe požrejo še več olja ku moja aprilia jajca jajca dej ti voz svoje tomose pa tih bot k niso usi skupi tok uredni k ena yamaha... pr apriliji pa mal zračuni kok daš za bencin pa za olje pa boš pol povedov kwa se splača... Popravljeno Maj 28, 2009. Popravil KruMpi
_LuX_ Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 Ja men je aprilija kurla 5.5 ole sm pa skor zastonj dobu, tko de nvm kje si na bolšmu.
Jasmin125 Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 no evo zej so mi use povedla uglavnm garancija se nešteje ker je moja napaka da nism gledov olja... tko da glejte mal ole da navte peš ukol hodil... zanima me samo še ker sm se odloču da nebom imu več original use in mislm zej notr dt http://www.malossionline.com/fr/catalog/pr...MO_YAYZ125.html pa me zanima če do pozna kej boljšga... Waa kolk se da folk nategnit Pa pred kratkim je nekdo dav link 180 ccm kita za ta motor za 500-600 evrov se mi zdi.
GoUpC Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 ja iz kranja sm Hehe no se mi je zdel, k zadne čase se same R125-ke vozjo ukol uglavem, ko zrihtaš se vidmo na cest pa pozdravmo an rdeče bela r6ka pa enak kombinezon
JMatic Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 ma ne lej nemorem jim nič ker isto u navodilih piše da morm pred usako vožno pogledat če je dost olja notr... zej je kr je tud če se skregam dosegu nam nč zanima me če je kej boljšga od tega kita ker bom zej motor čist odblokirov pa da vidm kok bo letu :P seveda če mi nav spet ribnu:D:P kwa ne mors. ves, al misls? niti nimas ti kj prckat okol olja, dokler je motor nov. sploh pa ti ga ne sme zmankat. teb se pomoje ne da kregat
biker666999 Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 kwa ne mors. ves, al misls? niti nimas ti kj prckat okol olja, dokler je motor nov. sploh pa ti ga ne sme zmankat. teb se pomoje ne da kregat Ne upa
KruMpi Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 Hehe no se mi je zdel, k zadne čase se same R125-ke vozjo ukol uglavem, ko zrihtaš se vidmo na cest pa pozdravmo an rdeče bela r6ka pa enak kombinezon haha poj pa nis mene vidu k nimam jes kombinizona... haha jes sm ponavad u kratkih hlačah :P k mi je res uroče:D:P
KruMpi Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 Waa kolk se da folk nategnit Pa pred kratkim je nekdo dav link 180 ccm kita za ta motor za 500-600 evrov se mi zdi. sej je 700€ sam brez avspuha k je avspuh 500€...
_LuX_ Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 haha poj pa nis mene vidu k nimam jes kombinizona... haha jes sm ponavad u kratkih hlačah :P k mi je res uroče:D:P Sej k boš padu boš pol tud vidu ko je vroč asfalt
Kvasko Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 Ja men je aprilija kurla 5.5 ole sm pa skor zastonj dobu, tko de nvm kje si na bolšmu. Tista aprilia je predpotopna zadeva v primerjavi s tole r125
maki99 Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 krumpi ko se je pokvarila bi mogel prvo pogledat olje..pa ko si vidu da ni olja bi ga nalil not... pač ribnla je..
_LuX_ Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 Samo to bi moral enmu rečt, da mu ga da iz mašine, ker če bi bil nov bi se vedel.
Ervin93 Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 a kdo ve kej majo modro yamaho da bi jo vidu v živo (v LJ oz bliz LJ). V TCju pa v KMCju majo rdeco . Sej mi je rdeca tud ful huda sam bi rd vidu tud modro da se lahko odlocm kiro bi vzel. ubij 1
mfink Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 Dej pejt smetit v vašo temo...SPOKEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kaje a? a resnica buli ane :naughty: jajca jajca litr vašga olja(4t), je šenkrad draži ko litr mojga ola(2t), pa še več vm olja žre ku men rs-ka
GoUpC Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 haha poj pa nis mene vidu k nimam jes kombinizona... haha jes sm ponavad u kratkih hlačah k mi je res uroče:D:P Ne sj to sm napisov po čem lah mene prepoznaš, če se vidva (kombinezon pto )
_LuX_ Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 kaje a? a resnica buli ane :naughty: jajca jajca litr vašga olja(4t), je šenkrad draži ko litr mojga ola(2t), pa še več vm olja žre ku men rs-ka Pa še en let jih nimajo, pa že same težave.
orly Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 kaje a? a resnica buli ane :naughty: jajca jajca litr vašga olja(4t), je šenkrad draži ko litr mojga ola(2t), pa še več vm olja žre ku men rs-ka ti meni deluješ kot kakšen 10 letnik po tvojem obnašanju :angry:
sonda Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 kaje a? a resnica buli ane :naughty: jajca jajca litr vašga olja(4t), je šenkrad draži ko litr mojga ola(2t), pa še več vm olja žre ku men rs-ka ej ne se norca delat...kr pr rski nikol neveš lahko ti juter ribne Pa še en let jih nimajo, pa že same težave. to je pa res...kaj bo ko bojo stare tolk kot rske nekatere in cagive sploh šlo nebo več
Jasmin125 Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 (popravljeno) ej ne se norca delat...kr pr rski nikol neveš lahko ti juter ribne to je pa res...kaj bo ko bojo stare tolk kot rske nekatere in cagive sploh šlo nebo več Ti pa veš ja . Izjeme majo probleme ne pa ostali. Popravljeno Maj 29, 2009. Popravil Jasmin125
sonda Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 Ti pa veš ja . Izjeme majo probleme ne pa ostali. tiho ti :xx:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se