Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

1.Kok maš pa v kleti placa...Niti nerab tok brzine tale yamahca da zalaufa v prestavi...Ene 5m pa bi mogla vžgat smile.gif Sam če maš spolzko klet, nimaš šanse smile.gif

Ravnina je ene tm v širšem hodniku dolga ene 5-7m nato je pa ovink ter vrata kejr bi že zdavni zasmrdel blok sicer sm že trance_28_offtopic.gif .

Če sm prov gledu je nov akomulator 32€ za r125

Popravljeno . Popravil yourfriend11
Objavljeno

Ma jebeš zadimil blok al ne :) Probi ga porint, čene pa polnilc....nemorš pri 1 let starem motorju že novega akumolatorja kupovat :)

Objavljeno

Ma jebeš zadimil blok al ne smile.gif Probi ga porint, čene pa polnilc....nemorš pri 1 let starem motorju že novega akumolatorja kupovat smile.gif

sej se nebi spraznu najbrž če nebi mel alarma tk mi ga pa hitr sprazne

Aja motor je pa star 7 al 8 mescov

Objavljeno (popravljeno)

Fukn ta alarm v grabn trance_44_wink5.gif

nope. Prov pride!

Sm že enkrat mislu soseda nabutat doltrance_09_box.gif . Se mi je pol opraviču da je ponesreč butnu po motorju.

Ej Jure a boš pol ti popravu motor al kako?

Objavljeno

Ja sj če je prazn ga nafilaš? :) bem vam te alarme, motor vredn 3.8k€, poj pa gor neke alarme pa nevem kaj šraufaš k te štrom draži pride kokr nov motor ^^

Nvm še :) ena od opcij je da ga nardim voznega pa prodam pa kupm za letos rs125 al pa mitota, ker ta jajca nkamr negrejo :)

Objavljeno

Ja sj če je prazn ga nafilaš? smile.gif bem vam te alarme, motor vredn 3.8k€, poj pa gor neke alarme pa nevem kaj šraufaš k te štrom draži pride kokr nov motor ^^

Nvm še smile.gif ena od opcij je da ga nardim voznega pa prodam pa kupm za letos rs125 al pa mitota, ker ta jajca nkamr negrejo smile.gif

Bi ga nafilu če nebi bil čist hin!

Glede na to ko sm te vidu kako furaš r125 nebi reku da nikamor negredo.

Objavljeno (popravljeno)

Hm, kolkr vem ni mogoče da je totalno hin ? Če ga polniš ni nič?

Dej resno, probaj zalaufat tko da daš v prvo, nabereš nekaj brzine pa spustiš sklopko. Sicer pa reč fotru da ga vn spravta, pa se uzun derpajsaj znjim :) Zalaufat more, ker je men zalavfov brez akumolatorja...Pa boš vidu če se bo poj sam napovnu, pust ga ene 15 min da lavfa.

Kaj kako furam, sej boš vidu da so jajca pa nkamr negre :) po 34taužnt km se ga kr fajn naješ že :)

Popravljeno . Popravil juree
Objavljeno (popravljeno)

Hm, kolkr vem ni mogoče da je totalno hin ? Če ga polniš ni nič?

Dej resno, probaj zalaufat tko da daš v prvo, nabereš nekaj brzine pa spustiš sklopko. Sicer pa reč fotru da ga vn spravta, pa se uzun derpajsaj znjim smile.gif Zalaufat more, ker je men zalavfov brez akumolatorja...Pa boš vidu če se bo poj sam napovnu, pust ga ene 15 min da lavfa.

Kaj kako furam, sej boš vidu da so jajca pa nkamr negre smile.gif po 34taužnt km se ga kr fajn naješ že smile.gif

Tud ko sm ga polnu ni blo pol nč več življenskih znakov. Hja jst sm naredu komi 5000km pa to še ne po nevem kok ekstremnih cestah. Se vm pa letos prdružm na ridah pa še kej drugje. Če bo vreme v nedeljo za kej ga bova s fotrom vn zrinla pa pržgala pa bom vidu kako stvar teče.

Aja še to sm pozabu ti odgovorit. Kako furaš? Hudo, hitr, fajn,...

Sm te na ridah gledu ko smo bli namenjeni prot morju jst, mislm da fruc, ti, pa če se ne motm fifty sam pol sm jst šol prot domu k sm mel neki za obavt

Objavljeno

Bi ga nafilu če nebi bil čist hin!

Glede na to ko sm te vidu kako furaš r125 nebi reku da nikamor negredo.

dejstvo je da 4t 125 nikam ne grejo tongue.gif

Objavljeno

dejstvo je da 4t 125 nikam ne grejo tongue.gif

res je sam ne okol govortwhistle.gif

Objavljeno (popravljeno)

http://www.motorrad-...5_valencia.html

kaj pravte o tem?

take nalepke sm jst naroču dons...oz. dau sm jih delat...konc tedna bojo pa gor... trance_05_banana.gif

A čist vse nalepke k so tm na motorju jih boš mel?

Drgač pa hudo, sej se spomnem k si mi jih kazu že pred časom!

Am kok te bodo pa pršle?

Objavljeno

http://www.motorrad-...5_valencia.html

kaj pravte o tem?

take nalepke sm jst naroču dons...oz. dau sm jih delat...konc tedna bojo pa gor... :010

Useč mi je samo tisto na zadnjem blatniku, nihajki pa tisto čisto odspodi YAMALUBE. Kok boš plačau če ni skrivnost?

Objavljeno

A čist vse nalepke k so tm na motorju jih boš mel?

ne vse ker mi ni do vseh.. uno stransko na beli plastiki spredi...acer nalepko na blatniku, pa unio zgori na ritki pri sedežu..pa spredi bom dau še nalepko 27 (Casey Stoner barve)..

Objavljeno

ne vse ker mi ni do vseh.. uno stransko na beli plastiki spredi...acer nalepko na blatniku, pa unio zgori na ritki pri sedežu..pa spredi bom dau še nalepko 27 (Casey Stoner barve)..

Ceno si pozabu dopisat!

Objavljeno

Ceno si pozabu dopisat!

sory za ceno..lej reku mi je da več ko 100€ ne bo...na koncu pa tut nism sprašval..tak, da ko bodo gor vam povem... uro pa pov mi jih je risau, do 2ure mi jih bo pa še gor lepu.naj jih mojster gor nalepi, saj jih nočem zaje*at...

Objavljeno

sory za ceno..lej reku mi je da več ko 100€ ne bo...na koncu pa tut nism sprašval..tak, da ko bodo gor vam povem... uro pa pov mi jih je risau, do 2ure mi jih bo pa še gor lepu.naj jih mojster gor nalepi, saj jih nočem zaje*at...

uglavnem cenej te pride kot pa orginalne nalepke. Jaz ko sem dal popravljat je bila stranska nalepka 90€, na maski pa 12€

Objavljeno

jst ne vem kje vi dobite take hude cene za ene kose samolepilnega papirja.....vse tele nalepke na mojem mopedu niso bile več kot 20€

post-9362-126748426825_thumb.jpg

Objavljeno

Pač original nalepke :)

Odločitev je padla..prodajam motor.....če kdo pozna če kup karambolirane se zmenmo za ceno oz. ob ogledu :)

Objavljeno

Pač eni radi dobr služjo...jst jih bom kupu pa me briga, čeprav bi jih lahk cenej dubu..

Objavljeno

Kako si lohk tok zih?

Mudel, bom pa že prepoznov motor na katermu sm se vozu en let na povno ;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!