impulz Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 tile števci vsi vemo kako so natančni hehe ta blokada je zato da ti bata ne izstreli v jajca...max rpm. ko je prej potekala debata o kasko zavarovanju. nevem če bo 300€ lih štimalo, mene so skasirali nekaj nad 700€, pa še bonifikacije smo prenesli na njega no premisli če res hočeš met 125 4t če rad uživaš v počasni vožnji poglej še malo naked in mogoče kakšne "čoper" varjante. tud zelo lepi motorčki po mojem mnenju
Ervin93 Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 tile števci vsi vemo kako so natančni hehe ta blokada je zato da ti bata ne izstreli v jajca...max rpm. Men je enkrat poskočil do 12000 če ne več kr sm vrgu iz tretje v prvo pred semaforjom in je tok zaškrtalo da sm mislu da bo kej raznesl.
obifix Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 Men je enkrat poskočil do 12000 če ne več kr sm vrgu iz tretje v prvo pred semaforjom in je tok zaškrtalo da sm mislu da bo kej raznesl. jao ti si nor... si se mogu pa kr fino ustrašt...treba bit nežn
Kleemen Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 Saj sem že mel 125 4t pred 2 leti. Yamaho ybr 125, tako da...
Ervin93 Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 jao ti si nor... si se mogu pa kr fino ustrašt...treba bit nežn ni blo namerno. Nism bil pozorn in sm kr vrgu dol in popustu sklopko. A jutr ti bo polepu motor?
budacki Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 ni blo namerno. Nism bil pozorn in sm kr vrgu dol in popustu sklopko. A jutr ti bo polepu motor? Stari jst bi biu tok veseu da bi tisto blokado prebilo nekak magari crknejo luči jst bi jih na dinamo zvezau važn da bi tisto kurčevo blokado prebilo hehe stari v ovinku če prletiš dost močno pa ti zabije v blokado kr ceu motor zapleše LOOOOOOOOW
motorist1 Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 ni blo namerno. Nism bil pozorn in sm kr vrgu dol in popustu sklopko. A jutr ti bo polepu motor? Baje da bo sončno sam mrz. Če se boš šu kej vozt poklič
obifix Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 ni blo namerno. Nism bil pozorn in sm kr vrgu dol in popustu sklopko. A jutr ti bo polepu motor? HM lej če bo poklicu in da bojo narejene pol jihgrem mogoče iskat, da mi polep..sam kaj ko je mrzl..pa bom mogoče raj prestavu za kak dan.. ko bojo nalepke gor sporočim =)
budacki Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 HM lej če bo poklicu in da bojo narejene pol jihgrem mogoče iskat, da mi polep..sam kaj ko je mrzl..pa bom mogoče raj prestavu za kak dan.. ko bojo nalepke gor sporočim =) Pa fotka seveda prosim Polet sinko pa kšn krog midva opaliva
obifix Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 Pa fotka seveda prosim Polet sinko pa kšn krog midva opaliva Bom prpopu fotke.. =) s najbrš če bojo narjene bom šeu kr jutr iskat, ker sm že zlo neučakan, tak, da me njbrš tut mraz ne bo zmotu =) OK OK, lahko, pa še kj na raceland bi lahk šli..sam že zj povem, če ponovno fuknem, da se potem lpo umirim,k nočem met več strošku, s popravljanjem
budacki Objavljeno Marec 5, 2010 Opozori Objavljeno Marec 5, 2010 Bom prpopu fotke.. =) s najbrš če bojo narjene bom šeu kr jutr iskat, ker sm že zlo neučakan, tak, da me njbrš tut mraz ne bo zmotu =) OK OK, lahko, pa še kj na raceland bi lahk šli..sam že zj povem, če ponovno fuknem, da se potem lpo umirim,k nočem met več strošku, s popravljanjem Lahka potem prodaš motor za ena 500€ men
Ervin93 Objavljeno Marec 6, 2010 Opozori Objavljeno Marec 6, 2010 Baje da bo sončno sam mrz. Če se boš šu kej vozt poklič ah nč se nam šol vozt. Ko bo 10+ sonce pol pa
juree Objavljeno Marec 6, 2010 Opozori Objavljeno Marec 6, 2010 ah nč se nam šol vozt. Ko bo 10+ sonce pol pa pussy rider impulz 1
budacki Objavljeno Marec 6, 2010 Opozori Objavljeno Marec 6, 2010 pussy rider jah ... izvoliš se na -1 pelat zuni Ni prijetno nit zate nit za motor
Ervin93 Objavljeno Marec 6, 2010 Opozori Objavljeno Marec 6, 2010 pussy rider no mam pa še en izgovor. Še zmer nimam akomulatorja. V pondelk ga grem iskat. Kaj a se že kdo zanima za tvoj motor?
znj Objavljeno Marec 6, 2010 Opozori Objavljeno Marec 6, 2010 Sem šel jaz danes zjutraj. Jaz sem mislil, da mi bojo jajca odpadla. Mater je biu mraz. Jernej125ccm 1
Kleemen Objavljeno Marec 6, 2010 Opozori Objavljeno Marec 6, 2010 Eh... nisem šel gledta motorja. Sem prespal dopoldan Pa drugič...saj nimam sile za nakup. Najprej se moram še pozanimat kako je z izpitom za 250ccm, če velja zame še po starem...
obifix Objavljeno Marec 6, 2010 Opozori Objavljeno Marec 6, 2010 Lahka potem prodaš motor za ena 500€ men hehe, optimist =)
znj Objavljeno Marec 6, 2010 Opozori Objavljeno Marec 6, 2010 Eh... nisem šel gledta motorja. Sem prespal dopoldan Pa drugič...saj nimam sile za nakup. Najprej se moram še pozanimat kako je z izpitom za 250ccm, če velja zame še po starem... Bejži do Almire prašat Jernej125ccm 1
Ervin93 Objavljeno Marec 6, 2010 Opozori Objavljeno Marec 6, 2010 (popravljeno) Sem šel jaz danes zjutraj. Jaz sem mislil, da mi bojo jajca odpadla. Mater je biu mraz. če jim je za vrjet nej se bi v petk izbolšalo! http://www.krtina.co...ved/Napoved.asp http://www.vreme-on.net/10-dnevna-vremenska-napoved.html Popravljeno Marec 6, 2010. Popravil yourfriend11
znj Objavljeno Marec 6, 2010 Opozori Objavljeno Marec 6, 2010 Hehe nič ne bom zamudil, zdaj ko je motor na popravilu Jernej125ccm 1
obifix Objavljeno Marec 6, 2010 Opozori Objavljeno Marec 6, 2010 Sem šel jaz danes zjutraj. Jaz sem mislil, da mi bojo jajca odpadla. Mater je biu mraz. hehe, mene tut zebl zle...v vse dele telesa, edino v jajca pa ne =) ampk ko se peleš itq nveš da te zebe, edin roke so pa tudi med vožnjo občurlive na mraz itd.
znj Objavljeno Marec 6, 2010 Opozori Objavljeno Marec 6, 2010 hehe, mene tut zebl zle...v vse dele telesa, edino v jajca pa ne =) ampk ko se peleš itq nveš da te zebe, edin roke so pa tudi med vožnjo občurlive na mraz itd. Hehe sej tudi mene ni v jajca Tako se reče Sicer pa ni problem ne. Šele ko začnejo zobje drgetati mi vklopi, da me zebe ko psa Jernej125ccm 1
Kleemen Objavljeno Marec 6, 2010 Opozori Objavljeno Marec 6, 2010 Bejži do Almire prašat Sem jo klical včeraj, samo se ni oglasla... Bom šel en dan tja ja... Kdo si ti človek? Si z ajdovščine?
znj Objavljeno Marec 6, 2010 Opozori Objavljeno Marec 6, 2010 (popravljeno) Sem jo klical včeraj, samo se ni oglasla... Bom šel en dan tja ja... Kdo si ti človek? Si z ajdovščine? In nisem edini Nas je kar veliko Ajdovcev oz. okolica. Tako, da hitro kupi, da se gremo vozit Popravljeno Marec 6, 2010. Popravil znj Jernej125ccm 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se