Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Alora rejserji, evo imam neko ponudbo za vse, ki kupujete nove gume. Ponujam vam gume iz Dunlopove lanske zaloge, zato so gume starejšega letnika od 2005 do 2007. Gume so popolnoma nove, nevožene, še z zaščitnim silikonom prekrite in pravilno skladiščene (Dunlop skladišče). Gume so dirkalno usmerjene, zato so še posebej primerne za tiste, ki kdaj s svojimi motorji obiščete kakšen Raceland, Marof, Grobnik, ipd...Prav tako so tudi vredu za cestno uporabo, samo prej jih je potrebno z nekaj kilometri ogreti, prede se lotite žganja ovinkov. So gume visokega ranga po SMEŠNO NIZKI CENI!!!!

Tukaj je navedeno kaj je še ostalo od zaloge:

110/70-17 D208GP zmes M/S cena za kos 46,25€

150/60-17 D208GP zmes M cena za kos 64.85€

160/60-17 D209GP zmes M cena za kos 68,45€

170/60-17 D208GP zmes M/S cena za kos 68,45€

CENE NISO PRVOAPRILSKA ŠALA!! smile.gif

Za več informacij me kontaktiraj na matexdeluxe@gmail.com ali pa preko FB: Matex De Luxe

zakaj pod to temo kr te gume niti ne pašejo na r125?

Popravljeno . Popravil yourfriend11
Objavljeno

A na R125 so zadaj 130 in spredaj 100?

Objavljeno (popravljeno)

http://24ur.com/novi...vorna-mama.html

ej a je od koga tuki tale r125. Poglejte slike pa boste vidl prot koncu motor na slikah.

Uh sm šele zdej opazu da je voznik iz ITA

Objavljeno

Zdravo,

enako vprašanje sem postavil že v temi nakup motorja, ampak ga bom še tukaj, ker je to tema prav za YZF R 125.

Mogoče pozna kdo ta motor http://www.avto.net/....asp?ID=3472663 ?

Motor izgleda odlično, ampak je že zelo dolgo časa na avto.net, zato me skrbi, da ni z njim kaj narobe. Sicer sem gospoda klical in mi je rekel da je motor brezhiben. Vseeno sem malo skeptičen.

LP

Objavljeno (popravljeno)

Zdravo,

enako vprašanje sem postavil že v temi nakup motorja, ampak ga bom še tukaj, ker je to tema prav za YZF R 125.

Motor izgleda odlično, ampak je že zelo dolgo časa na avto.net, zato me skrbi, da ni z njim kaj narobe. Sicer sem gospoda klical in mi je rekel da je motor brezhiben. Vseeno sem malo skeptičen.

LP

Pejt do njega poglej če vse štima in kupi, pa se pejt furattrance_25_naughty.gif

Objavljeno

A se je kdo iz tega foruma danes pelau z Yamaho Yzf r125 tam blizu Studenic?

Lp

Objavljeno

Fantje, koga sem danes "pihnil" okoli 2 popoldne na relaciji Vipava-Ajdovščina? A je kdo od tukaj? Sicer se mi je malo smejalo, ker je bil možakar sklonjen za šipco, teral do konca, jaz pa lepo lagano v 4 brzini(140 km/h) mimo :)

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno

A se je kdo iz tega foruma danes pelau z Yamaho Yzf r125 tam blizu Studenic?

Lp

Če si biu še zraven dveh... Potem sem biu jaz...

Objavljeno

Fantje, koga sem danes "pihnil" okoli 2 popoldne na relaciji Vipava-Ajdovščina? A je kdo od tukaj? Sicer se mi je malo smejalo, ker je bil možakar sklonjen za šipco, teral do konca, jaz pa lepo lagano v 4 brzini(140 km/h) mimo :)

Caaaarr !!! :worship::worship::worship::worship:

Objavljeno

Če si biu še zraven dveh... Potem sem biu jaz...

Ja...Yamaha Dt,Tomos Sm 125 pa Aprila Rs 50...

Objavljeno

Kdo se je pa za mano dons vozu z modro yamaho vse od Logatca pa do Ljubljane :D?

Objavljeno

Zdravo,

LP

hja drg je kr ja jest ga tko bezno poznam ga ma en iz moje okolce sm ga parkrat srecu. Pomoje da ni z motorjem nc narobe sam drg je. Sam lej neki ti pri porocam pust tega zto k sm ga ze jest razerveu za konc te sezone da ga bom kupu:D as kao :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:

Objavljeno (popravljeno)

Kdo se je pa za mano dons vozu z modro yamaho vse od Logatca pa do Ljubljane biggrin.gif?

jst sm se. Prvo sm bil tm na počivališču pol pa odenkrat raketa mim uletela. Pizda je glasn

Objavljeno

jst sm se. Prvo sm bil tm na počivališču pol pa odenkrat raketa mim uletela. Pizda je glasn

A si z lubljane kot :D?? Dej če se boš kej furu reč, js nobenga ne najdm kle okol za vozt... sošolc ma uno wr uglavnm za gledat hehe... aja glasn je pa samo nad 8000 k se rave odpre, drugač je pa kr kulturn hehe :D

Objavljeno

A si z lubljane kot biggrin.gif?? Dej če se boš kej furu reč, js nobenga ne najdm kle okol za vozt... sošolc ma uno wr uglavnm za gledat hehe... aja glasn je pa samo nad 8000 k se rave odpre, drugač je pa kr kulturn hehe biggrin.gif

Ljubljana-štepanjsko naselje. Ni problema. Kšn dan ko se bom furu ti sporočim pa se lahko zmenva.

Objavljeno

Ljubljana-štepanjsko naselje. Ni problema. Kšn dan ko se bom furu ti sporočim pa se lahko zmenva.

Zmenn, če bo vreme kokr tok grem js dons digurn kšn krog tut :P

Objavljeno

Zmenn, če bo vreme kokr tok grem js dons digurn kšn krog tut tongue.gif

popoldne nej bi blo zanič. No za naprej se bova pa menla po ZS.

Objavljeno

živjo

sedaj ko se je začela sezona morem zamenjat gume ker so že kar boge:) pa me zanima če ma kdo od vas kakšne dobre izkušnje z kakšnimi gumami. ubistvu bom sedaj prvič menjal gume in nevem za kere bi se odloču.

hvala v naprej

lp nejc

Objavljeno

živjo

sedaj ko se je začela sezona morem zamenjat gume ker so že kar boge:) pa me zanima če ma kdo od vas kakšne dobre izkušnje z kakšnimi gumami. ubistvu bom sedaj prvič menjal gume in nevem za kere bi se odloču.

hvala v naprej

lp nejc

Dunlop Arrowmax D103 tele priporočajo lastniki r125. Jst bom tud zdej menju gume in bom tele namontiru gor

Objavljeno

okej najlepša ti hvala pol bom pa tut jest kr tele nabavu

lp

nejc

Objavljeno (popravljeno)

Naj en

Sava MC25

proba :)

Mal pogooglejte :)

Popravljeno . Popravil juree
Objavljeno

Naj en

Sava MC25

proba :)

Mal pogooglejte :)

ma že en gor na cbr 125, domen darovec ;) pomoje domy46 tle na forumuwhistle.gif baje so hude, prav da fajn držijo.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!