666 Objavljeno April 6, 2010 Opozori Objavljeno April 6, 2010 ma že en gor na cbr 125, domen darovec pomoje domy46 tle na forumu baje so hude, prav da fajn držijo. sem jih mel jas na tzr pa se mi niso nevem ka zdele.. ma jih pa rs50black na apriliji pa lahko on pove kaj več o njih
Ervin93 Objavljeno April 7, 2010 Opozori Objavljeno April 7, 2010 na kok mate napumpane gume? ubij in juree 1 1
Pupi13 Objavljeno April 7, 2010 Opozori Objavljeno April 7, 2010 na kok mate napumpane gume? prvo 1,9 zadno pa na 2,1-2,2 bara
Ervin93 Objavljeno April 8, 2010 Opozori Objavljeno April 8, 2010 prvo 1,9 zadno pa na 2,1-2,2 bara a je preveč za spredno 2.1 kr jst sm jo na tok pumpu
666 Objavljeno April 8, 2010 Opozori Objavljeno April 8, 2010 a je preveč za spredno 2.1 kr jst sm jo na tok pumpu če bo dobro držala ni preveč
Pupi13 Objavljeno April 8, 2010 Opozori Objavljeno April 8, 2010 če bo dobro držala ni preveč je tako sam mors pazt k ce je prevec napumpana guma tut ni dobr prevec Gasperr in Miha27 1 1
cx65a Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Zdravo, par dni nazaj se mi je pri vožnji pojavilo klenkanje motorja, ki je do doma postajalo vedno bolj glasno. Doma sem takoj preveril olje, in seveda je bila palčka suha. Ampak olje sem preverjal pred okoli 500km, zato se mi zdi čudno, teče pa ne nikjer, torej mi ga je popilo. Zdelo se mi je, da je motor ko je začel klenkati tudi malo izgubil moč. Takoj sem šel kupit olje in ga dolil, ampak klenkanje še vedno ni izginilo, motor pa spet gre tako kot more. Sedaj me skrbi, da ni narobe kaj drugega. Do naslednjega tedna se ne bom več vozil, potem grem pa na servis, motor je v garanciji še ravno do konca meseca. LP
Kvasko Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Zdravo, par dni nazaj se mi je pri vožnji pojavilo klenkanje motorja, ki je do doma postajalo vedno bolj glasno. Doma sem takoj preveril olje, in seveda je bila palčka suha. Ampak olje sem preverjal pred okoli 500km, zato se mi zdi čudno, teče pa ne nikjer, torej mi ga je popilo. Zdelo se mi je, da je motor ko je začel klenkati tudi malo izgubil moč. Takoj sem šel kupit olje in ga dolil, ampak klenkanje še vedno ni izginilo, motor pa spet gre tako kot more. Sedaj me skrbi, da ni narobe kaj drugega. Do naslednjega tedna se ne bom več vozil, potem grem pa na servis, motor je v garanciji še ravno do konca meseca. LP Kolk km pa maš na motorju?? Je kr pogost pojav tole pri teh mašinah, vsaj kolikor se da zaslediti tudi na tujih forumih... Čudn filing verjetno ko ti neki ruži v mašini...
cx65a Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Sem razmišljal da niso mogoče ventili. In bi jih bilo potrebno nastavit. No sej bom videl na servisu.
Kvasko Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Sem razmišljal da niso mogoče ventili. In bi jih bilo potrebno nastavit. No sej bom videl na servisu. Zelo dvomim da bi se kar sami od sebe razštelal po 10000km. Kar koli je, je sigurno zaradi olja. Če so samo ventili ni panike, itk ti pa morjo garancijo priznat
cesko Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Sem razmišljal da niso mogoče ventili. In bi jih bilo potrebno nastavit. No sej bom videl na servisu. Pr men na 13500 km še ni blo treba ventilov nastavljat. No zdej je itak nimam več. Olje pa le redno glej ker so včasih obdobja ko ga v kratkem času dosti popije.
juree Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Če posnameš zvok in uploadš, ti lahko povem če sem imel jaz podobnega ko je bila mašina zaribana oz. malenkost pred zaribano..Tko da ja, na servis, pa iskreno upam da si na 3000km menjal olje (tako kot piše da je priporočljivo), ker znajo zelo zelo komplicirat. Ze pri mojem primeru je delta team sral po glavi serviserju, ampak sem hvala bogu vsake 3000km menjal olje in mel vse v servisni zapisano...
cx65a Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Bom jutri uploadal zvok če ne bo deževalo. Je tebi zaribal ker ti je zmanjkalo olja?
juree Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 jah..vzrok NAJ BI bil zaradi olja...Ampak se enostavno ne zdi normalno kako lahko v 500km požre toliko olja, oziroma ja..zaribal je ker ni bilo olja, zmanjkalo ga je pa v eni furi. Seprav mogočen razlog zato da je pa olje spil je pa da je bilo preveč lufta med batom in cilindrom, nevem...Vazn da so mi pod garancijo zrihtal, poj me pa ne zanima
cx65a Objavljeno April 11, 2010 Opozori Objavljeno April 11, 2010 Aha ker men olja ni prav zmanjkalo, bil je pa pod minimumom. Zdej sem ga dolil, sam grem pa na servis ker res ne sme tolk olja popit v 500km. Kaj so ti pa pol zrihtali, a so ti celo mašino zamenjali?
Ervin93 Objavljeno April 11, 2010 Opozori Objavljeno April 11, 2010 Redno spremljaj pred vsako vožnjo nivo olja. Jaz sem danes dolil 2dcl
cx65a Objavljeno April 11, 2010 Opozori Objavljeno April 11, 2010 Ja res je potrebno redno kontrolirat, jaz sem ga dolil 4 dcl. Nenormalno veliko olja popije. Aja juree a pol ti ni več pil olja?
juree Objavljeno April 11, 2010 Opozori Objavljeno April 11, 2010 Men ga nazačetku sploh ni pil, poj ga je ogromno požru, nakar je bla nova mašina ga spet nekaj časa ni pil, pa en obdobje k ga je malenkost spil, pa poj spet nič...Tko da ja, nivo olja redno gledat, sicer pa...Najhitreje boš opazu če ti ga pije na avspuhu če bo kaj črnega...
cx65a Objavljeno April 11, 2010 Opozori Objavljeno April 11, 2010 Mhm...ja to sem pa opazu da je pri avspuhu črno in zgleda da ga res takrat žre.
zziga Objavljeno April 11, 2010 Opozori Objavljeno April 11, 2010 a se to sam men zdi zarad branja teme al je res tok nezanesljiv ta motor? :unsure:
Ervin93 Objavljeno April 11, 2010 Opozori Objavljeno April 11, 2010 a se to sam men zdi zarad branja teme al je res tok nezanesljiv ta motor? to se sam teb zdi. Motor je super razen včasih pač rd popije olje. Eto jst sm v 7500km dolil 4-5dcl
juree Objavljeno April 11, 2010 Opozori Objavljeno April 11, 2010 a se to sam men zdi zarad branja teme al je res tok nezanesljiv ta motor? :unsure: Jaz če bi šeenkrat kupoval ga nebi kupil, če bi vedel kaj vse sem od motorja želel. Motor je super za začetnika, sam kaj kurac ko se ga hmal naveličaš + vsega je vse nekvalitetno na tem motorju. Morš pa vzet v zakup da za 3.500(takrat je bil tolk) ne dobiš nevem kašne kvalitete Gasperr in znj 2
Tomyboy Objavljeno April 12, 2010 Opozori Objavljeno April 12, 2010 (popravljeno) http://www.avtodotnet/_MOTO/ad.asp?ID=3637602 Ve kdo kaj o tem kupu nesreče? Popravljeno April 12, 2010. Popravil Tomyboy
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se