Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno

130 že tak zdej gre. Pa nov avspuh bi se mogl slabih 10 poznat. Al ne?

Objavljeno

ce bo dobr vetr pa strmina taprava ti bo sla ja ene 140... :winkiss:

rajs mal v pospeske dejte jih rabs veckrat k visoko koncno... sploh ce traja 2min da prides do 140...

Objavljeno

mene zanima kaj so vam rekli prodajalci...kdaj dobite motorje tisti ki imate rezervirane?

lp

Objavljeno

fantje, jaz mam en motor rezerviran, ampak ga nebom mel. tak da zdej ga nekomu odstopim :worship: :winkiss: oz. kar dva, ker mam na dveh mestih zaaranega, ju3 pa grem po aprilio :whistle: oboji pa so mi obljubil, da je prvi motor, ki ga dobijo moj!lp

Objavljeno

tud jaz ga imam rezerviranega..pa so mi rekli da pride nekje okrog 15. maja.

lp

Objavljeno
tud jaz ga imam rezerviranega..pa so mi rekli da pride nekje okrog 15. maja.

lp

A lahko vprašam kje so ti to rekli? :D Slučajno kak delta team krško? :D

Objavljeno

ja mislim da je delta team..zakaj?

ni jim za verjet?

Objavljeno
ja mislim da je delta team..zakaj?

ni jim za verjet?

Newm nekot vedno drugače rečejo. Sem pa skoraj 100% da ga neboš dobil 15. maja, verjetno tam nekje 15. junija :D. Meni osebno so rekli da si ga lahko za naslednjo sezono rezerviram :D

Objavljeno

Jst ko sm zadnič mal za hec preverju so mi rekl, da naročil sploh ne sprejmajo več. Mogoč bi se še dal kej dogovorit za junij, julij...

Objavljeno

ja...ampak jaz ga imam naročenega že nekje 2 mesca...

Objavljeno

alen46 ma naročenega ze od januarja :glare:

Objavljeno

vem ja..sam nevem..rekli so da pride nekje okrog 15. maja....

upam da pride...

Objavljeno

biker666999 koliko časa si pa ti čakal na to yamaho?

Objavljeno

ka pa vem... kak mesec, sam jst sm sel v Avstrijo ponjo

Objavljeno

pa v avstriji jih je še možno dobit??

Objavljeno

Nevem. Jst takrat ko sm šel so ble tri: modra, rumena pa rdeča. Modro sm jst vzel, rdeča je bla prodana, bla je rumena. Nevem mogoč so kej dobil, nevem

Objavljeno

:alien1: ja lej jst ma od 9.2. naročeni in je tku mojo že vejo in majo sm je nekje v nemčiji v skladišču in zdej je fora da druge modele dobivajo od drugje in čakajo na prevoz :alien1: Tu pa vem k jim skuz težim in so popustl rekl so da do konc mesca zihr drgač zame popust :worship:

Objavljeno

v austriji v lipnici majo 3 različne. še tistih 150 eurov za homologacijo da te pa je toto.

Objavljeno

Alen46 kdaj so jo tebi oblubli?

v austriji v lipnici majo 3 različne. še tistih 150 eurov za homologacijo da te pa je toto.

Si prepričan? Kje to ? Maš kak link, naslov? :D

Objavljeno

fantje, ta delta team se laže u nulo!vsakmu govorijo drugače, meni že mesec dni govorijo, da pride kao nasledni teden pa nasledni teden, zdej so mi rekli isto.tko da, upam da čimprej dobite. jaz sem se zdej odloču, da grem ju3 po aprilio rs125 07 letnik. pa ju3 bom tudi moja dva motorja, ki mam rezervirana odjavu, če je ker zaintersiran, da bi kupu, ko pridejo, naj pove...pa mi na pm napiše njegovo št.pa ga takoj pokličem, pa tam bom povedu, da mam že kupca, ki bo kupil motor namest mene. :rolleyes: kake barve pa bo motor pa še nevem, sem reku, da mi je vseeno črna al pa rdeča, kera bo prej. :unsure: lp uživajte!

Objavljeno
Alen46 kdaj so jo tebi oblubli?

Si prepričan? Kje to ? Maš kak link, naslov? :D

v sredini maja=) tko za info, nategnili pa so me že šestič s tem datumom :headbang:

Objavljeno

To je tak dober motor, da jih ne folgajo delat tak hiter :D :OK: :yea1:

Objavljeno

:alien1: biker upam da je res k drgač :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :alien1: :alien1: :alien1: :krneki: :krneki:

Objavljeno

Sej je dober, pa lep ko hudič, sam ko bi šel tukl ko hudič

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!