Jasmin125 Objavljeno Maj 16, 2008 Deli Objavljeno Maj 16, 2008 Evo pa sm ga še jaz naročil... Pri moto center laba... Rekli so da bo na začetku junija tam okol 5-tega pa naj bi biv rdečo bev...Sam jim nič ne verjamem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Maj 16, 2008 Deli Objavljeno Maj 16, 2008 Evo pa sm ga še jaz naročil... Pri moto center laba... Rekli so da bo na začetku junija tam okol 5-tega pa naj bi biv rdečo bev...Sam jim nič ne verjamem... zakaj si pa pol naroču? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker666999 Objavljeno Maj 16, 2008 Deli Objavljeno Maj 16, 2008 Evo pa sm ga še jaz naročil... Pri moto center laba... Rekli so da bo na začetku junija tam okol 5-tega pa naj bi biv rdečo bev...Sam jim nič ne verjamem... Sej res ne morš nobenmu verjet... Na začetku junija ziher ne bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno Maj 16, 2008 Deli Objavljeno Maj 16, 2008 zakaj si pa pol naroču? Zato ker sem prehodil ter preklical vse moto centre v slo ter nekatere v avstriji pa so mi povsod rekli da jih nemorjo dobit več razen v moto centru laba so rekli da majo še enega tako da ker nimam viška še 1500 evrov za moj drugi sanjski motor aprilijo sem pač tule naročil in se sprijaznil z dejstvom da bom čako kot vsi ostali... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
apriliabiker Objavljeno Maj 17, 2008 Deli Objavljeno Maj 17, 2008 :alien1: Naslednji teden jo dobim gotovo :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Maj 18, 2008 Deli Objavljeno Maj 18, 2008 :alien1: Naslednji teden jo dobim gotovo :alien1: to vsak tedn rečete Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Maj 18, 2008 Deli Objavljeno Maj 18, 2008 Jaz jo zrihtam v manj kot 3h dneh. Sam vprašanje, če mi je kdo potem pripravljen dati zanjo 4.000€. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno Maj 18, 2008 Deli Objavljeno Maj 18, 2008 Jaz jo zrihtam v manj kot 3h dneh. Sam vprašanje, če mi je kdo potem pripravljen dati zanjo 4.000€. Nam lahko tej zaupaš kako? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Maj 18, 2008 Deli Objavljeno Maj 18, 2008 V današnjem času je informacija lahko veliko vredna :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno Maj 18, 2008 Deli Objavljeno Maj 18, 2008 V današnjem času je informacija lahko veliko vredna :) Tudi res :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maki99 Objavljeno Maj 18, 2008 Deli Objavljeno Maj 18, 2008 tudi meni so ga obljubili za naslednji teden..lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno Maj 18, 2008 Deli Objavljeno Maj 18, 2008 tudi meni so ga obljubili za naslednji teden..lp Jah oblubli že ja... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Maj 18, 2008 Deli Objavljeno Maj 18, 2008 danes šel mimo delta-teama pa je nimajo več v trgovini, očitno so čist vse dal iz rok, kar so mel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno Maj 18, 2008 Deli Objavljeno Maj 18, 2008 danes šel mimo delta-teama pa je nimajo več v trgovini, očitno so čist vse dal iz rok, kar so mel Jaz sem klical kakih 3 krat pa so vedno rekli da jih nemorjo dobit več za letos... pa tud iz različnih moto centrov so klicali pa ni blo mogoče... tako da sem mev srečo v moto centru laba... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 18, 2008 Deli Objavljeno Maj 18, 2008 Jaz sem klical kakih 3 krat pa so vedno rekli da jih nemorjo dobit več za letos... pa tud iz različnih moto centrov so klicali pa ni blo mogoče... tako da sem mev srečo v moto centru laba... srečo da si jo naročil...ko jo boš dobil govori dalje..do takrat pa upaj na srečo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno Maj 18, 2008 Deli Objavljeno Maj 18, 2008 srečo da si jo naročil...ko jo boš dobil govori dalje..do takrat pa upaj na srečo :naughty: Pa dobro že to je nekaj :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maki99 Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 a mogoče že kdo ve kaj novega o teh motorjih....??? ga je že kdo dobil? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 to se bo počas splačal začet uvažat k je tok povprašvana ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shaggyxd Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 uuuuu jst sm od alenn46 uzeu narocilo pri tc motoshop pa so mi rekli da lahko pridem v cetrtek :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maki99 Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 že so prišle yamahe ali so rekli da jih v četrtek dobijo??hmmmmmmm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
apriliabiker Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 :alien1: Moja to sredo drgač bo masaker v krškem :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 krčanski pokol z motorko :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
apriliabiker Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 :alien1: Ne bom tku usmiljen uporabu bom............................................................................. .....................ZOBOTREBEC......Vsem grejo vn oči pa nohte bom populu pol pa še muhahahahahah :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 pač ne boste dobl letos, sprjaznt se pa se odloćte kaj boste: 1. dobl ga nasledn let 2. kupl neki druzga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 mah, itak de se ga da dobit. Nemčija plačite mi, pa vam ga prpelem domov z vsemi papirji, samo še tablico gor nalimate. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se