shaggyxd Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 a šele dons jest sm naredu ze 200km :naughty: ja kaj cm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cesko Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 ja kaj cm Saj pa ni panike. Bolje pozno kot nikoli. Pa itak maš se še cele počitnice za vozit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 yo fantje lejte to( http://www.motonline.com/video/video.cfm?cod=1393&arg=12 )kva to dela ta stroj :D B) Ko pa mitota odblokiraš pridejo vn čisto drugi rezultati .) Na yamahi je to maximum... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 yo fantje lejte to( http://www.motonline.com/video/video.cfm?cod=1393&arg=12 )kva to dela ta stroj :D B) mal posluši kaj govori o ciklisti kdo ma bolšo yamaha :naughty: -->> :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
r3ne Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 a ti si kaj razumu?? :unsure: ...lahko pol mal prevedeš??? :whistle: :rolleyes: tnx lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 mal posluši kaj govori o ciklisti kdo ma bolšo yamaha :naughty: -->> :headbang: :lol1: to je isto kot da bi primerjali turbodizla in bencinarja z isto HP, vsi vemo da bo v raznih pospeških zmagal TD, ker ima ogromno navora, in enako HP kot bencinar, katerega manjka v spodnjem območju vrtljajev, če čmo enakovradno primerjavo moramo ali TDju vzet turbo dol ali pa bencinarju dodat turbino, potem se pokaže kdo je jači :yes: isto je tukaj, primerjali so zaprtega mitota in odprto yamaho, če čmo enakovredno primerjavo je treba mitota odpret, ker zaprt nima moči v spodnjem območju (odprt prav tako ne), ker je 2T, do zanj pravih obratov pa sploh ne pride ker je zablokiran, medtem ko yamaha ima 4T agregat ki vleče že v spodnjem območju kot dizel........hja, o ciklistiki ne bi niti zgubljal besed, mito je na sceni že več kot 15 let, medtem ko je yamaha novinka, da ne omenjam komponent vzmetenja in zavor :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 a ti si kaj razumu?? :unsure: ...lahko pol mal prevedeš??? :whistle: :rolleyes: tnx lp razumel sem par besed...tako kot je pa kocigan napisal je pa do besede natančen prevod :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 razumel sem par besed...tako kot je pa kocigan napisal je pa do besede natančen prevod :P lažeš :P ker ne zastopim italijanščine nič :) to kar sem napisal so dejstva :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
r3ne Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 :rolleyes: no zdej se pa zmenata ker ma prav.. pa ker laže :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 lažeš :P ker ne zastopim italijanščine nič :) to kar sem napisal so dejstva :yes: hehe vsi smo razumel da je šala :D tud jst ne zastopim kej preveč...kakšno besedo sem zastopil..pa še to predvsem ko reče aprilia, yamaha, cagiva itd drugače si pa povedal dejanska dejstva...sploh pa tudi zaprt mito poči dol r125 ker ima zelo boljšo ciklistiko in vse kar pripomore h hitrejši vožnji skozi sam ovinek...po ravnini pa itak se ne da primerjat...to je tko k da bi 600 SS 25kw primerju pa 600SS brez blokade... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 Sam tok za info... k na konc piše da rab cagiva od 0-400m 21 sekund... odprta cagiva rab 14 sekund :whistle: in to supercity z 17kw :whistle: tko da ma tale mito še manj :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 fantje jest pa ze mam stroj :naughty: blagor fantom v kmc-ju k so mi zrihtal motor, sam še ulavfat ga je treba po pa gremo B) Kako dolgo si ga pa imel naročenega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 Ne da bi bil motor premajhen, da nebi bil jaz premajhen :D Okej, vsi pametnjakoviči, ko ste pravili da je nebomo dobili če je že nismo rezervirali. Ravno danes sem rezerviral rdeče belo :) Dobim jo v juniju - lihk ko izpit nardim :worship: Kje si to rezerviral? Js ga tud dobim v začetku junija, tud rdečo belo... Na koncu bomo pa ugotovili da mamo vsi isti motor rezerviran... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maki99 Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 jaz pa sem danes klical pa so mi rekli, da ta teden "verjetno" dobim motor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jan1A Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 Kako dolgo si ga pa imel naročenega? naročenga sem pa imu od februarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 Naroču sm ga v motocenter laba. Mislim da je šeen frej belo rdeč. nisem pa 100%. Jaz sem ze dal 200€ za rezervacijo. Pa a jaz res neznam pisat....Mene bolj zanima da nebi bil JAZ premajhen za motor :) (175cm) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 ne, ne boš premajhen :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tabo Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 Naroču sm ga v motocenter laba. Mislim da je šeen frej belo rdeč. nisem pa 100%. Jaz sem ze dal 200€ za rezervacijo.Pa a jaz res neznam pisat....Mene bolj zanima da nebi bil JAZ premajhen za motor :) (175cm) Kvečjemu prevelik :krneki: . Ne lih prav za ta motor boš :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shaggyxd Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 slikce Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 A že ma kak celjan al pa okolica Yamaho? Se mal zapelemo, da v živo vidim to čudo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker666999 Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 A že ma kak celjan al pa okolica Yamaho? Se mal zapelemo, da v živo vidim to čudo :D Jst jo mam. Lahka se kdej mal zapelemo ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
r3ne Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 črna itaq zmaga :worship: shaqqyxd..sam moj je lepši ker ma akrapoviča :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alenn46 Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 r3ne zaj priem na pivo k tebi, tko kot sva se zmenla! :winkiss: pa da čujem če ma motor bolj hud glas, zdej ko sem ti akrapota zrihtu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 Jaja, vi kr sanjajte o Akrapoviču dalje hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 tu pa morem res rect, da super motorcek. Res je lep, nimas kaj. Ce bi kupoval 125ko, nevem ce nebi to vzel :) Veliko varnih km vsem skupaj :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se