Skoči na vsebino

UKRADENI MOTORJI

Priporočene objave

Objavljeno

quote:

LOPOVE PA BI BLO ZANIMIVO SPOZNATI!!!

Master 007

Tud če ne. Jaz bi jih raje videl obdelane do nerazpoznavnosti.

lp RAN

Objavljeno

Lep pozdrav!

Danes sem doživel še zadnji dokaz o zelo "visoki" učinkovitosti naših policajev!

Sinoči sem kamniški policiji sporočil, da sem našel motor in da naj pač v računalnik upišejo, da ni več ukraden. Danes sem šel na občino po novo tablico - presenečenje - policija ni uspela vnesti podatka, da sem motor našel in je uradno še vedno ukraden. Zbogom tablica in vožnja med vikendom.

Objavljeno

quote:Sinoči sem kamniški policiji sporočil, da sem našel motor in da naj pač v računalnik upišejo, da ni več ukraden. Danes sem šel na občino po novo tablico - presenečenje - policija ni uspela vnesti podatka, da sem motor našel in je uradno še vedno ukraden. Zbogom tablica in vožnja med vikendom.

Kaj se čudiš, moj motor sem peljal na registracijo en teden po tistem, ko sem ga dobil nazaj (nisem hotel hodit v tisto noro gužvo pred 1.majem), pa je bil uradno še vedno ukraden - hvala eni od uporabnic tega foruma za posredovanje, drugače tudi jaz tisti vikend ne bi videl Ljubečne.

Objavljeno

Super, da imaš motor spet doma! Se vidimo na Grobniku 12.06.2002!!!

Go in peace!

Objavljeno

quote:

Sinoči sem kamniški policiji sporočil, da sem našel motor in da naj pač v računalnik upišejo, da ni več ukraden. Danes sem šel na občino po novo tablico - presenečenje - policija ni uspela vnesti podatka, da sem motor našel in je uradno še vedno ukraden. Zbogom tablica in vožnja med vikendom.

A si šel sam po motor ... a ni to naredila naša in vrala in učinkovita policija .

Pa ne okol govort !

Objavljeno

hehe, saj res.

Kaj si ga kar z izpod luci odpeljal( dobesedno si ga sunil nazaj

Objavljeno

Ja Vili naj ti cestitam se jaz, kot je ze prej en omenil bi se tud jaz pozanimal malo o klicatelju....vse e je mozno..mogoce je mel ze kupca pa je le-ta zatajil zdej ti je pa mogu kaj ponudit da ga ne bil kradel za prazen nic! Drugac pa se veselim s tabo in zelim se obilo uzitkov v voznji, zdej jih bos verjetno se bolj cenil!

Racing

Objavljeno

To pa vsekakor drži. Saj veste kaj pravijo - nekaj začneš še bolj ceniti, ko izgubiš (skoraj izgubiš)!

Sicer sem z njim dvakrat padel na Grobniku in se potem nisem mogel voziti vendar je povsem drug občutek, če se ga "sposodijo"!

Objavljeno

obstaja tudi druga možnost.............

lahko da so lopovi videli, da cel motosvet opreza za tem motorjem, pa so se ustrašili,da jih bo kakšen motorist dobil in spustil čez roke, zato so ga raje vrnili.......

.........ni za podcenjevat člane motosveta..........

lp.,

bmw

Objavljeno

BMW se popolnoma strinjam s tabo.

Pozdrav

Dare

Objavljeno

Pol pa dejmo enga čebovat,za primer ostalim,mogoče jih pa ne bojo več kradl!!!

LP DAN

If you need A BIKE that´s faster you´re either a)WSB Champion b)New to biking

Objavljeno

quote:

Pol pa dejmo enga čebovat,za primer ostalim,mogoče jih pa ne bojo več kradl!!!

LP DAN

čebovanje... brezveze... a ni point da ve zakaj se je šlo?

Ne vem no...

LP

Objavljeno

Brez skrbi,da bi vedl za kaj gre!!!

Če pa ne,pa še enkrat,ponovi vajo!

LP DAN

Objavljeno
[Objavljeno - 26/05/2002 ob 16:52:02

--------------------------------------------------------------------------------

obstaja tudi druga možnost.............

lahko da so lopovi videli, da cel motosvet opreza za tem motorjem, pa so se ustrašili,da jih bo kakšen motorist dobil in spustil čez roke, zato so ga raje vrnili.......

.........ni za podcenjevat člane motosveta..........

lp.,

bmw/quote]

Se povsem strinjam in se ZELO LEPO ZAHVALJUJEM vsem članom Motosveta za pomoč!!!

Objavljeno

Vili...

Fuul cool... samo res se nisi razjasnil zadeve kako in kaj...

A ste sploh nasli tipa, ki ti je ukradel motor?!?!?!?

p.s. mogoce sedaj vec ni tolko vazno, glavno da ga mas doma...

Pa pazi kak se vozis...

Ajd...

Objavljeno

En teden me ni, pa že tolk novga. Vili super.

Objavljeno

Cestitke!! Ni kaj... vsaj enkrat nekaj lepega!!!

Einherjer

-------------

www.firestartersmc.com

Objavljeno

Vesel za tebe in tvoj motor

lp

puuuuuuuuuniiiiiiiiiim

Objavljeno

Danes sem izvedel da se je prejšnjo nedeljo (19.05) na Golem nad Igom ponesrečil možakar ,ki si je "sposodil" motor (Kawasaki -neznane znamke).Motor je bil -baje -ukraden nekje v okolici Domžal ali Kamnika,ponesrečeni moški pa leži v nadzorovani komi v bolnici.Motor sta imela v "uporabi" dva brata iz Iga...ki seveda o izvoru motorja nič ne vesta...

S.F.S.N.

Objavljeno

quote:

... si je "sposodil" motor (Kawasaki -neznane znamke)...

... motor sta imela v "uporabi" dva brata iz Iga ... ki seveda o izvoru motorja nič ne vesta ...

1. Kawasaki - neznane znamke?

2. ... ne vesta nic ... novo nadaljevanje Dosjejev X?

BTW: ... Kekec3, a si kaj ponosen?

lp Easyrider

Objavljeno

quote:

quote:

... motor sta imela v "uporabi" dva brata iz Iga ... ki seveda o izvoru motorja nič ne vesta ...

lp Easyrider

Seveda-saj sem vseved...

S.F.S.N.

Objavljeno

vili lepo da si nasel svojo kawo.

Vidim da je moj nasvet upalu

Popravil/a - miki dne 27/05/2002 ob 14:07:05

Objavljeno

quote:

quote:

quote:

lp Easyrider

Seveda-saj sem vseved...

S.F.S.N.

Ej VILI čestitke, ..hej ma ja ČESTITKE, ...ma kaj nej rečem veseu zate in ostale, ki ste dobil svoje druge polovice nazaj!

BMW, ...sounds familiar, ...GOLO, Kavasaki, ...nasut

"Alko Banzai Driver" (model ni bil motrist, samo lokalni moron), hej in to z ukradenim motorjem, ... Stari dobro da tega nisi v nedeljo vedu!

Zoolo The Horrible!

Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! )

Objavljeno

Upam, da bomo našli še kakšnega, če ne kar kakšnega več...

No, kar počasi...

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!