pik1 Objavljeno April 17, 2013 Opozori Objavljeno April 17, 2013 Zase se brigej :lol: ... prov .... DAMI34 1
s56g Objavljeno April 17, 2013 Opozori Objavljeno April 17, 2013 Prek Brd nazajgrede v Horico se je dalo namerit že : Kmet2, cedevita, igorkr in 1 other 4
Popularna objava BMWRIDER Objavljeno April 17, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno April 17, 2013 Moje kuharske sposobnosti so nekako dobile namig,da bi bil že čas,da kaj iz čemaža spackam in kej užitnega nardim..Pa osedlam bavarca v upanju,da ga bom našla tam kjer je lansko leto ob tem času tudi bil.Dan je bil prekrasen,da se oba po travnikih sprehodiva...Pa se iz pretoplih 24 stopinj povzpnem visoko na prekletonizkih 8 stopinj!!! O ČEMAŽU PA NE DUHA NE SLUHAAAAAAAA.. ker še spijo pod sakramensko debelo snežno odejo (po moje jo fajn naglas tudi kolnejo) Tereni med Predmejo in Lokvami še vsi zelo zasneženi..Cesta sicer kopna ampak dokaj razrita na nekaterih delih..Stranskih poti ni,ker so neplužene...Mehanizacije,ki drva sečejo in prevažajo pa ogromno.. Obupano iščem kak flek kopnega...Pa ga ni... Odpravim se naprej proti Mali Lazni..razmere pa iste. Smerokaz za Ledenico je,poti pa ni... Iz Male Lazne do Lokev je del poti še leden (še dobr,da me ni noben vidu)..Priznam,je šlo kt po jajčkih in po polžje.. Oddahnem si šele na kopnih Lokvah.. Spust je bil vednobolj prijeten in topel..Na vsakih 10km je na meni bil en kos cunje manj... In seveda nisem mogla mimo Svete Gore ,da obnovim kako molitvico in zrecitiram unmu tam gor kako neuslišano željo...(to zimo se jih je veliko nabralo ) Priznam,molitvice še obvladam,prosit znam tudi...Upam,da bo kaj od tega uslišano!! Ker mi mr.McAdam-a nikol ni dovolj se odpravim še na sosednji hrib Vodice in pokukam še v vojaške utrdbe.. Nato spust še do Grgarja in v Novo Gorico kjer pozdravim še nekaj osebkov... Prijetno usvenana in uprasana pricapljam v domač kraj brez enga lista iskane rastline..Vidla veliko špargljev,pa se mi ni dal trnja umikat.. Ugotovitev dneva; čemaža in vsega ostalega podrastja iz trnovskih krajev ne bomo vidli ziher še dober mesec.. :) RobiRoberto, Kmet2, motozajebant in 19 others 22
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 18, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18, 2013 No da ne hodim vsak dam mim Vikija sva z Cenetom_r odvihrala v sosednjo Avstrijo.... Kranjska gora še v snežni odeji Pa mal v eno trgovinco... Pa še mal v drugo nafilat zadnji kovček,jaz mu pravim servisni..... Nazaj sva se vračala pa čez Železno kapljo,cesta brez peska in pripravljena,z Cenetom sva šla po ušesih Malo pred Železno kapljo.... Potočki in sneg vsepovsod Na vrhu snega pa za kakšen metrček pa mišji ...k Ja na tej elastiki pa se človek kar zmatra,sej se hudiča ne da počas peljat odločla sva se za postanek v prijetnem objemu narave... Napolnila trebuščke z domačo govejo župco in..... Počas polna ko bobra sva odrinla domov P.S. zdej šele vidm zakaj se KTM-jovci vedno vozijo skupaj.........ja da vsaj en pride na cilj cedevita, pik1, Zivnorc in 17 others 20
pajkica Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 jaz vsak dan dobim eno čokolado na poti... tko da moji vtisi so super ! res pa da se vozim z drugimi pripomočki okol.... cedevita 1
Whiskey Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 K2: Pa ne, da si že rabu šraufat? Ko pride ta novi bemflov Adv, boš tale ubogi Ktm zihr že prodajal :grim Kmet2 in BelaStrela 2
Zivnorc Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 konju jedan... pa a ne vidiš, da je šou samo scat...ti pa tako paniko delaš... Kmetica2, motozajebant in CeneR 3
BelaStrela Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Kmet ma tut nove prjatle odkar ma KTMa
Whiskey Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Kmet ma tut nove prjatle odkar ma KTMa Sej ne bo več dolg BMW ne rab sabo trajbat celo kišto orodja in šraufou. Še lepo oranžni so, tko da ni dileme kaj je škripnl. @Zivnorc: A ma K2 težave s prostato? Kmet2 1
Zivnorc Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 @Zivnorc: A ma K2 težave s prostato? Ka Te jaz veM Gasperr, cedevita, Kmetica2 in 2 others 5
Whiskey Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Aaaa, seveda, KTM jo ma cedevita 1
CeneR Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 No da ne hodim vsak dam mim Vikija sva z Cenetom_r odvihrala v sosednjo Avstrijo.... Kranjska gora še v snežni odeji Pa mal v eno trgovinco... Pa še mal v drugo nafilat zadnji kovček,jaz mu pravim servisni..... Nazaj sva se vračala pa čez Železno kapljo,cesta brez peska in pripravljena,z Cenetom sva šla po ušesih Malo pred Železno kapljo.... Potočki in sneg vsepovsod Na vrhu snega pa za kakšen metrček pa mišji ...k Ja na tej elastiki pa se človek kar zmatra,sej se hudiča ne da počas peljat odločla sva se za postanek v prijetnem objemu narave... Napolnila trebuščke z domačo govejo župco in..... Počas polna ko bobra sva odrinla domov P.S. zdej šele vidm zakaj se KTM-jovci vedno vozijo skupaj.........ja da vsaj en pride na cilj Jajca jodlarska,"same težave". nabava rezernih delov. Kmet2 1
Popularna objava HyperJack Objavljeno April 18, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18, 2013 Moja odtvoritev Kočevje lepo pomladno sonce Livoldski klanec, en oranžen kramparski blisk mimo mene, nič jasno :grrr Brod na Kolpi hladna kotlina.... Delnice...ajmemeni, zima za eskima...snega, soli, peska Crikvenica summer paradise , prenavljajo trg, pa smo ostal brez sladoleda , kr neki vam rečem :grim , super družba, ena oranđina in lepo nazaj v Kočevje na sladoled Prišla še Anže in Dušan :grim , prva liga za zaključek dneva ......še zdej ne morem prebolet dela od broda do delnic in dalje..skoraj do morja :grrr ...sam jebeni sneg :S Pozerji ITAK Kmetica2, igorkr, RobiRoberto in 12 others 15
igorkr Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Moja odtvoritev Kočevje lepo pomladno sonce Livoldski klanec, en oranžen kramparski blisk mimo mene, nič jasno :grrr Brod na Kolpi hladna kotlina.... Delnice...ajmemeni, zima za eskima...snega, soli, peska Crikvenica summer paradise , prenavljajo trg, pa smo ostal brez sladoleda , kr neki vam rečem :grim , super družba, ena oranđina in lepo nazaj v Kočevje na sladoled Prišla še Anže in Dušan :grim , prva liga za zaključek dneva ......še zdej ne morem prebolet dela od broda do delnic in dalje..skoraj do morja :grrr ...sam jebeni sneg :S Pozerji ITAK Ma ne da ste prišli iz medvedje hibernacije :lol: Zdej je pa res pomlad Kmet2, HyperJack, Zivnorc in 1 other 4
HyperJack Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Ma ne da ste prišli iz medvedje hibernacije :lol: Zdej je pa res pomlad Ma ni 2x za rečt, da grem nazaj spat, kurc pa take ceste...
SLVR Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Evo, lahko dodamo še mojih 190 km od danes, smo se malo nagibali po ovinkih na relaciji Dvor-Kočevje, je blo res lušno! Cesta pometena, asfalt že topel, promet minimalen ... Orange Power™ in moja malenkost je bila takole podokumentirana v Trebnjem na manjšem obvozu za opravke. Ko so "pingvini" prišli iz Crikvenice smo šli še na skupinski sladoled v Kočevje. Sva jim prišla malo pokazat kaj dela par Akrapovičev nasajen na V2! :naughty: Skupinske fotke žal nismo stisnili - pa drugič. hajoktejn, skalaprava, bosstjan8 in 6 others 9
skalaprava Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 (popravljeno) Evo, lahko dodamo še mojih 190 km od danes, smo se malo nagibali po ovinkih na relaciji Dvor-Kočevje, je blo res lušno! Cesta pometena, asfalt že topel, promet minimalen ... Kdaj sta pa šla od Dvora proti Kočevju? Se mi zdi da sem srečal dva motorista tam nekje okoli 16.30 Drugače pa je ta relacija res vrhunska, sploh del med Dvorom in Starim Logom . Škoda ker je na nekaterih delih malo valovita. Se že od prejšnjega četrtka spet vsak dan vozim z mopijem na šiht po njej. Zjutraj Semič- Ribnica, popolne pa nazaj :grim Stranski efekt: prva guma že resno kaže prve znake "strehice", zadnja se pa tudi hudičevo hitro tanjša ...ampak to je majhna cena za "gušt" ki ga nudi to radiranje Lp. Popravljeno April 18, 2013. Popravil skalaprava HyperJack, igorkr, Kmet2 in 1 other 4
Popularna objava motozajebant Objavljeno April 18, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18, 2013 jst sm jo pa dons useku s šihtom končam ob 17:20, hit v garažo, kombinezon gor navlečt in gasa.... s kolegom jo okoli 17:40 mahneva na morje kr AC, pa po gasu..... prideva v Strunjan, spijeva vsak en sokec na obali in gasa nazaj... opet, AC i piči miki sej vem, AC-dolgčas... ampak sem dubu preblisk, da hočem muuuuuurje videt nastala je pa samo ta slikca skalaprava, RobiRoberto, cedevita in 8 others 11
Popularna objava JONI 46 Objavljeno April 18, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18, 2013 (popravljeno) Pomlad? kje ze ? Ker je bilo meni ze vroce, sem se sel malo ogladit v hribe .... dokler bo sneg, me morje nic ne veseli ... In se ritni podpis sem lahko pustil v sosedni drzavi ! Popravljeno April 18, 2013. Popravil JONI 46 BMWRIDER, Kmetica2, igorkr in 12 others 15
Popularna objava Schultz Objavljeno April 18, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18, 2013 (popravljeno) Glede na to, da spet napovedujejo neko poscano vreme, sem danes po službi izvedel tole turco: Štartal sem ob 15.20 in nadaljeval do Idrskega pri Kobaridu. Tu sem zavil za Livek in po dokaj čisti cesti sem nizal ovinke do naselja. V Livku sem šel naprej v ITA in v Gabrovici (Gabrovizza) sem samo naredu fotoseššon. Po tem sem ponovno zajahal konja in odvandral na koncu naselja za Matajur. Luštna cestka, samo ponekod je bilo še kar nekaj peska, tako da sem bolj pazljivo nadaljeval do vasice Matajur. Tu sem kar nadaljeval do vrha - razgledna točka pod vrhom Matajur-. Na poti do vrha in na razgledni točki sem naredil eno čik pavzo, da sem po uri pa pol sedla malo ohladil rit. Utrinki iz Matajurja: Po tem sem je sledil spust do vasice Matajur ter po lokalni cestki do Savogne in kasneje Čedada. Tu sem pa šel za Goriška brda in pred spustom sem slikal NG iz ptičje perspektive..... ....in da ne bodo sosedi jezni še solkanski most. No ura je bila 17.55 in počasi sem skozi Renče in po Krasu odpeketal domov. Ob 18.35 sem razjahal motor. V pičlih treh urcah in 15 minut lahko strnem to: bilo je lepih, sončnih, toplih in uživaških 206 km. Slika: Renče s ptičje perspektive Popravljeno April 18, 2013. Popravil Schultz cedevita, gandi, SLVR in 14 others 17
Popularna objava Keiko Objavljeno April 18, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18, 2013 Končno - prva letošnja mini furca (navkljub pomanjkanju financ se ni dalo več zdržat :grrr ) Po oživljanju zaradi predolgega zimskega spanja... Sva šla na potep - malo pogledat čez Ride na drugo stran Nazaj grede mimo Planinskega morja... Dobrih 120 km, na obrazu je še vedno nasmeh Č u d o v i t o ! motozajebant, Schultz, suzuki in 20 others 23
cedevita Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Glede na to, da spet napovedujejo neko poscano vreme, sem danes po službi izvedel tole turco: Štartal sem ob 15.20 in nadaljeval do Idrskega pri Kobaridu. Tu sem zavil za Livek in po dokaj čisti cesti sem nizal ovinke do naselja. V Livku sem šel naprej v ITA in v Gabrovici (Gabrovizza) sem samo naredu fotoseššon. 1.JPG Po tem sem ponovno zajahal konja in odvandral na koncu naselja za Matajur. Luštna cestka, samo ponekod je bilo še kar nekaj peska, tako da sem bolj pazljivo nadaljeval do vasice Matajur. Tu sem kar nadaljeval do vrha - razgledna točka pod vrhom Matajur-. Na poti do vrha in na razgledni točki sem naredil eno čik pavzo, da sem po uri pa pol sedla malo ohladil rit. Utrinki iz Matajurja: 2.JPG3.JPG4.JPG 5.JPG6.JPG 7.JPG8.JPG9.JPG Po tem sem je sledil spust do vasice Matajur ter po lokalni cestki do Savogne in kasneje Čedada. Tu sem pa šel za Goriška brda in pred spustom sem slikal NG iz ptičje perspektive..... 10.JPG ....in da ne bodo sosedi jezni še solkanski most. 11.JPG No ura je bila 17.55 in počasi sem skozi Renče in po Krasu odpeketal domov. Ob 18.35 sem razjahal motor. V pičlih treh urcah in 15 minut lahko strnem to: bilo je lepih, sončnih, toplih in uživaških 206 km. Slika: Renče s ptičje perspektive 12.JPG Šulc, ben oštja, ku boš šu prihodnjič skwzi Brda in Ghorico pa pozvoni, te povabim v naš klub na jupi. Schultz in gandi 2
SLVR Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Kdaj sta pa šla od Dvora proti Kočevju? Se mi zdi da sem srečal dva motorista tam nekje okoli 16.30 Drugače pa je ta relacija res vrhunska, sploh del med Dvorom in Starim Logom . Škoda ker je na nekaterih delih malo valovita. Se že od prejšnjega četrtka spet vsak dan vozim z mopijem na šiht po njej. Zjutraj Semič- Ribnica, popolne pa nazaj :grim Stranski efekt: prva guma že resno kaže prve znake "strehice", zadnja se pa tudi hudičevo hitro tanjša ...ampak to je majhna cena za "gušt" ki ga nudi to radiranje Lp. Hja, kaj pa vem, pomoje sva štartala glih ob ene petih iz NM, uro kasneje smo že lizali sladoled v Kočevju. Prvi je bil KTM s črno-rdečim pilotom, jaz pa zadaj v svetlo sivem in belo čelado. Če je grmelo sva bila midva, haha. No ni za pretiravat, imava oba dušilce notri. Mahala sva pa po najboljših močeh, vas je bilo kar precej.
HyperJack Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Hja, kaj pa vem, pomoje sva štartala glih ob ene petih iz NM, uro kasneje smo že lizali sladoled v Kočevju. Prvi je bil KTM s črno-rdečim pilotom, jaz pa zadaj v svetlo sivem in belo čelado. Če je grmelo sva bila midva, haha. No ni za pretiravat, imava oba dušilce notri. Mahala sva pa po najboljših močeh, vas je bilo kar precej. Dej ne pretiravaj s temi vašimi akrapoti, k bi vas lahko najeli, da igraste tišino na pogrebu....haha :grim Sej če sam pogledaš, vidš, da so db-killerji pritrjeni tako da se jih da ostranit....ni zastonj tako narejeno :grrr SLVR 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se