cedevita Objavljeno Februar 22, 2013 Deli Objavljeno Februar 22, 2013 KR-NG tri ure. Sneg vse do Ajdovščine. Vozil na meji Lambade. Jeba. Še je zima. Še je sneg. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava trebor Objavljeno Februar 22, 2013 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Februar 22, 2013 Ne vem, če se to lahko šteje kot izlet, toda včeraj sem naredil kakšnih 10 km. Od doma do Bavarca in potem do Letališke, kjer sem se zadržal do večera, ko sem šele šel domov. Takrat je pa že pošteno naletavalo belo govno , samo se je skoraj pasalo peljat v takem . Motor je bil tak, preden sem ga postavil v garažo. LP Robert strajnarR, Cofko Cof, Kmet2 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Februar 23, 2013 Deli Objavljeno Februar 23, 2013 Danes čudovitih 7m pred hišo S Tomos GS-om pa 150m mešano terena in asfalta Kmet2, BMWRIDER, trebor in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nxyz Objavljeno Februar 24, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Februar 24, 2013 Včeraj naredila okrog 40km, vozila sva se kakšne tri ure :yes: Začetek vožnje čez Rečico ob Savinji in po stranskih belih poteh na Golte. Na vrh sva prišla po slabih dveh urcah kjer se je začelo mračiti in naletavati sneg nato nazaj v dolino. Ker je dragi testiral novo igračko mi je za vožnjo prepustil Medota-the big one. Prvič sem z njim naenkrat prevozila toliko km in moram reči, da je kljub svojim 350kg za vožnjo igračka, brez problema se drifta z njim kjer čutiš pod ritjo 700 kubikov , če se pa slučajno ustavi, enostavno vklopiš 4wd in pelješ kot da nič ni Sem se naučila uporabljati ta gumb.. Zeblo ni nič in komaj čakam, da ponoviva, danes je prav kriza, ker žverc ni pri meni doma :mellow: Še nekaj slikc: na vrhu: in na koncu zasluženi napitek v frenkyju: delbrz, Keiko, trebor in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno Marec 1, 2013 Deli Objavljeno Marec 1, 2013 Učeri 735 km do Črne gore. Malo je vleklo okoli Senja, naprej pa idealne razmere. Posnel sem nekaj filmskega gradiva in fotk. Objavim enkrat drugi tedn. V ponedeljek pa nazaj. p.s. Cesta od Ploč mimo Baočinskih jezer je eno samo gradbišče. Kmalu bo po vsej dolžini nov asfalt. cedevita, Kmet2, Whiskey in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 1, 2013 Deli Objavljeno Marec 1, 2013 Fočknu čez ride (žal s kombijem) in je cesta nikakva, pol pa zares, mau na Mirenski grad Kmet2, rumenicestak, Keiko in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava menih Objavljeno Marec 1, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 1, 2013 Malo pogrel in zarotiral olje ,pa čelado probal in vse deluje super pa lep dan strajnarR, logarr, BMWRIDER in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Marec 2, 2013 Deli Objavljeno Marec 2, 2013 (popravljeno) Imam en vtis izpred sedmih let, ko sem tle srečal enga Slovenca. (Na palcu pa je pisalo: "Miran pa Majda". Popravljeno Marec 2, 2013. Popravil moto rider Kmetica2, Gasperr, rumenicestak in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Marec 2, 2013 Deli Objavljeno Marec 2, 2013 (popravljeno) Ajdpašedvavtisa iz čilskih Andov 1) Solinas Grandes 2) Čreda udomačenih gvanakov ali pa lam, kajpajstvem??... Popravljeno Marec 2, 2013. Popravil moto rider mamkabozja, rumenicestak, ataIBA in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava CeneR Objavljeno Marec 2, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 2, 2013 Lj.-Senožeče-Štanjel-Brestovica pri Komenu-Doberdob-Sistiana-Piran Kmet2, Keiko, HyperJack in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEBA33 Objavljeno Marec 2, 2013 Deli Objavljeno Marec 2, 2013 S Tinetom urezala eno do postojne na kofi :yes: ,ko sva odhajala je prbremzu Kmet2,u glavnem dons kar velik motoristov po cesti. cedevita, Kmetica2, igorkr in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava menih Objavljeno Marec 2, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 2, 2013 izlet enodnevni v Mehiko City na tortilje http://www.facebook.com/video/video.php?v=149046298589680 povezava za nekaj zanimivega Kmet2, Kmetica2, Mia in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava s56g Objavljeno Marec 2, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 2, 2013 (popravljeno) ... z Niko pa sva šla do Gušta v Izolo na pizzo 203 km med 12 stopinjami v Gorici in 5 na Krasu, srečala pa zgoraj traktoristična popotnika pa še nekaj nakupovalcev moto robe v Sesljanu ... Popravljeno Marec 2, 2013. Popravil s56g CeneR, rumenicestak, igorkr in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 3, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 3, 2013 Preberam te vtise,se je kar plodno začelo no tudi jaz sem se odpravil prvič po 1.1.13 in prvič v to smer letos.Izbira smeri je bila popolna neznanka,sem reku nekaj novega še ne doživetega v letu 2013 :lol: No in tako sem pristal zaradi ure,ki je kazala že 12h preden sem dvignil rit na rutinsko Ride,OMW,VIKI vmes pa izrednim postankom med Brezovico in Vrhniko.......faaak kakšen kmet sem res včasih,sej bo,sej bo......pa je blo spet na odstavnem pasu brez benza :surrender: še dobr da mam doma svojo lastno avto-moto pomoč,ki ima res hitr odziv in strokovni pristop Zima še kaže zobe,sam ugriz je pa že medel...tam okrog 3stopinje.... Tudi Ride so ble zavite globoko v snežno odejo....samo jaz in veveričke :grim No na OMW-ju na tank štelo,da ne bi spet trpela domača AMZS,tam pa sami partizani,kljub svojim skorajšnjim 40 sem bil ko najstnik med njimi So pa fantje sami Koreninci ajga Maus je šel pretegnit Alfo in pregledat pisto,brata Šebenik sta itak kot inventar na cesti ni važen ne vreme niti temperature :notworthy: in Lojz z legendarnim DR... No popili kavico dve tri rekli in do Vikija oz. blo je obratno..... :grrr Cesta je polna šodra in soli,vode ob topljenju snega skratka previdno.Nabral sem 210km po temperaturi od 3-8 stopinj,po dve mesečni abstinenci je pasal,čeprav so bili sunki vetra,včasih kar moteči :glare: MihaGS, Keiko, s56g in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cedevita Objavljeno Marec 3, 2013 Deli Objavljeno Marec 3, 2013 Včeraj, v soboto sem popotoval v Izlo na sardelce, z levim očesom sem opazil parkiranega s56g-ja, pa ku butl odbrzel naprej. Drugače pa toplo, mrzlo, vetrovno, polno traktorjev in kolesarjev. Povratek preko Doline in Sežane v NG. Pa nisem nič slikal. Sneg se topi. Ma bo še lušno. pik1 in Kmetica2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Marec 3, 2013 Deli Objavljeno Marec 3, 2013 (popravljeno) Kmet2! Tole je pa "Jezeros Grandes" a ne??! Popravljeno Marec 3, 2013. Popravil moto rider Keiko, Kmet2, Kmetica2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maticcc2000 Objavljeno Marec 3, 2013 Deli Objavljeno Marec 3, 2013 Danes sem tut sam postavo svojo lubico na zrak. Naredo prvi 60 km letos. relacije--Dravograd, Lavamund, Slovenj Gradec, Ravne na koroškem itd. Srečal nisem nobenega motorista edino enega pravkar parkiranega. Vreme je blo odlično, cesta suha..za po pameti je blo fantastično. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Marec 3, 2013 Deli Objavljeno Marec 3, 2013 (popravljeno) No, pa sem jaz tudi mojo lub'co zapeljal malo na zrak. Ni bilo ne vem koliko, ampak 44 kilometrov se je nabralo. Ceste niso slabe (sem pričakoval, da bo stanje porazno), malo je bilo še sveže ..... v glavnem, BO. En kratek današnji video. http://www.youtube.com/watch?v=kOyJ40P92cQ&feature=player_embedded Popravljeno Marec 3, 2013. Popravil BREITNER strajnarR, Gasperr in logarr 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 3, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 3, 2013 Dns je pa že gneča na cesti..ja takle mamo, najprej je Kmet2 prletu v Ajdovščino, potem smo pobrali še Simplmena in BMWriderko in krenili proti Novi Horici. V Ozeljanu nas je kmal snev tip, ki ni pogledal in je gladko zapeljal na cesto. Še dobro, da je kreten ustavil sredi ceste, ker drugače bi v kaki drugi rubriki pisali poste. No, uspešno smo ga obvozili in v NG pobrali še IgorjaKr. Zatem smo jo potegnili, do Sistiane, se mal pomartinčkat. Obalni asfalt je čist, lep in grabi. Od tam, do Vikija na burgerje, kjer se nam je pridružil še Dant3 in Jožexj6. Medtem ko smo prežvekovali, so se vile še vedno neskončne debate o superiornosti BMWplehovja, a žal do zaključka nismo prišli. Še skok do Kopra na kfe in tortice, kjer smo pozdravili Likalesexy (njegova žena je sicer bolj sexi kot on ) In potem nazaj po kalu čez kras domov. zaključek: neprecenljivo BMWRIDER, Kmet2, TakeALookAround in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Marec 3, 2013 Deli Objavljeno Marec 3, 2013 Čudovitih nekaj čez 100 km In seveda navdušenje bemflarjev, da so uspeli prist na morje brez enega odpadlega šravfa oziroma brez iztekanja olja DAMI34, Kmetica2, BMWRIDER in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
menih Objavljeno Marec 3, 2013 Deli Objavljeno Marec 3, 2013 še en posnetek z morja Kmet2, Mia, CeneR in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutasti Objavljeno Marec 3, 2013 Deli Objavljeno Marec 3, 2013 Pozdravljeni Moj prvi letošnji...tisto, ko se vozim v službo že od januarja, ne šteje Moravče - Izola - Moravče....do Brezovice po AC, potem pa gaaasa na staro. Gas je pri mojem brenceljnu relativen pojem...gre, al pa ne gre. In je šlo. V Izoli sem pojedel tri banane in obrnil, me je preveč vleklo na cesto. Videl sem veliko motoristov, prehiteli so me vsi. Če primerjam preteklega Bandita in zdaj mojo "Skuto"....ni primerjave. Užitki so tudi tu popolni, videl sem pa veliko več stvari; res je več časa za...hm. Za izlet, recimo. Seštevek...po jutranjem teku dve uri vožnje dol in dve nazaj - glej no, sploh me ne bolijo noge. Ali pa jih ne čutim, ker me boli tazadnja; položaj je čisto drug, kot na "tapravem" motorju. 307 neprecenljivo lepih kilometrčkov. Aja, hvala najboljšemu sosedu za tisto pumpo pred Logatcem, kjer ni treba snemat čelade...sem jim doniral, ko sem šel tja in nazaj grede, ravno izšlo se je. Pa še graja Napoleonu in njegovemu drevoredu, jebela, kot bi me s kladivom po trtici udarjal. Nimam več 15 let! Še bi. maxiscooter, DAMI34, igorkr in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaGS Objavljeno Marec 3, 2013 Deli Objavljeno Marec 3, 2013 No, pa še mojih 33km....že v sončni zahod. Za prvič letos je bilo OK. Keiko, rumenicestak, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 3, 2013 Deli Objavljeno Marec 3, 2013 js sm tut dons cca 30 km naredu ... nč nism diujau DAMI34, cikadina, Keiko in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robson Objavljeno Marec 3, 2013 Deli Objavljeno Marec 3, 2013 120 km : Kranj, Vodice, Gameljne, Šk. Loka, Naklo, Tržič, Ljubelj, Kranj - sem porabil še lanski bencin in tankal svežega :-) Srečal kar nekaj navdušencev... z enmu zelenmu clo na hitro spregovoru... Super je bilo. BMWRIDER, Kmetica2, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se