motolover Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 Najboljše, da AS nabavi 10 testnih in jih posoja, podobno kot dela BMW. To bi jim sigurno pomagalo pri prodaji, v kolikor se bo motor res dobro peljal. gradbenik 1
NX650 Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 8 minutes ago, motolover said: Najboljše, da AS nabavi 10 testnih in jih posoja, podobno kot dela BMW. To bi jim sigurno pomagalo pri prodaji, v kolikor se bo motor res dobro peljal. Preimenuj se v BMWlover !!! Kmet2, TakeALookAround, DAMI34 in 1 other 4
Snečer Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 pred 56 minutami, Kölm pravi: Pa še to: Koliko od vas se je pri pecanju za babnco najprej pozanimalo za specifikacije glede njene teže, širine, višine, števila zob, št.čevljev ... ko ste tako obsedeni s številkami. Lahko ima tudi več kil, če so te dobro razporejene (ritjoški) ane? To vse hitro vidiš, sploh če še usta odpre in kaj pove. DAMI34 1
motolover Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 57 minutes ago, NX650 said: Preimenuj se v BMWlover !!! Zakaj? Ker imajo marketing in prodajo dobro izdelano? BMW ima zastopstvo v rokah krovno podjetje iz Nemčije, prodajalci so samo prodajalci, z marketingom in uvozom nimajo nič. Pri Hondi in ostalih ni tako, zato imajo več dela in težav pri uvozu, homologacijah, marketingu in prodaji, da ne rečem tudi financiranju svojih zalog.
sayo Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 (popravljeno) S ta novo AT so primerljivi samo mopedi ki imajo saj 210 mm hoda vzmetenja spredaj in zadaj in +- 100 kubikov, vse drugo je brezpredmetno NABIJANJE Popravljeno Januar 6, 2016. Popravil sayo NX650, BRANE in siks 3
ferek Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 Tečni ste ko viseč kurac! Zaklenit temo, dokler se vsaj eni trije iz tele GLASNE ekipe ne bodo z njo zapeljali... Še najbolj bi jo za ene 3 tedne privoščil Kmetu, glede na izčrpno zadnjo Versisovo obdelavo, bi bil zapis gotovo objektiven! Bom pa zgleda jaz prej na njej sedu kot marsikdo od vas... V Veroni bo ziher glavna atrakcija... builder, Ferrarist, NX650 in 1 other 4
Popularna objava Ferrarist Objavljeno Januar 6, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 (popravljeno) pred 19 minutami, ferek pravi: Bom pa zgleda jaz prej na njej sedu kot marsikdo od vas... V Veroni bo ziher glavna atrakcija... Popravljeno Januar 6, 2016. Popravil Ferrarist TakeALookAround, mladench, DXR16 in 11 others 14
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 6, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 Na kratko, kdor opreza za AT, mu niti na misel ne pride GS. In primerjanje, merjenje, tehnični podatki majo bore malo ko so in bodo v igri čusta. Niti cena ne igra tako pomembne vloge. DXR16, hajoktejn, TakeALookAround in 8 others 11
ferek Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 Ne velja! Goljufaš!... to je fotošop! Ferrarist 1
thumper Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 pred 23 minutami, ferek pravi: Tečni ste ko viseč kurac! Zaklenit temo, dokler se vsaj eni trije iz tele GLASNE ekipe ne bodo z njo zapeljali... Še najbolj bi jo za ene 3 tedne privoščil Kmetu, glede na izčrpno zadnjo Versisovo obdelavo, bi bil zapis gotovo objektiven! Bom pa zgleda jaz prej na njej sedu kot marsikdo od vas... V Veroni bo ziher glavna atrakcija... tole ni ravno tema , da bi ti v njej lajal .. in lahko si zaklepaš svoje teme pri tujih pa nebi rekel da imaš kak glas za tak podvig . kar se pa tiče prvega stavka - ne sodi drugih po sebi .. saj baje po tvoje nismo vsi enaki .. a se da komu poigrat pa eno fotko afrike sfotošopat v temnozeleno olivno mat in črno mat ? TakeALookAround, sohen in FLY 3
ferek Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 pred 13 minutami, thumper pravi: tole ni ravno tema , da bi ti v njej lajal .. a se da komu poigrat pa eno fotko afrike sfotošopat v temnozeleno olivno mat in črno mat ? Do sedaj so lajali vsi razen mene! in to LAJALI DA BOLI! Slikica je pa samo zate! pajkica 1
Lipstick Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 pred 2 urami, motolover pravi: Najboljše, da AS nabavi 10 testnih in jih posoja, podobno kot dela BMW. To bi jim sigurno pomagalo pri prodaji, v kolikor se bo motor res dobro peljal. Edino zmaga na Dakarju bi zares pospešila prodajo ( jez tko mislm ).
moto rider Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 Mene pa najbolj zanima, koliko od nabijačev, bo AT kupilo? Predvsem pa UPORABILO? (V pravem pomenu te besede) Dadi 1
motolover Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 19 minutes ago, Vezalka said: Edino zmaga na Dakarju bi zares pospešila prodajo ( jez tko mislm ). HONDA zmaguje na GPju in jim pri prodaji športnih motorjev to ne pomaga kaj dosti.
Cartman Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 8 minutes ago, moto rider said: Mene pa najbolj zanima, koliko od nabijačev, bo AT kupilo? Predvsem pa UPORABILO? (V pravem pomenu te besede) Kaj naj bi to pomenlo? V pravem pomenu besede? IMO je it s takim motorjem na Dugi Otok in mal preblodit makadame čist pravi pomen besede. Verjetno bo kej takega nardilo precej lastnikov. Sej it u Mongolijo al pa Srednjeafriško republiko ni treba, da bi osmislil svoj nakup. Konc koncev, je tud vikiburger čist kul fura za dušo in telo... u živo je motor lep, ozek ful lepo narjen in sploh zgleda krasno. basbas, genius12, Kmet2 in 1 other 4
kasti Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 Govori se, da bo 29.1.2016 v AS-u predstavitev! TakeALookAround, Knavs84, Kmet2 in 1 other 4
thumper Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 pred 23 minutami, kasti pravi: Govori se, da bo 29.1.2016 v AS-u predstavitev! nepreverjene govorice ..
Kmet2 Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 pred 2 urami, moto rider pravi: Mene pa najbolj zanima, koliko od nabijačev, bo AT kupilo? Predvsem pa UPORABILO? (V pravem pomenu te besede) Zelo zanimivo da ti to poveš .....namreč toliko nestrpnosti v pričakovanju nove AT in malikovanja ni noben od nas nabijačev zlil na MS kot ti ,4 leta sem bral AT to AT ono AT in še enkrat AT sem pa skoraj prepričan da bo vse ostalo samo pri tvojem nabijanju in AT na plakatu iz pred 30 let ....... Miran spoštujem tvoje podvige in tebe ,si prevozil veliko več in tudi izkusil od nas nabijačev sam si nekako ostal v tem filmu iz pred 20let ,zdej se pa še papeža delaš ....... Kot pravim toliko besed o AT kot si jih ti sproduciral ,bi si človek mislili da imaš že najmanj rezervirano ....
TakeALookAround Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 In pol pride Ferek iz zlije zolc, da smo sami tecnezi.... Pa dobr, a bi rajs prazne strani gledal? Sej gres loh na Vizito kej prebrat recimo....ce te to manj jezi.... thumper in Kmet2 2
moto rider Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 (popravljeno) pred 6 urami, Kmet2 pravi: Zelo zanimivo da ti to poveš .....namreč toliko nestrpnosti v pričakovanju nove AT in malikovanja ni noben od nas nabijačev zlil na MS kot ti ,4 leta sem bral AT to AT ono AT in še enkrat AT sem pa skoraj prepričan da bo vse ostalo samo pri tvojem nabijanju in AT na plakat u iz pred 30 let ....... Zadnjič si pa rekel 3 (leta.) Pa še tole; Govoril sem samo o tem, kakšna naj bi bila nova AT. To pa sem govoril zato, ker sem imel z njo zelo dobre izkušnje s terena. Nostalgija, bi temu eni rekli. In, če bo kdaj, sem rekel. In? Rodila se je nekako točno takšna! Zanimivo, ne. (Pa ne, da so mi prisluhnili v firmi??) P'rjatu! In bodi malo strpen. Popravljeno Januar 6, 2016. Popravil moto rider Kmet2 1
Snečer Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 pred 14 urami, thumper pravi: nepreverjene govorice .. pa vinjeto bo mela, celoletno gift 1
Bambi61 Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 Ob 6.1.2016 at 8:27, cb1300 pravi: ojej, kok strani za prebrat :-) Še najmanj je pa afrika tle omenjana :-) Imel varaderota, imel gs1200, testiral ktm ADV, hondo crosstourer, yamaho supertenere-od vseh teh se edino ktm približa afriki, vse ostalo so cestne endure-torej cesta in kak ne preveč globok makadam-podlaga, kjer se 99% kupcev tudi vozi. Afriki je neposredna konkurenca samo kak gs800 ali ktm, glede na stroške vzdrževanja in kakovost izdelave pa mislim da je kar zmagovalka in tudi moja izbira. Za tiste ki jim je pretežka-obstajajo tudi lažje hardendure-priporočam EXC, pa še za tega vam iz lastnih izkušen povem, da ko 5ič dviguješ 107kg, je še kako pretežkih ;-) Afrika bo prej ali slej :-) Juahha.haa...haha....haaahaa sem se do smrti nasmejal.Edino KTM se približa Afriki !KTM se nikoli ni približal Afriki, jo je vedno kar preskočil.To je kot bi primerjal ferarija in jugota! Dark 1
FLY Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 14 minutes ago, bambi61 said: Juahha.haa...haha....haaahaa sem se do smrti nasmejal.Edino KTM se približa Afriki !KTM se nikoli ni približal Afriki, jo je vedno kar preskočil.To je kot bi primerjal ferarija in jugota! Bambi te imam za resnega in izkušenega motorista.Na žalost pa je cel forum zmeda jabolk,hrušk in lešnikov. Zaenkrat je realno primerjat recimo KTM 950/990 in staro Afriko.Na vsaki dirki bo AT jedla samo prah od KTMja in ko pride AT na cilj bo pomaranča že poservisirana.Povsem drugače ( statistično?) pa je pri vzdržljivosti.Nobena svetovna motopopotniška avtoriteta ne bo dala absolutno prednost pomaranči,marsikomu grejo lasje pokoncu že ko jo omeniš.Vse je odvisno od tega kaj bi radi imeli od mopeda,na koncu smo pa vedno vsi "žrtve" kompromisa ko gre za njegovo moč,vzdžljivost,varčnost,udobje,CENO... Enemu tvojemu sosedu so pa na AT res šli semeringi od vilce v Rusiji..je pa imel montirane vilce od pomaranče. Pa še nekaj čisto osebnega:veliko raje bi spet imel jugota 55 in fiat 128 kot večino današnjih avtov,ferarija pa nočem imet niti na koledarju.LP Kölm, genius12, sohen in 3 others 6
vandrovec Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 pred 5 urami, bambi61 pravi: KTM se nikoli ni približal Afriki, jo je vedno kar preskočil.To je kot bi primerjal ferarija in jugota! Bo tako tudi letos na Dakarju? Samo, da dobi Honda prave voznike z dovolj izkušnjami, pa jo bo KTM gledal v hrbet genius12 1
sohen Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 (popravljeno) Motor je na pogled prava reinkarnacija prejšnjega modela.Kdor jo je imel,ali jo še ima ,mu bo takoj vse jasno.... Res neverjetno,kaj jim je ratal Ps.Nisem siguren da sem komentar in slike objavil v pravi temi???V tem primeru prosim admina,da vse skupaj zbriše.Hvala Popravljeno Januar 7, 2016. Popravil sohen popravek vsebine TakeALookAround, builder, DXR16 in 6 others 9
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se