Skoči na vsebino

Honda CRF 1000L Africa Twin 2016 in CRF 1100L AT 2020

Priporočene objave

Objavljeno
Ob 16. 3. 2016 at 20:58, sayo pravi:

Jajca rižarska

a ma original izpuh? fajn, konkreten zvok...

Objavljeno (popravljeno)
pred 21 urami, skalaprava pravi:

Recimo se povzpneš na vrh letalnice v Planici, pogledaš dol in si rečeč, "Mater, teli pa imajo muda, da se spustijo tu dol". Tudi smučarskim poletom bi lahko rekli idiotizem, pa ne rečemo!

Alpinist se muči tedene in mesece, tvega življenje, samo zato, da prepleza po neki novi smeri na vrh osemtisočaka! In ko doseže vrh, se čez dobrih 15 minut obrne in gre nazaj dol! Idiotizem? Ne če njih vprašaš in tudi jaz ne mislim da je to idiotizem! Gremo dalje....

Človek se obleče v čudno obleko in se vrže v prepad in začne leteti z 200km/h le kašna dva metra stran od prepadnih sten (temu se reče drugače Wingsuit base jump). Idiotizem? Zame ne!

Felix Baumgartner se z balonom dvigne 39km visoko na rob vesolja, samo zato, da se potem "fukne" nazaj na zemljo! Idiotizem?

Za mene je to prestavljanje moje možnega!

No ja ravno primerljive pa tele zadeve niso med sabo.....za tole kar ta možakar počne ravno ne potrebuješ nekaj let treninga 2-3x dnevno  kot ga recimo vrhunski alpinist, smučarski skakalec za spust po velikanki, base jumper, ultramaratonski tekač ali kolesar......... V bistvu se na moped lahko usede vsak povprečen zemljan in ga tera po avtocesti.ter organizem fila z kofeinom da kje ne zakinka......ni baš nek vrhunski dosežek......ampak jebiga vsakdo ima svoje idole.....

Tole bolj sodi v knjigo rekordov skupaj z temami kdo si je pustil rasti najdaljše nohte, ali kdo je v enem letu nabral največ ušesnega masla.....

Popravljeno . Popravil Leteči
Objavljeno
pred 2 urami, Leteči pravi:

No ja ravno primerljive pa tele zadeve niso med sabo.....za tole kar ta možakar počne ravno ne potrebuješ nekaj let treninga 2-3x dnevno  kot ga recimo vrhunski alpinist, smučarski skakalec za spust po velikanki, base jumper, ultramaratonski tekač ali kolesar......... V bistvu se na moped lahko usede vsak povprečen zemljan in ga tera po avtocesti.ter organizem fila z kofeinom da kje ne zakinka......ni baš nek vrhunski dosežek......ampak jebiga vsakdo ima svoje idole.....

Tole bolj sodi v knjigo rekordov skupaj z temami kdo si je pustil rasti najdaljše nohte, ali kdo je v enem letu nabral največ ušesnega masla.....

Zato pa je takšno stanje na cestah, kot je. Ker se vsaka budala usede v ali na in se nato izživlja. In to na javni cesti, kjer so tudi ostali udeleženci. Zato pa je toliko bolj pohvalno, ko se nekdo vozi in vozi ter preživi zaradi svojega znanja in predvidevanja. Vsi športniki so egoisti in počnejo, kar pač počnejo, zaradi samega sebe. V svojem početju so mojstri, kar pa nima nobene zveze z realnim življenjem in nami. Predvsem pa ogrožajo sami sebe in ne ostalih, kot to počnejo osebe iz drugega stavka. Voznik AT pa mora upoštevati še vse ostale, da pride varno domov. Pravzaprav je voznik AT človekoljub, ker tako rad deli svojo pridobitev z vsemi nami. Pa sem napisal tudi nekaj o AT. 

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Pa ta Hanes ima vse te kilometre brez ene nesrece! 

Ta 5000km test je naredil prvo s svojo staro varadero,nato pa z Afriko. 

Tole je samo vzdrzljivostni test, ce motor zdrzi toliko kilometrov v kratkem casu brez napake!

On tukaj nikomu nic ne dokazuje...

Objavljeno (popravljeno)
pred 12 urami, Leteči pravi:

Čisto si zgrešil poanto tistega, kar sem ti hotel dopovedati!

Sicer pa naj plastično ponazorim, kaj pomeni 5.100 km prevoziti v treh dneh oz 1.700 km/dan:

Zjutraj se recimo vsedeš na motor v Zadru in se odpelješ vse do Barcelone, seveda vse v enem dnevu! Potem greš malo spat in naslednje jutro se ponovno vsedeš na motor in se odpelješ nazaj v Zadar! Jasno spet v enem kosu. Spet greš zvečer malo spat in nato se naslednje jutro spet vrneš nazaj v Barcelono - jasno v enem dnevu in z motorjem!

Še enkrat, Zadar- Barcelona je cca. 1.700km....x3 =5100km

Torej ti resno trdiš, da to zmore vsak jopac, ki ima 5 minut časa in motor in da je vse skupaj samo vprašnej kavic, ki jih spiješ na poti? :eek: 

No, razumem zakaj nisi razumel moje poante....

Bom s tem tudi zaključil tole smetenje.

Popravljeno . Popravil skalaprava
  • Všeč mi je 2
Objavljeno

Niti niso takšen problem kilometri, kot je problem čas preseden na motorju ...

... in to je bilo tako preko prsta vsaj 15 ur sedenja na motorju dnevno ... uživancija to ziher ni ...

... vsaj za mene ne ... 

Objavljeno

Ne vem kam ste zajadrali s temi kilometri ,vsak naj se vozi toliko kolikor se želi ,mu dopušča zadnja plat in navsezadnje denarnica,sam sem že večkrat naredil cca1000km v dnevu ,nič posebnega ,nazadnje v novembru kjer je dan že občutno krajši ,za nekoga idiotizem za mene uživancija ,za nekoga samopotrjevanje za mene uživancija,nekatere moti .....mene boli k....... skratka če mi jo pri AS Domžale  dajo ATna test vzdržljivosti ,kartico za benzin jim testiram brezplačno :) tud Zadar-Barcelona  lahko x3:P

Objavljeno (popravljeno)

Pa saj to pravim...presedeti toliko ur na motorju v enem kosu ni tako enostavno, kot hoče nekdo predstaviti. Pa mislim da vem o čem govorim, sem v zadnjih štirih sezonah premotoriral preko 130.000 km in bi bil to tudi za mojo rit, ki je kar navožena, hud zalogaj.

Sicer pa mislim da ga k takemu početju spoduja kar sama Honda, v kočni fazi so novo AT dala njemu v uporabo in ne nekemu "vikend šminkerju". Sicer pa ni uživancija niti vzpon na Everest, pa folk vseeno hodi gor. Poanta je ravno v temu, da delaš take stvari ne zato, ker so vrhunski užitek, ampak zato, ker je težko! 

Da ne bomo čisto zašli....nov izpuh od Remus-a za AT

https://www.youtube.com/watch?v=hREN5gPBkjU

Objavljeno

pred 1 uro, skalaprava pravi:

Sicer pa naj plastično ponazorim, kaj pomeni 5.100 km prevoziti v treh dneh oz 1.700 km/dan:

Zjutraj se recimo vsedeš na motor v Zadru in se odpelješ vse do Barcelone, seveda vse v enem dnevu! Potem greš malo spat in naslednje jutro se ponovno vsedeš na motor in se odpelješ nazaj v Zadar! Jasno spet v enem kosu. Spet greš zvečer malo spat in nato se naslednje jutro spet vrneš nazaj v Barcelono - jasno v enem dnevu in z motorjem!

Torej ti resno trdiš, da to zmore vsak jopac, ki ima 5 minut časa in motor in da je vse skupaj samo vprašnej kavic, ki jih spiješ na poti? :eek: 

pred 7 minutami, boych pravi:

Niti niso takšen problem kilometri, kot je problem čas preseden na motorju ...

... in to je bilo tako preko prsta vsaj 15 ur sedenja na motorju dnevno ... uživancija to ziher ni ...

... vsaj za mene ne ... 

to je tako čez prst samo bencina 450e .. plus cestnine..pa spanje in hrana .. dobro ga morajo plačati ...

pred 12 urami, Borutt pravi:

Zato pa je takšno stanje na cestah, kot je. Ker se vsaka budala usede v ali na in se nato izživlja. In to na javni cesti, kjer so tudi ostali udeleženci. Zato pa je toliko bolj pohvalno, ko se nekdo vozi in vozi ter preživi zaradi svojega znanja in predvidevanja. Vsi športniki so egoisti in počnejo, kar pač počnejo, zaradi samega sebe. V svojem početju so mojstri, kar pa nima nobene zveze z realnim življenjem in nami. Predvsem pa ogrožajo sami sebe in ne ostalih, kot to počnejo osebe iz drugega stavka. Voznik AT pa mora upoštevati še vse ostale, da pride varno domov. Pravzaprav je voznik AT človekoljub, ker tako rad deli svojo pridobitev z vsemi nami. Pa sem napisal tudi nekaj o AT. 

zdaj res ne vem kaj naj si mislim .... ni nobenega smeškota ... a si to resno mislil ali je en post kjer je striktno vse od prve do zadnje črke en sam sarkazem?

vzdržljivostni test 5100 km v 3 dneh ? temperatre med 0 in +15stC niso vzdržljivostni test za motor.. prej za voznika - zdaj a je egoist ali požrešen denarja in slave je pa druga stvar ..

Objavljeno
pred 1 minuto, thumper pravi:

to je tako čez prst samo bencina 450e .. plus cestnine..pa spanje in hrana .. dobro ga morajo plačati ...

zdaj res ne vem kaj naj si mislim .... ni nobenega smeškota ... a si to resno mislil ali je en post kjer je striktno vse od prve do zadnje črke en sam sarkazem?

vzdržljivostni test 5100 km v 3 dneh ? temperatre med 0 in +15stC niso vzdržljivostni test za motor.. prej za voznika - zdaj a je egoist ali požrešen denarja in slave je pa druga stvar ..

12565463_10153921706419630_5178071260064292851_n.jpg

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 11 minutami, skalaprava pravi:

Poanta je ravno v temu, da delaš take stvari ne zato, ker so vrhunski užitek, ampak zato, ker je težko! 

+1

S to pripombo da če v nekem početju ne uživaš, pol se ne boš spravljal v ekstreme. Marsikdaj pa niti opaziš ne da počneš zadeve, ki jih okolica dojema kot ekstremne. Ker si pač lepo po korakih prilezel do nekega nivoja, ki zahteva nekaj resnega truda in časa.

Objavljeno
pred 15 urami, Leteči pravi:

ej, raje 5 dni po 10 ur vozim kjerkol, sam po AC ne...kljub kofeinu bi zaspal, pa kam prbou. 

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Za tak test po avtocesti je cist vseen,ce dajo motor na valje za 3 dni pa 150 na uro... :)

Ubistvu mu res ni lahko,men se kr smili :)

Objavljeno

ne razumem, kaj je tu slabo, če si sadomazo, če je pa še tu AT, je pa paket kompleten:whistle:

Objavljeno

Tristo kosmatih....Pa še malo po gasu avtomatika.... :)

Objavljeno
Ob ‎20‎.‎3‎.‎2016 at 8:53, skalaprava pravi:

Čisto si zgrešil poanto tistega, kar sem ti hotel dopovedati!

No, razumem zakaj nisi razumel moje poante....

Bom s tem tudi zaključil tole smetenje.

Meni je vse jasno samo ne vem kako bi bilo če bi štartal drugje, ne v Zadru:kva2:

Objavljeno
pred eno uro, kp-kp pravi:

Pa je to avtomatik kriv ane?

Tole je čist čudn izpadl...

Objavljeno
1 hour ago, kp-kp said:

Naslov bi lahko bil: kako stolči dva avta in svoj motor?

Objavljeno
pred eno uro, Dr_Jakob pravi:

Pa je to avtomatik kriv ane?

Avtomatik nič kriv... voznik pa precej.

Objavljeno

Kako je s to avtomatiko, je na motorju sklopka ali je ni?

Objavljeno (popravljeno)
pred 28 minutami, jskrablin pravi:

Avtomatik nič kriv... voznik pa precej.

Vsaj glede na posnetek mi ni jasno kaj je voznik naredil narobe. Razloži.

P.s. Če prav vidim, nima sklopke, torej DTC menjalnik?

ČAK ČAK ČAK MAUUU!! Mudel ma sklopko, pa je ni zgrabil??? WTF??

Popravljeno . Popravil Dr_Jakob
Objavljeno (popravljeno)

Jaz pa mislim, da je hotel z levo nogo stopiti na tla, pa ni mogel, ker se je zataknilla dežna gamaša, ki jo ima preko čevlja. Zato je padel prvo na levo na modri avto. Ker pa je imel še vedno motor v brznini, je ob temu padanju na avto še gas navil in pok na drugo stran še v drugi avto.

Ja, vezalke in podobne opletajoče zadeve so "kurba", ko se zataknejo. Večkrat sprobal kot mulc na svojem APN6, ko sem se z vazalkami od adidask zapletel na "šalthebel".....jah, pol si bil pač malo manjši frajer pred puncami, ko si se glih pred njimi zložil na mestu :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!