cb1300 Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 5 minutes ago, Kmet2 said: Ja je mel Sinobi70 ali nekaj takšnega isti problem, je presedlal iz XTZ1200 na SS raketo . Men hrbet služi in ta AT mi je všeč ! meni tudi, me ni motilo testirat pri 10h stopinjah :-) Ti bi pogrešal kak kw k si razvajen :-)
vandrovec Objavljeno Junij 14, 2016 Opozori Objavljeno Junij 14, 2016 pred 4 urami, Kmet2 pravi: ta AT mi je všeč ! Meni tudi, kot motor po karakteristikah, po videzu ne najbolj. Videz se mi zdi šminkerski, raje bi imel bolj robustno zadevo. Či bi dal primerjavo s telefoni, nekaj takega, kot je Samsung Xcover med telefoni, bi po moje pristajalo takemu motorju...preveč nežno (žensko) deluje Bi jo pa imel, morda nekoč...
skalar36 Objavljeno Junij 15, 2016 Opozori Objavljeno Junij 15, 2016 Zanimivo koliko težav vam povzroča tale Nova honda(no tudi drugi japončki) Prdvsm lastnikom...vstavi poljubno... thumper 1
Rokic Objavljeno Junij 19, 2016 Opozori Objavljeno Junij 19, 2016 Kako je pri nas s čakalno dobo za novo AT? Vsaj na advrider pišejo o nekam dolgih čakalnih dobah za USA in AUS dupijadi 1
motolover Objavljeno Junij 19, 2016 Opozori Objavljeno Junij 19, 2016 (popravljeno) 1 hour ago, Rokic said: Kako je pri nas s čakalno dobo za novo AT? Vsaj na advrider pišejo o nekam dolgih čakalnih dobah za USA in AUS Pokliči na AS, boš izvedel iz prve roke: +386 1 562 37 00 Eno srebrno majo v izložbi, najbrž ne samo za okras. Popravljeno Junij 19, 2016. Popravil motolover
MiNa Objavljeno Junij 19, 2016 Opozori Objavljeno Junij 19, 2016 (popravljeno) Ob 14. 6. 2016 at 12:34, CPU pravi: http://natgeotv.com/asia/riding-morocco-chasing-the-dakar/other-regions Dreamracer... na "novi" Hondi. Popravljeno Junij 19, 2016. Popravil MiNa
Rokic Objavljeno Junij 19, 2016 Opozori Objavljeno Junij 19, 2016 sem čakal ves navdušen in v prvih parih minutah me je že prijelo, da bi zamenjal kanal. Sej je bilo slabši kot mehiške nadaljevanke. Vsak pesek, prečkanje vode, kolovozih v pesku - lahko se tragično konča avantura. Pa dajmo no. Razumem, da je punca manekenka, ampak bi lahko bili vsaj tiho na začetku, ne pa da so omenjali 10 let izkušenj. Česa 10 let? Vožnje s skuterjem po mestu? Morda sem preveč kritičen, ampak sem pričakoval malo več akcije in avanture. Vsaj na koncu se je malo zapeljal po sipinah Veselo branje želim: http://www.africatime.bike/ igc1 1
sayo Objavljeno Junij 22, 2016 Opozori Objavljeno Junij 22, 2016 https://www.signaturecd.com/product-category/honda/
SF Objavljeno Julij 19, 2016 Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 Če bo komu po tleh padla, (sicer ni zaželjeno, a dvomim, da se nikomur ne bo zgodilo) se priporočam za kak krog po terenu...
blindek Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 (popravljeno) Za info, varahannes je prevozil vec kot 33.333km do sedaj, s tem da se se vedno z varaderotom vozi ima novi video na youtube kjer pokaze in razlaga koliko gre afrika postrani. Mejo je dosegel ko je zmajnkalo gume in je padel, s tem da je takrat tacko ze moral dvignit in je brusil fiksni del šasije Popravljeno Julij 20, 2016. Popravil blindek
thumper Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 pred 2 urami, blindek pravi: Mejo je dosegel ko je zmajnkalo gume in je padel, s tem da je takrat tacko ze moral dvignit in je brusil fiksni del šasije a ni on inštruktor vožnje ? upam da ne srečam njegovih učencev ...
blindek Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 To je delal na poligonu ker je hotel ugotoviti kje so meje motorja, ima pa tudi posnetek kako je padel. Teh stvari on ne pocne na cesti...
celjan89 Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 Po moje je on to naredil ko je padel ne pa med samo vožnjo...
blindek Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 Poglej si video kjer lepo razlozi zakaj se gre. En lastnik afrike mu je pisal če je možno stopalke prestavit višje ker je že šraufe pobrusil na tačkah in je nato on sprobal kje so meje. Pobrusil je fiksni del kjer pridejo tacke namescene, se malo vec nagiba (govori o 48stopinj) in je sledil padec. Pri padcu je pobrusil malo kovcek in zascito ročk thumper, igc1 in skalaprava 3
sayo Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 pred 2 urami, Janezs pravi: Še video LP Na tem videu se zelo lepo vidi kakšna kobilica je AT proti Varaderu
Janezs Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 Fuf je lepa: http://www.advpulse.com/adv-bikes/honda-africa-twin-adventure-sports-concept/
Kmet2 Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 pred 44 minutami, Janezs pravi: Fuf je lepa: http://www.advpulse.com/adv-bikes/honda-africa-twin-adventure-sports-concept/ Edino krivine izpuha mi niso všeč , preveč to sili ven ,skratka grdo .....v globalu pa more to sekat po terenu
Nearrain Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 11 minutes ago, Kmet2 said: Edino krivine izpuha mi niso všeč , preveč to sili ven ,skratka grdo .....v globalu pa more to sekat po terenu Ne seka niti priblizno tok kolikor jo opevajo. Drz se KTeMa, ker je barvna televizija z dalincem napram AT Kmet2 in Joker 2
Lipstick Objavljeno Avgust 17, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2016 pred 33 minutami, Nearrain pravi: Ne seka niti priblizno tok kolikor jo opevajo. Drz se KTeMa, ker je barvna televizija z dalincem napram AT Ta novi modeli KTM, ne Hongde ( boste že vidli ) dejansko imajo barvno televizijijo namest števca, žal daljinca ni, je pa možna povezava z pametnim telefonom .....
MARE 65 Objavljeno Oktober 29, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2016 A je kdo vozil AT z avtomatskim menjalnikom ?
NumLock Objavljeno Oktober 29, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2016 Jaz sem bil pred enim tednom v salonu, ampak niso imeli nič na voljo za testno vožnjo. Cena je bila na njej 12.500 brez DCT z ABS in TCS. Z DCTjem pa jurja dražja. To so vse cene z "pare na sunce" . Motor je orgazmičen, glede na mojo višino perfekten, tako, da .... Zdaj se ne splača kupit, bolje počakat na 2017 bodo na voljo v štirih barvnih kombinacijah.
MARE 65 Objavljeno Oktober 30, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2016 Meni je zadeva vsekakor interesantna, morda naslednjo sezono. In kakšna je tvoja višina ? Kakšne pa so zdaj barvne kombinacije?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se