BigOne Objavljeno Maj 10, 2018 Opozori Objavljeno Maj 10, 2018 (popravljeno) Hvala. Počakam do dogodka, potem pa se bomo odločli. Čreprav imam trenutno kupca za MT07. Imamo kakšen komentar od sopotnice? Popravljeno Maj 10, 2018. Popravil BigOne
BigOne Objavljeno Maj 11, 2018 Opozori Objavljeno Maj 11, 2018 Malo smo v dilemi zdaj: Tracer 09 - 7200€ Africa - 10700€ Kakšna se vam zdi cena Africe za 10k km prevoženih, 2016 letnik? Ko bom sedel na obeh. Poročam, kakšna je bila določitev. lp
Kawl Objavljeno Maj 11, 2018 Opozori Objavljeno Maj 11, 2018 (popravljeno) Odvisno kaj od motorja želiš. To sta dva različna motorja. En je čist cesten, drugi je dvoživka Popravljeno Maj 11, 2018. Popravil Kawl
J.a.m.e.s Objavljeno Maj 11, 2018 Opozori Objavljeno Maj 11, 2018 Verjetno ja, ker jo prodaja oni iz Škofje vasi AVTO MOTO CELJE, Uroš Pristovnik s.p. ki uvaža in preprodaja motorje. P.S.: Jo pa že kar nekaj časa prodaja, vsaj kolko spremljam.
tezno Objavljeno Maj 11, 2018 Opozori Objavljeno Maj 11, 2018 (popravljeno) Že dobro leto je na Avtonetu. Popravljeno Maj 11, 2018. Popravil tezno
raza Objavljeno Maj 11, 2018 Opozori Objavljeno Maj 11, 2018 pred 13 minutami, tezno pravi: Že dobro leto je na Avtonetu. Roke stran, b djau. BigOne in Kawl 2
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Maj 11, 2018 Opozori Objavljeno Maj 11, 2018 pred 37 minutami, tezno pravi: @tezno Tvoja je parkirana pred Starcomu dopoldan ?
tezno Objavljeno Maj 11, 2018 Opozori Objavljeno Maj 11, 2018 Ne. Dopoldan služba. Jutri pa vozi miško .
MARE 65 Objavljeno Maj 11, 2018 Opozori Objavljeno Maj 11, 2018 Ta mlajša sopotnica je rekla, s tem pa lahko do Dubrovnika. Ta starejša je pa tudi zelo zadovoljna . Prej sem vozil Fazer fz 6. tezno, BigOne in Roman AT 3
Roman AT Objavljeno Maj 12, 2018 Opozori Objavljeno Maj 12, 2018 Ob 10. 5. 2018 ob 22:53, BigOne pravi: Hvala. Počakam do dogodka, potem pa se bomo odločli. Čreprav imam trenutno kupca za MT07. Imamo kakšen komentar od sopotnice? Mojo vprašam
Kmet2 Objavljeno Maj 12, 2018 Opozori Objavljeno Maj 12, 2018 pred 23 urami, BigOne pravi: Malo smo v dilemi zdaj: Tracer 09 - 7200€ Africa - 10700€ Kakšna se vam zdi cena Africe za 10k km prevoženih, 2016 letnik? Ko bom sedel na obeh. Poročam, kakšna je bila določitev. lp Jaz ne bi razmišljal Afrika je motor, MT09 je polizdelek proti AT. skalar36, fazerčk, tezno in 4 others 6 1
skalar36 Objavljeno Maj 12, 2018 Opozori Objavljeno Maj 12, 2018 Jaz nebi ravno rekel, da je Yamaha polizdelek proti Hondi. Je pa sigurno Honda boljša. Tukaj ni dvoma. Tudi sam bi med tema dvema se odločil za Hondo. In verjetno jo bom kupil. Za leto 2018 je precej izboljšana. Sicer tudi malo dražja. A je proti konkurenci lep paket. tezno 1
J.a.m.e.s Objavljeno Maj 12, 2018 Opozori Objavljeno Maj 12, 2018 Je kje seznam kaj vse je bilo v primerjavi z letnikom 2016 izboljšanega?
vandrovec Objavljeno Maj 12, 2018 Opozori Objavljeno Maj 12, 2018 pred 9 minutami, skalar36 pravi: Jaz nebi ravno rekel, da je Yamaha polizdelek proti Hondi. Je pa sigurno Honda boljša. Gre za dva različna segmenta, kjer enduro prednjači v udobju, vsestranskosti... Vmesni segment, kjer je Tracer, je nekaj... ne vem kaj, meni ne sede 3nity in bosa 2
skalar36 Objavljeno Maj 12, 2018 Opozori Objavljeno Maj 12, 2018 pred 30 minutami, JamesTheMan pravi: Je kje seznam kaj vse je bilo v primerjavi z letnikom 2016 izboljšanega? Še dobr da si na motosvet najdu. . Mal se hecam, da ne boš zameru. Na AS internetno stran greš pa vse piše. Glavna izboljšava je da je rise by wire, ni več kabl. Pol mas več nacinov vožnje, pa lepše dodajanje gasa. Več pa na AS preber. J.a.m.e.s 1
bosa Objavljeno Maj 12, 2018 Opozori Objavljeno Maj 12, 2018 (popravljeno) pred 54 minutami, skalar36 pravi: Še dobr da si na motosvet najdu. . Mal se hecam, da ne boš zameru. Na AS internetno stran greš pa vse piše. Glavna izboljšava je da je rise by wire, ni več kabl. Pol mas več nacinov vožnje, pa lepše dodajanje gasa. Več pa na AS preber. Tisti ride by wire je dober dokler dela.......vse prevečkrat berem o raznoraznih errorjih in to pri razmeroma novih motorjih (kaj šele bo čez par let), pa s hidravlično sklopko,.......sam prisegam na enostavnost-zajlo, pa se mi je tudi že strgala.....deset minut popravila in pelješ naprej. Ko včasih komu govorim kje se vozim, kje sem bil, me marsikdo začudeno vpraša kako si upam, pa še sam....no z vso najnovejšo navlako priznam, da si res nebi upal....pa nikomur ne vsiljujem mojega prepričanja, da ne bo pomote. Na vseh mojih potepanjih se daleč najbolj bojim prav tehničnih okvar, katerim nebi bil kos. S tehničnega vidika je to izboljšava, s praktičnega pa zame sigurno ne. p.s. .....večkrat mi ob podobnih debatah pade na misel Kmet2 z lanskega potepanja po Rusiji, ko je v jezi enkrat zapisal, da si za naslednje podobno potepanje omisli eno staro preverjeno Africo Twin...... Popravljeno Maj 12, 2018. Popravil xtzs J.a.m.e.s, Scarabeo 500, Kmet2 in 3 others 3 3
BigOne Objavljeno Maj 12, 2018 Opozori Objavljeno Maj 12, 2018 Danes sem sedel na obeh. Me je kar presenetlo da je 09 tracer precej visoka. Ko sma oba na motorju dobro do sežem do tal. Africa z dvignjenim sedežem je absolutno previsoka, nižja stopnja bi že morala bi okej. Sedel sem tudi na šefovi ..in je mnogo boljše! Od oka, sem tudi malo višji, zato nebi smelo bit problemov. Nisem si prav zapomno, torej, tista ima znižan sedež + sedež na najnižji točki. Torej od orginala vse skupaj nekje - 5, 6cm? Mi pa deluje africa skoraj lažja med nogami kot pa tracer.
sohen Objavljeno Maj 12, 2018 Opozori Objavljeno Maj 12, 2018 Ob 11. 5. 2018 ob 15:24, JamesTheMan pravi: Verjetno ja, ker jo prodaja oni iz Škofje vasi AVTO MOTO CELJE, Uroš Pristovnik s.p. ki uvaža in preprodaja motorje. P.S.: Jo pa že kar nekaj časa prodaja, vsaj kolko spremljam. Več ko 1,5 leta,zakaj je temu tako,pa nebi vedu....
skalar36 Objavljeno Maj 12, 2018 Opozori Objavljeno Maj 12, 2018 pred 6 urami, xtzs pravi: Tisti ride by wire je dober dokler dela.......vse prevečkrat berem o raznoraznih errorjih in to pri razmeroma novih motorjih (kaj šele bo čez par let), pa s hidravlično sklopko,.......sam prisegam na enostavnost-zajlo, pa se mi je tudi že strgala.....deset minut popravila in pelješ naprej. Ko včasih komu govorim kje se vozim, kje sem bil, me marsikdo začudeno vpraša kako si upam, pa še sam....no z vso najnovejšo navlako priznam, da si res nebi upal....pa nikomur ne vsiljujem mojega prepričanja, da ne bo pomote. Na vseh mojih potepanjih se daleč najbolj bojim prav tehničnih okvar, katerim nebi bil kos. S tehničnega vidika je to izboljšava, s praktičnega pa zame sigurno ne. p.s. .....večkrat mi ob podobnih debatah pade na misel Kmet2 z lanskega potepanja po Rusiji, ko je v jezi enkrat zapisal, da si za naslednje podobno potepanje omisli eno staro preverjeno Africo Twin...... Če bi tko gledal na motorizem, bi imel potem konja, kjer ne more zmanjkat bencina, guma počit, motor zaribat, ketna se strgat, kardan se zlomit... Če bi me to skrbel bi peš hodil naokol. Sistemi ride by wire so že dolgo v avtih in tud na motorjih, pa čist dobr delajo. Hodravlično sklopko je mela Honda na cbf 1000 pa dela bp, verjetno tud na drugih modelih, ne poznam toliko. Pa vem da ni bilo večjih težav. Inovacije so dobrodošle inarsikaj olajšajo. bosa 1
Jernej125 Objavljeno Maj 12, 2018 Opozori Objavljeno Maj 12, 2018 pred 5 urami, sohen pravi: Več ko 1,5 leta,zakaj je temu tako,pa nebi vedu.... Glede tega motorja vem da je v odličnem stanju, sem ga lani jeseni ogledoval ko sem pregledoval motorje da bi počasi suzukija zamenjal :P
Roman AT Objavljeno Maj 13, 2018 Opozori Objavljeno Maj 13, 2018 Ob 10. 5. 2018 ob 22:53, BigOne pravi: Hvala. Počakam do dogodka, potem pa se bomo odločli. Čreprav imam trenutno kupca za MT07. Imamo kakšen komentar od sopotnice? Ewo odgovor moje: "čist cool je ... velik boljš kot na pol športnem motorju ... po celem dnevu nič utrujena ... po makadamu je super ... lohka bi se več off road vozila ... ". Ampak tud sopotnice so si različne. P.s. nimam top kovčka ampak samo stranska. DAMI34, igc1, BigOne in 4 others 7
Roman AT Objavljeno Maj 13, 2018 Opozori Objavljeno Maj 13, 2018 (popravljeno) pred 19 urami, JamesTheMan pravi: Je kje seznam kaj vse je bilo v primerjavi z letnikom 2016 izboljšanega? Seznama ni razen, če ga trgovci sami sestavijo .... dvorezen meč, ker pol bi dobil cel kup kritik, da kakšne motorje so jim prodal ... Porodni krči so mimo in so odpravli napake ... korodiranje špic je še nekako aktualno, ogrevane ročke mogoče in tu in tam kakšen semering spusti v prednjih vilicah pri kakšni hard enduro uporabi ... Popravljeno Maj 13, 2018. Popravil Roman AT
skalar36 Objavljeno Maj 13, 2018 Opozori Objavljeno Maj 13, 2018 Jaz bi prosil, če lahko lastniki vprašate svoje sopotnice, kako je na zadnjem sedežu. Sedež se mi zdi precej nagnjen naprej in bi rekel, da sopotnik\ca, leze naprej, sploh ob zaviranju?
tezno Objavljeno Maj 13, 2018 Opozori Objavljeno Maj 13, 2018 Moja pravi da enkratno . Lahko se vozi cel dan brez problema in ne drsi naprej. Je lepo naslonjena na zadnji kovček BigOne, MARE 65, skalar36 in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se