Roman AT Objavljeno Oktober 25, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2018 (popravljeno) AT in ATAS imata slrcifiko, ki jo imajo redki modeli motorjev ... vetrič skozi kanal vilic ... kar nekaj rešitev obstaja na netu ... zraven je potrebno upoštevati višino voznika in čelado ... Migoče vozim z najslabšo varianto čelade ... Shoei ADV s šildom ... meka za lovljenje kanalnega vetriča ... Do sedaj znane rešitve ... tank torba, torba za na balanco, plastika,ki zapre del kanala in usmeri veter drugam. Rešitve glavnega vizirja ... večji,nižji,širši, nastavki,ki se nataknejo na vizir ... izbral sem Batzen vodila za nastavitev original vizirja po višini ... za enkrat super zadovoljen ... Pa prosim ne primerjat motorjev z AT ali ATAS ... se zelo razlikujejo ... Hvala! Popravljeno Oktober 25, 2018. Popravil Roman AT MARE 65 1
IgorG. Objavljeno Oktober 25, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2018 Dal nastavek nastavljivi na vezir in zadeva je 90%%% boljša...Tok boljša,da se kamot vozim z odprtim vezirjem pri 130 .Drugač pa ne razumem zakaj nekoga moti,če se hoče naredit nekaj boljše,če se da....Uživajte !!! MARE 65 1
fico77 Objavljeno Oktober 29, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2018 Ob 24. 10. 2018 ob 19:52, MiNa pravi: Za boljše sedenje Confort sedež, za vse ostalo udobje je pa avto! Pa še OT... Da Honda "kopira" KTM in da na trg CRF1000 z "feltnami" 19/17 in možnost montaže TL gum, kupim takoj. To pa zato, ker Offroad praktično ne vozim, makadam se pa tudi z 19/17 brez problema "premaga". Ob 24. 10. 2018 ob 20:22, MiNa pravi: Ni problem, ampak ne rabim. Nisem med velikani z enim stotom na vagi, in grem stavit, da bi Honda dobila še kakšnega kupca več kot samo mene. Z omenjeno dimenzijo koles, bi bil motor brez dodatnih predelav nižji cca 2-3cm (za nas pod 180cm "dolžine"). ADV Sport že imajo, imeli bi še en model v paleti, seveda cestno usmerjen. Ja predelave na TL z "leplenjem" naper pa poznam.... JAZ SEM POPOLNOMA istega mnenja MiNa 1
Joker Objavljeno Oktober 29, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2018 (popravljeno) Ob 24. 10. 2018 ob 20:22, MiNa pravi: Ni problem, ampak ne rabim. Nisem med velikani z enim stotom na vagi, in grem stavit, da bi Honda dobila še kakšnega kupca več kot samo mene. Z omenjeno dimenzijo koles, bi bil motor brez dodatnih predelav nižji cca 2-3cm (za nas pod 180cm "dolžine"). ADV Sport že imajo, imeli bi še en model v paleti, seveda cestno usmerjen. Ja predelave na TL z "leplenjem" naper pa poznam.... Po drugi strani pa so rezervoar na Adventure Sports naredili tako, da dolgini nimamo kam pospraviti kolen, kar je škoda. Motor mi je namreč v vseh ostalih pogledih "prav"! In takk bom na koncu zopet pristal na BMWju... Popravljeno Oktober 29, 2018. Popravil Joker MiNa 1
Popularna objava BIF Objavljeno Oktober 30, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2018 Jaz pa se POPOLNOMA NE strinjam, da bi na AT tiščali 19 colsko kolo. Imate v tem razredu BMW-je, Super tenere-je, V-Strom-e in podobne wannabe "advenčerje" z alu felnami in "muscle" izgledom (kar je v glavnem vodilo lastnikov). Za furat po cesti so dovolj dobri. Naj AT ostane to kar je in za kar je bila narejena...z 21 colskim kolesom spredaj in "špic felnami" za tiste, ki želijo kaj več od speglanega makedama. NX650, Kugelschreiber, igc1 in 8 others 8 3
Popularna objava Roman AT Objavljeno Oktober 30, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2018 (popravljeno) Enduro Park Hechlingen od 27.10.2018 do 28.10.2018 Jaz in moja AT med samimi Bavarci. Učne ure in moja vzdržljivost. AT brezpogojno ubogala in požirala moje napake in parirala Bavarcem. Sicer pa ni vprašanje motorja ampak voznika. Lepo je bilo in lepo so me zabavali tudi instruktorji s svojimi pripombami Res bi priporočil vsakomur, ki ima željo s kravico ali kravo na brezpotja in doživljati takšne ali drugačne avanture. Vreme, kdo bi si mislil, da bom "švical" kot norc pri 3 stopinjah, snegu, ledenemu dežju in dežju. Bol moker od znotraj na ven kot pa obratno. Gume spredaj Mitas E10 na 1,6 in zadaj Mitas E07+ na 1.8 bara. Brez kakršnih koli težav po cestah do tja in naza ter dva dni izživljanja po terenu. Čakam na naslednji termin, ker je definitivno super zadeva. Če bo kdo zainteresiran se lahko zmenimo. Nekaj skromnih fotografij 20181028_154126.mp4 20181028_154501.mp4 20181028_154549.mp4 Popravljeno Oktober 30, 2018. Popravil Roman AT MitcH', bosa, jskrablin in 19 others 20 2
MARE 65 Objavljeno Oktober 31, 2018 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2018 Super. A debata je v nemščini ali tudi v angleščini. Se pravi spredaj guma E 10 se bolje obnese kot E 07 ?
Roman AT Objavljeno November 1, 2018 Opozori Objavljeno November 1, 2018 (popravljeno) pred 11 urami, MARE 65 pravi: Super. A debata je v nemščini ali tudi v angleščini. Se pravi spredaj guma E 10 se bolje obnese kot E 07 ? Debata kar dvojezična ... malo nemško in malo angleško. Kar se gum tiče ... vse gre po sprednji gumi ... bremzanje na gor, bremzanje na dol, bremzanje v ovinkih ... E10 spredaj se je odnesla super in bolj agresivna izven cest kot E07 oziroma E07+. Zadnjo gumo lahko odnaša dokler sprednja drži v željeni smeri. Podobno je bilo na polnem bremzanju z ABS in brez. E10 spredaj je držala v nulo in brezpogojni odziv na vse vrste terena. Taka je moja izkušnja. Občutek na AT z Mitaskami ... kot, da so ustvarjene za AT. Popravljeno November 1, 2018. Popravil Roman AT bosa, BIF in MiNa 3
jskrablin Objavljeno November 1, 2018 Opozori Objavljeno November 1, 2018 pred 57 minutami, Roman AT pravi: Zadnjo gumo lahko odnaša dokler sprednja drži v željeni smeri. Po mojem skromnem mnenju je za hitrejšo offroad vožnjo nevarno kombinirati premalo agresivno zadnjo gumo z bolj agresivno sprednjo. Sprednja bo že držala, te zna pa zadnja prehiteti, sploh na spolzkem terenu (spusti) ali zaviranju v/odpiranju iz ovinka. Seveda je to odvisno tudi od tega kako (hitro, agresivno) voziš. Me je ene parkrat prehitel zadnji del... in težji ko je motor, težje je taka presenečenja kontrolirati. E-07 in E-10 se mi zdita malo predaleč za kombinirat. Kot vedno pa - vsak zase ve, kaj in kako mu odgovarja... Roman AT 1
Roman AT Objavljeno November 1, 2018 Opozori Objavljeno November 1, 2018 pred 40 minutami, jskrablin pravi: Po mojem skromnem mnenju je za hitrejšo offroad vožnjo nevarno kombinirati premalo agresivno zadnjo gumo z bolj agresivno sprednjo. Sprednja bo že držala, te zna pa zadnja prehiteti, sploh na spolzkem terenu (spusti) ali zaviranju v/odpiranju iz ovinka. Seveda je to odvisno tudi od tega kako (hitro, agresivno) voziš. Me je ene parkrat prehitel zadnji del... in težji ko je motor, težje je taka presenečenja kontrolirati. E-07 in E-10 se mi zdita malo predaleč za kombinirat. Kot vedno pa - vsak zase ve, kaj in kako mu odgovarja... Se popolnoma strinjam s tabo ... nisem pa toliko off road orjentiran in je E07+ za po cesti zelo vredu guma ... z lahkoto do tačke, če je želja ... se pa čuti na asfaltu da je E10 spredaj za off road uporabo ... prijetna masaža rok guma je 70 off in 30 on ... vsaj po podatkih proizvajalca
BRANE Objavljeno November 1, 2018 Opozori Objavljeno November 1, 2018 Jebemtiš, jest imam une čisto cestne gor.. Malo sem sicer šel iz ceste.. po lepem makedamu. Pa imam še kr dober občutek. Hardendura je bolj poplesavala.
jskrablin Objavljeno November 2, 2018 Opozori Objavljeno November 2, 2018 pred 14 urami, BRANE pravi: Jebemtiš, jest imam une čisto cestne gor.. Malo sem sicer šel iz ceste.. po lepem makedamu. Pa imam še kr dober občutek. Hardendura je bolj poplesavala. Težji in daljši motor s solidnim vzmetenjem bo bolj stabilen in miren od lažje, krajše in bolj okretne hardendure. Pa precej manj prijazen ko npr sfališ točko zaviranja in ga je treba 'na silo' spravit v želeno smer. Dokler ne delaš kaj (relativno) divjega se pelje lepše. Pol pa... se precej težje pobira Roman AT 1
IgorG. Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 Ob 24. 10. 2018 ob 21:17, MARE 65 pravi: IgorG, evo še enkrat kako sem jaz rešil moj problem, probaj če tudi tebe mogoče moti "prepih" pri vilicah (nalepi za začetek kaki karton, da ugotoviš, če je mogoče to problem. Ta kos plastike z vijaki je relativno drag, v glavnem zaradi poštnine. Oj..sem naročil.cena ni bogve kaj..tako,da tudi,če ne bo dobro se ne bom v tla udru...,hvala za nasvet...
MARE 65 Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 pred 2 urami, IgorG. pravi: Oj..sem naročil.cena ni bogve kaj..tako,da tudi,če ne bo dobro se ne bom v tla udru...,hvala za nasvet... Ja, upam, da ti bo ok, boš poročal, nekaj časa traja, da dobiš. Montaža enostavna, samo ne zateguj preveč vijake (piše tudi v navodilih).
Popularna objava ArcaneWater Objavljeno November 13, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno November 13, 2018 Evo pa sem jo tudi js naročil Predvidena dobava Marec 2019 Vzel sem pa Adventure Sports BIF, Roman AT, MARE 65 in 9 others 12
DAMI34 Objavljeno November 13, 2018 Opozori Objavljeno November 13, 2018 pred 22 minutami, ArcaneWater pravi: Evo pa sem jo tudi js naročil Predvidena dobava Marec 2019 Vzel sem pa Adventure Sports srečno, varno in čimbolj uživaško, pa čimveč kmjev ArcaneWater, fazerčk in Roman AT 3
tezno Objavljeno November 15, 2018 Opozori Objavljeno November 15, 2018 Ob 13. 11. 2018 ob 10:28, ArcaneWater pravi: Evo pa sem jo tudi js naročil Predvidena dobava Marec 2019 Vzel sem pa Adventure Sports Pravilna odloćitev. Naj čas do marca čimprej mine Roman AT 1
Roman AT Objavljeno November 15, 2018 Opozori Objavljeno November 15, 2018 (popravljeno) Ob 13. 11. 2018 ob 10:28, ArcaneWater pravi: Evo pa sem jo tudi js naročil Predvidena dobava Marec 2019 Vzel sem pa Adventure Sports Čestitke ... Sem bil v podobni situaciji ... verjetno bo edina razlika, da sem prvi servis naredil na 2.500km v Marakešu za okoli 40€ Popravljeno November 15, 2018. Popravil Roman AT bosa 1
MARE 65 Objavljeno November 15, 2018 Opozori Objavljeno November 15, 2018 Ob 13. 11. 2018 ob 10:28, ArcaneWater pravi: Evo pa sem jo tudi js naročil Predvidena dobava Marec 2019 Vzel sem pa Adventure Sports Ja, zdaj boš pa živčen...prov ti je Roman AT 1
ArcaneWater Objavljeno November 15, 2018 Opozori Objavljeno November 15, 2018 Bo že za preživet Bom pa ta čas dodatno opremo gledal pa nabavljal Izlet sma z mojo že splanirala za naslednje leto (Črna Gora) tako da zdej še neki do takrat za prtljago nabavim pol pa se ne ustavmo bosa, Roman AT in MARE 65 3
motolover Objavljeno November 15, 2018 Opozori Objavljeno November 15, 2018 8 hours ago, Roman AT said: Čestitke ... Sem bil v podobni situaciji ... verjetno bo edina razlika, da sem prvi servis naredil na 2.500km v Marakešu za okoli 40€ Si malo zamudil? Ali ni na 1.000km?
Roman AT Objavljeno November 15, 2018 Opozori Objavljeno November 15, 2018 (popravljeno) pred eno uro, motolover pravi: Si malo zamudil? Ali ni na 1.000km? Sem jim povedal, da ko jo prevzamem, grem takoj v Maroko ... 13 aprila prevzel ... 17. pa že dol ... povratek pa 2.maja ... Popravljeno November 15, 2018. Popravil Roman AT motolover in Bostjan L 1 1
Roman AT Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 (popravljeno) pred 20 urami, ArcaneWater pravi: Bo že za preživet Bom pa ta čas dodatno opremo gledal pa nabavljal Izlet sma z mojo že splanirala za naslednje leto (Črna Gora) tako da zdej še neki do takrat za prtljago nabavim pol pa se ne ustavmo Obilo zabave ti želim ... nasvet ... pazi kako dodatno opremo kupuješ ... DCT deli in oprema ne grejo na navadno ATAS, kar se okoli mašine nanaša ... imaš pa kup spletnih strani z vso mogočo in nemogočo šaro V kolikor se ti uspe zmenit pri prodajalcu motorja, da ti oni zmontirajo dodatke, si zmagal, da se sam ne matraš ... Popravljeno November 16, 2018. Popravil Roman AT
Roman AT Objavljeno November 19, 2018 Opozori Objavljeno November 19, 2018 Africa Twin Adventure Sports 2019 igc1, Bostjan L, bosa in 4 others 7
Roman AT Objavljeno November 19, 2018 Opozori Objavljeno November 19, 2018 (popravljeno) Africa Twin 2019 Popravljeno November 19, 2018. Popravil Roman AT RobiRoberto, Bostjan L, MARE 65 in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se