Kmet2 Objavljeno September 16, 2013 Opozori Objavljeno September 16, 2013 nasilnež :glare: .. aja .. pa še objestnež :krneki: Ma kaj češ,lepe punce ljubijo barabe DAMI34 1
maus Objavljeno September 16, 2013 Opozori Objavljeno September 16, 2013 Ma kaj češ,lepe punce ljubijo barabe ja sj .. zato pa mene nubena ne lubi začeu bom čez pouno vozit, sekat ovinke, se vozt po zadnem, kolena brust, rigat na glas, kolesarke porivat u grmoule itd, pa se me mogoča kera usmil in me začne lubit Kmet2, I30, DAMI34 in 1 other 4
papez47 Objavljeno September 16, 2013 Opozori Objavljeno September 16, 2013 ja sj .. zato pa mene nubena ne lubi začeu bom čez pouno vozit, sekat ovinke, se vozt po zadnem, kolena brust, rigat na glas, kolesarke porivat u grmoule itd, pa se me mogoča kera usmil in me začne lubit Da nisi morda mislil ................. lupiti................
maus Objavljeno September 16, 2013 Opozori Objavljeno September 16, 2013 Da nisi morda mislil ................. lupiti................ lupijo me tko vse ... :krneki:
Kmet2 Objavljeno September 16, 2013 Opozori Objavljeno September 16, 2013 lupijo me tko vse ... :krneki: Ženske vejo da je pod olupkom tisto ta boljše,zato se pusti ženskam lupit,sam ne preveč :grrr maus 1
Fantocci Objavljeno September 16, 2013 Avtor Opozori Objavljeno September 16, 2013 Tale je imel prekinjeno črto, pa mu ni nič pomagalo :grrr http://youtu.be/oGQ_GPzrUXQ
papez47 Objavljeno September 16, 2013 Opozori Objavljeno September 16, 2013 Tale je imel prekinjeno črto, pa mu ni nič pomagalo :grrr http://youtu.be/oGQ_GPzrUXQ :grim Sam si pozabu povedat, da je mel še dva kamiona. Vsakega na eni strani prekinjene čtre! :grim
Borutt Objavljeno Oktober 30, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2013 To je iz navodila o pastoralni oskrbi ljudi na cesti. 23. Nekateri občutijo prepovedi, ki jih nalagajo prometni znaki, kot omejevanje svobode; zato so, ko jih nihče ne vidi in ne nadzoruje, v skušnjavi, da bi se požvižgali na te ovire, ki so postavljene prav zaradi njihove varnosti in varnosti drugih. Nekaterim voznikom se zdi ponižujoče, da bi morali spoštovati opozorilne znake, ki zmanjšujejo tveganje in nevarnosti v prometu. Za druge je nekaj neznosnega, skoraj omejevanje njihovih »pravic«, če so prisiljeni potrpežljivo voziti za drugim vozilom, ko to pelje z zmanjšano hitrostjo, ker na primer prometni znaki prepovedujejo prehitevanje. tintin, Andrejcer in Pips 3
tintin Objavljeno Oktober 30, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2013 tole je pa napisano kot da živimo nekje kjer je 99% ljudi kot 16 letnce na višku pubertete...
Andrejcer Objavljeno Oktober 30, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2013 @tintin, mogoče se ti preveč družiš z njimi.
tintin Objavljeno Oktober 30, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2013 @mp3500 redkogdaj kršim cpp :yes:
Borutt Objavljeno Oktober 30, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2013 Ima Papeški svet za pastoralo migrantov in potujočih prav ? Nečimrnost in osebno poveličevanje26. Vozilo se na poseben način ponuja kot predmet lastnikovega razkazovanja in sredstvo za prekašanje drugih ter vzbujanje zavisti. Človek se tako istoveti s strojem in z njegovo pomočjo uveljavlja svoj jaz. Ko hvali svoje vozilo, v bistvu hvali sebe, saj je njegovo, predvsem pa ga sam vozi. Potolčeni rekordi, dosežene hitrosti so nekaj, s čimer se številni, tudi ne več rosno mladi vozniki hvalijo z največjim užitkom; ni težko ugotoviti, kako ne prenesejo tega, da bi jih imeli za slabe voznike, čeprav z lahkoto prepoznamo, da takšni so. Andrejcer 1
I30 Objavljeno Oktober 31, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2013 Ima Papeški svet za pastoralo migrantov in potujočih prav ? Nečimrnost in osebno poveličevanje 26. Vozilo se na poseben način ponuja kot predmet lastnikovega razkazovanja in sredstvo za prekašanje drugih ter vzbujanje zavisti. Č... A to je iz poglavja BMFle?
krucymucy Objavljeno Oktober 31, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2013 A to je iz poglavja BMFle? Pred nakupom moras podpisat klavzulo, da se zavedas, da ti bo zrastel. Kmet2 in DAMI34 2
Kmet2 Objavljeno Oktober 31, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2013 Pred nakupom moras podpisat klavzulo, da se zavedas, da ti bo zrastel. Men zdej full prov pride k ne rabm bergl I30, trebor, krucymucy in 2 others 5
gregorjanc Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Mi smo pa vcer, tud cez dvojno polno prehiteval. Se opravicujem vsem vpletenim za mano, ker so morali za mano poganjati
Borutt Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 53. V zvezi s previdnostjo še to: »Uporabniki ceste ne smejo voziti s preveliko hitrostjo, upoštevati morajo čas, ki je teoretično in psihično potreben za zaviranje: ne smejo precenjevati svoje sposobnosti in pripravljenosti; nenehno morajo biti zbrani in se ne raztresati s kramljanjem. V zvezi s tem se morajo tudi sopotniki zavedati svoje odgovornosti.«20
I30 Objavljeno November 2, 2013 Opozori Objavljeno November 2, 2013 53. V zvezi s previdnostjo še to: »Uporabniki ceste ne smejo voziti s preveliko hitrostjo, upoštevati morajo čas, ki je teoretično in psihično potreben za zaviranje: ne smejo precenjevati svoje sposobnosti in pripravljenosti; nenehno morajo biti zbrani in se ne raztresati s kramljanjem. V zvezi s tem se morajo tudi sopotniki zavedati svoje odgovornosti.«20 To ti moji ta stari povej! Blebeta glih takrat, ko rabiš pozornost na cesti, ko jo oqrcaš, pa pol ves čas riuc drži. Ne vem kdo se je spomnil, da smejo na prvem zic sedet!? Kmet2 in trebor 2
Kmet2 Objavljeno November 2, 2013 Opozori Objavljeno November 2, 2013 To ti moji ta stari povej! Blebeta glih takrat, ko rabiš pozornost na cesti, ko jo oqrcaš, pa pol ves čas riuc drži. Ne vem kdo se je spomnil, da smejo na prvem zic sedet!? Ja si že v letih,ti morš bit pozorn že ko hodš po stezi za pešce I30 in krucymucy 2
I30 Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 Ja si že v letih,ti morš bit pozorn že ko hodš po stezi za pešce Ja sploh u levmu uvinku. Moram pazit, de mi kolen ne klecne. Je nevarn, de kekšni frajli kikle dol ne potegnem, k se lovim, de ne padem. Pol pa sej veš, šamar meni duši nedolžni. trebor in Kmet2 2
Borutt Objavljeno November 17, 2013 Opozori Objavljeno November 17, 2013 Ko nekdo nekaj stori, se mora tudi zavedati, da v primeru storitve prekrška sledi "nagrada". Sploh ni problem storitev nečesa, dokler se nič ne zgodi. Seveda te lahko nekdo ustavi in zaračuna vožnjo preko polne črte, lahko pa nekdo zavije v levo in se takšno prehitevanje zaključi na samem kraju prehitevanja. Verjetno ima v primeru prehitevanja preko polne črte prav tisti, ki takrat prehiteva. Tako pač tisti takrat in kasneje ob ustavitvi razmišlja. Jih je malo, kateri vedo, da so si sami krivi. Andrejcer in I30 2
ZdenkoK Objavljeno November 19, 2013 Opozori Objavljeno November 19, 2013 Ko nekdo nekaj stori, se mora tudi zavedati, da v primeru storitve prekrška sledi "nagrada". Sploh ni problem storitev nečesa, dokler se nič ne zgodi. Seveda te lahko nekdo ustavi in zaračuna vožnjo preko polne črte, lahko pa nekdo zavije v levo in se takšno prehitevanje zaključi na samem kraju prehitevanja. Verjetno ima v primeru prehitevanja preko polne črte prav tisti, ki takrat prehiteva. Tako pač tisti takrat in kasneje ob ustavitvi razmišlja. Jih je malo, kateri vedo, da so si sami krivi. Če je polna črta nima kdo kaj levo zavijat DAMI34 1
Borutt Objavljeno November 19, 2013 Opozori Objavljeno November 19, 2013 Če je polna črta nima kdo kaj levo zavijat c) Kratka prekinjena črta (V-4) se rabi kot vodilna črta na križišču in za omogočanje vključevanja vozil z manj pomembnih stranskih cest oziroma individualnih priključkov na tistih mestih na cesti, na katerih je zaznamovana neprekinjena ločilna črta (slika 6 in 7). a) Ločilna črta (V-1) se rabi za: - ločitev (razmejitev) dvosmernih voziščnih površin na smerna vozišča, - ločitev (razmejitev) smernega vozišča na prometne in posebne pasove; Neprekinjena ločilna črta prepoveduje vozniku vožnjo po njej ali preko nje. thumper in trebor 2
DAMI34 Objavljeno November 19, 2013 Opozori Objavljeno November 19, 2013 itak, da ga čez črtkano črto prehitim ZdenkoK, I30, pik1 in 6 others 9
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se