gasperX Objavljeno Januar 22, 2018 Opozori Objavljeno Januar 22, 2018 Ja sej to je vse lepo razlozeno kje kako zakaj koliko navora in podobno... zdej je kar je.. Definitivno pa pocakam na akcijo v LOjzu in ga kupim za drugic
DAMI34 Objavljeno Januar 22, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Januar 22, 2018 pred 2 minutami, gasperX pravi: Ja sej to je vse lepo razlozeno kje kako zakaj koliko navora in podobno... zdej je kar je.. Definitivno pa pocakam na akcijo v LOjzu in ga kupim za drugic upam da ne, prvič kreš bar, pa nikol več
gasperX Objavljeno Januar 22, 2018 Opozori Objavljeno Januar 22, 2018 Ja lej to se strinjam ampak mogoce bom pa se kako neumnost kupu k ga bom pa rabil
Popularna objava gasperX Objavljeno Januar 29, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 29, 2018 Fino fajn usran makedam, sneg, asfalt mladench, MiNa, Quest in 8 others 11
gasperX Objavljeno Februar 9, 2018 Opozori Objavljeno Februar 9, 2018 Kje glih nasledn valentinovo spet neki9 za mojo lbezn Zdej sam kaksna ideja kako te otranzne nalepke dol spravt?? TakeALookAround 1
franc Objavljeno Februar 9, 2018 Opozori Objavljeno Februar 9, 2018 S fenom (samo ne pretiravi) . lp DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Februar 9, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Februar 9, 2018 fen in nafta, pa bo vse šlo stran. Predvidevam, da niso lakirane, ker potem NO GO!!!
gasperX Objavljeno Februar 9, 2018 Opozori Objavljeno Februar 9, 2018 nene nalepke niso lakirane... a zdej morm pa se fen kupt
DAMI34 Objavljeno Februar 9, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Februar 9, 2018 pred 7 minutami, gasperX pravi: nene nalepke niso lakirane... a zdej morm pa se fen kupt ni nujno, lahko uporabiš strgalo za vinjeto, fen je samo da te ne bo zeblo zraven Jaz vse nalepke z mopedov, katere mi ne pašejo odstranim s petrolejem. Namočim krpo, namočim nalepko in počasi snamem dol. S fenom je fajn predhodno pogret, ker gre nalepka še bolje dol, nekatere pa samo pogreješ in gredo dol. Na koncu pa še povoskaš in walala.
gasperX Objavljeno Februar 9, 2018 Opozori Objavljeno Februar 9, 2018 noja ta stranska plastika ni barvana/lakirana bom probal z petrolejem tako kot ti in potem pac fino ocistit
bajkr88 Objavljeno Februar 9, 2018 Opozori Objavljeno Februar 9, 2018 men zgleda pa hudo... brez bo kr cudno
gasperX Objavljeno Februar 9, 2018 Opozori Objavljeno Februar 9, 2018 morm probat kako zgleda prvo z nalepkami ker pomoje da z ostalim nebo v kontekstu
gasperX Objavljeno Februar 9, 2018 Opozori Objavljeno Februar 9, 2018 ce primerjam ti dve slike bodo pomoje te nalepke cist brezveze
Kmet2 Objavljeno Februar 9, 2018 Opozori Objavljeno Februar 9, 2018 Men je super barvna kombinacija črno-oranžno .
gasperX Objavljeno Marec 7, 2018 Opozori Objavljeno Marec 7, 2018 Se bols zgleda kokr sm pa mislu No zdej sem pa pomoje zakljucu kar sm mel v planu.... mogoce TakeALookAround, MiNa, DAMI34 in 5 others 8
DAMI34 Objavljeno Marec 7, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2018 qul, jaz bi samo še tisto plehovje, ki drži zadnje tačke špricnil v mat črno
Kmet2 Objavljeno Marec 7, 2018 Opozori Objavljeno Marec 7, 2018 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: qul, jaz bi samo še tisto plehovje, ki drži zadnje tačke špricnil v mat črno Aluminij je,najbolje eloksirat in špricnit z lakom.
DAMI34 Objavljeno Marec 7, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2018 pred 2 minutami, Kmet2 pravi: Aluminij je,najbolje eloksirat in špricnit z lakom. jaja, se strinjam, al pa kar carbon folijo fuknit gor.
Kmet2 Objavljeno Marec 7, 2018 Opozori Objavljeno Marec 7, 2018 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: jaja, se strinjam, al pa kar carbon folijo fuknit gor. Ne bo držala,preveč robov ,da bi jo lahko kvalitetno oblekel .
HyperJack Objavljeno Marec 7, 2018 Opozori Objavljeno Marec 7, 2018 pred 25 minutami, Kmet2 pravi: Aluminij je,najbolje eloksirat in špricnit z lakom. Tale k je že barvan najbolje kr na elektrostatično dat. :), pa na koncu še najlepše in najceneje pride =)
gasperX Objavljeno Marec 7, 2018 Opozori Objavljeno Marec 7, 2018 nevem no pomoje bo kr ostal ker se mi ne da zdej to vse razdirat na prafaktorje pa dat strihat vandrovec 1
vandrovec Objavljeno Marec 7, 2018 Opozori Objavljeno Marec 7, 2018 pred eno uro, gasperX pravi: Se bols zgleda kokr sm pa mislu Res zgleda bolje, kot prej. Če je bil prej tovarniško obarvan, se vidi, da jim estetika ni ravno domača
T 120 Objavljeno Marec 7, 2018 Opozori Objavljeno Marec 7, 2018 pred 3 urami, gasperX pravi: Se bols zgleda kokr sm pa mislu No zdej sem pa pomoje zakljucu kar sm mel v planu.... mogoce Če bi bile tele štange v barvi race orange bi po mojem mnenju motor poživil. Na tvojem mestu bi delal na oražni. Sicer pa o.k., tud babe nimamo vse iste
DAMI34 Objavljeno Marec 7, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2018 pred eno uro, T 120 pravi: Če bi bile tele štange v barvi race orange bi po mojem mnenju motor poživil. Na tvojem mestu bi delal na oražni. Sicer pa o.k., tud babe nimamo vse iste bolje mu je narediti Black Beast, kot pa oranžno paličevje, jaz bi se znebil še oranžne pod zadnjim sedežem. Tako mu ostane samo napis 1050 in vzmet oranžne barve, black mean machine Prav tako se ne bi sekiral prešpricat tistih par kosov aluminija, black mat acril pa probaš. Predhodno fin vodobrusni papir in kar na mopedu špricnit. Če bo držalo bo, če ne pa spucat s papirjem ali razredčilom.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se