Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

NSR teoretično če računaš s formulo:

P= V×p×n / 450

n...vrtilna hitrost

p...srednji indicirani tlak v kp/cm3

V...skupna gibna prostornina

Pride do tistih 28 KM, po hrvaški reviji (se mi zdi da Auto klub) iz leta 94 pa pise da ima 34 KM.

Možno da so bili leta 94 še z večjim uplinjačem.

Objavljeno

Zok v januarju bom kupu raljeno aprilio.In sicer gledu bom da ma use blokade notr.iz tega pol sklepam da je se dobra mašina vsaj v 80% primerov je tko.Zdj pa kaj se bo pol najbl splačal zamenjat na motorju?mislu sm fergazer dellorto 34,ginalli izpuh,predelat cpi enoto.Kaj pa še predlagaš?Pa pomojem se je najbolš vozt 130km/h to je lihk prov za tak motor :D

Objavljeno

zal sem ti odgovoril ze tukaj.. ...aja, ce ga ne mislis met za doseganje nemogocega, je kake velke dnarje vlagat vanj brezveze, k to so pol se vecji stroski (manjsa zanesljivost, deli so pa dragi), sam motorcek pa gre za kruzanje cist dost. .)

Objavljeno

Namen ga mam tok spedenat da bo poču dol nsr-ko :D.Ker mam namen počt dol bratranca.A je ene 175 km/h mogoče z uplinjačem dellorto 34,gianelli izpuh?Pa to se mi ne zdijo nevem kakšne velike spremembe sam pa dost koristjo.Kaj misls zok bo šou 170km/h ali celo 170+?

Objavljeno
A je ene 175 km/h mogoče z uplinjačem dellorto 34,gianelli izpuh?

s tem ti gre cez 180. .)

Objavljeno

Po števcu se razume in to aprilijenem?pol naprej je pa pomojem težko še kej velizga nardit da bi bistveno hitrost spremenu?

Objavljeno

sj aprilii stevc ne laze kej dost. pri 185 po stevcu mi je kolesarski racunalnik kazu 183. res pa je, d mam js un stevc, k so jih vgrajeval do '95, od '95 naprej so pa drugi, tk da ne vem kolk kej novi lazejo. vsekakor pa DOST manj k pr mitotu. :)

Objavljeno

@ VanniG: Če jo boš spravil na 170 boš verjetno stresu NSR, ker gre NSR brez vseh blokad in originalnimi zobniki 160.

Sicer pa je bolj vprašanje kako voziš ti in kako vozi tvoj bratranec, ker se na običajnih cestah teh 10 km/h ne pozna prav dosti, tako da ne boš slučajno razočaran.

Objavljeno (popravljeno)

mene pa ne zanima nič o tuningu RSke, ampak me zanima styling. zanima me če se je kdo od vas že tega lotil na tem motorju. pa ne mislim tega da ma kdo neonko/ledice gor pa akrapovič nalepko na auspuhu (čeprav mam v mislih tud kaj takega za svoj motor... :D ) ampak če je kdaj kdo dal motor pobarvat kao custom paintjob ? zanima me pa tud to, kot je vidno na spodnji sliki je okoli števcev taki pleh, ki ga imam tudi jaz namen dati gor. zdaj me pa zanima, ali naj tisto peno ki je trenutno gori vzamem dol, ali naj dam ta pleh samo na vrh tega? ker ko je brez pene tak čudno zgleda, je pena tak debela pa vse vn štrli... ja pa zanima me še z čim naj takšen pleh režem, a bi ble škarje za pleh zadosti dobre, ali bo treba z flekasrco ( problem nastane pri izrezovanju krogov.....):wacko:

LP

post-4-1090785049.jpg

Popravljeno . Popravil [SLO]Gobec
Objavljeno

pust aluminij, raj si iz karbona nared, bo bol high tech pa leps zgledal - vsaj po mojem okusu, pa lahk je kr imitacija, ko isto zgleda. .)

Objavljeno

ko misliš imitacijo govoriš o nalepki a ne?? samo to nalepko je portrebno nalepit, kaj potem je treba vzet dol peno al nalepim nalepko kr na peno gor? ker po mojem nebo ravno dobro primla na peno gor nalepka....

LP :yea1:

Objavljeno

lahko nardis podlago iz materjala ki ga je lazje oblikovat kot aluminij, recimo kak kos temne plastike, iz katerega s skalpelom ozrezes luknje, ker na peno se res ne bo vredi prjel. za peno bos pa tak sproti vidu - ce bo grdo zgledal brez jo bos spodi stisnu mal, pa bo prostora se za ploscico. .)

Objavljeno

ql, to je nekje na gorenskem snemano a ne?

vse lepo in prav, samo čelade pa vseeno nikjer ne vidim na voznikovi glavi.. je pa vseeno lepo da se nekdo spomni nekaj takega nardit, in to še posnet zraven :D

LP :yea1:

Objavljeno

ja psihoti pac... a mislete da bi se dal to narest na APN 6s k ma bobnaste zavore???!!!??? :)

Objavljeno

Zok: eno vprašanje zate :rolleyes: kaj zobniki od brzin od Future so enaki kot od RSke ? mislim, od rotaxa 123 so enaki kot od 122 ?

Objavljeno

rotax 123 in 122 nisem preprican ce majo enake, starejse RSke k majo se 123 masine majo pa ziher enake k AF1, k je kompletna masina enaka. .)

drugac ETX pa Red Rose/Classic s to masino pa nimajo enakih prestavnih razmerij. .)

Objavljeno

bom tako povedal : frendu ima Aprilio RS 125, letnik 99... najprej mu je zjebalo oba zobnika od 4. brzine (bedak ki je imev pred njim motor se je fural brez ojla v mašini :BUA: )... kupu je oba nova zobnika, pa neke ležaje in neke malenkosti, in je dav 500 € za njih.. na servisu mu motor sestavli.. šli na probo, in je šev u ku*ac še manjši zobnik od 5. brzine.... in da ne bi spet kupoval nove zobnike ki stanejo uko z glave, bi mu lahko jaz zrihtal od frenda ki ima doma mašino enake Future kot je tvoja, samo ne vem če pašejo :?

Objavljeno

mogu bi al probat, al pa po mikrofilmu ugotovit.. :hmm: ...ce bote nardil to, se za pametn dnar priporocam za tavelik zobnik od prve prestave! .)

Objavljeno

kateri polini kit paše na aprilijo rs125 valerossi letnik 1998.???????????

Objavljeno

Mene pa zanima, katere zobnike (od verige) ima original rs 125 letnik 95, ki naj

bi dosegel okol 170 kmh (ki jih meni ne, ker sem ugotovil da mam krajše prenose

gor- pri 100 kmh v šesti ima že 7500 rpm). Zok, katere prenose maš pa ti na

futuri ? Vprašu bi še (tiste ki mate odprte motorje in gianellije) do kolk obratov

se vam vrti mašina in kje najbol potegne. Pri men namreč najbolje vleče od 9-11000, pol se pa ustavi (v šesti prestavi pri okol 165-170 po števcu, kliče po sedmi

prestavi

Objavljeno
pri 100 kmh v šesti ima že 7500 rpm). Zok, katere prenose maš pa ti na futuri ?

js mam pri 100 km/h v 6th gear 6000 rpm. .) spredaj imam 15 zobnik, zadaj niam pojma. :)

Objavljeno

js sm pa ustimu zj aprilio(1 servis). Fora je dami je mehanik prklopu nek computer na motor in ugotovu da je tist pr ktermu sm kupu aprilio sravf na karburatorju za zrak biu cist odprt. Loh bi mi ribnla ampak je ql zdj. Svecke morjo bit v zaprtih modelih BR8ES notr pr odprtih pa pr mocnejsih oz tastarih modelih pa NGK BR10.. tko mi je reku.

Objavljeno

Ce rabi kdo kake dele za RSko so se neki deli dobili :) Maske,vilce mislim da tud masina v kosih....Ce rabi kdo kaj PM .)

Objavljeno

_Roba_ : prednja plastika in števci so moji :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!