Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

če si bliz MB ja ti justaboy zrihta

če si bliz LJ ti pa jst lohka zrihtam :P

jebemo ej dan danes že vsi moje znanje prodavajo. mb in okolica je moja. justaboy tvojo okoliš je tam doli pri tebi. kurc ko nisem v lj doma. bi samo biznisi leteli

Objavljeno

jebemo ej dan danes že vsi moje znanje prodavajo. mb in okolica je moja. justaboy tvojo okoliš je tam doli pri tebi. kurc ko nisem v lj doma. bi samo biznisi leteli

za v mb bi jaz to tebi prpelo.....kaj naj jaz pred domom sravfam :D

Objavljeno

helou

glede na to da smo učer mal ugotavlal kva bi blo lohk pr mojmu motorju narobe smo pršli do tega da je po vsej verjetnosti mal štrom u kurcu :) noben pa še ni povedou kašni stroški bi to glih bli. nj bi šlo za eno črno škatlco a.k.a. CDI :D hehe.

kje lohk to dobim & za kolk keša :)

Objavljeno (popravljeno)

Tega na Aprilii 125, sploh pa odprti nebi smelo bit, ker bi se to moglo vrtet dokler ne zariba al pa bat skoz auspuh prleti. Pa tud tanovi modeli niso glede tega nič drugačni. Sam mi je pa res čudno, ker do 11000 se vrti komot, pol pa nikamor več, motor kr odneha pa začne cukat :headbang:

em ja ubistvu ma tanova rska neko novo blokado zaj**** zato leti odblokirana mal mej je pa sej tak so pacerji na servisu mi rekl da pride okol 1000evrčkov odblokiranje ko morajo nevem ka use mejat to je plus gianneli in rave

tak da sm auspuh odrezu pa se zadovoljil s tem

Popravljeno . Popravil rs fan
Objavljeno

helou

glede na to da smo učer mal ugotavlal kva bi blo lohk pr mojmu motorju narobe smo pršli do tega da je po vsej verjetnosti mal štrom u kurcu :) noben pa še ni povedou kašni stroški bi to glih bli. nj bi šlo za eno črno škatlco a.k.a. CDI :D hehe.

kje lohk to dobim & za kolk keša :)

kaj ti dela motor.....ne da se mi iskat kje si opisal problem.....meni je sla cinspula na prejsni rski po gobe,in sem motor vpalo,se pelal kaki kilometer in je crkno,ko ce je motor ohlado je spet so kaki kilometer pa spet crkno......ce ti to dela ali kaj podobnega je lahko cinspula,ki pa pride nova okol bivsih 33k....

CDI pa le moli da ni zanic,ker je way too much drag

Objavljeno

ponavad mi motor kr umre če grem prbližn 110, in čiiiist počaka. kdaj tut ugasne, poj ga kurblam neki cajta, poj pač zalazfa, in čez kšne 3min se zgodi skor ista zadeva. poj če ga hočm kdaj navit, mal pač sprobat pospeške mi v tretji prestavi pri višjih obratih začne mal cukat, poj spet motor skor umre :closedeyes:

ne morm se normaln pelat pač :)

Objavljeno

si siguren da se ti ne pregreva :?

Objavljeno

si siguren da se ti ne pregreva :?

100% se mi ne :) temperatura je OK

Objavljeno

em ja ubistvu ma tanova rska neko novo blokado zaj**** zato leti odblokirana mal mej je pa sej tak so pacerji na servisu mi rekl da pride okol 1000evrčkov odblokiranje ko morajo nevem ka use mejat to je plus gianneli in rave

Kaj pa bi bla ta blokada zaj*****? :D

K drgač mam jst use(auspuh, rave, cdi, dize, cevka za zrak).

Pa tud justaboy ma tako aprilio k jst pa gre motor tko k mora it :OK:

Objavljeno

daj ka ne ves kdaj te serviser v glavo j... ce ne ves o cem se gre......blokade ma nova rska povsem iste kot stara in na istih mestih,...edina razlika je da ma na auspuhu slepo cev ki jo pac pustis prosto.... in koncna je povsem ista,....jaz sem se 172 pelo pa bi se slo....

tak da za 1000 € bi se ti on pol smejo v glavo ko bi mu placal

Kaj pa bi bla ta blokada zaj*****? :D

K drgač mam jst use(auspuh, rave, cdi, dize, cevka za zrak).

Pa tud justaboy ma tako aprilio k jst pa gre motor tko k mora it :OK:

tocno tak

Objavljeno

Lj bo pa kr moja zdej po tanovem :P

sam a ni tko, da če antivibracijska gred ni v fazi, da trese tut če si pr miru? :hmm: ker on je napisu, da ko

stoji na mestu, normalno dela... ko se pa pele, pa trese :hmm:

ja sej če smo čist natančni je blo pr men do ene 5000 čist ok... pol pa začne trest ... ko je na štangasu je ok .)

ok!! hvala za pomoč!! :worship: :worship: zdej morom pa še neki vedit!! kje sploh je antivibracijska gred?? prvič slišim za to. pa kok kej stane?? :doze: :doze: aja... pa to k je GrCar napisu ma prov. a je pol kej druzga narobe?? :blink: :blink: pa jest to use doma rihtam tko da ne pisat da ga nej pelem na servis, k jest morm samo dele nabavt pol pa doma to zrihtamo!! :yes: :yes:

am ne se s tem zajebavat... jst sm use možno probu pa ni šlo

pa nč ne rabš nobenih novih gredi, sam tastaro je treba v fazo dat .) sam ne vem ... ker to ni kr tko na izi delat, ker morš zobnike dol dat na levi strani... pa jih morš po cahnih dat. če ne ti bo use potrgalo kot jih je men... govorim ti iz lastnih izkušenj... ni in ni šlo... sm pol raj na servis nesu... use popravilo pa še dihtunge pa ole je blo use skup 75€ .)

Objavljeno

danes sem vido eno RSko v maribou, ta nova samo spains no1 poslikava.. jaz sem skoro ven z avta pado ko sem gledal za njo, božanska..

res pa je da nevem al je bla 125 al 50 :blush:

Objavljeno (popravljeno)

to bo flame kupu :D

jah nej bi bla lepa ja...čeprou na slikah mi je tok grda da bi me blo sram tako grdobo vozt...upam da je v živo lepša :P

Popravljeno . Popravil k0ci
Objavljeno

danes sem vido eno RSko v maribou, ta nova samo spains no1 poslikava.. jaz sem skoro ven z avta pado ko sem gledal za njo, božanska..

res pa je da nevem al je bla 125 al 50 :blush:

50 mislim da ni spains :?

to bo flame kupu :D

jah nej bi bla lepa ja...čeprou na slikah mi je tok grda da bi me blo sram tako grdobo vozt...upam da je v živo lepša :P

meni je pa ze na slikah lepa :wub:

drugac pa keri ma z mbja crno 2006 ko je bil dans pred spodnim sersom?

Objavljeno

daj ka ne ves kdaj te serviser v glavo j... ce ne ves o cem se gre......blokade ma nova rska povsem iste kot stara in na istih mestih,...edina razlika je da ma na auspuhu slepo cev ki jo pac pustis prosto.... in koncna je povsem ista,....jaz sem se 172 pelo pa bi se slo....

good for you

vem da je tipo mal smotan sam mam ofnjeno pa mi leti 150 :headbang:

kolegu pa isto odprta sam starejši letnik 170 al pa še več

neki more bit :?

Objavljeno

good for you

zdaj ce se ne motim sma se mi2 dobla na MR za TTS al?

pa kolko sem te slisal ko si se odpelo nimas vredi nastavleno,pa CDI se mi zdi da nimas odprt,al se motim?

Objavljeno (popravljeno)

jp to sm js

možno se ne spoznam kej prevč

cdi sm pa ofnu čeprov mal cuka pr 7000 sam na začetku je blo vlk hujš skor nism pršu čez :BUA:

razn če ga nism dobr

Popravljeno . Popravil rs fan
Objavljeno

jp to sm js

možno se ne spoznam kej prevč

cdi sm pa ofnu čeprov mal cuka pr 7000 sam na začetku je blo vlk hujš skor nism pršu čez :BUA:

razn če ga nism dobr

to pri 7k je normalno...

drugac pa mors na airboxu drugo cevko odpret,ker je zadelana dol,...pa 120 dizo pa probaj tisto "slepo" cevko odstranit pa na auspuhu pol lukno zadelaj z necim dol,ce bo kaj bol slo,pa od nekoga si sposodi zadni lonec,ker original od 06 ni glih vredi za odprto,vsaj kolko sem videl kak je notri narejen

Objavljeno

good for you

tebi gre zato tak malo ker imaš orginal gor odprt. plus tega da je razlika med orginal izpugi nastala od letnika 2005 naprej ko je še toti katalizator notri ko gre pol na airbox nazaj. tak da če hočeš d ti bo šla 165 daj gor od ene stare krivino. al pa športno kupi pa gre okrog 175. vsak ki ima namen da 1000 za oblokrianjem mu jaz naredim za 10krat manj pa še to sem jaz potem zelo dragi.

Objavljeno

Aprilia pac sux:/ :BUA:

Objavljeno

Aprilia pac sux:/ :BUA:

Tvoj Kawasaki je pa bog in batina ane? :hmm:

Objavljeno

jah sm probu dat gor gianellija krivino+lonec mal bol se vrti na 10500 pride

sam to ni to

pa ka airbox se sploh kej pozna a ni tist bol da je zvok bolši

a tista lepa cevka a to je tista ko gre v airbox??

Objavljeno

mah roky ce vidis da je nov na forumu, pa more malo zacet :P

Objavljeno

mah roky ce vidis da je nov na forumu, pa more malo zacet :P

Nov pa nekulturen :D

Objavljeno

Nov pa nekulturen :D

takih je tu ogromno...se jih pac ignorira :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!