Roky Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 takih je tu ogromno...se jih pac ignorira :D Al pa se jih vzgoji,če jih že doma niso :D
Gixxer Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 :evilgrin: motosvetov auschwitz :evilgrin:
norc 16 Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 jah sm probu dat gor gianellija krivino+lonec mal bol se vrti na 10500 pride sam to ni to pa ka airbox se sploh kej pozna a ni tist bol da je zvok bolši a tista lepa cevka a to je tista ko gre v airbox?? daj pripelji do mene da ti zrihtam ker zgleda še imaš na izpušnem blokado. al pa fergi čist v kurci
rs fan Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 a auspuhu ni čist nč kr sm ga sam odpru pa vse kar je blo not vn vrgu fergi pa je možn da ni v redu naštelan kr se ne spoznam kej prevč na to tak da :worship: če se ti da bi se zmenla enkrat dobiš za pijačo :OK:
Roky Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 Mislm, da on ni mislu resonančnega lonca,pač pa podložko na izpušnem :hmm:
JeRn3j Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 Mislm, da on ni mislu resonančnega lonca,pač pa podložko na izpušnem :hmm: am kako podložko...?? a to tud obstaja na tanvih apriliah??? :?
_Fingi_ Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 am kako podložko...?? a to tud obstaja na tanvih apriliah??? :? Verjetno, sej je to ubistvu najlažji način da jo zablokiraš :D
JeRn3j Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 Verjetno, sej je to ubistvu najlažji način da jo zablokiraš :D jah ne vem... moja ni mela nobene podložke :hmm:
Roky Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 jah ne vem... moja ni mela nobene podložke :hmm: A nisi še ti sliko te "podložke" gor dal :hmm:
Schmid87 Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 ponavad mi motor kr umre če grem prbližn 110, in čiiiist počaka. kdaj tut ugasne, poj ga kurblam neki cajta, poj pač zalaufa, in čez kšne 3min se zgodi skor ista zadeva. poj če ga hočm kdaj navit, mal pač sprobat pospeške mi v tretji prestavi pri višjih obratih začne mal cukat, poj spet motor skor umre :closedeyes: ne morm se normaln pelat pač :) gremo pridt tej zadevi do dna :D hehe
JeRn3j Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 A nisi še ti sliko te "podložke" gor dal :hmm: eh tisto zame glih ni podložka .) gremo pridt tej zadevi do dna :D hehe prpel motor do lj pa ti bom jst za pijačko mal pregledu zadevo :P
reesko Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 eh tisto zame glih ni podložka .) prpel motor do lj pa ti bom jst za pijačko mal pregledu zadevo :P jernejči ceu šrauber ratu :D
JeRn3j Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 (popravljeno) jernejči ceu šrauber ratu :D eh... sej vem... pa kwa če nimam keša ... morm pa sam na motoru eksperimentirat :P seveda brez bogatih nasvetov in izkušenj Norc_16 bi bilo moje znanje še dandanes pičlo :P Popravljeno Maj 15, 2007. Popravil JeRn3j
rs fan Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 Mislm, da on ni mislu resonančnega lonca,pač pa podložko na izpušnem :hmm: a misliš tam ko pride rave??
JeRn3j Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 :yes: jah no to glih ni podložka zame .) [attachmentid=97403] jst sm si podložko bl predstavlu kot blokado za recmo Z ja... ko so ene 4 take male podložke ko je grčo kazu že dovg nazaj
Roky Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 jah no to glih ni podložka zame .) jst sm si podložko bl predstavlu kot blokado za recmo Z ja... ko so ene 4 take male podložke ko je grčo kazu že dovg nazaj In kako bi ti poimenoval to blokado, če že toliko kompliciraš :hmm: :)
JeRn3j Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 In kako bi ti poimenoval to blokado, če že toliko kompliciraš :hmm: :) am loputa recimo al pa kr blokada... podložka pa 100% ne .)
Roky Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 am loputa recimo al pa kr blokada... podložka pa 100% ne .) Ok watever :rolleyes: :slap:
rs fan Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 ne se pobit :P ja za tto vem to sm odrezu js sm mislu da misl ko gre iz krivine vn taka tanka cevka v airbox mal pod vrhom krivine
GHOST RIDER Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 ne se pobit :P ja za tto vem to sm odrezu js sm mislu da misl ko gre iz krivine vn taka tanka cevka v airbox mal pod vrhom krivine kok to mislis odrezu?? drgac pa js temu recem ploščica :P
Schmid87 Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 prpel motor do lj pa ti bom jst za pijačko mal pregledu zadevo :P ampak morm nekak s temu motorjam tut pridt do LJ, hehe. do ke mi bo pa 100x crknu vrjetn :P
JeRn3j Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 (popravljeno) ampak morm nekak s temu motorjam tut pridt do LJ, hehe. do ke mi bo pa 100x crknu vrjetn :P aja zdele zjutri sm dobu fleš pa se spomnu :D veš kaj poglej.... Tank dej gor pa poglej čeje una cevka tm k je off on pa res. .... če je cevka dobr gor dana.... cevka za benz ker men se je maal staknla.... in je pol minute delov pol pa buuuuuuuuuuuu pa je crknu pol pa vergla verglaš... užge pol pa spet pol minute pa crkne... tole prever sam tank daš gor in to je to :D Popravljeno Maj 16, 2007. Popravil JeRn3j
Schmid87 Objavljeno Maj 16, 2007 Opozori Objavljeno Maj 16, 2007 aja zdele zjutri sm dobu fleš pa se spomnu :D veš kaj poglej.... Tank dej gor pa poglej čeje una cevka tm k je off on pa res. .... če je cevka dobr gor dana.... cevka za benz ker men se je maal staknla.... in je pol minute delov pol pa buuuuuuuuuuuu pa je crknu pol pa vergla verglaš... užge pol pa spet pol minute pa crkne... tole prever sam tank daš gor in to je to :D ni to to, sm preveru, pa so cevke fajn gor nataknene. :) zgleda da je mal večji problem :glare:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se