Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
kdo kle govori da prestavlamo v višjo?? aja... govorimo o prestavi nižje, če motor izgubi moč!!

to se mi še ni nardil, sm pa že večkrat mogu v višjo prestavo dat. to mi je nadležn ko moreš dat nogo pod ročico...

Objavljeno
Ma ei mulac ne ti men k mam vrjetn več kilometrov za sabo k ti.Kva pa mislš, da si,kadarkol upam it s tabo vozt.Sam ne po cest, ker nism čefur, da bi na cest kazov kok jajc mam pa ogrožov sebe in druge!Zelen si ti pa tvoja pizda a tij jasn!?!?

Moderatorju, se opravičujem, sam mij mal prekipel :whistle:

pusti otrokom svoje veselje...

nej bo glasn če mu sede....mi se bomo vozil...on bo pa joku k ma razbit motor doma :alien1:

(pa ne da bi ti FinK kej slabga hotu)

Objavljeno (popravljeno)
maš prav ja.. gor na vizir bi ti ga spusto .)

aja kako ti bo pa vspelo srati f naprej :winkiss:

FANTJE, aprilia- kvaliteta ki crkuje!

pazte to

jutri grem ze unovcit garancijo... furam se jst 140 in splo0h vedu nism da so te zmigovci tok svoh mi je tasprednga desnga OD ZRACNGA UPORA tko zvil da se je tm k se z uno bogo plastiko drzi, kr natrgu... pa to se ni vse tm se ena plastika kr trese neki pa lev spegu uspodi ma ze nastavk pocen pa cist nc nism delu razn naklona spreminju... to pa je kvaliteten material ej bravo aprilia hej juhej :worship:

Popravljeno . Popravil FlamE#7
Objavljeno

nej bo glasn če mu sede....mi se bomo vozil...on bo pa joku k ma razbit motor doma :alien1:

Ma sej se sploh ne obremenjujem, sam nau pa en 15 letni pokovc tle govoru, da smo zeleni, pa da noben ne upa nč pa nevem kva še use.

Drgač pa ja...kje smo ustal :D

Objavljeno
Ma ei mulac ne ti men k mam vrjetn več kilometrov za sabo k ti.Kva pa mislš, da si,kadarkol upam it s tabo vozt.Sam ne po cest, ker nism čefur, da bi na cest kazov kok jajc mam pa ogrožov sebe in druge!Zelen si ti pa tvoja pizda a tij jasn!?!?Obriš si mlek okol ust!

Moderatorju, se opravičujem, sam mij mal prekipel :whistle:

se ti vidi da si ves zelen, k še svoje jeze ne znaš kontrolirat. uau imamo junaka ki se ne vozi po cesti ampak očitno pa amakedamu al pa gozdnih poteh!! bravo vsaka ti čast!! jest se zaenkrat vozim po cesti, sam se ne važim po mestu ampak se izživljam po glavnih cestah k ni nobenka folka okol!! pa mal glej kaj pišeš!! lol...kr ne voziš se po cestah!! :rolleyes: :rolleyes:

Objavljeno
se ti vidi da si ves zelen, k še svoje jeze ne znaš kontrolirat. uau imamo junaka ki se ne vozi po cesti ampak očitno pa amakedamu al pa gozdnih poteh!! bravo vsaka ti čast!! jest se zaenkrat vozim po cesti, sam se ne važim po mestu ampak se izživljam po glavnih cestah k ni nobenka folka okol!! pa mal glej kaj pišeš!! lol...kr ne voziš se po cestah!! :rolleyes: :rolleyes:

probi kdaj stranske ceste majo več ovinkov.... npr. marija reka, besnica...

Objavljeno

Bwahahahaha dej mali pejt mlek obrisat okol ust?Sam si resno zabit, dirka se na pisti ne pa po cest, očitno ti ni to v glavo udarl.Glej pa še neki, upam, da če se kdaj srečamo, da boš v živo tud upov gobc gont, ker je dost takih tuki k so prek spleta glasni v živo se pa v kot stiska, pa ne, da bi ti grozil sam zanima me.Pa smetit pejt v 125ke javite se - tle je pa druga debata.Drgač si pa mal premlad, da me boš jebov, a sva zmenjena?Ti se kr izživlej sam, če boš s tem mene al pa kšnga mojga frenda nabasov potem se bom tud jest izživlov nad tabo :headbang:

Objavljeno

pazte to

jutri grem ze unovcit garancijo... furam se jst 140 in splo0h vedu nism da so te zmigovci tok svoh mi je tasprednga desnga OD ZRACNGA UPORA tko zvil da se je tm k se z uno bogo plastiko drzi, kr natrgu... pa to se ni vse tm se ena plastika kr trese neki pa lev spegu uspodi ma ze nastavk pocen pa cist nc nism delu razn naklona spreminju... to pa je kvaliteten material ej bravo aprilia hej juhej :worship:

pri speglci je tud enem poclo ko ga poznam ko je nakol spegla spremeno....

jaz pa upam da grem jutr spet nazaj po motor(dans sem ga na servis pelo)...ga zablokiram pa pelam na drug servis,...pol pocakam da vidim kaj bojo rekli pa grem po 600,...mogoc ze predn prodam rsko

Objavljeno

haha... očitno se voziš k pička!! pol si pa nabav skuter pa se boš lepo umerjeno vozu!! pač bom meu razbit motor, se bom usaj kej iz takoh izkušenj nauču!! bom pač vedu kje so meje kaj lahko, in kako lahko, ti pa očtno ne boš tega dočaku pa boš bral knjige tko k ostali!! pa še neki... če še ne veš so recimo npr.: gume narejeni iz poiskusu!! dobr boš biu da boš kšno stvar izstavu iz knjig, k bodo nekateri eno leto preikušal stvari!! če ti to rata bom prosu za tvoj podpis!! :naughty: :naughty:

Objavljeno

No...fajn, spet se je najdu eno samomorilsko budalo :headbang:

Objavljeno
haha... očitno se voziš k pička!! pol si pa nabav skuter pa se boš lepo umerjeno vozu!! pač bom meu razbit motor, se bom usaj kej iz takoh izkušenj nauču!! bom pač vedu kje so meje kaj lahko, in kako lahko, ti pa očtno ne boš tega dočaku pa boš bral knjige tko k ostali!! pa še neki... če še ne veš so recimo npr.: gume narejeni iz poiskusu!! dobr boš biu da boš kšno stvar izstavu iz knjig, k bodo nekateri eno leto preikušal stvari!! če ti to rata bom prosu za tvoj podpis!! :naughty: :naughty:

Woohooo dej boš pol povedu k boš u ograjo zletu :worship:

Objavljeno
No...fajn, spet se je najdu eno samomorilsko budalo :headbang:

joj...a ti železno kletko nardim, da k se boš vozu boš meu na seb gor, da se revček ne boš poškodvov?? ne vem zakaj se z motorjem voziš, če se bojiš padcev?? del motorja so tud telesne poškodbe sprijazn se s tem!! samomorilec?? niti ne... vem pa da se lhk ubijem!! očitno ti tega ne... se bojiš smrti!! me zanima zakaj se pol voziš z motorjem če te je strah??

Objavljeno

razlika med starim in mladim motoristom. star motorist ima izkušnje. mlad motorist ima srečo. kako postaneš star motorist, upaš da dobiš izkušnje preden ti sreča poteče. s tvojim odnosam gre sreča hitr skoz. js sm biu isti. po dveh prometnih sm pa razmišljat začeu...pa ne u tem kako bom večji car izpadu, ampak kako bom uživu na motorji.

pa marija reka je zakon!!!! sam mi temu pravmo na jagra...

Objavljeno
joj...a ti železno kletko nardim, da k se boš vozu boš meu na seb gor, da se revček ne boš poškodvov?? ne vem zakaj se z motorjem voziš, če se bojiš padcev?? del motorja so tud telesne poškodbe sprijazn se s tem!! samomorilec?? niti ne... vem pa da se lhk ubijem!! očitno ti tega ne... se bojiš smrti!! me zanima zakaj se pol voziš z motorjem če te je strah??

Dej pomisl....a ni fino preprečevat padec kot sanirat posledice padca? :hmm: Po toči zvoniti je prepozno...si že kdaj slišu?

Objavljeno

roky ce si tist mislu mene da se uprpim u zivo.... Nism se pozabu tvojga gobca ves...

pa ne deli se neki starejsega ker si u resnici vseeno eno mlado pišče kot smo vsi tu...

pa brez zamere :winkiss:

Objavljeno

ne vem kaj ti naj recem kaj si da ne bos vzel prevec hudo resno......samo s takim odnosom do voznje z motorjem ne vem kaj delas v motoristicnih vodah....mi se vozimo iz uzitka(tud po kolenu) in ne ni nas strah cesa ko smo na motorju,ampak o tem preprosto ne studiramo in tudi nocemo.....to pa da se lahko kdo ubije ve vsak....lahko se tudi doma v pojstli ce ti slika pade na glavo....tako da bodi s takimi objavami prosim tiho

Objavljeno
razlika med starim in mladim motoristom. star motorist ima izkušnje. mlad motorist ima srečo. kako postaneš star motorist, upaš da dobiš izkušnje preden ti sreča poteče. s tvojim odnosam gre sreča hitr skoz. js sm biu isti. po dveh prometnih sm pa razmišljat začeu...pa ne u tem kako bom večji car izpadu, ampak kako bom uživu na motorji.

pa marija reka je zakon!!!! sam mi temu pravmo na jagra...

pač ne znaš vozit... bi na tvojmu mestu raj opustu motor!! me zanima kdo je bil krivec v prometnih nesrečah?? ti?? če si ti pač nimas ne sreče ne izkušenj in NISI NE MLAD, NITI NE STAR AMPAK ZELEN!!

Objavljeno

pazte to

A ti je žmigouc tm na uni harmonki zlomil? Sej men so se pa po enih 500km odšfaufal, pa ne sam žmigouci...

Drgač pa kar se tiče prejšnje strani: Jst mam tud rajš 125 z rave ventilom pa precvikanim CDI. Sicer če čš gonit maš motor itak skoz čez 8000rpm, tud čez ovinke, sam mal je sitno ko vozš skoz naselje al pa za kakšnim avtom da morš motor vrtet na polno, voziš pa z 2mm gasa, zato mam rajš da skoz vleče. Drgač pa pr močnejšem motorju se pa tud skoz ovinke lepš pele z manj obrati. Pa obvezno morš šaltat pred ovinkom, ker če šaltaš v ovinku dol ti lahko zadnje kolo zdrsne(tud brez gasa), druga stvar pa je da če si zadost nizko ti bo nogo ob asfalt zagrablo. Tko da za 2T 125 če se greš športno vožnjo šaltaš med zaviranjem eno po eno dol tko da maš že pred vhodom v ovink visoke obrate in pol sam gas dodajaš...Pa fajn je če u naprej poznaš ovink da veš s kjero prestavo ga peleš.

Objavljeno
pač ne znaš vozit... bi na tvojmu mestu raj opustu motor!! me zanima kdo je bil krivec v prometnih nesrečah?? ti?? če si ti pač nimas ne sreče ne izkušenj in NISI NE MLAD, NITI NE STAR AMPAK ZELEN!!

daj javi se rajsi ko bos mel o tem kaj za govorit....mislim da je vlka vecina tu mela prometno pred tabo,ce si jo sploh ze mel kdaj....ker ce bi jo mel kdaj bi malo drugac razmislal pa govoril

Objavljeno

Dej nehi že pametovat, ker se ti vid, da te pubrteta gon in neveš kaj govoriš al pa si kšn Emo style pa se ti jebe za lajf.In ne ni mi treba kletke delat,mi zadostuje želva,kombinezon in čelada.Drugač pa, če neveš kaj sm že skoz dal ne piš oslarij.Ravno v tvojih letih sem imel prometno nesrečo in sm občutu kako je k nemorš premikat nog in si cel polomljen zato mi ne govort kako pa kaj, tud jest sm prej enako razmišlov k ti ampak k si v bolnišnic se mal zamisleš.Drugač pa JA bojim se padcev, ker me je že edn stal dolgotrajnih poškodb in mogoče boš tud ti to dojel upam, da nebo prepozno.Telesne poškodbe pa lahko preprečiš no vsaj zmanšaš, če voziš z glavo in se ne preseravaš pa se greš nekega racerja.Kar se tiče smrti sploh nebom komentiral, ker pišeš oslarije, na svet nism pršu samo za 20 let ampak imam namen še kaj dosečt za razliko od tebe.

Zj pa mali, pedrskih telebajskov je konc tko, da zakluč tole debato vsaj v tej temi pa se pober spat, če neznaš normalno komunicitrat :headbang:

Objavljeno
ne vem kaj ti naj recem kaj si da ne bos vzel prevec hudo resno......samo s takim odnosom do voznje z motorjem ne vem kaj delas v motoristicnih vodah....mi se vozimo iz uzitka(tud po kolenu) in ne ni nas strah cesa ko smo na motorju,ampak o tem preprosto ne studiramo in tudi nocemo.....to pa da se lahko kdo ubije ve vsak....lahko se tudi doma v pojstli ce ti slika pade na glavo....tako da bodi s takimi objavami prosim tiho

to ti govor zase!! ste ljudje k mate radi umerjeni smo pa tud ljudje k se pač radi vozimo hitrej!! imajo več adrenalina!! teb sej je užitek vozit polahko, men pač to ne ugaja zato mam motor k mam pač rad visoke hitrosti in divjo vožnjo!!

Objavljeno
Dej nehi že pametovat, ker se ti vid, da te pubrteta gon in neveš kaj govoriš al pa si kšn Emo style pa se ti jebe za lajf.In ne ni mi treba kletke delat,mi zadostuje želva,kombinezon in čelada.Drugač pa, če neveš kaj sm že skoz dal ne piš oslarij.Ravno v tvojih letih sem imel prometno nesrečo in sm občutu kako je k nemorš premikat nog in si cel polomljen zato mi ne govort kako pa kaj, tud jest sm prej enako razmišlov k ti ampak k si v bolnišnic se mal zamisleš.Drugač pa JA bojim se padcev, ker me je že edn stal dolgotrajnih poškodb in mogoče boš tud ti to dojel upam, da nebo prepozno.Telesne poškodbe pa lahko preprečiš no vsaj zmanšaš, če voziš z glavo in se ne preseravaš pa se greš nekega racerja.Kar se tiče smrti sploh nebom komentiral, ker pišeš oslarije, na svet nism pršu samo za 20 let ampak imam namen še kaj dosečt za razliko od tebe.

Zj pa mali, pedrskih telebajskov je konc tko, da zakluč tole debato vsaj v tej temi pa se pober spat, če neznaš normalno komunicitrat :headbang:

dobr vem kašne so posledice padcev!! bog mu daj velik življenja, ker se ne more sprijaznit s tem da je usem že use usojeno!!

Objavljeno
Ravno v tvojih letih sem imel prometno nesrečo in sm občutu kako je k nemorš premikat nog in si cel polomljen zato mi ne govort kako pa kaj, tud jest sm prej enako razmišlov k ti ampak k si v bolnišnic se mal zamisleš.Drugač pa JA bojim se padcev, ker me je že edn stal dolgotrajnih poškodb in mogoče boš tud ti to dojel upam, da nebo prepozno.Telesne poškodbe pa lahko preprečiš no vsaj zmanšaš, če voziš z glavo in se ne preseravaš pa se greš nekega racerja.

Jst sm se tud polomu pa zdej drgač vozm. Po cesti nemorš dirkat pa tud če si dobr. Me pa jezi k rečejo da ni čudno če je padu

k je mlad pa špona. Sploh nima veze al si mlad al star. Po cesti nemorš dirkat. Jst vem da sm lohk fajn ocenu situacije in da sm znau ful dobr odreagirat sam na cesti nimaš kej druzga k dokaj počas vozit pa še to ni čist sigurno(lhk ti srna skoč s trave glih pred motor)

Objavljeno
dobr vem kašne so posledice padcev!! bog mu daj velik življenja, ker se ne more sprijaznit s tem da je usem že use usojeno!!

Veš, sej če se ne boš ubil......se boš pa mogoče tko fino polomu da boš komi preživel.

Objavljeno
to ti govor zase!! ste ljudje k mate radi umerjeni smo pa tud ljudje k se pač radi vozimo hitrej!! imajo več adrenalina!! teb sej je užitek vozit polahko, men pač to ne ugaja zato mam motor k mam pač rad visoke hitrosti in divjo vožnjo!!

bols da ti ne poslem slik kake gume mam na rski....na rob,...pa kaki so drsniki

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!