k0ci Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 mene to sprašuješ? :worship: ja koga pa, če tukaj ves hepan trobiš da imaš VHST namesto PHBL :whistle:
FlamE#7 Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 ja sej tko kao k da je kej razlike aves :whistle: mah pozab :P uglavnm jst sm ugotovu da me boli k ce padem ker to ni moj prvi motor zadni pa tut ne... itak pa ce ti je usojena totalka ti pac je... sm se ze sprjaznu, sploh k sm tok nesrečen tip človeka..
reesko Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 ja sej tko kao k da je kej razlike aves :whistle: mah pozab :P uglavnm jst sm ugotovu da me boli k ce padem ker to ni moj prvi motor zadni pa tut ne... itak pa ce ti je usojena totalka ti pac je... sm se ze sprjaznu, sploh k sm tok nesrečen tip človeka.. itak maš kasko...
k0ci Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 ja sej tko kao k da je kej razlike aves :whistle: mah pozab :P uglavnm jst sm ugotovu da me boli k ce padem ker to ni moj prvi motor zadni pa tut ne... itak pa ce ti je usojena totalka ti pac je... sm se ze sprjaznu, sploh k sm tok nesrečen tip človeka.. heh mal te hecam no :blush: sicer pa te oznake pomenijo npr ali ima ferg priklop za olje, podtlak, na kateri strani ima priklop za benz, olje, ali ima čok na fergu samem ali ima avtomatski itd.
FlamE#7 Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 btw nimam kasko :( dons me je pa se ena nesreca doletela itak mi je padu iz stenderja u parku... bumbar... oz prvak.. jao :( no kako pa je kej s tem kaskom? kje se najbolj splaca? pa kva to pomen sploh ena razlozitev prosim!! ker ga grem ju3 dat... da pol k bo totalka kej dobim :unsure:
Ven0m Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 btw nimam kasko :( dons me je pa se ena nesreca doletela itak mi je padu iz stenderja u parku... bumbar... oz prvak.. jao :( no kako pa je kej s tem kaskom? kje se najbolj splaca? pa kva to pomen sploh ena razlozitev prosim!! ker ga grem ju3 dat... da pol k bo totalka kej dobim :unsure: pesimist
Gregc Objavljeno Junij 27, 2007 Opozori Objavljeno Junij 27, 2007 lol!! :rolleyes: :rolleyes: pa ne moreš tega na servis nest!! ful je pena to sam nardit!! aja...najbrš maš garncijo!! sam še zmer se ti ne splača!! za tist drek boš tok plačau da bo fotr bankrotiru (šala),na motorju pa se ti ne bo poznal nč!! razn tega, da boš hitrejš obrate notr dubu!! to sploh ni poanta cestnih motorjev!! fora je kle, da zadnjih 2 al pa 3 obrate motor potegne!! užitek je glih u tem da motor na koncu obratov ponori!! Ma dej nehi, motor mora lepo vleči čez vse obrate in mora biti vozen, ne pa da med 5500 in 6000 obratov ne da NIČ od sebe.
Jurexy Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 btw nimam kasko :( dons me je pa se ena nesreca doletela itak mi je padu iz stenderja u parku... bumbar... oz prvak.. jao :( no kako pa je kej s tem kaskom? kje se najbolj splaca? pa kva to pomen sploh ena razlozitev prosim!! ker ga grem ju3 dat... da pol k bo totalka kej dobim :unsure: Sožalje za tist u parku... Drgač kasko je dodatn zavarvane če js kej prov poznam, pa več različnih je...pa usak je dost drag....pomoje se ti najbl splača uzet tist osnovn zavarvane pa se mal bl merkaš k za kasko boš fajn plačou. Pa če boš zej zavarvov probi narest tko kokr sm js, k sm dau na mtkino zavarovalno polico...kokr da ona mene zavarva in je 50% cnej kokr če se sam zavarjueš, pol vem da je en popust tud na to, če ga čez ceu let registriraš se prav da ga čez zimo ne odjavlaš. Tuki pa lahko pogledaš kok te bo pršlo use skup: www.amzs.si/default.asp?podrocje=5&tip=1 Lp :)
Jurexy Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Sožalje za tist u parku... Drgač kasko je dodatn zavarvane če js kej prov poznam, pa več različnih je...pa usak je dost drag....pomoje se ti najbl splača uzet tist osnovn zavarvane pa se mal bl merkaš k za kasko boš fajn plačou. Pa če boš zej zavarvov probi narest tko kokr sm js, k sm dau na mtkino zavarovalno polico...kokr da ona mene zavarva in je 50% cnej kokr če se sam zavarjueš, pol vem da je en popust tud na to, če ga čez ceu let registriraš se prav da ga čez zimo ne odjavlaš. Tuki pa lahko pogledaš kok te bo pršlo use skup: www.amzs.si/default.asp?podrocje=5&tip=1 Lp :) Aja še neki :) tuki na amzs ti vrže vn cene od useh zavarovalnc tko da lah primerjaš, sam če se pa hočš prek mtkine al pa fotrove zavarovalne police moraš pa imet isto zavarovalnico kt un, k ma zdej zavarvan avto naprimer pri Triglavu, pa bo pol tebe tud zavarvov za 50% cenej pa seveda boš meu pol Triglav zavarovanje pa pogledaš tm ceno kok te pride.
Aless Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 na amzsju ti izracuna samo osnovno....nic dodatnega,...potnik,divjad,.... Drugac pa prodam RAVE ventil...sicer je brez prednega jezicka(ne vem kje se je zalozo)....sem pa danes ko sem so po motor na aprilii vprasal in pride predni jezicek okol 50€....tako da je cena za rave 100€.....pa se novo zajlo ma rave
Cilindr Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 fantje a kdo razmisla od zamenjavi izpuha na novi RSki? :evilgrin:
Matex_46 Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 fantje a kdo razmisla od zamenjavi izpuha na novi RSki? :evilgrin: Povej kej več. Zakaj vprašaš?
Cilindr Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 da vi jaz kupil stari izpuh...in da vidm kok vec bo kej slo...vem da RSke tastare so k si jih zamenju izpuh sle malo bolj ...
Matex_46 Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 da vi jaz kupil stari izpuh...in da vidm kok vec bo kej slo...vem da RSke tastare so k si jih zamenju izpuh sle malo bolj ... Mah prvo se pozanimi kaj izpuh sploh naredi pri 2t, potem pa kaj bolj pametnega napiš. :winkiss:
Cilindr Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 frajt...vem kaj dela izpuh pri 2t;) ;) . . . prvotno bi ga rad samo kupil drgac;)
Cilindr Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 PS: IZ cesa so narjeni izpuhi od tanove aprilije...k da bo bla taka vlakan ..kaj je to???
Matex_46 Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 PS:IZ cesa so narjeni izpuhi od tanove aprilije...k da bo bla taka vlakan ..kaj je to??? Oblika dušilca je samo za šmek, za performance je baje star dušilc najboljši. Tako da ti ga ne priporočam.
Cilindr Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 dans sm ga gledu tega tanova...pa je tko dost zanimiv sam ma mensezdi...ni se vidl dobr.-..neki notr nabasan tko da popmoje bi blo treba tist vn uzet...sam tole je zdele dost na blef...gledu sm ga u izlozbo...drgac se mi gre pa bolj za obliko in zvok ...tistih 3 km k mi jih bo vzel.....se to ne...jih bom ze kje gor prnesu=) se vedno nwm iz cesa je narjen ...k ce ga nam dobu ga bom mogu sam delat...
mitiž46 Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Oblika dušilca je samo za šmek, za performance je baje star dušilc najboljši. Tako da ti ga ne priporočam. Jst tud ne. Pomoje je najbolš kupt Gianelli al pa odprt avspuh od tastarih aprilij(a je to GP al ni?)
mitiž46 Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 btw nimam kasko :( dons me je pa se ena nesreca doletela itak mi je padu iz stenderja u parku... bumbar... A je kej poznat na motorju? K je men na tla padu sm sam žmigouc odlomu :whistle: A je gdo od vas rešu problem s prikazovanjem temperature motorja? Men zdej skor nikol več ne kaže, pa je nataknjen kabl na cilindru do konca.
Cilindr Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 (popravljeno) nen sej jst bi sam dusilc...sej fora je vec al mn u resonanci...sam dusilc pa lep zgleda :) zato bi ga meu=) zadn konc me se mau na akroapovica spominja od tomosv (SMov)..JOJ no obolu bom ce nam dobu tegaaaaa) Popravljeno Junij 28, 2007. Popravil Cilindr
mitiž46 Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 nen sej jst bi sam dusilc...sej fora je vec al mn u resonanci...sam dusilc pa lep zgleda :) zato bi ga meu=)zadn konc me se mau na akroapovica spominja od tomosv (SMov)..JOJ no obolu bom ce nam dobu tegaaaaa) Ja pol ga pa nabavi. Sej stvar je enostavna: dušilc je lep sam je pa najbolj za en k**** od vseh dušilcev za RS125. Je pa res da dušilc se na moči skor nč ne pozna, sam zvok bo pa tud za en k****
Cilindr Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 sej glih dans sm biu na apriliji da bi ka gupu ce bi biu tm nekje zmerna cena...sam je biu pa 185€....nwm tok pa nebi dau ....nikollll
Čamac Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 Saj ga bo kateri od teh fantov prodal ko bo natakno na svoj motor kakega giannellija al pa kaj :)
norc 16 Objavljeno Junij 28, 2007 Opozori Objavljeno Junij 28, 2007 dans sm ga gledu tega tanova...pa je tko dost zanimiv sam ma mensezdi...ni se vidl dobr.-..neki notr nabasan tko da popmoje bi blo treba tist vn uzet...sam tole je zdele dost na blef...gledu sm ga u izlozbo...drgac se mi gre pa bolj za obliko in zvok ...tistih 3 km k mi jih bo vzel.....se to ne...jih bom ze kje gor prnesu=) se vedno nwm iz cesa je narjen ...k ce ga nam dobu ga bom mogu sam delat... kaj to misliš dat na staro rsko nov dušilec da te razočaram nepaše ker ima šrafe narejene kontra ko stara. tak da ti dušilec stoji po prek ne pa ravno. pa še na začetki in na konci dušilca je slepi prostor ki jemlje moč.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se