FlamE#7 Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 :unsure: važn je položaj voznika... morš ornk ravnotežje nazaj narest... jst sm gledu posnetk k je en z rs ko pelju ene 2min po tazadni :whistle: vse je v ravnotežju :whistle: sam je res... :worship: tole z 7 speed mitotom pomojem nima nobene veze z 7mimi prestavami fora je da je meu 7 speed 35mm fergi pa ne vem kaj še... in je močnejša verzija od 6 speed... pomojem no :whistle: pizda pa a ti ves da si naravni talent za mehankarja :D hehe mito 7speed gre v 2gi na zadnjo za šalo no za salo negre gre pa lazi k rsa :P zdej si spet to tko povedu da ma tok moci da se mors kr mal naprej nagnt da obdrzis use te konje na tleh... a realno se mors kr lepo do konca nazaj presest pa cuknt :D Še nism kej velik sprobavu ker tle je slaba cesta pa mrzlo je..Sam pospeške sm mal sprobu :) 1, 2prestavo gre na zadnjo :rolleyes: Je kr močno usaj zdele k še nism navajen motorja :) :whistle: Učer sm se zvečer pelu mi je s 3prestavo kolo u prazno zavtel ko je pršlo na 7k obratov sam je bla cesta mal spolzka :D 2 po zadnmu...dj ne nabijej... moj frend je meu 140ccm (kit) pa spredj manjši zobnik pa je šel komj z 2 po zadnem aja 140cc kit? kva pa je to zaen kit? jst poznam sam polini 155 (oz 160) :unsure: Za šalo gre mito tud v 7dmi po zadnem :rolleyes: zares pa glih ne hehe ta mi je ušeč :D za šalo gre pa tut rska u osmi a je tko :D
Schmid87 Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 važn je položaj voznika... morš ornk ravnotežje nazaj narest... jst sm gledu posnetk k je en z rs ko pelju ene 2min po tazadni :whistle: vse je v ravnotežju :whistle: js sm se z APN6 furou po zadni lohk 500m če sm se hotu :D s prvo prestavo.. ampak je šlo ukol 15km/h :) res pa je da je vse v ravnotežju ja.. problem je motor sam gor spravt.. če maš pa močn motor, pa to niti neb smeu bit problem :D
womlan Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 LoL? Na leto se dela od 7-10k km, nekateri še več. Torej od 2001 do 2007 bi to nanesl čez 40k km. Teb je pa 14k prevelik? ja ne a res to sm tko napisou k se mi mal čudn zdi de ma tale motor samo 14k km...
k0ci Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 ej womlan ti si eden od igralcev na strani wom style ne :hmm: hahaha pojave :lol1: z RS-ko kar po travniku :worship:
womlan Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 aja 140cc kit? kva pa je to zaen kit? jst poznam sam polini 155 (oz 160) :unsure: em biu je polinijev in je biu newem več točn ampak 135 al pa 140 ccm... dobiu ga je pa v italiji za okol 80k biuših
womlan Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 ej womlan ti si eden od igralcev na strani wom style ne :hmm: hahaha pojave :lol1: z RS-ko kar po travniku :worship: jap sm.... haha to smo pa enga nastimal de se je pelov....
k0ci Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 hehe se tut spomnete vse vrste hamlarij, vsaka čast res :worship: pa stran mate res hudo narjeno
womlan Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 hehe se tut spomnete vse vrste hamlarij, vsaka čast res :worship: pa stran mate res hudo narjeno jap sam to je ze kr ene 2 leti nazaj... zj se nobenemu neda več....
Schmid87 Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 jap sam to je ze kr ene 2 leti nazaj... zj se nobenemu neda več.... ja.. pa nč novih posnetkov pa nč.. :) c c c.. razočaral ste me :)
Roky Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 Tole se ne tiče več RS125 :D tko,da...125ke javite se! :whistle:
RSka Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 fantje, ogromno filmčku se dobi ko je snemano z motorja..vožnja ubistvu... nekateri da je videt števce in naprej, enga sm vidu pa je samo naprej videt, kot da bi bla kamera na motorju spredi, nekje okrog luči... kko se sploh lahko kamero pritrdi gor? bi meu kdo kšno idejo? jst bi tut kaj posneu, dostkrat sm že razmišlju sam vedno je problem kko kamero pritrdit? kašna ideja, kašn predlog?
JeRn3j Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 na tank al pa na balanco ali pa na čelado jo dej :)
RSka Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 ja sam kko pritrdit da je sigurno?? kr mi je bi blo mal škoda če bi kam zletela
R1FREAK Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 Ponavadi se dajejo na tank... nvm zakaj bi to bil problem, niti če je malo večja.
RSka Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 jojj vem kam se da, nevem pa kko? vrjetno lih s salotejpom je ne zalepijo. kko jo pritrdijo? :D
_N3jC_ Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 jojj vem kam se da, nevem pa kko? vrjetno lih s salotejpom je ne zalepijo. kko jo pritrdijo? :D na ježka daš pol pa še za usak slučaj selotejp čez...
AJ Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 jojj vem kam se da, nevem pa kko? vrjetno lih s salotejpom je ne zalepijo. kko jo pritrdijo? :D verjetno sem to že pisal, pa dobro... jaz sem na svoji RSki kamkorder pritrdil s tisto gumo ko je za kak tovor al pa bilokaj pripet. Gumo sem napelal pod keslom pa gor okoli kamere, pa pol med gumo pa kamero neko gobo. Pa lih prave dolžine more guma bit da lahko dobro našpanaš. Problem je edino ublažit vibracije, jaz sem vmes med kesl pa kamero nadeval vsega boga pa še zmer malo preveč treslo in je tu pa tam posnetek prekočil, drugače pa se je super vidlo...
biker125 Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 verjetno sem to že pisal, pa dobro... jaz sem na svoji RSki kamkorder pritrdil s tisto gumo ko je za kak tovor al pa bilokaj pripet. Gumo sem napelal pod keslom pa gor okoli kamere, pa pol med gumo pa kamero neko gobo. Pa lih prave dolžine more guma bit da lahko dobro našpanaš. Problem je edino ublažit vibracije, jaz sem vmes med kesl pa kamero nadeval vsega boga pa še zmer malo preveč treslo in je tu pa tam posnetek prekočil, drugače pa se je super vidlo... Gurtne misliš :yea1:
womlan Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 jojj vem kam se da, nevem pa kko? vrjetno lih s salotejpom je ne zalepijo. kko jo pritrdijo? :D jah moj frend jo je na rsko prtrdu spredj na strehco in to z selotejpam... sam newem kk je potem dobu kamero dol... :unsure:
JeRn3j Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 (popravljeno) jah moj frend jo je na rsko prtrdu spredj na strehco in to z selotejpam... sam newem kk je potem dobu kamero dol... :unsure: to je biu pa defenitivno zapleten postopek ane :hmm: Popravljeno Januar 28, 2008. Popravil JeRn3j
Matex_46 Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 A ma to ful tko veze z RSko? :D dej jim opozorila %%, prasci :evilgrin:
RSka Objavljeno Januar 28, 2008 Opozori Objavljeno Januar 28, 2008 A ma to ful tko veze z RSko? :D seveda ma, pa to dosti, ker rabim za na RSko montirat kamero :D :winkiss: :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se