Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
seveda ma, pa to dosti, ker rabim za na RSko montirat kamero :D :winkiss: :P

spredi na strehci maš en tak ravn delček.. tja gor jo je fajn dt.. jst sm meu tako da je biu sam nov objektiv na ježka.. pa si ga pol zapopu gor, pa povezu u kamero... :naughty: :naughty: :naughty:

drgač pa DUCT TAPE.. It holds the world together :krneki:

Objavljeno

joj pa sploh si ne predstavlam, če zamislim digitalca al pa tisto malo kamero za v roko, kje ma ješka pa kko ješka naflikaš na motor? nč jasn :D sam tm gor na šipci morš še tok bol pritrdit da ne odleti :unsure:

Objavljeno
Gurtne misliš :yea1:

Jap, verjetno gurtne?

to je to ja :D

Objavljeno
joj pa sploh si ne predstavlam, če zamislim digitalca al pa tisto malo kamero za v roko, kje ma ješka pa kko ješka naflikaš na motor? nč jasn :D sam tm gor na šipci morš še tok bol pritrdit da ne odleti :unsure:

K mašš ježka eno stran na digitalca nalimi eno pa na tist del motorja kamor boš nalimu...,

drugač pa maš eno temo prov o temu na motosvetu pa en u slo dela nosilce za kamerce... :whistle: :whistle:

TEMA!

Objavljeno

js sm učeri dubu komplet rave use lepo po vrečkah...no nima veze. zdej sm gledu kko bi se tisto sestavlo sam...nimam pojma :D tam pr ventilu ok vse jasno, pol uni...js sm mislu da je servo motorček pa sploh ni, kolkr sm vidu je neka stvar na magnet k notr in vn vleče!? :unsure: no na tistem koncu kko se tja sploh zajlo pritrdi? pa neki koščki nevem kam pridejo, 2 mala cilindrčka, neki 2 čudni gumici in še 2 koščka... če kdo ve na kaj mislim... sej če pogledate na e-bay prodajao cele kite pa se vidi lepo.... pa a drugi kabli za priklopit elektroniko in pol uni "motorček" oz karkol je že so že speljani po motorju? :unsure: pa še 2 špruca sm zravn dubu za fargazer!? lol ok no to pustmo. a mi zna kej kdo povedat kko se uno pri motorčku sestavi, tist nosilc kko mora bit obrnjen in pršraufan na motor? uni koščki kam pridej? al so od več :D no prosim pomagajte hvala

Objavljeno

se mi zdi, da nisi ravno tehnični tip in ti šravfarija ne gre najboljše, sploh po tistem, da ne znaš s selotejpom kamere prilepit, kaj šele rave... tako da ti svetujem da prosiš kakšnega motosvetovca, ki je imel oz. ima RS-ko, da pride malo do tebe al pa ti do njega pa skupaj rešita zadevo... saj tukaj so vsi fantje prijazni in pripravljeni pomagat :D

Objavljeno
se mi zdi, da nisi ravno tehnični tip in ti šravfarija ne gre najboljše, sploh po tistem, da ne znaš s selotejpom kamere prilepit, kaj šele rave... tako da ti svetujem da prosiš kakšnega motosvetovca, ki je imel oz. ima RS-ko, da pride malo do tebe al pa ti do njega pa skupaj rešita zadevo... saj tukaj so vsi fantje prijazni in pripravljeni pomagat :D

no ja, sm kar tehnični tip, šraufat znam kar dobro, tut rsko sm meu 50ko in 125ko doma že na prafaktorjih, pa res ni blem. uno zarad salotejpa pa mi ni blo ok kr mi ni za lepit fotrov digitalc za 400€ kar s salotejpom po motorju, pa da pol še kšno lepilo kje ostane... to je preveč klošarska rešitev, čeprav učinkovita, js sm hotu kšno bol tehniško, če smo že pr tem

drgač to za rave use razumem in vem kko in kaj, samo so neki delci k si pa ne predstavljam kam bi pršli in pa kko zajlo na tist solenoid al kar že je zataknt, oz u kompletu ni nobene take stvari k bi tam umes pršla, edino če je kje drugje štos. mogoče je rešitev kje na boku motoja kjer se pršraufa, samo sm bolan pa nemorem iz hiše, še manj pa motor razdirat ...hvala za razumevanje :trance_33_sleep:

Objavljeno

sej si car no... lej nimas kej razmislat mas jezcek k gre no3 v odprtino pa dva sravfa pa prsravfas. pol pa ssam se prklops pa si zmagu...

:worship:

Objavljeno
sej si car no... lej nimas kej razmislat mas jezcek k gre no3 v odprtino pa dva sravfa pa prsravfas. pol pa ssam se prklops pa si zmagu...

hvala, car, kaj si pa zdej povedu. -_- :wacko: če dost govoriš še ne pomeni da dost veš oz znaš :glare:

jst ga mam na koščkih. pa tm pr unmu motorčku mi kaj manjka al kko se zajlo pritrdi na konc unga jedra k ga pol magnet vleče?

pa še vedno so neki koščki k nevem kam pridejo, če kdo ve naj pove, ni potrebno prbijat

slika je zravn, usaj upam, sm označu tisto (na 2 slikah)

Objavljeno

hvala, car, kaj si pa zdej povedu. -_- :wacko:

jst ga mam na koščkih. pa tm pr unmu motorčku mi kaj manjka al kko se zajlo pritrdi na konc unga jedra k ga pol magnet vleče?

pa še vedno so neki koščki k nevem kam pridejo, če kdo ve naj pove, ni potrebno prbijat

slika je zravn, usaj upam, sm označu tisto (na 2 slikah)

post-16492-1201719755_thumb.jpg

post-16492-1201719797.jpg

Objavljeno

Za kolko si pa dobo rave pa iz kod če ni skrivnost?

Objavljeno
Za kolko si pa dobo rave pa iz kod če ni skrivnost?

Motomarassi iz Italie... menla sva se že začetk decembra pa je reku 220€ da pride... pol so ble težave se je paket neki zgubu pa se je vse zavleklo, zdej sm že en tedn doma bolan pa nism hotu več čakat je šu fotr iskat pa je reku da mu je uni dol reku da se je podražlo v tem cajtu pa nvem kaj tko da mu je dau za 267€. uni dol me ni še nikol zajebu k use dol kupujem sam to je pa preveč, če bi šu jst iskat nebi uzeu :glare: kr neki no prou ujezilo me je, sam zdej kaj čem

Objavljeno
kako se sestavi spodnji del rave ventila se vidi tukaj:

http://apriliayorkshire.co.uk/catalogue/pa...Exhaust%20valve

zgornji del se vidi tukaj:

http://www.125ccsportsbikes.com/forums/upl...-1093176496.jpg

Deli, ki si jih obkrožil so, če me spomin ne vara, namenjeni za namestitev ploščice na katero pride potem pritrjen magnet.

to sm use pogruntu hitro samo pri zgornjem delu kako zajlo pripneš pa mi ni jasno. tuki nč ne kaže, je pa tm pri megnetu tista zareza kjer gre umes zajla, zajla ima na koncu en košček z luknjico, pa tm skzi uno od magneta je tut luknja, zgleda kot da bi mogoče mogu tm umes neki "palčko" dat al vijak z matico da se ne odvije, sam je zareza dost široka, čudno mi je tm....

Objavljeno

no tuki sta 2 sliki o tem kar sm zguri pisu, da si lahko predstavljate o čem bluzim, tudi tisti ki tega niste še vidli...

post-16492-1201724051_thumb.jpg

post-16492-1201724100_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)
no tuki sta 2 sliki o tem kar sm zguri pisu, da si lahko predstavljate o čem bluzim, tudi tisti ki tega niste še vidli...

Tega tudi pri meni ni blo, pa sem mislil, da sem to izgubil med odpiranjem vrečk :s

Uporabil sem kovinsko 'varovalko' (tako podolgovato, ne okroglo), ki je bila dovolj tanka, da sem jo razprl in jo potisnil skozi luknjo, nato pa zavil okoli, da se ne more iztakniti.

Popravljeno . Popravil nekdo
Objavljeno

al pa žebelj daš pa ga zakriviš na obeh straneh pa je

Objavljeno

joj ja no ok, bom improviziral. js sm mislu to lepo elegantno uredit tako kot je treba glede na to da je novo, si nisem mislu da bo že polovica delov mankalo :D zato sem spraševal kej bi bla mogoče kje kšna fora k je nism sam pogruntu...

Objavljeno
Motomarassi iz Italie... menla sva se že začetk decembra pa je reku 220€ da pride... pol so ble težave se je paket neki zgubu pa se je vse zavleklo, zdej sm že en tedn doma bolan pa nism hotu več čakat je šu fotr iskat pa je reku da mu je uni dol reku da se je podražlo v tem cajtu pa nvem kaj tko da mu je dau za 267€. uni dol me ni še nikol zajebu k use dol kupujem sam to je pa preveč, če bi šu jst iskat nebi uzeu :glare: kr neki no prou ujezilo me je, sam zdej kaj čem

ma kwa nis mojga kupu... jest bom zj prodajou rsko tolk de bom rave vn uzeu... no če je kdo zainteresiran send a pm... :D

Objavljeno

Evo iz časov aprilie en posnetek (za tiste ki še niste videli). Pa brez zamere, ker je slabo posneto (je brat preveč nagibal kamero):

aprilia racing

Objavljeno
mah rave uzame rski dušo :evilgrin:

Ja itq!!! Prevč dnara, prmal haska :whistle: !

Objavljeno

Jest pa pravim da je bla stara rs-a (chesterfield) povsem neuporaben motor brez rave-a. Ko si dal pod malimi obrati mal gasa je kar crklna. Za tanove je pa drugač ker ima manjši carb pa kanale ipd.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!