Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
mah rave uzame rski dušo :evilgrin:

...mito pa ji zbije ponos :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)
Evo iz časov aprilie en posnetek (za tiste ki še niste videli). Pa brez zamere, ker je slabo posneto (je brat preveč nagibal kamero):

aprilia racing

Lepa furica :D tak proti večeru se je itak najbolš pelat, sploh če je še kr nekaj svetlobe pa da je toplo zunaj.

Popravljeno . Popravil R1FREAK
Objavljeno
Lepa furica :D tak proti večeru se je itak najbolš pelat, sploh če je še kr nekaj svetlobe pa da je toplo zunaj.

heh ta motor sm hotu jst kupt, sam nažalost je blo preveč kilowatov, pa nism meu dnara za kazni :P :whistle:

Objavljeno
Evo iz časov aprilie en posnetek (za tiste ki še niste videli). Pa brez zamere, ker je slabo posneto (je brat preveč nagibal kamero):

aprilia racing

Jst pa gledam tole, pa vidm na konc parkiran bus od "Cvetota" v Robu in po ponovnem ogledu sm ugotovu da je tole cesta Knej - Rob ;) :OK: (moji kraji ubistvu, pa nism še vidu nobenga z RSko tuki furat)

Objavljeno
Jst pa gledam tole, pa vidm na konc parkiran bus od "Cvetota" v Robu in po ponovnem ogledu sm ugotovu da je tole cesta Knej - Rob ;) :OK: (moji kraji ubistvu, pa nism še vidu nobenga z RSko tuki furat)

tojpa zato k nis biu pozorn

tud moja se je parkrat tam dol furala... :D

Objavljeno

js se ne strinjam da rave vzame rski dušo. v višjih obratih je vse isto, samo v niskih brez ravea je nevozna skori :trance_33_sleep: pa za po mestu in to če ti ni lih za noret je rave prou kul. pa tut za drgač, brez ravea lahko voziš samo "dirkaško" z raveom pa lahko tut bol umirjeno pa ti ni treba povsod prestave zbijat ko pade pod 8k rpm, sam gas daš pa spet ujame

Objavljeno

Lp! po dougm času dubu comp nazaj....zanima me kje u Italiji (po možnosti čim bliže meje,pa če kdo ve točn naslov al pa usaj tok da bi najdu) lahko kupim kit 160 za rs 99 letnik?? :doze: :doze: A vi kupujete (original) dele na aprilii servisu al jih kje drugje k so mal ceneu?? :hmm: :hmm:

Objavljeno
Lp! po dougm času dubu comp nazaj....zanima me kje u Italiji (po možnosti čim bliže meje,pa če kdo ve točn naslov al pa usaj tok da bi najdu) lahko kupim kit 160 za rs 99 letnik?? :doze: :doze: A vi kupujete (original) dele na aprilii servisu al jih kje drugje k so mal ceneu?? :hmm: :hmm:

http://www.motomarassi.it/

to je trgovina, tuki jaz kupujem, je v Gorici v ITA, vedno je biu dobr mož edino zdej nazadnje z raveom me je mal zajebu :angry:

Objavljeno
pa ne da ga maš not ti tut?

mam ne sploh

aprilia racing

a ta je bla tvoja? lep motorck... pr kok si pa šaltu kej?

Jest pa pravim da je bla stara rs-a (chesterfield) povsem neuporaben motor brez rave-a. Ko si dal pod malimi obrati mal gasa je kar crklna. Za tanove je pa drugač ker ima manjši carb pa kanale ipd.

mah to ni res... to pomen da je biu fergazrck nenastelan u nulo in posledicno jo je zalil... vem pa da je to grozn velik sranja z to 34ko da ga nastelas.. sam obratk sm pa ke pa ze zaliva pa se mn vrti pa neki... :BUA:

...mito pa ji zbije ponos :evilgrin:

nono pojdi se ti z reeskotom mal poment kera je bla hitrejsa mito al rs :D :D :D

Objavljeno
a ta je bla tvoja? lep motorck... pr kok si pa šaltu kej?

Ja moja. Prestavljal sem pri 12000.

Objavljeno
mah to ni res... to pomen da je biu fergazrck nenastelan u nulo in posledicno jo je zalil... vem pa da je to grozn velik sranja z to 34ko da ga nastelas.. sam obratk sm pa ke pa ze zaliva pa se mn vrti pa neki... :BUA:

Ni bil glih nenaštelan, sam taka konfiguracija mašine ne da nekega potenciala na nizkih obratih

Objavljeno

Kaj je normalno to, da ko ga odblokiraš še malo bolj dolgo rabi da pride do 7k?

Objavljeno
Kaj je normalno to, da ko ga odblokiraš še malo bolj dolgo rabi da pride do 7k?

To je normalno ja.

Objavljeno
nono pojdi se ti z reeskotom mal poment kera je bla hitrejsa mito al rs :D :D :D

upam stavt da flemči poč kerga koli mitota od vas tukaj. gre njegova rs ka res k prasica :whistle: še z nenaštelano je mene pojedu... zdej more pa pomojem kr v tretji na zadno metat :whistle:

mormo probat obvezno... recmo un kukec ma enga tazga k bi biu uporabn če se ne motm, al pa ta koči :D

Objavljeno

A ima flame polini kit gor pa 34carb, sam tok vprašam ?

Objavljeno

Ni ni kita, fergi pa je.

Objavljeno

34 fergi

koleno za 34ko

odblokiran

jolly izpuh

pa pač tist lcd

pomojem bi mogu pojebat use mito driverje :evilgrin: eat me alive now

Objavljeno

mal si oboje dvoje na 1x preber...

Objavljeno
http://www.motomarassi.it/

to je trgovina, tuki jaz kupujem, je v Gorici v ITA, vedno je biu dobr mož edino zdej nazadnje z raveom me je mal zajebu :angry:

hvala za to trgovino :worship: :worship: ...a pol kle tud kit prodaja?? pa če kdo ve za kšnga mehanika, k bi mi dau motor skup (pa ne mislim aprilia servisov k so predragi, pa še orginial dele dajo gor k so še 1x draži od fejkov), pa iščem kšnga k se prou ukvarja z 2T motorji pa da bi mi use zrihtov tko k je treba k je pač več stvari za popravt, k ne mislim dobit kšnga telebana...pa useen je al bo dele on zrihtov al pa jst, sam da mi ga 100% popravi, pa seveda za solidno ceno.... :rolleyes: dejte plissssss pomagat, k sezona prhaja jst pa brez motorja!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Objavljeno
34 fergi

koleno za 34ko

odblokiran

jolly izpuh

pa pač tist lcd

Kolk pa to leti pol kej

Objavljeno
Kolk pa to leti pol kej

je blo že ene parkrat to povedan tuki :glare:

Objavljeno
34 fergi

koleno za 34ko

odblokiran

jolly izpuh

pa pač tist lcd

?? lcd? :unsure: :unsure:

Objavljeno
?? lcd? :unsure: :unsure:

lkd ^_^

drgač pa vrjetn CDI :P

Objavljeno (popravljeno)
lkd ^_^

drgač pa vrjetn CDI :P

ne tanove majo LCD pa še play station 3 .... tko zgleda tist tanov CDI :whistle:

Kolk pa to leti pol kej

med 180-190 po števcu če se ne motm

odvisn od pogojev zunaj in našega flemčija kok se nažre kej :whistle:

že moja je šla hitr... tale flamčijeva gre pa res k burja :whistle:

Popravljeno . Popravil JeRn3j

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!