Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Če se nebo neki res nevem kak nevzdržno dru motor nebo problema. Garantirano.

Ok hvala ti za use odgovore upam da dubim dobro rableno rsko pa da bo letel pa cim mn murje:Dres ti hvala

Objavljeno (popravljeno)
a kdaj nevem kdaj...meni kaže tam do okoli 80km/h 6km/h manj pol nad 130 pa celih lepih 10km/h manj...preverjetno...v naselju avtoni vozijo 50 meni pa kaže malo čez 40...aja pa tisti stacionarni radarji ko so ko piše vi vozite sem tut po tem ugotovil da se nebo kdo zgovarjal da je avto pred mano 40 vozo :winkiss:
verjemi, zaj se folk 40 vozi, tudi pocasnejsi pacienti niso vec redki...

...ah, in ona "vi-vozite" tabla pred drugim predorom na trojanah v smeri proti celju mi je kazala 193 kmh, pa je drugace ena natancnejsih - mislis da je to mozno zvozit s kombijem? :evilgrin:

na fiesti mam digitaln in analogen stevec (v bistvu oba digitalna, le da je en navaden, z analognim prikazom, digitalni je pa v testnem meniju, pa verjemi da kaze digitalni okrog 5% manj - mislis da je digitalna zadeva manj natancna od analogner (v bistvu mehanske)? :whistle:

Popravljeno . Popravil Zok
Objavljeno
Spank ponavadi. Trikrat. Zej edino če te sodnica dobi pol še maš kaj hujšega, drugače ne.

:lol1:

No... v mojih cajtih furanja RSke mi je policaj 2x zatežil za ror. Prvič zaradi mi zaradi nalepke začne "Kje pa je homologacija za akrapoviča?", po mučnem pregovarjanju in kazanja napisa "aprilia" na avspuhu mi ga je uspelo prepričat, da ni akrapovič. Drugič pa, ko sem mel že giannellija, si ga je pa nekej bluzo kao da motor nima več 11kW in da me bo na tehničnega dal pa neke...ni blo nič iz tega. Preverit pa ti moči ne morejo (razen, seveda, z roko na avspuhu :winkiss: )

Objavljeno

Lol, tisto z roko je bla foraaaa :lol1: :lol1:

Objavljeno
Lol, tisto z roko je bla foraaaa :lol1: :lol1:

:lol1: :lol1: :lol1:

jst pa berm kva je to ena nova fora k je ne poznam :D

no ja sam sm biu tih ker nism vedu če je to res :D zdej pa vidm da je bla fora :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Sam da je vse jasn hehe

Objavljeno
:lol1: :lol1: :lol1:

jst pa berm kva je to ena nova fora k je ne poznam :D

no ja sam sm biu tih ker nism vedu če je to res :D zdej pa vidm da je bla fora :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

:lol1: :lol1:

:worship:

Objavljeno
Kdo pa je to?

Kakšen čefur?

baje da ma M-a :blink:

em...kk se vam zavrti mašina tut skoraj do 13k, meni se še do 12k ne...tam okoli 11.8k???

to je cist normalno ce nimas kej posebi predelanga sam avpuh pa to. tm okol 11.500 se neha pol se pa zvrti se mal.

use ureduu :OK:

On je tajkun :evilgrin:

nene on je delavec :grim

mah jebači pa carji nimamo problemov :worship:

pa šerifi :OK: :OK: :OK:

Valda da lahko preveri. Ponavadi preverjajo tak da eden od policajev z roko prekrije auspuh, drugi pa gas navije do konca. in če motor zaduši pol je kul k je zablokiran, če pa ne, se prav policaju roko odpihne, pol si pa najebu k prasc

hahahaha hudaaa :OK: :worship: :worship:

Objavljeno

word :worship:

Objavljeno

Oni majo pa itq sami sabo probleme: :naughty:

Objavljeno

LP vsem :worship: saj sem novopečen na forumu!

Sam si gradim chopperja ki vsebuje dele od RS125.

Imam pa problem: zavorna čeljust je napokana(slike sledijo) tam pri nosilcu_dve luknje.

Narejeno je iz litega železa in me zanima če gdo pozna koga ki bi mi lahko to popravil?!

Delam na 4t mašini od scooterja tako da prevelikih brzin nebo in prav tako ubijalskih ustavljanj tudi ne.

za življenje ne bom ustavljal_sam cruzal ga bom lepo pooočaas :rolleyes:

Še nekaj... dobil sem komplet spredjo feltno,čeljust, zavorni mehanizem...

LE IZGUBIL SEM VIJAK KI DRŽI OS SKUPAJ :headbang: _os je zunajega premera 15mm.

če ima gdo viška kakšen imbus šrauf naj mi sporoči.

Sem že klical na Aprilia servis v LJ... znova se slišiva v ponedeljek.

in je rekel da rabim številko šasije,... :unsure: ZARAD ENGA ŠRAUFA :unsure:

_lahko mi številko en pove ker enostavno nimam ŠE Aprilinega konjička_še !!!

Objavljeno
:lol1: optimist

zakaj, on rabi samo prvih 11 številk (oz. črk) kjer so podatki o letniku, barvi, mašini..... zadnjih 6 pa ima vsak motor svojih, teh pa itak ne rabi in mu jih ni treba dajat

brejker, povej od katerega letnika imaš te dele

kdor ima za njegov letnik podatke, mu jih brez slabe vesti da, ampak samo prvih 11 cifer, in tukaj ni možnosti zlorabe

Objavljeno

Kako pa misls ta home made homologirat pa ga spraut na cesto?

Objavljeno

Letnik delov je 2001. In se že v naprej zahvaljujem za cifre,številke, itd... :yea1:

Z papirno dokumentacijo se bom ukvarjal na koncu. Nisem se še poglabljal v to. Vem samo

da bom uporabil iste papirje od scooterja le da bom pod ime dodal custom! ploščico na šasiji

bom premestil na okvir ki prihaja. Za registracijo poznam modela tako da dobi za en per.

Če me ustavjo policaji... Bomo vidl_več al mn poznam vse v Kamniku-al pa oni mene.

In če bo narjen res kvalitetno in všečno mi pomoje nebojo vlik težil. Lahko da me pošlejo na A test...

Sam to so s5 pare!...($) Itq ga izdelujem bolj za svoj veselje pri ustvarjanju nekaj novega in vedno

je bil namen le furat se mal po VAS :whistle: mogoče kkšna kavica alpa dve... bomo vidl

Objavljeno

zdele sva sla probat z sosolcom rs 125 ista ko od jerneja (gianelli) rezultat= tam pri 130 je kakih 200m razlike. najbolj je pa razlike tam 140+

ja pa res je da je men kazal 160 njemu pa malo cez 170. isto sva tezka

da nebo vec prepira..

Objavljeno (popravljeno)
zdele sva sla probat z sosolcom rs 125 ista ko od jerneja (gianelli) rezultat= tam pri 130 je kakih 200m razlike. najbolj je pa razlike tam 140+

da nebo vec prepira..

nononon mali malo se umiri :) moja je šla za odtenek počasnejše

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno (popravljeno)

ne mislu sm da je meu giannelija

pa isti letnik

drgac je pa point u cifrah na stevcu

Popravljeno . Popravil FlamE#7
Objavljeno

aja btw sveco mam cist crno :D

mal zaliva se mi zdi

pa treba bo avspuh spucat.

kako je najbolje?

lp Boh

Objavljeno

Dejte mi sam povedat kero olje običajn točite v menjalnik oz. kero je boljše. V navodilih piše tega: SAE 75W-90. Kaj vi mislte?

Objavljeno

Motul 10w30

Objavljeno

da nebo vec prepira..

200m razlike od 0-130 al kako? A ni to mal dost, ker pomoje da maš 130 ziher prej kot u pol kilometra, pol bi ga pustu glih na pol poti. Meni se zdi da jaz tle nekaj ne zastopim prou...

Objavljeno
200m razlike od 0-130 al kako? A ni to mal dost, ker pomoje da maš 130 ziher prej kot u pol kilometra, pol bi ga pustu glih na pol poti. Meni se zdi da jaz tle nekaj ne zastopim prou...

ti zastopš use prou...samo flame-ova rs gre 389 po števcu carrere biturbo ultracarbon zavorne čeljusti 15turbin 12 spojlerjev deutsche chip tuning :worship:

Objavljeno

kot je reesko reku

ti res ne veš da je flamčijeva rska super duper v12 turbo motogp superbike cup replica

;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!