jany Objavljeno Maj 20, 2015 Avtor Deli Objavljeno Maj 20, 2015 Bi vprašal lastnike trajcerke, kako je s stopalkami. Sam nisem ravno velik, a imam precej veliko nogo 44-45. Ko sem se sam vsedel na njo sem takoj z peto zadel v zadnje tačke. Kako je z sopotnikom? Sam imam številko 42/43 nekje moja ima 40/41 pa malokdaj ruknemo z nogami mogoče se je v 1000km zgodilo 3x. Če bi imel prste na tačkah bi pa nonstop rukal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yamaha 09 Objavljeno Maj 20, 2015 Deli Objavljeno Maj 20, 2015 Sam imam nogo 43-44 pa se tudi dosti s punco furama okol in nimava nobenih težav, da bi se kam butal z nogo oziroma ona mene. Vprašanje pa kak točno si ti vajen imeti noge, da so ti že sedaj napoti zadnje stopalke. Bolj pametno je narediti testno vožnjo pa boš takoj videl na čem si in kako vama odgovarja s sopotnikom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Maj 20, 2015 Deli Objavljeno Maj 20, 2015 Če bi imel prste na tačkah bi pa nonstop rukal. Sam sem se navadil, da imam prste na tačkah, ker lahko hitreje odreagiram, če je kakšna luknja, ali kakšna druga neprijetnost na cesti. Bo pač treba počakati, da pride ven 2. generacija trajcerke, če bodo kaj uredili za nas "dolgostopalkarje". jany 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yunksi Objavljeno Maj 21, 2015 Deli Objavljeno Maj 21, 2015 Bi vprašal lastnike trajcerke, kako je s stopalkami. Sam nisem ravno velik, a imam precej veliko nogo 44-45. Ko sem se sam vsedel na njo sem takoj z peto zadel v zadnje tačke. Kako je z sopotnikom? Jst mam nogo 49 in mam uporabljam tole rešitev. Je pa res, da se skozi vozim sam. http://www.evotech-performance.com/yamaha-mt-09-tracer-abs-pillion-footpeg-removal-kit-2015-onwards Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yunksi Objavljeno Maj 23, 2015 Deli Objavljeno Maj 23, 2015 Probi se enkrat na tem linku http://goo.gl/9vgjPQ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sebar Objavljeno Maj 23, 2015 Deli Objavljeno Maj 23, 2015 Če koga zanima še en hvalospev tracerju TakeALookAround, Yamaha 09 in Maximus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Maj 23, 2015 Deli Objavljeno Maj 23, 2015 (popravljeno) Evo, sej tale kaliber ga je tut ze stestiral.... https://www.youtube.com/watch?v=wE4SVXmuhis Pri hupi se zjocem! Popravljeno Maj 23, 2015. Popravil DIN thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Maj 23, 2015 Deli Objavljeno Maj 23, 2015 Ioannis je legenda! Tracer pa ima RADICAL mount disc calipers. cikadina, thumper in TakeALookAround 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bordom Objavljeno Junij 11, 2015 Deli Objavljeno Junij 11, 2015 Pozdrav vsem! Sem nov na forumu, lastnik Tracerja dober mesec. Do sedaj sem naredil preko 2000 km, večino s sopotnico in top kovčkom Givi 48 l. Motor gre kot ura in do sedaj sem prepričan, da je to tisto tapravo. Se mi je pa zadnjič pri vožnji po mokrem cestišču zgodilo, da je bila sopotnica vsa mokra po nogah - ali se je kdo od vas že srečal s to težavico? Menim, da je zadnji blatnik občutno premajhen za vožnjo po mokrem. Ob dežju to sicer ni nek problem, saj se obleče dežna obleka - vendar po mokrem cestišču pa oblačit dežno obleko? Hvala za odgovor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Junij 11, 2015 Avtor Deli Objavljeno Junij 11, 2015 (popravljeno) Jaz sem po mokrem peljal pa je bil samo motor umazan sopotnica ne pretirano. Mogoče ker se bojim mokrega in gre bolj počasi Sem pa na ebaju zasledil že drugi daljši blatnik. No nekaj mojih nadgradenj se je zgodilo... števec pa danes prišel na 4100km... Kratke ročke.. lepo vsi vijaki zamenjani in podložene tako da delujejo kot treba čeprau izvirajo iz kitajske.. Malo šminke da ga prepoznam na daleč... G2 ročka od gasa... prvih 20% skrajšana pot gasa potem naprej pa tovarniško, naročen imam samo še nastavek za čisto hiter gas... Problem je bil ker m je bolelo zapestje od navijanja gasa... Popravljeno Junij 11, 2015. Popravil jany honda2000, DAMI34, igorkr in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bordom Objavljeno Junij 12, 2015 Deli Objavljeno Junij 12, 2015 Jaz sem po mokrem peljal pa je bil samo motor umazan sopotnica ne pretirano. Mogoče ker se bojim mokrega in gre bolj počasi Sem pa na ebaju zasledil že drugi daljši blatnik. No nekaj mojih nadgradenj se je zgodilo... števec pa danes prišel na 4100km... Kratke ročke.. lepo vsi vijaki zamenjani in podložene tako da delujejo kot treba čeprau izvirajo iz kitajske.. Malo šminke da ga prepoznam na daleč... G2 ročka od gasa... prvih 20% skrajšana pot gasa potem naprej pa tovarniško, naročen imam samo še nastavek za čisto hiter gas... Problem je bil ker m je bolelo zapestje od navijanja gasa... Hvala za odgovor. Tudi jaz nisem pretiraval s hitrostjo, pa je bila kljub temu kar pošteno mokra... Tudi jaz sem na Ebayu zasledil podaljšek zadnjega blatnika, nek podaljšek je tudi na Amazonu - bom še malo počakal, oziroma še enkrat probal vožnjo po mokrem. Saj ne, da bi bil pretirano občutljiv (sicer pa zaliva mojo in ne mene?!?), vendar me malce vseeno jezi. Yamaha zagotovo daljšega blatnika nima, ne bi pa želel kupiti kr neki... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yamaha 09 Objavljeno Junij 12, 2015 Deli Objavljeno Junij 12, 2015 Mene pa zanima tisti, ki imate gor Dunlop Roadsmart 2 ali imate dober občutek na motorju ? Meni osebno tale guma ni preveč všeč in samo čakam, da jo kmalu pobere, da jo lahko zamenjam že nekajkrat sem opazil, da mi je v ovinku zdrsnil motor tako, da res ne zaupam preveč tej gumi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Junij 13, 2015 Deli Objavljeno Junij 13, 2015 Mene pa zanima tisti, ki imate gor Dunlop Roadsmart 2 ali imate dober občutek na motorju ? Meni osebno tale guma ni preveč všeč in samo čakam, da jo kmalu pobere, da jo lahko zamenjam že nekajkrat sem opazil, da mi je v ovinku zdrsnil motor tako, da res ne zaupam preveč tej gumi Menjal Dunlop za Metzeler Z8. Bistveno razliko pričakujem po polovici obrabe.... Dunlop je zelo nagnjen k nihanju krmila, ko se prednja guma nekoliko obrabi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Junij 13, 2015 Avtor Deli Objavljeno Junij 13, 2015 (popravljeno) Mene pa zanima tisti, ki imate gor Dunlop Roadsmart 2 ali imate dober občutek na motorju ? Meni osebno tale guma ni preveč všeč in samo čakam, da jo kmalu pobere, da jo lahko zamenjam že nekajkrat sem opazil, da mi je v ovinku zdrsnil motor tako, da res ne zaupam preveč tej gumi Sportmaxx d222 ? vsaj te imam jaz gor original. Prvič mi je uspelo nenalašč drsat nožnike in guma mi je ful všeč. Kolko maš pumpane ? jaz mam 2.5 in 2.9. Kaj pa amortizerje si kej nastavljal ? Jaz imam spredaj prednapetost od tovarniške za en krog trše ter povratek za 2 klika zaprt od tovarniškega Zadaj pa napetost na predzadnji stopnici ter povratek mislim da ene 3-4 klike zaprt. Lepo se ga da vozit hitro ter tudi v dveh lepo diha skozi luknje nič ne gunca in je še dovolj udoben. Popravljeno Junij 13, 2015. Popravil jany Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yamaha 09 Objavljeno Junij 13, 2015 Deli Objavljeno Junij 13, 2015 te ja D222 sej mislim, da je to isti šmorn kot Roadsmart 2, napumpane imam podobno kot ti zadnjo imam 2,8 . Sej drugače se dobr drži ne rečem sam vseeno mi je nekajkrat za trenutek čist vzelo oprijem pol je pa guma nazaj prijela... no mogoče je tudi bilo kaj na cesti ne morem rečt sam pesek ziher ni bil, ker ga bi vidu. Samo vzmetenje pa še nisem tikal je pa od začetka nastavljeno moji kilaži primerno v detajle se pa nisem spuščal. bladzo točno to kar si napisal sem imel tudi sam problem na prejšnjem motorju, da mi je zaradi sprednje gume treslo balanco. Od takrat je pri meni Dunlop dobil črno piko zdej sem pa pač imel smolo, da sem jih dobil na novem motorju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jany Objavljeno Junij 21, 2015 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 21, 2015 Yamaha 09, skalar36, mladench in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Junij 25, 2015 Avtor Deli Objavljeno Junij 25, 2015 (popravljeno) Kratek nosilec tablice, tablica je pod istim kotom kot original le malenkost višje, manjka še lučka ter kresnička pod tablico. Popravljeno Junij 25, 2015. Popravil jany DAMI34, Kmet2, KilleRBee in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 25, 2015 Deli Objavljeno Junij 25, 2015 Pisuka, se kar nisem sel sprobat te zadeve.... Kaj pa iz profila kako zgleda s tem nosilcem....? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Junij 25, 2015 Avtor Deli Objavljeno Junij 25, 2015 Bom slikal kasneje pa objavim, morem it po eno manjšo lučko ker z original bo grdo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 25, 2015 Deli Objavljeno Junij 25, 2015 obvezno odsevnik, pa ne bo problemov s policaji. jany 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Junij 25, 2015 Avtor Deli Objavljeno Junij 25, 2015 (popravljeno) obvezno odsevnik, pa ne bo problemov s policaji. Jutri pride odsevnik in lučka še gor. Na z750 sem mel pa mi je samo en policaj svetoval da jo malo spustim nižje ki je bla zabita do konca gor. Načeloma ne vidim zakaj bi to blo narobe itak original tista olastika nima nobene funkcije. Po mokrem sem bil moker po hrbtu torej ni blo neke vloge dobre. Popravljeno Junij 25, 2015. Popravil jany Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Junij 25, 2015 Avtor Deli Objavljeno Junij 25, 2015 Še iz strani... MiNa, TakeALookAround, ciciban in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Junij 26, 2015 Deli Objavljeno Junij 26, 2015 Res je všečen ta motorček TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imm Objavljeno Junij 26, 2015 Deli Objavljeno Junij 26, 2015 A ma kdo mogoče akrapoviča na mt09 oz traceru ... Zvok z original izpuhom se mi zdi malo podhranjen všeč mi je racing akrapo sam k se ga ne da homologirati pa bi mel lahko probleme z murijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Julij 12, 2015 Avtor Deli Objavljeno Julij 12, 2015 Res je všečen ta motorček Kupiš ? Glede na to da so baje razprodani je cena 11.000€ :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se