Skoči na vsebino

KTM 1290 Super Duke ( R 2014 in GT 2016)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

Priporočene objave

Objavljeno

vi k ste bolj pametni, kako pa nej bi se sopotnik drzal za tist rocaj zadaj? z eno roko za ta rocaj z drugo v tank? 

Objavljeno
pred 15 minutami, cikadina pravi:

vi k ste bolj pametni, kako pa nej bi se sopotnik drzal za tist rocaj zadaj? z eno roko za ta rocaj z drugo v tank? 

če ne bo v redu za oprijem, so že načrti narisani za modifikacijo (ročaj bom podaljšal ob strani pa zavil navzdol., pa še plato za zadn kufr bomo nardili). Se mi pa zdi da je isti qurtz, a se primeš zadaj al pa pri strani. In kar sem teste gledal ter bral naj bi bilo veliko manj zaletavanja, zaradi samih map stroja, quikija in vzmetenja, ki te šuse kompenzira.

pred 26 minutami, HyperJack pravi:

Valda po tvojem ne bom tacal, tudi nisem mel namena, tak da ne se nič bat.

Vse lepo in prav sam zadnji ročaj mi izgleda kot da mora bit tam, če ti nekdo pomaga rinit motor...drugače je bolj spojler kot ročaj. Pa 3D nalepke me tudi ne navdušujejo predvsem zaradi tega, ker ko brišeš moped z mehko cunjo, se vse potem zatika pod logo...pikolovski sem, sej vem. Sej drgač sploh nism mel nobenih pripomb, nevem kaj se toliko kurita...mal sta napeta z kmetom vidim, en brez kolena drug pa brez mopeda...vem...cela jeba..

spojler rabi ker je ubermachina :P

Objavljeno
pred 18 minutami, cikadina pravi:

Cccccc sopotnik na takem motorju ??    :sleep2: ?

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 2 minutami, Lipstick pravi:

Cccccc sopotnik na takem motorju ??    :sleep2: ?

maš prav, kaj ma sopotnik za delat? Nč

Edin sopotnica, tista se pa zna držat :D

Objavljeno
1 hour ago, cikadina said:

Tisti ročaj je za oranžno gurtno (za doplačilo), s katero voznik priveže sopotnico.

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

Sopotnikov se na motorjih ne vozi. Samo sopotnice. Te pa z eno roko primejo zadn ročaj, z drugo pa....hmmm....spredn ročaj?:blush:

No sej je Dami že vse naštudiru. Baje bo dal zadnji kovček od kozolca, da bo vsaj neki kvalitetnga na teh jodlarskih plužnah.:kva2: Zravn pa še dva luštna ročajčka da bo damijeva dama na komot :OK:

Popravljeno . Popravil Ferrarist
  • Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 uro, Ferrarist pravi:

Sopotnikov se na motorjih ne vozi. Samo sopotnice. Te pa z eno roko primejo zadn ročaj, z drugo pa....hmmm....spredn ročaj?:blush:

No sej je Dami že vse naštudiru. Baje bo dal zadnji kovček od kozolca, da bo vsaj neki kvalitetnga na teh jodlarskih plužnah.:kva2: Zravn pa še dva luštna ročajčka da bo damijeva dama na komot :OK:

dejte poskrbet lepo se za gospo zeno :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno
5 hours ago, Kmet2 said:

Sam so detaljčki v nulo ......če greš pogledat primerljive znamke Ducati,BMW je vse bolj tako tako zloženo skupaj .....

Vidm da ti prevec hrane skodi,drugic dobis samo eno rezinco sunke,pa na mojem mopedu bos pokazu kaj je slabo zlozen.:kva2:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 13 urami, cikadina pravi:

ktm-ja bi imela ?? ne morš.. če ma ženska ktm postane le-ta tipohvatni motor... tolk o enakopravnosti..

pred 13 urami, luxsa pravi:

Vidm da ti prevec hrane skodi,drugic dobis samo eno rezinco sunke,pa na mojem mopedu bos pokazu kaj je slabo zlozen.:kva2:

samo moment ključ vzameš v roke pa preveriš vijake ... to največ pove o končno montaži novega in servisu za rabljenega ..

dami34 - a ti tud na motor čakaš? sočustvujem..vem iz lastnih izkušenj pa brade.. :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 13 urami, luxsa pravi:

Evo ga vernik znamke se je oglasu .....sej sem se hecu ....bmf je najtaboljšejši kar obstaja .....a bo zdej v redu ,boš preživel :)

pred 18 urami, HyperJack pravi:

Jao kaj si se zajebal...bolj glupe slike nisi mogu zbrat...stay real? A ti bi ostal real na takem motorju s tako balanco? Da ti še tisto malo krvi sploh ne steče v roke... jao Kmetič..stvarno te malo pajtla že tale zima...ko mene...

12715270_1648399512077295_991988937876572016_n.jpg

Objavljeno
pred 14 urami, cikadina pravi:

sej bo, pisne pripombe mi je že posredovala, test bo izveden ob prihodu motocikla in težave bodo odpravljene v najkrajšem možnem času. :D

pred 14 urami, luxsa pravi:

slabo pa ne, je pa res, da je sestavljen iz vseh kosov, k so ostali od drugih modelov, te priljubljene znamke :P

Objavljeno
3 hours ago, Kmet2 said:

Evo ga vernik znamke se je oglasu .....sej sem se hecu ....bmf je najtaboljšejši kar obstaja .....a bo zdej v redu ,boš preživel :)

12715270_1648399512077295_991988937876572016_n.jpg

kymko pa res ne sestavla slab ;-)

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Hočemo kvalitetne slike, pel ga vn na sonce pa slikej!:)

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 6 urami, DAMI34 pravi:

slabo pa ne, je pa res, da je sestavljen iz vseh kosov, k so ostali od drugih modelov, te priljubljene znamke :P

saj a ni tako s polovico modelov iz te fabrike ?

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred eno uro, thumper pravi:

saj a ni tako s polovico modelov iz te fabrike ?

ja...sam si nisem upal na glas povedati :P

Objavljeno

Fantje ne se prevec napenat,da se nou ker usrou.:kva2:

Objavljeno
pred 1 minuto, luxsa pravi:

Fantje ne se prevec napenat,da se nou ker usrou.:kva2:

gume ti bomo spušal :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Mislm da vam bo Union Jack iz prve roke povedal kako se pele,je dons naredu prvo resno furo z njim.Moped zgleda ful dobr.:OK:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

pele se lepo.

morebiti malko potresava, dost manj kot tuono 2012, kot prej napisal sta prva in druga malo kratki oz. ko pridešna 9+ obratov tovarniško trokirne in je treba šaltat. to sem ponovil u drugi, u tretji pa še ni blo jajnikov... :)

navor je pa zvest spremljevalec, ovinke kleše zelo divje. ok, je blo še al pussyridea ampak sem s triumphom hitrejš premetaval levo desno...? al pa sem bil samo mal ukočen!

utis nadpovprečno zadovoljen in zdej že tud zadovoljen... :)

IMG_0879.MP4

upam da se tale video vid, ker se je 15min nalagal. ziher gre še enostavneje??

Objavljeno

Filmček naložen tudi na YouTube za lažji ogled. Nearrain na GSA, preganja ga Union Jack. Motolover se vleče nekje v ozadju.

Objavljeno (popravljeno)
pred 20 urami, UnionJack pravi:

pele se lepo.

morebiti malko potresava, dost manj kot tuono 2012, kot prej napisal sta prva in druga malo kratki oz. ko pridešna 9+ obratov tovarniško trokirne in je treba šaltat. to sem ponovil u drugi, u tretji pa še ni blo jajnikov... :)

navor je pa zvest spremljevalec, ovinke kleše zelo divje. ok, je blo še al pussyridea ampak sem s triumphom hitrejš premetaval levo desno...? al pa sem bil samo mal ukočen!

utis nadpovprečno zadovoljen in zdej že tud zadovoljen... :)

IMG_0879.MP4

upam da se tale video vid, ker se je 15min nalagal. ziher gre še enostavneje??

UnionJack, dobra fura, super...

Tvojemu prvemu prijatelju Propellerfahrerju pa svetuj, da poleg mopeda sede kdaj pa kdaj tudi na bicikel. ;)

Popravljeno . Popravil Dark
Objavljeno

Objavljeno
pred 17 minutami, DAMI34 pravi:

DAMI34, ja pa za božjo voljo, kdaj dobiš ta presežek vseh presežkov? Na forumu že komaj čakamo...  ;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!