Amper Objavljeno Februar 22, 2005 Deli Objavljeno Februar 22, 2005 Ja deli za Givi se dobijo v tc Motoshop. Če boš pa ravno ta del dobil, je pa najbolje da njih kontaktiraš. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Februar 22, 2005 Deli Objavljeno Februar 22, 2005 Fuč mam ključavnico na GIVIju in sicer tisto ki drži kovček pritrjen na platformo. A je kdo že menjal kaj takega!? A se sploh dobijo rzeervni deli za kovčke?! ← kontaktiraj TC MotoShop kot uvoznike za Givi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Februar 22, 2005 Deli Objavljeno Februar 22, 2005 thanx obema! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobokrajnc Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 LP@ Zanima me ali ima kdo izkušnje z stranskimi torbami po "akcijskih" cenah, katere se namestijo brez nosilcev na motor??? V Louisu smo jih poskušali nekako fiksirati na model motorja pa nam ni ratalo, oz. torbe so "bingljale" in tudi trgovec zatrjuje da se montirajo "brez nosilcev", ter da ko so polne kao stojijo!!!! Stvar je BTW zgledala svinsko nevarno, niso pa nam znali pojasniti ali jih fiksiraš z kakšnimi trakovi..... Drugače pa cena zelo ugodna, komplet na sliki stane 51Eur!!!!! LP Bobo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 Brez nosilcev ne bo nič,same ne stojijo, tudi ko so polne,saj ti logika kaže,da sila ,kovček vleče h kolesu in je zelo nevarno,stranska sta med seboj povezana čez sedež in imata na notranji strani,vezalki za pripet,zgornji pa se priveže na ta dva pasova,kjer sta povezana stranska,jaz sem rešil problem z doma narejenima nosilcama jih pritrdil na motor in kovčke še privezal ,dobro je tudi ,da nosilec podpira spodnji del torbe,je še vse skupaj bolj trdno in več nosilnosti prenese Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 danes dobim svojo maxio :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 ze 10 let uporabljam ortlieb mehke stranske torbe na 3 razlicnih modelih motorjev. vedno brez kaksnih nosilcev. "bingljajo"....... hm no ja, to je ralativno; v bistvu ne. pritrjene so z serijskimi tremi pasovi - po eden na sprednjem delu torbe za stopalko sopotnice in en pas pod lucjo od torbe do torbe. zategnem kolikor lahko in to je vse. na tak nacin tudi pri 180+ km/h ni nobenega obcutnega opletanja in tudi nobeden dosedaj za menoj vozecih ni opazil kaksnih posebnih telovadnih akcij torb. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 Ice Objavljeno Danes, 09:51 AM Maš pač srečo z motorji,da ima sopotnik tačke in kaj zadnjega konca pri motorju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 kako to mislis? saj so torbe ob sedezu in ne na njem. ce recem saddle bags bo kaj bolj jasno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 (popravljeno) Zanima me ali ima kdo izkušnje z stranskimi torbami po "akcijskih" cenah, katere se namestijo brez nosilcev na motor??? V Louisu smo jih poskušali nekako fiksirati na model motorja pa nam ni ratalo, oz. torbe so "bingljale" in tudi trgovec zatrjuje da se montirajo "brez nosilcev", ter da ko so polne kao stojijo!!!! Stvar je BTW zgledala svinsko nevarno, niso pa nam znali pojasniti ali jih fiksiraš z kakšnimi trakovi..... Torbe imajo še dodatne trakove s strani da jih fiksiraš,npr na nosilce zadnjih tačk....sam uporabljam podobne stranske torbe (Moto Detail) kot so te na sliki in moram povedat samo najboljše o njih....Nič ne opletajo,niti pri velikih hitrostih, ne motijo pri vožnji skozi ovinke bla bla bla....bolje kot kovček,če se mene vpraša :D Popravljeno Februar 23, 2005. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 Pa še lepše so za videti. :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Amper Objavljeno Februar 23, 2005 Deli Objavljeno Februar 23, 2005 Tudi jest imam nekaj vprašanj glede teh torb. Zanima me če bi pasale tudi na Kawasaki er-5. Ali je potem ko omaš namontirane te torbe še možno voziti sopotnika zadaj. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 24, 2005 Deli Objavljeno Februar 24, 2005 vsi modeli vseh torb ne pasejo na vse motocikle. je ze potrebno prestaviti motor do stacune in tam pomeriti zeljeno zadevo. naceloma pa pase vecina torb (i.e. saddle bags) na vecino motorjev. navskriz pride vecinoma pri razdalji zadnjih stopalk do zadnjih smernikov - torbe so lahko predolge. splosno sprasevati katere torbe pasejo na kateri motor je malce mlacna zadeva. proizvajalec torb dostikrat napise/ pove kateri njegov model pase na kateri motorcikel. druga opcija je izmeriti koliko prostora je na voljo in se informirati iz katalogov, z neta in v trgovinah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrhncan Objavljeno Februar 24, 2005 Deli Objavljeno Februar 24, 2005 prvic v forumu :D zanima me kera tank torba pase na BMWr1100rt ne original ker je predraga sirina je max. 17 cm hvala :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matimilko Objavljeno Februar 24, 2005 Deli Objavljeno Februar 24, 2005 ...no potem pa še tole: tisti trak, ki celotne torbe nosi se povlece pod sedežem ali kar preko sedeža in pac sopotnica sedi na njem? LPMilko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 ...no potem pa še tole: tisti trak, ki celotne torbe nosi se povlece pod sedežem ali kar preko sedeža in pac sopotnica sedi na njem? LPMilko ← Odvisno od modela torb....jaz jih dam preko sedeža,ker jih pod sedež ne dobim zaradi sponk na trakovih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 prvic v forumu :D zanima me kera tank torba pase na BMWr1100rt ne original ker je predraga sirina je max. 17 cm hvala :) :) ← Najbolš se je zapelat do ene štacune in probat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Februar 25, 2005 Deli Objavljeno Februar 25, 2005 Najbolš se je zapelat do ene štacune in probat :D ← edini pravilen odgovor... O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Februar 28, 2005 Deli Objavljeno Februar 28, 2005 Ja deli za Givi se dobijo v tc Motoshop. Če boš pa ravno ta del dobil, je pa najbolje da njih kontaktiraš. LP ← Rastavil svojo Givi Maxia 52 l torbo, odkril en polomljen delček(sploh ni bila ključavnica) šel v TC in dobil rezervni del iz zaloge! Hvala za napotitev na pravi naslov! V teh primerih dobiš odgovor zakaj je včasih dobru kupiti kakšno znano firmo in malce "preplačati" zaradi "imena"!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ICE_MAN Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 Zivjo reabm ene pocen verzijo (orion, louis,...) zadnega kufra plate nosilca za mojga cometa 650. Kje pr ns al pa mal cez mejo bi dubu kj tazga pa za kaksen denar? Napiste v kateri stacuni pa kok so? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 Če prebereš prejšnji post....ti močno odsvetujem nabavo poceni različice topcasea. Nikoli ne veš kaj boš polomu ali se bo pokvarilo in rezervni deli so pri takšnih stvareh hudo pomembni. NAsvet zadovoljnega kupca: GIVI! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kp-kp Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 Zivjo reabm ene pocen verzijo (orion, louis,...) zadnega kufra plate nosilca za mojga cometa 650. Kje pr ns al pa mal cez mejo bi dubu kj tazga pa za kaksen denar? Napiste v kateri stacuni pa kok so? ← Pa kupi druge roke poceni Kappo al pa Givija. Jaz sem dobu lepo ohranjen kovček Kappa 42 litra s ploščo za simboličnih 5.000 Sit. Nosilec je pa 13.000 Sit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Amper Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 Če smo pa že ravno pri rabljenih kovčkih. Pa jaz kupim dva stranska kovčka 21L Givi ali Kappa. Če jih slučajno kdo prodaja. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO3000 Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 pozdravljeni imam eno vprasanje. Zanima me namrec, kaj bi mi predlagali za Yamaho r6 let04. Namrec nacrtujemo 3 tedna morja v Grcijo. Pa bi trebalo skoraj nekaj rezervnih oblacil vzeti poleg, Oz ce ima kdo kako sliko kjer bi se dalo videt kake torbe ali kovcek. hvala za pomoc, Peter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 1, 2005 Deli Objavljeno Marec 1, 2005 mehke stranske torbe in tank bag. ce sta dva. ce si sam je pa v bistvu vseeno kaj namontiras. sam sem naredil izkusnjo, da ce imas tank bag (vcasih to nalozim do ca. 40 l in 20-30 kg) se vozne lastnosti ne spremenijo tako izrazito, kot z stranskimi torbami ali top-case-om. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se