eMBe Objavljeno Maj 31, 2006 Deli Objavljeno Maj 31, 2006 Ej, hvala, videla in vem, kako izgledajo .... jest bi jih IMELA v najemu :hmm: OK pa narediva kompenzacijo :kva2: jaz bi pa tebe imel v najemu :grim torbe imam popolnoma nove nerabljene na lagerju :grim velja??? :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
She Objavljeno Maj 31, 2006 Deli Objavljeno Maj 31, 2006 OK pa narediva kompenzacijo :kva2: jaz bi pa tebe imel v najemu :grim torbe imam popolnoma nove nerabljene na lagerju :grim velja??? :004 Mačko v žaklju bi mel? ... zanimivo .... Moje :? je blo čisto resno gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Maj 31, 2006 Deli Objavljeno Maj 31, 2006 Mačko v žaklju bi mel? ... zanimivo .... Moje :? je blo čisto resno zakaj pa ne??? :eek: če ne reskiraš ne profitiraš :P cagav fant pa tud noben pr punc ni spal :? :) :) ne zameri mal heca mora bit :004 toda v vsakem hecu je vsaj pol resnice :grim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
She Objavljeno Maj 31, 2006 Deli Objavljeno Maj 31, 2006 Juhuhuuuuuuuuu, pa sem dobila, kar sem iskala. Pa recite, kar hočete ...... še so dobri ljudje. :OK: gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 1, 2006 Deli Objavljeno Junij 1, 2006 Juhuhuuuuuuuuu, pa sem dobila, kar sem iskala. Pa recite, kar hočete ...... še so dobri ljudje. :OK: Kolk si/boš plačala? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stella Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 Živjo baykerski kolegi! Imam eno prošnjo, pa ne skrbte, sem že ves forum prečekirala pa nisem našla odgovora. Zanima me, če kdo ve, kje se dobijo stranske torbe(ne mislim kovčkov) za Yamaho fazer. Sem videla par tujcev, ki so jih imeli in so podobne športnim torbam in seveda v barvi motorja. Sem že iskala po parih trgovinah, pa jih ne najdem. Odlično pašejo na motor in mu ne kvarijo videza s preobteženostjo. Poletje je tu, dopust tudi, zato bi bila vesela vsakršne informacije. Hvala že vnaprej, želim vam veliko lepega vremena, čimbolj položenih ovinkov, pa seveda pazite nase!!!! Pozdravček Stella :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 Slabo si pogledala, sicer bi videla, da se jih dobi recimo zagotovo v avstrijskih štacunah Louis, Hein Gericke ... Če pa rabiš original Yamahine, pa pri prodajalcih Yamahe naročiš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stella Objavljeno Junij 23, 2006 Deli Objavljeno Junij 23, 2006 Slabo si pogledala, sicer bi videla, da se jih dobi recimo zagotovo v avstrijskih štacunah Louis, Hein Gericke ... Če pa rabiš original Yamahine, pa pri prodajalcih Yamahe naročiš. Hvala, hvala, hvala... :) V Louisu ponavad zagonm celo plačo, pa jih nimajo, preklicala skoraj vse moto trgovine v Slo, pa tud neč uspeha. In končno, ko sem dala na forum dobim sporočilo, da jih imajo v Hubat centru :OK: , tako na dosegu roke, pa nisem vedela :slap: Me že čakajo, grem ponje in juhu cesta in morje vabi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 17, 2006 Deli Objavljeno Julij 17, 2006 Da vprašam še tukaj. Išem stranske nosilce in kovčke za Z750 (naked). Vem da ima Givi nosilec za top kovček ampak samo za top kovček za stranske kovčke pa ne. Ima mogoče kdo kaj infota glede tega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Julij 17, 2006 Deli Objavljeno Julij 17, 2006 Da vprašam še tukaj. Išem stranske nosilce in kovčke za Z750 (naked). Vem da ima Givi nosilec za top kovček ampak samo za top kovček za stranske kovčke pa ne. Ima mogoče kdo kaj infota glede tega? Givi ima tudi 'nosilce' za stranske torbe oz. support for side bags za Zja, prišraufajo se pa gor na nosilec za topcase. Sam jih uporabljam in so zelo ok. Ti verjetno iščeš nosilce za trde kufre? lp vuk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Julij 17, 2006 Deli Objavljeno Julij 17, 2006 (popravljeno) Jep. :grim Nosilce za stranske kufre in tudi kufre da sem bolj natančen. Popravljeno Julij 17, 2006. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Julij 17, 2006 Deli Objavljeno Julij 17, 2006 Mogoče SW-MOTECH Alu-Rack & Quick Lock....poglej pod www.louis.at. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 Ka mi kdo pove, če obstaja kakšna stran, kjer so kovči Kappa ??? Ker uradne strani ne najdem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 21, 2006 Deli Objavljeno Avgust 21, 2006 :? http://www.kappamoto.com/eng/default.asp?lan=eng :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frenk Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 :? http://www.kappamoto.com/eng/default.asp?lan=eng :blink: Mene pa zanima kje bi lahko dobil tank preobleko-honda deauville NT 650.Videl na GG,da imajo avstrijci pa nemci predvsem velik na BMW pa tudi na ostalih motorjih.Oblečen je cel rezervoar pa za torbo ima pripravljeno za zapet. Ne mi zamerit če že kje piše jaz nisem našel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Avgust 22, 2006 Deli Objavljeno Avgust 22, 2006 Mene pa zanima kje bi lahko dobil tank preobleko-... Za pokušino http://www.bagster.com/en/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrki Objavljeno Avgust 27, 2006 Deli Objavljeno Avgust 27, 2006 (popravljeno) Ali ima mogoče kdo tole QUICK-LOCK varianto. Kako se obnese? Zdi se mi odlična rešitev za plastične tanke. Popravljeno Avgust 27, 2006. Popravil mrki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rokovnjač Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 Se opravičujem če je že kdo limal, ena elegantna rešitev top case by Givi za "poslovni" izlet z motorjem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ktm-kozina Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 (popravljeno) Ali ima mogoče kdo tole QUICK-LOCK varianto. Kako se obnese? Zdi se mi odlična rešitev za plastične tanke. Pozdravljen. Jaz imam Quick lock varianto in se super obnese. Fajn je ker ti pasi ne opletajo po motorju. Se mi je že zgodilo da sm jih na auspuhu pustu. :grrr Po novem je tudi zastopnik pri nas. Imajo tudi svojo stran www.ready-2-race.com Popravljeno Januar 24, 2007. Popravil ktm-kozina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 Hmnja. V kolikor ima kdo izkušnje... Katere in kako velike stranske kovčke za Kawasaki KLE 500? Kje se da kupiti nosilce? V kolikor bi kdo prodal komplet obojega morda, me lahko mirno žokne na PM, mu bom hvaležen... Pa lep dan vsem skupaj. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...hl=alu+kov%E8ki V temi zgoraj imaš čuda domačih ih kupljenih variant tudi za tvojega konjička .) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 Mogoče pa ima kdo to doma,In ne potrebuje, pa bi prodal. Nosilci za Honda Varadero. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 Moram nabavit malo večji top case pa razmišljam kaj Givi ali Kappa kaj je boljše . Cene (gledam 52 l) so približno skupaj in to okoli 170 € za kovček +- 5 € A so kje še kaki popusti ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
X-biker Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 Moram nabavit malo večji top case pa razmišljam kaj Givi ali Kappa kaj je boljše . Cene (gledam 52 l) so približno skupaj in to okoli 170 € za kovček +- 5 € A so kje še kaki popusti ? Poskusi v Nitro vem, da so imeli pred kratkim nek popust na Givi :? . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 Moram nabavit malo večji top case pa razmišljam kaj Givi ali Kappa kaj je boljše . Cene (gledam 52 l) so približno skupaj in to okoli 170 € za kovček +- 5 € A so kje še kaki popusti ? 52L kovček, so mi ponujali za cca 125-130€ na Ptuju pri Moto centru Habjanič Simon. Preveri če še imajo mogoče tako ceno. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se