Skoči na vsebino

Kovčki in vse kar je povezano

Speedo

Priporočene objave

Ej, hvala, videla in vem, kako izgledajo .... jest bi jih IMELA v najemu :hmm:

OK pa narediva kompenzacijo :kva2: jaz bi pa tebe imel v najemu :grim

torbe imam popolnoma nove nerabljene na lagerju :grim

velja??? :004

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

OK pa narediva kompenzacijo :kva2: jaz bi pa tebe imel v najemu :grim

torbe imam popolnoma nove nerabljene na lagerju :grim

velja??? :004

Mačko v žaklju bi mel? ... zanimivo ....

Moje :? je blo čisto resno

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mačko v žaklju bi mel? ... zanimivo ....

Moje :? je blo čisto resno

zakaj pa ne??? :eek:

če ne reskiraš ne profitiraš :P

cagav fant pa tud noben pr punc ni spal :? :) :)

ne zameri mal heca mora bit :004

toda v vsakem hecu je vsaj pol resnice :grim :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Juhuhuuuuuuuuu, pa sem dobila, kar sem iskala. Pa recite, kar hočete ...... še so dobri ljudje. :OK:

Kolk si/boš plačala? :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

Živjo baykerski kolegi!

Imam eno prošnjo, pa ne skrbte, sem že ves forum prečekirala pa nisem našla odgovora. Zanima me, če kdo ve, kje se dobijo stranske torbe(ne mislim kovčkov) za Yamaho fazer. Sem videla par tujcev, ki so jih imeli in so podobne športnim torbam in seveda v barvi motorja. Sem že iskala po parih trgovinah, pa jih ne najdem. Odlično pašejo na motor in mu ne kvarijo videza s preobteženostjo. Poletje je tu, dopust tudi, zato bi bila vesela vsakršne informacije.

Hvala že vnaprej, želim vam veliko lepega vremena, čimbolj položenih ovinkov, pa seveda pazite nase!!!!

Pozdravček Stella :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Slabo si pogledala, sicer bi videla, da se jih dobi recimo zagotovo v avstrijskih štacunah Louis, Hein Gericke ...

Če pa rabiš original Yamahine, pa pri prodajalcih Yamahe naročiš.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Slabo si pogledala, sicer bi videla, da se jih dobi recimo zagotovo v avstrijskih štacunah Louis, Hein Gericke ...

Če pa rabiš original Yamahine, pa pri prodajalcih Yamahe naročiš.

Hvala, hvala, hvala... :)

V Louisu ponavad zagonm celo plačo, pa jih nimajo, preklicala skoraj vse moto trgovine v Slo, pa tud neč uspeha. In končno, ko sem dala na forum dobim sporočilo, da jih imajo v Hubat centru :OK: , tako na dosegu roke, pa nisem vedela :slap:

Me že čakajo, grem ponje in juhu cesta in morje vabi :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 tedne pozneje...

Da vprašam še tukaj. Išem stranske nosilce in kovčke za Z750 (naked). Vem da ima Givi nosilec za top kovček ampak samo za top kovček za stranske kovčke pa ne. Ima mogoče kdo kaj infota glede tega?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da vprašam še tukaj. Išem stranske nosilce in kovčke za Z750 (naked). Vem da ima Givi nosilec za top kovček ampak samo za top kovček za stranske kovčke pa ne. Ima mogoče kdo kaj infota glede tega?

Givi ima tudi 'nosilce' za stranske torbe oz. support for side bags za Zja, prišraufajo se pa gor na nosilec za topcase. Sam jih uporabljam in so zelo ok. Ti verjetno iščeš nosilce za trde kufre?

lp vuk

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jep. :grim

Nosilce za stranske kufre in tudi kufre da sem bolj natančen.

Popravljeno . Popravil KeC
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Mene pa zanima kje bi lahko dobil tank preobleko-honda deauville NT 650.Videl na GG,da imajo avstrijci pa nemci predvsem velik na BMW pa tudi na ostalih motorjih.Oblečen je cel rezervoar pa za torbo ima pripravljeno za zapet. Ne mi zamerit če že kje piše jaz nisem našel...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ali ima mogoče kdo tole QUICK-LOCK varianto. Kako se obnese? Zdi se mi odlična rešitev za plastične tanke.

Popravljeno . Popravil mrki
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 mesecev pozneje...

Ali ima mogoče kdo tole QUICK-LOCK varianto. Kako se obnese? Zdi se mi odlična rešitev za plastične tanke.

Pozdravljen. Jaz imam Quick lock varianto in se super obnese. Fajn je ker ti pasi ne opletajo po motorju. Se mi je že zgodilo da sm jih na auspuhu pustu. :grrr

Po novem je tudi zastopnik pri nas. Imajo tudi svojo stran www.ready-2-race.com

Popravljeno . Popravil ktm-kozina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmnja. V kolikor ima kdo izkušnje... Katere in kako velike stranske kovčke za Kawasaki KLE 500? Kje se da kupiti nosilce? V kolikor bi kdo prodal komplet obojega morda, me lahko mirno žokne na PM, mu bom hvaležen...

Pa lep dan vsem skupaj. :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moram nabavit malo večji top case pa razmišljam kaj Givi ali Kappa kaj je boljše . Cene (gledam 52 l) so približno skupaj in to okoli 170 € za kovček +- 5 €

A so kje še kaki popusti ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moram nabavit malo večji top case pa razmišljam kaj Givi ali Kappa kaj je boljše . Cene (gledam 52 l) so približno skupaj in to okoli 170 € za kovček +- 5 €

Poskusi v Nitro vem, da so imeli pred kratkim nek popust na Givi :? .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

52L kovček, so mi ponujali za cca 125-130€ na Ptuju pri Moto centru Habjanič Simon.

Preveri če še imajo mogoče tako ceno.

.)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!