Skoči na vsebino

Kovčki in vse kar je povezano

Speedo

Priporočene objave

Jest pa iščem tank torbo za TRANSALP. ima kdo mogoče idejo, KAJ in kje kupit?

Popravljeno . Popravil mihnar
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest pa iščem tank torbo za TRANSALP. ima kdo mogoče idejo, KAJ in kje kupit?

Mal še počak, mogoče bodo v HOFER-ju imel kakšno pocen akcijo tako kot lani.Za tank torbo sem dal 20€,škornje so mel po 18€, skratka zelo pocen.Drugač pa v LOUIS-u Avstrija,Beljak ali Gradec.!! .) :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mal še počak, mogoče bodo v HOFER-ju imel kakšno pocen akcijo tako kot lani.Za tank torbo sem dal 20€,škornje so mel po 18€, skratka zelo pocen.

Me prav zanima, kakšne kakovosti so te zadeve.............škornji za 18€ :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kakovost ti je na nivoju ala PROBIKER, ki jih prodaja LOUIS!! .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Baje niso slabe te torbe iz Hoferja. samo problem je, da ima Transalpka zožan tank, pa ne paše vsaka torba... Zato sprašujem, kje dobiti kaj pametnega, da normalno paše...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V TC Motoshopu so mi potrdili, da za stranske kovčke Givi ni nobenih originalnih nosilcev za Kawasaki KLE 500. Ali torej kdo pozna koga, ki je to zadevo že začel izdelovati "serijsko" ali bom moral delati po principu "sam svoj mojster".

Ali ima kdo stranske kovčke na KLE (ne ALU) in katere oz. kako jih je montiral. Vnaprej hvala za odgovore.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V TC Motoshopu so mi potrdili, da za stranske kovčke Givi ni nobenih originalnih nosilcev za Kawasaki KLE 500. Ali torej kdo pozna koga, ki je to zadevo že začel izdelovati "serijsko" ali bom moral delati po principu "sam svoj mojster".

Ali ima kdo stranske kovčke na KLE (ne ALU) in katere oz. kako jih je montiral. Vnaprej hvala za odgovore.

Majo jih pa tule LOUIS pod št. dela 10022687

:OK:

10022687 SEITENTRAEGER SCHWARZ

KLE 500 90- 06 KAWASAKI KLE 500 (LE500A)

KAWASAKI KLE 500 (KLE500/05)

119,95

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim, da je v tem primeru "sam svoj mojster" najboljša rešitev. Vse, kar ni Givi ali Kappa, ampak neka vmesna varianta, rado poka. Pa ne samo na zvarih, ampak tudi cevi. Izkušnja s Hayabuso. Zato pljuni v roke in zadeva ne bo pokala.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Še ena zanimiva zadeva iz te trgovine: za nekatere modele se da nabavit nekakšno ogrodje za boljšo namestitev mehkih zadnjih stranskih torb ...

http://www.louis.de/?media=katflash&to...tnr_gr=10023514

Tudi pr nas se dobijo taki nosilci, s tem da se pritrdijo gor mehke torbe. Sem pred časom gledal in so kar fiksne gor- se nataknejo na nosilce in potem še zapnejo.

Še ena varianta ki sem jo videl so torbe od bags connection, ki se s pasi pritrdijo na zadek. sam to je za solo riderje, če nimaš dovolj dolgega (motorja) :)

Popravljeno . Popravil ktm-kozina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na FZ6 sem rešil podporo za bočne torbe na način viden na sliki. Gre za dve okrivljeni debelostenski Cr cevki, ki se zaključujeta z privarjenima ploščicama z izvrtino za vijak nosilca tablice in sornik sopotnikovih stopalk. Hitra montaža-demontaža. Nič neoriginal vijakov! Torbe so z trakovi pritrjene pod sedežem, tako da sopotnika ne motijo nič!

Raza

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nevem kako je s kvaliteto škornjev, ampak torba za 20eur je definitivno vredna vsakega centa. Še v Louisu so take torbe vsaj še enkrat dražje, da o cenah pri nas sploh ne govorimo. Sam sem jo precej uporabljal lansko sezono in sem bil zelo zadovoljen. Izdelava je kvalitetna, prav tako zadrge in še najpomembnejše, magneti so res močni, tako da mi jo ni bilo treba nikoli zapenjat s trakovi, tudi ko sem jo nabasal za na morje (oba dela), tako da sem komaj čez videl :) Magneti so držali :OK:

Super nakup uglavnem, priporočam vsem, če bo tudi letos možnost nabavit. Je pa lani zaloga pošla v par urcah, tako da kadar je napovedana akcija, takoj zjutraj v nabavo :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kupil sem Givijev Top case ki bi naj bil kapacitete 52 l. Zdi se mi nakako majhen pa bi prosil nekoga, ki ga ima, da preveri če tele moje dimenzije štimajo. :blush:

Mere so zunanje

Širina cca 57 cm dolžina cca 42 in višina cca 31 cm

Kovček je malo starejši model, ne zadnji tip :worship:

Na in v celem kufru pa ni nobene oznake, ki bi dala slutit kapaciteto :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kupil sem Givijev Top case ki bi naj bil kapacitete 52 l. Zdi se mi nakako majhen pa bi prosil nekoga, ki ga ima, da preveri če tele moje dimenzije štimajo. :blush:

Mere so zunanje

Širina cca 57 cm dolžina cca 42 in višina cca 31 cm

Kovček je malo starejši model, ne zadnji tip :worship:

Na in v celem kufru pa ni nobene oznake, ki bi dala slutit kapaciteto :?

Po moje maš 46 l. Novejši GIVI ima dim.:Opis: 46 lit., 2 X čelada, monokey

Dimenzije: 565X320X430 mm

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ce dobis noter dve integralki (min L velikosti) je vsaj 50 l maxia (imam sam).

Dve Šubertke ne gresta noter, navadnih čelad pa nimam za probat :cry:

Po moje maš 46 l. Novejši GIVI ima dim.:Opis: 46 lit., 2 X čelada, monokey

Dimenzije: 565X320X430 mm

Ja se mi kar zdi nakam majhen :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nalimej slikco :photo:

drugač pa, če bi bla to Givi-Maxia (51L) morata it notri 2 preklopni čeladi (pri meni gresta)

gresta pa tudi v Kappin kovček 48L

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dve Šubertke ne gresta noter, navadnih čelad pa nimam za probat :cry:

Ja se mi kar zdi nakam majhen :BUA:

Evo starejši tip MAXIA :kva2: Da mi ne boste zbrisal sliko, ko delam reklamo... :lol:

post-2154-1171301039_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil motoristek
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo starejši tip MAXIA :kva2: Da mi ne boste zbrisal sliko, ko delam reklamo... :lol:

Ej muzejski primerek pa moj kufer ni :lol1:

[attachmentid=91717]

Evo ga

post-5391-1171301399_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne poskušaj tega z pivom lp .)

Vsekakor ne :grrr

#1 - ker se bo ziher kaj polilo :doze:

#2 - boš potem težko spil 46-50 litrov pira

#3 - ker rabim vsaj 15 minut do teb, tačas se bo pa pir segrel in zvetril

.

.

.

:whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!