Vin Objavljeno Julij 16, 2020 Deli Objavljeno Julij 16, 2020 @skalaprava, jaz ne bi tega na novo štrihal in lakiral. To so bojne rane. Motorju dajejo karakter. skalaprava, 97fare, LunaticFringe in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 16, 2020 Deli Objavljeno Julij 16, 2020 pred 3 minutami, Vin pravi: @skalaprava, jaz ne bi tega na novo štrihal in lakiral. To so bojne rane. Motorju dajejo karakter. jaz čez karakter dam obliž, običajno je to kaka nalepka Akrapovič, Sidi in podobno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Julij 16, 2020 Deli Objavljeno Julij 16, 2020 pred 1 uro, Loba pravi: a nisi imel "štopla" montiranega? Nažalost ne, ker sem motor dobil samo s temi crash bari brez plastičnih bunk. Očitno bo treba še to gor na montirati, da ne bo preveč bojnih ran ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LunaticFringe Objavljeno Julij 22, 2020 Deli Objavljeno Julij 22, 2020 Kolega v Italiji (blizu Udin) prodaja - 1.lastnik, 19000km, 2016...cca 12000€ Če koga zanima ZS. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Loba Objavljeno Julij 23, 2020 Deli Objavljeno Julij 23, 2020 Končno malo peljal novega XR-a; ma ni več tistega pravega hudiča v njem, ti novi eko normativi nam bodo fejst veselje vzeli, škoda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janez66 Objavljeno Julij 23, 2020 Deli Objavljeno Julij 23, 2020 Ja tiste eksplozije res ni, vleče pa izredno zvezno in močno. Spodaj meritve akrapoviča, 15 konjev več kot letnik 2015 https://d1sfhav1wboke3.cloudfront.net/ImageServer/Apim2media/Documents/20906/f17e645d-16dc-4de5-be44-acd8e76d6ba5.pdf BMW S 1000 XR 2020 Slip-On Line (Carbon) - Izpušni sistemi Akrapovič za motocikle_files Loba in 97fare 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kronik Objavljeno September 20, 2020 Deli Objavljeno September 20, 2020 nakon "testiranja" od ca. 2.600km u relativno ekstremnim uvjetima ( do 36°C temp. zraka ) Metzeler RaodTec 01 SE mi se pokazala kao dobitna kombinacija za XR-a. XR sam uzeo prosle godine u prosincu a do sada sam vozio: -- set Bridgestone T31 -- jedna prednja i dvije zadnje Bridgestone S22 -- set Mitas Sport Force + -- set Bridgestone RS 11 -- set Metzler RoadTec 01 SE ( sveukupno sam na njima prosao oko 3.000km i ici ce do jedno 5.000) -- nesto mi jos fali.... Uglavnom po meni najbolja kombinacija mi se pokazala sa RoadTec01SE DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jevi Objavljeno September 21, 2020 Deli Objavljeno September 21, 2020 Se je morda kdo naveličal xr letnik 2017-2019? Sem resen kupec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasku Objavljeno Oktober 14, 2020 Deli Objavljeno Oktober 14, 2020 (popravljeno) Kdor razumi Italijansko Pritisnite gumb za predvajanje na fotografiji https://superbikeitalia.it/prova-bmw-s1000xr-relax-adrenalina/ In se z podnapisi Moto.It Popravljeno Oktober 14, 2020. Popravil Spasku jevi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Oktober 26, 2020 Deli Objavljeno Oktober 26, 2020 Moj XR-a ima od včeraj funkcijo keyless go.....in to dobesedno Včeraj se ustavim na črpalki in hočem ugasniti motor...obrnem ključ in izključim kontakt, motor normalno laufa! Probal vse živo.....lahko ga ustaviš samo s Stop stikalom, ampak potem še vedno svetijo luči in ostala periferija, tako da sem moral doma odklopiti baterijo! Nova ključavnica na Avtovalu pride 200€ + montaža Zato sem šel danes z RT na šiht........verjetno bo tekom dneva kardan odpadel......te bavarci so ko babe.....ne moreš brez njih, a z njimi same težave! VID_20201025_170905.mp4 Spasku, bajkr88, MitcH' in 5 others 3 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 26, 2020 Deli Objavljeno Oktober 26, 2020 a ni v garanciji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Oktober 26, 2020 Deli Objavljeno Oktober 26, 2020 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: a ni v garanciji? Je bil leta 2015 in naslednji dve leti....zdaj je 5 let kasneje. So imeli kar nekaj teh primerov, ki so jih menjali v garanciji, ampak nikoli jih baje ni bilo toliko, da bi bil recimo vpoklic ali vsaj kulanca. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 26, 2020 Deli Objavljeno Oktober 26, 2020 pred 2 urami, skalaprava pravi: Je bil leta 2015 in naslednji dve leti....zdaj je 5 let kasneje. So imeli kar nekaj teh primerov, ki so jih menjali v garanciji, ampak nikoli jih baje ni bilo toliko, da bi bil recimo vpoklic ali vsaj kulanca. sem mislil, da je lanski model, ker si ga lani nabavil (al celo letos) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Oktober 28, 2020 Deli Objavljeno Oktober 28, 2020 Ob 26. 10. 2020 ob 10:55, skalaprava pravi: Moj XR-a ima od včeraj funkcijo keyless go.....in to dobesedno Včeraj se ustavim na črpalki in hočem ugasniti motor...obrnem ključ in izključim kontakt, motor normalno laufa! Probal vse živo.....lahko ga ustaviš samo s Stop stikalom, ampak potem še vedno svetijo luči in ostala periferija, tako da sem moral doma odklopiti baterijo! Nova ključavnica na Avtovalu pride 200€ + montaža Zato sem šel danes z RT na šiht........verjetno bo tekom dneva kardan odpadel......te bavarci so ko babe.....ne moreš brez njih, a z njimi same težave! VID_20201025_170905.mp4 Žou mi je...pa motorju verjetno tudi, glede na to, da si primerno orodje že pripravil in odložil na mizo... MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 28, 2020 Deli Objavljeno Oktober 28, 2020 Ob 26. 10. 2020 ob 10:55, skalaprava pravi: Moj XR-a ima od včeraj funkcijo keyless go.....in to dobesedno Včeraj se ustavim na črpalki in hočem ugasniti motor...obrnem ključ in izključim kontakt, motor normalno laufa! Probal vse živo.....lahko ga ustaviš samo s Stop stikalom, ampak potem še vedno svetijo luči in ostala periferija, tako da sem moral doma odklopiti baterijo! Nova ključavnica na Avtovalu pride 200€ + montaža Zato sem šel danes z RT na šiht........verjetno bo tekom dneva kardan odpadel......te bavarci so ko babe.....ne moreš brez njih, a z njimi same težave! VID_20201025_170905.mp4 pa kdaj namažeš ključavnico, kontakte? bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Loba Objavljeno November 21, 2020 Deli Objavljeno November 21, 2020 Na stezi s starim XR-om proti Streetfighterju, Tuonu, HP4... in ostalim, "Cuban rider" ga lepo pegla: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Februar 9, 2021 Deli Objavljeno Februar 9, 2021 A vžiga? Oz. a vgaša normalno? Zrihtal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Februar 9, 2021 Deli Objavljeno Februar 9, 2021 pred 3 minutami, mladench pravi: A vžiga? Oz. a vgaša normalno? Zrihtal? ne vidiš letala zadaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Februar 9, 2021 Deli Objavljeno Februar 9, 2021 pred 6 minutami, Snečer pravi: ne vidiš letala zadaj? Sprašujem za drugi propeler. Me firbc matra, kako rešil. Snečer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Februar 10, 2021 Deli Objavljeno Februar 10, 2021 pred 13 urami, mladench pravi: Sprašujem za drugi propeler. Me firbc matra, kako rešil. Zrihtano je bilo nekaj dni kasneje od objave. Rešil sem pa tako, da sem olajšal svoj TRR na Avtovalu za okoli 200 ojričev....kake kulance ali kaj podobnega niso priznali. Nisem pa prvi primerek, jih je bilo že kar nekaj...baje....mamicu jim bavarsko bajkr88, RobiRoberto in mladench 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Februar 10, 2021 Deli Objavljeno Februar 10, 2021 pred 53 minutami, skalaprava pravi: Zrihtano je bilo nekaj dni kasneje od objave. Rešil sem pa tako, da sem olajšal svoj TRR na Avtovalu za okoli 200 ojričev....kake kulance ali kaj podobnega niso priznali. Nisem pa prvi primerek, jih je bilo že kar nekaj...baje....mamicu jim bavarsko ja, sem večkrat prebral za to napako. Se pravi ni druge kot nova ključavnica ehhh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Februar 10, 2021 Deli Objavljeno Februar 10, 2021 pred 1 minuto, mladench pravi: ja, sem večkrat prebral za to napako. Se pravi ni druge kot nova ključavnica ehhh Tako je in tega ne moreš niti sam zamenjati doma, ker jo je potrebno na novo seznaniti z možgani motorja....tu pa tudi hoby vmesniki ala GS 911 odpadejo. Ampak zdaj dela, sicer je še malo trda ključavnica, ker je pač nova, ampak menda se bo tudi to "zmehčalo". No, sem dobil skupaj s tem "seznanjenjem" na ta račun tudi zadnjo verzijo software-a motorne elektronike....če so bili notri še kaki hrošči letnika 2015, jih zdaj ne bi smelo več biti....zdaj so notri hroščki letnik 2020....kdo ve, kateri so manj škodljivi Pa še to....ob naročilu je potrebno plačati 100% avans, ker je ob naročilu ključavnica konfigurirana potem na tvoj motor in ključ in če jo kasneje ne bi vzel (si premislil), ni uporabna za drug motocikel. Moderator...lahko prosim prestaviš tole v tematiko o XR-u...THX Tim Š., bajkr88, mladench in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Loba Objavljeno Februar 10, 2021 Deli Objavljeno Februar 10, 2021 A alternator pa še ni crknil nikomur na XR-u ? Meni je in sem slišal, da je to hiba pri vseh S1000kah, me prav zanima, če sem bil edini? Ni ravno fajn, ko si sredi Alp v tujini, in vidiš da ti ne polni več... bajkr88 in zundapp 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Februar 15, 2021 Deli Objavljeno Februar 15, 2021 Ob 10. 2. 2021 ob 16:16, Loba pravi: me prav zanima, če sem bil edini? Vpiši v Google S1000XR alternator failure, boš videl, da nisi edini. Pa še precej rabijo (glede na to da so premium znamka), da na kakšni novejši seriji takšne konstrukcijske napake odpravijo. Sam sem imel kar 2x odpoved alternatorja na 800ccm motorju, tudi nekaj mojih znancev. Cena za popravilo pa "zlatarska". Razen, če se je zgodilo v garanciji. Zadevo so odpravili šele po letu 2013. Rešitev je V-meter, da lahko spremljaš napetost na akumulatorju. V primeru odpovedi pa imaš še nekaj 100km dokler se motor ne ustavi. Loba 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno Februar 15, 2021 Deli Objavljeno Februar 15, 2021 pred 36 minutami, MiNa pravi: Zadevo so odpravili šele po letu 2013. Rešitev je V-meter, da lahko spremljaš napetost na akumulatorju. V primeru odpovedi pa imaš še nekaj 100km dokler se motor ne ustavi. Slaba rešitev. Imel sem na skuterju spremljanje napetosti. Nič ni pomagalo. Ko je motor vgasnil sem vedel, zakaj ne dela več. Tik pod Lovčenom - štala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se