ferek Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 Ampak čez HD Electra Glide FLHKUTREDFGBN... in še nekaj črk... ga pa vseeno ni! The best bike ever! Počakajte da zrastem! ...čez dobrih 12 let, za Abrahama, bo gotovo v moji garaži!:evilgrin::evilgrin::evilgrin: dzekNiklson, darkie in Greeny 1 2
Greeny Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 Skratka ostajam na svojem motorju in zaenkrat ne menjam, ne kupujem dodatno. Ustreza mi to kar vozim Meni je všeč, kaj si pa drugi o tem mislite me pa ne zanima. dotem, daria in darkie 2 1
Guest GixxerPilot Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 Skratka ostajam na svojem motorju in zaenkrat ne menjam, ne kupujem dodatno. Ustreza mi to kar vozim Meni je všeč, kaj si pa drugi o tem mislite me pa ne zanima. Zakaj si pa te potem spraševal za nasvete kaj bi kupu drugega? Si nas samo rajcal? btw., Honda VTX 1800 darkie 1
thumper Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 če primerjaš po kubaturi motorjev... mal si zgrešil pilot... suzuki ma vn2000 ... pa yama pa honda pa kawa.... kar je malo več kot pri harley-u...da ne omenjam rocket3 - 2400 ccm , ki je povrh vsega evropski....ccc
sesir Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 Zakaj si pa te potem spraševal za nasvete kaj bi kupu drugega? Si nas samo rajcal? btw., Honda VTX 1800 Verjetno je dost povedal s svojim vprašanjem :unsure: oziroma še več odgovori Ker dejansko je po HD težko kupit motor.Se pa seveda najde triumph rocket,honda rune,vn2000... thumper in Greeny 2
Guest GixxerPilot Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 če primerjaš po kubaturi motorjev... mal si zgrešil pilot... suzuki ma vn2000 ... pa yama pa honda pa kawa.... kar je malo več kot pri harley-u...da ne omenjam rocket3 - 2400 ccm , ki je povrh vsega evropski....ccc Hja, to priznam da maš prav glede teh modelov. Je pa tudi res da so to modeli ki so bili primarno delani za ameriški trg (oz, vsaj večina teh modelov, če ne vsi). Po drugi strani pa tudi imam prav... se kdo še spomni motora Boss Hoss? 5700ccm, big/small block V8 mašina od avta (in avtov bencin tank, pa je akcijski radij kljub temu isti motorom z 5x manjšim tankom...). Zelo popularni v USA. http://en.wikipedia.org/wiki/Boss_Hoss Pa potem še en motor, ki so ga lani začeli izdelovat, 3500cccm, tudi na novi celini. darkie 1
thumper Objavljeno Januar 21, 2010 Opozori Objavljeno Januar 21, 2010 Hja, to priznam da maš prav glede teh modelov. Je pa tudi res da so to modeli ki so bili primarno delani za ameriški trg (oz, vsaj večina teh modelov, če ne vsi). Po drugi strani pa tudi imam prav... se kdo še spomni motora Boss Hoss? 5700ccm, big/small block V8 mašina od avta (in avtov bencin tank, pa je akcijski radij kljub temu isti motorom z 5x manjšim tankom...). Zelo popularni v USA. http://en.wikipedia.org/wiki/Boss_Hoss Pa potem še en motor, ki so ga lani začeli izdelovat, 3500cccm, tudi na novi celini. zdej si se povprečnežev spomnil..boss hoss je srednja varianta s 5700... tole je pa ta močna grupa...
Guest GixxerPilot Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 zdej si se povprečnežev spomnil..boss hoss je srednja varianta s 5700... tole je pa ta močna grupa... Yup, maš prav, moji primeri so v primerjavi s temi res pravi povprečneži.
hdbeast Objavljeno Januar 24, 2010 Opozori Objavljeno Januar 24, 2010 H-D novost sportster forty-eight!! thumper in Greeny 2
Greeny Objavljeno Januar 25, 2010 Opozori Objavljeno Januar 25, 2010 Verjetno je dost povedal s svojim vprašanjem :unsure: oziroma še več odgovori Ker dejansko je po HD težko kupit motor.Se pa seveda najde triumph rocket,honda rune,vn2000... No ja, mogoče nekaj v tem smislu. Po mojem bi si moral kupiti motor v čistro nasprotni smeri. Z mojo sva gledala Y-R6 in se je navduđila. Meni pa zaenkrat ne potegne še nič v take sfere. Potovalnik okoli 100 PS bi mi mogoče še najbolj ustrezal. Do take odločitve je pa še kakšna sezona vmes. HD-ja se pa itak ne prodaja, mal v desno ga sparkiram v garaži in zapeljem še drugačen motor zraven. thumper in sesir 2
Greeny Objavljeno Januar 25, 2010 Opozori Objavljeno Januar 25, 2010 zdej si se povprečnežev spomnil..boss hoss je srednja varianta s 5700... tole je pa ta močna grupa... Noro, ampak imel nebi nikoli.
baddad Objavljeno Januar 25, 2010 Opozori Objavljeno Januar 25, 2010 Test HD Ultra Glide: http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikereviews/searchresults/Bike-Reviews/Harley-Davidson/Harley-Davidson-Electra-Glide-Ultra-Classic-2010-current/ Na kratko: For that sort of money it needs to be perfect, but it’s far from that. A Victory Vision Tour, Kawasaki VN1700 Classis or BMW K1200LT will offer a far superior riding experience for much less money. It’s hard to see where all your money goes with the Electra Glide Ultra Limited. It’s a lot of money for a dynamically poor machine, when you compare it to its cheaper competition. At the end of the day you’re simply paying for the Harley Davidson badge and all the history and heritage that goes with it. dzekNiklson 1
ferek Objavljeno Januar 26, 2010 Opozori Objavljeno Januar 26, 2010 ...hja zanimivo... če boš pa prebral malo višje nekje priliman test (primerjalni - ameriški) je pa zmagal ravno HD, pred Royal starom Venture, Victorijem in Voyagerjem... sicer pa ob ogledu Verone je zame gotovo Victory Vision nad vsemi... tudi nad Gold Wingom.... dzekNiklson 1
Cartman Objavljeno Januar 26, 2010 Opozori Objavljeno Januar 26, 2010 Test HD Ultra Glide: http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikereviews/searchresults/Bike-Reviews/Harley-Davidson/Harley-Davidson-Electra-Glide-Ultra-Classic-2010-current/ Na kratko: For that sort of money it needs to be perfect, but it’s far from that. A Victory Vision Tour, Kawasaki VN1700 Classis or BMW K1200LT will offer a far superior riding experience for much less money. It’s hard to see where all your money goes with the Electra Glide Ultra Limited. It’s a lot of money for a dynamically poor machine, when you compare it to its cheaper competition. At the end of the day you’re simply paying for the Harley Davidson badge and all the history and heritage that goes with it. se pravi, tudi tukaj pravijo Da. harley je neracionalen kup železa. šlepa se na značko in zgodovino, klientelo pa tolaži z ekskluzivnostjo na račun neupravičeno/nerazumno visoke cene. Ko voli nek izvoli. Ampak čez HD Electra Glide FLHKUTREDFGBN... in še nekaj črk... ga pa vseeno ni! The best bike ever! Počakajte da zrastem! ...čez dobrih 12 let, za Abrahama, bo gotovo v moji garaži!:evilgrin::evilgrin::evilgrin: ...hja zanimivo... če boš pa prebral malo višje nekje priliman test (primerjalni - ameriški) je pa zmagal ravno HD, pred Royal starom Venture, Victorijem in Voyagerjem... sicer pa ob ogledu Verone je zame gotovo Victory Vision nad vsemi... tudi nad Gold Wingom.... ti v glavi vsake 14 dni nardiš salto mortale in se obrneš za cca 180 stopinj. oziroma, se navdušiš kot napušen najstnik. . . vse je UUUAAAAAAAAA dzekNiklson, thumper, Greeny in 3 others 6
Greeny Objavljeno Januar 26, 2010 Opozori Objavljeno Januar 26, 2010 se pravi, tudi tukaj pravijo Da. harley je neracionalen kup železa. šlepa se na značko in zgodovino, klientelo pa tolaži z ekskluzivnostjo na račun neupravičeno/nerazumno visoke cene. Ko voli nek izvoli. ti v glavi vsake 14 dni nardiš salto mortale in se obrneš za cca 180 stopinj. oziroma, se navdušiš kot napušen najstnik. . . vse je UUUAAAAAAAAA Težka je danes ta prav kup zbrat, pa naj bo to kup železja al pa kombinacija kup plastike in lahkih zlitin Vsaj pri nekaterih je tako. Definitivno ene par mopedov v garažo parkirat thumper in dzekNiklson 1 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 26, 2010 Opozori Objavljeno Januar 26, 2010 ti v glavi vsake 14 dni nardiš salto mortale in se obrneš za cca 180 stopinj. oziroma, se navdušiš kot napušen najstnik. . . vse je UUUAAAAAAAAA To ti je pravi bajker ... nejcgs, dotem, dzekNiklson in 3 others 3 3
Cartman Objavljeno Januar 26, 2010 Opozori Objavljeno Januar 26, 2010 Težka je danes ta prav kup zbrat, pa naj bo to kup železja al pa kombinacija kup plastike in lahkih zlitin Vsaj pri nekaterih je tako. Definitivno ene par mopedov v garažo parkirat na nek način to drži. ampak ne me narobe zastopt. meni so hareyi všeč. tako kot psi. frendovi, sestrini, sosedovi. . . mela ga nebi nikoli in nikjer. in na jetra mi gre ko mi razložijo kaj use zamujam ker nimam psa. Zagledal sem se v xr1200. dokler se nism naložu nanj, sem se bal pregovora o zarečenem kruhu. ko sem si vzel trenutek za ogled in razmislek. . . HD nima šans. če ne tripaš na značko, (kar ni nujno slabo, tripanje na značko) je harley podpovprečen pol-izdelek. To ti je pravi bajker ... uhh. . . še dobro de nism. sm sam človek z motorjem/motorjema/motorji. . . dzekNiklson, dotem, Greeny in 1 other 4
Greeny Objavljeno Januar 26, 2010 Opozori Objavljeno Januar 26, 2010 na nek način to drži. ampak ne me narobe zastopt. meni so hareyi všeč. tako kot psi. frendovi, sestrini, sosedovi. . . mela ga nebi nikoli in nikjer. in na jetra mi gre ko mi razložijo kaj use zamujam ker nimam psa. Zagledal sem se v xr1200. dokler se nism naložu nanj, sem se bal pregovora o zarečenem kruhu. ko sem si vzel trenutek za ogled in razmislek. . . HD nima šans. če ne tripaš na značko, (kar ni nujno slabo, tripanje na značko) je harley podpovprečen pol-izdelek. uhh. . . še dobro de nism. sm sam človek z motorjem/motorjema/motorji. . . Definitivno. Niso mi vsi HD-ji všeč, naked HD pa pofarban, našraufan gor, opremljen po mojih željah. Velike HD potovalne zadeve me ne zanimajo pa naj bojo od katere koli firme ne sam od HD-ja. Motor za mojo dušo daria in dzekNiklson 2
motofrik Objavljeno Januar 26, 2010 Opozori Objavljeno Januar 26, 2010 Saj to je to. Motor iz trgovine pripeljan ni drugega, kot polizdelek. Govorim o Harleyih, velja tudi za ostale znamke chopperjev/cruiserjev. Šele, ko ga ti opremiš po svojih željah, je motor. In če je všeč lastniku, je izdelek dober. Če komu drugemi ni, kaj potem. Saj vem, da je težko razumeti, ampak to je moje mišljenje. Nobenemu ga ne vsiljujem. To je enako, kot si muloti na avte navesijo spojlerje, muziko do amena,... meni ni všeč. Ampak njim očitno je. In so zadovoljni. trojan69, Greeny in dzekNiklson 2 1
daria Objavljeno Januar 26, 2010 Opozori Objavljeno Januar 26, 2010 Skratka ostajam na svojem motorju in zaenkrat ne menjam, ne kupujem dodatno. Ustreza mi to kar vozim Meni je všeč, kaj si pa drugi o tem mislite me pa ne zanima. P.S.: tip, ki ima pod kontrolo enega HD (na cesti, v garaži, konc koncev v denarnci... jah, tko je) ima lahko čist VSE, kar hoče. še najmanj dodatnega r6, r1, cbr, crb, brc... /// HD brain je HD brain; mal ste drugačni gandi, dzekNiklson, halls in 2 others 3 2
Greeny Objavljeno Januar 26, 2010 Opozori Objavljeno Januar 26, 2010 Saj to je to. Motor iz trgovine pripeljan ni drugega, kot polizdelek. Govorim o Harleyih, velja tudi za ostale znamke chopperjev/cruiserjev. Šele, ko ga ti opremiš po svojih željah, je motor. In če je všeč lastniku, je izdelek dober. Če komu drugemi ni, kaj potem. Saj vem, da je težko razumeti, ampak to je moje mišljenje. Nobenemu ga ne vsiljujem. To je enako, kot si muloti na avte navesijo spojlerje, muziko do amena,... meni ni všeč. Ampak njim očitno je. In so zadovoljni. Se totalno strinjam Mam pa tud v takem stilu svojga Pežojčka, ampak to je že druga zgodba dzekNiklson 1
tomkruz Objavljeno Januar 26, 2010 Opozori Objavljeno Januar 26, 2010 P.S.: tip, ki ima pod kontrolo enega HD (na cesti, v garaži, konc koncev v denarnci... jah, tko je) ima lahko čist VSE, kar hoče. še najmanj dodatnega r6, r1, cbr, crb, brc... /// HD brain je HD brain; mal ste drugačni tako simpl je to pr tebi? plehpička. dzekNiklson, Cartman, gandi in 4 others 4 3
Greeny Objavljeno Januar 26, 2010 Opozori Objavljeno Januar 26, 2010 P.S.: tip, ki ima pod kontrolo enega HD (na cesti, v garaži, konc koncev v denarnci... jah, tko je) ima lahko čist VSE, kar hoče. še najmanj dodatnega r6, r1, cbr, crb, brc... /// HD brain je HD brain; mal ste drugačni Upam, da ne preveč dzekNiklson 1
daria Objavljeno Januar 26, 2010 Opozori Objavljeno Januar 26, 2010 tako simpl je to pr tebi? plehpička. ja! pleh-head. sam da ti tega ne razumeš. halls, Greeny, Cartman in 2 others 3 2
daria Objavljeno Januar 26, 2010 Opozori Objavljeno Januar 26, 2010 Upam, da ne preveč lih prow Steen, Cartman, halls in 2 others 3 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se