ferek Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 Mene pa zanima, ce mi kdo lahko predlaga kake dobre slip-on izpuhe za Touring 2009-later, nekaj z mal vec jajci kot original izpuh (ni potrebe da zbudim celo ulico), pa seveda ECE/TUV oz. da ne bo problemov z homologacijo/policijo. Na netu je kup opcij ampak vse USA varjante verjetno ne grejo skos kle. Men se je prav nasmejalo ob tejle COBRI: https://www.youtube.com/watch?v=9qnYSNGFsPY Homologcija seveda ni mogoča... naročal direkt iz USA... je pa cena s poštnino cca 500 € zelo sprejemljiva... Priporočam! Glede "zgodbic" o policaju, ki te odpelje na tehnični, pa ne poznm nobene resnične... Vsaj ne na čoperju ali kruzerju... tako da se za tisti TUV sploh ne obremenjujem... Kmet2, KingKerosin in hdbeast 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bone Objavljeno Maj 26, 2014 Deli Objavljeno Maj 26, 2014 Mene pa zanima, ce mi kdo lahko predlaga kake dobre slip-on izpuhe za Touring 2009-later, nekaj z mal vec jajci kot original izpuh (ni potrebe da zbudim celo ulico), pa seveda ECE/TUV oz. da ne bo problemov z homologacijo/policijo. Na netu je kup opcij ampak vse USA varjante verjetno ne grejo skos kle. Vance & Hince sta dva modela en model je 970 eur, drugi čez jurja.... Lahko pa pogledam za second hand ali pa v tujini, če je kaj pametnega na zalogi z EC...... thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KingKerosin Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 V&H monster ovals so ECE, kokr vem! Ceprou se res nagibam najbol k Akrapovicu....skoda da ne morjo nardit bol classic dizajna... Sem pa nasel slucajno Sebring - pozna kdo oz. je kdo ze slisal? Vsec mi je ker zgledajo simpl (stari dobri tappered dizajn), so ECE.... kokr sem bral so sosedje od Remus, ce ni clo isti lastnik...cenovno spadajo pa tja k vsi cca. 1000e ...skoda sam ker ni nobenga pametnega posnetka na youtube (kar je - sm preprican da so pobral ven dusilce). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krezubi Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Jaz mislim da V & H ne moreš homologirat v EU, nikje nisem zasledil, mene privlačijo VH short struts, ampak žal ne gre v EU Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Sem pa nasel slucajno Sebring - pozna kdo oz. je kdo ze slisal? Vsec mi je ker zgledajo simpl (stari dobri tappered dizajn), so ECE.... kokr sem bral so sosedje od Remus, ce ni clo isti lastnik...cenovno spadajo pa tja k vsi cca. 1000e ...skoda sam ker ni nobenga pametnega posnetka na youtube (kar je - sm preprican da so pobral ven dusilce). Sebring sem imel leta 86 na Hondi CBX 550F l.82. Torej firma obstaja vsaj 30 let. thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KingKerosin Objavljeno Junij 11, 2014 Deli Objavljeno Junij 11, 2014 Jaz mislim da V & H ne moreš homologirat v EU, nikje nisem zasledil, mene privlačijo VH short struts, ampak žal ne gre v EU Sem pregledal pomoje že pol interneta .... V&H obstajajo ECE monster ovals sigurno, drugih (V&H) nisem zasledil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BenX Objavljeno Junij 18, 2014 Deli Objavljeno Junij 18, 2014 temu so se ziher zamerli... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Junij 18, 2014 Deli Objavljeno Junij 18, 2014 temu so se ziher zamerli... Nisem neki fan Harley Davidson-a, ampak tale tip v Honda jakni je pokazal edino to, da je en velik kmetavz (Redneck). Doma verjetno ščije in serje kar za svojim hlevom. Tu, na netu, se dela pa frajerja... Bmflar, StaraFeltna in Maximus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 18, 2014 Deli Objavljeno Junij 18, 2014 Sam res....pa se Hondo ma....poor guy. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasky Objavljeno Junij 20, 2014 Deli Objavljeno Junij 20, 2014 Harley Electric izibajker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BenX Objavljeno Junij 23, 2014 Deli Objavljeno Junij 23, 2014 american muscle! :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
madbiker Objavljeno Avgust 13, 2014 Deli Objavljeno Avgust 13, 2014 vse lastnike HD sprašujem ali vas kaj policaji zajebavajo zaradi glasnosti izpuha? Jaz sploh ne vem kakšen izpuh mam gor, verjetno je stock, ampak nisem ziher in je ful glasen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 13, 2014 Deli Objavljeno Avgust 13, 2014 .... no, zdej sem si pa še jest rezerviral "kup železja" :) .... za par dni po drugem kontinentu ... :) nejcgs, Kmet2 in ciciban 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fireman Objavljeno Avgust 14, 2014 Deli Objavljeno Avgust 14, 2014 .... no, zdej sem si pa še jest rezerviral "kup železja" :) .... za par dni po drugem kontinentu ... :) photo 1.JPG Vso srečo thumper in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 14, 2014 Deli Objavljeno Avgust 14, 2014 Vso srečo ... hvala ... . .ps .... a to si mislu srečo s financam, al srečo v prometu ??? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whitee Objavljeno Avgust 16, 2014 Deli Objavljeno Avgust 16, 2014 En zelo lepo zirhtan harley :notworthy: TakeALookAround, Andrejcer in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 17, 2014 Deli Objavljeno Avgust 17, 2014 Nisem neki fan Harley Davidson-a, ampak tale tip v Honda jakni je pokazal edino to, da je en velik kmetavz (Redneck). Doma verjetno ščije in serje kar za svojim hlevom. Tu, na netu, se dela pa frajerja... itak se je pripeljal z organiziranim izletom v greyhound-u .. En zelo lepo zirhtan harley :notworthy: zravn propelerčka tud če bi se matral narest najgršega hd-ja jim neb ratal.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno Avgust 17, 2014 Deli Objavljeno Avgust 17, 2014 BMW bela vrana med drekpumpam . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whitee Objavljeno Avgust 17, 2014 Deli Objavljeno Avgust 17, 2014 Sami haterji Škoda, da ga nisem slišal "rjovet". Bolje da ne, ker ni vrag, da se ne bi na srečanju znašel tudi kak motosvetovc, ker bi se tema o glasnih izpuhih potem še podaljašala za kaki 2 strani :grim TakeALookAround in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fireman Objavljeno Avgust 18, 2014 Deli Objavljeno Avgust 18, 2014 ... hvala ... . .ps .... a to si mislu srečo s financam, al srečo v prometu ??? :) Bi reku kar oboje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Avgust 18, 2014 Deli Objavljeno Avgust 18, 2014 ...še dobra dva tedna, pa bo Faak spet poln tega ''železja''... Kako že pravijo.. '',,ili ga voli, ili ga mrzi...'' Harley je Harley... TakeALookAround in Maximus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 18, 2014 Deli Objavljeno Avgust 18, 2014 .... ne volim ga ... al nit ga ne mrzim ... :) . ps. .... se ga pa veselim ... :) Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Avgust 18, 2014 Deli Objavljeno Avgust 18, 2014 Letos bom verjetno šel na Baško jezero preizkusit Electra Glide. Čisto iz radovednosti. Predlani sem preizkusil Dyna Wide Glide, pa me ni čisto prepričal. Ogromno denarja za motor s katerim se ne morem dvakrat bolje peljati. Res je "Arli" kultni motor, a sem kljub temu raje vozim kot imam. Razen Electre me mika preizkusiti še kak Fatboy od ostalih pa npr. Goldwing, VN1700 Voyager, BMW 1600 GTL, pa še kak enduro, čeprav bom najverjetneje ostal kar na mojem. Morda pa samo preizkušam grozdje in se tolažim, da je kislo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 21, 2014 Deli Objavljeno Avgust 21, 2014 vse lastnike HD sprašujem ali vas kaj policaji zajebavajo zaradi glasnosti izpuha? Jaz sploh ne vem kakšen izpuh mam gor, verjetno je stock, ampak nisem ziher in je ful glasen Z Vance & Hines do sedaj nobenih problemov z modrimi... Tudi one vedo : Loud pipes saves lives ;-) Maximus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Avgust 21, 2014 Deli Objavljeno Avgust 21, 2014 Letos bom verjetno šel na Baško jezero preizkusit Electra Glide. Čisto iz radovednosti. Predlani sem preizkusil Dyna Wide Glide, pa me ni čisto prepričal. Ogromno denarja za motor s katerim se ne morem dvakrat bolje peljati. Res je "Arli" kultni motor, a sem kljub temu raje vozim kot imam. Razen Electre me mika preizkusiti še kak Fatboy od ostalih pa npr. Goldwing, VN1700 Voyager, BMW 1600 GTL, pa še kak enduro, čeprav bom najverjetneje ostal kar na mojem. Morda pa samo preizkušam grozdje in se tolažim, da je kislo. Sam Goldwinga NE PREIZKUSI...ker pol ti bo vse ostalo brez veze... in boš samo še bolj nesrečen, ko boš tuhtal kako nakrempit cekine na kup... Če pa teh problemov nimaš, pa le korajžno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se