klerikalec Objavljeno Oktober 26, 2015 Deli Objavljeno Oktober 26, 2015 Jz ti ga zastonj pripeljem ,sam organiziraj dokumente inme dostavi gor,vse ostalo ,daleč ,mraz itd.....niso ovira ,seveda stroški goriva in tisti sendvič je tvoja obligacija .... kako misliš zastonj? A se bi z mojim motorjem dolj peljal? Al imaš kombi? Me ne čudi, da si ga našel tam gor, ker v severni Nemčiji so vozila cenejša. Bavarci, ki želijo prihraniti, hodijo nakupovati gor. Stroškovno v obe smeri računaj tako: za 2000km goriva tunel Karavanke 14€ vinjeta Avstrija 8,70 tuneli Avstrija 22€ Prenočišče Nemčija 50€ minimum enkrat, raje računaj na dvakrat, če moraš urejati dokumente. Kaj boš najbrž tudi pojedel in bo dražje kot doma. 550€ se mi zdi čisto normalna cena, če ti bo moral še papirje urejati. Če motor samo prevzame in dostavi na naslov v Sloveniji, se da urediti za manj. men je on prodajalec gor rekel da bo sam papirje uredil, tak da mislim da zakaj bi ostal gor v Nemčiji in prespal gor? Soft tail najmanj trese,road king je pa ze kar lepo zivahen v primerjavi z ostalimi. 48 sem vozil, lepo gre in lepo potegne, kar preveč če mene vprašaš....Ampak je vseeno sportster, če si bolj velik potm priporočam kaj večjega, sam sem ravno sportserja prodal in kupujem SB zdaj >Iz tako daleč ga niti sam ne boš ceneje dol spravil če ti seveda v tej ceni računajo še papirje in vso potrebno dokumentacijo... Čist za info koga si kontaktiral? Priporočam SSmoto sm prevozi so mi dlali ceno 570 eur za prevoz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 26, 2015 Deli Objavljeno Oktober 26, 2015 Jz ti ga zastonj pripeljem ,sam organiziraj dokumente inme dostavi gor,vse ostalo ,daleč ,mraz itd.....niso ovira ,seveda stroški goriva in tisti sendvič je tvoja obligacija kako misliš zastonj? A se bi z mojim motorjem dolj peljal? Al imaš kombi? Kot prvo sem ti že vse napisal sam preberi še enkrat moj post ,počasi ! lp Bmflar, builder, hajoktejn in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klerikalec Objavljeno Oktober 26, 2015 Deli Objavljeno Oktober 26, 2015 fuck, sploh ne vem kok ima emisijo, mislil sem da je euro5, ampak je verjetno euro 3, in bom še večji delež moral dacarjem plačat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Oktober 27, 2015 Deli Objavljeno Oktober 27, 2015 fuck, sploh ne vem kok ima emisijo, mislil sem da je euro5, ampak je verjetno euro 3, in bom še večji delež moral dacarjem plačat poglej v nemški homologacijski kartonček ki ti ga je poslal prodajalec skeniranega po mailu - piše .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Oktober 29, 2015 Deli Objavljeno Oktober 29, 2015 Probaj še R-moto, Moto celje, Moto hit, da dobiš neko primerjavo. Če misliš da boš vozil 1000km v eno stran in potem kar takoj 1000 v drugo ti zrihtam delo za šoferja takoj :D Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 14, 2015 Deli Objavljeno December 14, 2015 Izgleda, da bomo imeli letos pri nas veliki dogodek ... Lepo !!! zoranko, TakeALookAround, thumper in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 14, 2015 Deli Objavljeno December 14, 2015 Se bodo tunerji lahko slikali ob bodeči žici. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 17, 2015 Deli Objavljeno December 17, 2015 Hehe ... KilleRBee 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matokrivec Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 Lep pozdrav. Zanima me kako bi videl tocne podatke tega motorja, letnik in pa okvirno ceno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Januar 10, 2016 Deli Objavljeno Januar 10, 2016 Težko, ker je ameriški. Oni originalne motorje spremenijo v neprepoznavne. Pojdi na ameriški HF forum in tam vprašaj! Cartman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 Po mojem skromnem mnenju je to Harley Davidson FLSTN Softail Deluxe 1600 oziroma ena izmed Softailovih razičic, je pa kar nekaj zadev predelanih, vključno s feltnami. Lep primerek ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matokrivec Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 Koliko bi pa reku da je okvirna cena? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 Okvirna cena je vedno tako tako... Tak lastnik ga bo cenil kar visoko, saj je v njega vložil kar nekaj ljubezni in denarja. To so letniki nekje 2005, 2006, 2007. Nekje 11.000 pa gor ... Vse odvisno od opreme, letnika... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 Pa še sem ga moraš pripeljati in plačati vse dajatve. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 Pravkar, motolover pravi: Pa še sem ga moraš pripeljati in plačati vse dajatve. In menjati števec, parabole ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matokrivec Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 Ne motor je ze v zagrebu. Samo papirje je treba uredit za slo reg. Ceni ga 14.000 eur ima pa 650 prevozenih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 pred 16 minutami, Matokrivec pravi: Ne motor je ze v zagrebu. Samo papirje je treba uredit za slo reg. Ceni ga 14.000 eur ima pa 650 prevozenih... Če je prišel iz USA in še ni bil registriran v EU, boš težko opravil registracijo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 (popravljeno) 3 hours ago, HD-Dyna said: In menjati števec, parabole ..... Zakaj parabole? Popravljeno Januar 11, 2016. Popravil Cartman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 pred 21 urami, Matokrivec pravi: Lep pozdrav. Zanima me kako bi videl tocne podatke tega motorja, letnik in pa okvirno ceno. A tale tema (ki obstaja že 15 let) ti pa ne ustreza? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 Saj ni hotel debatirati ali je HD kup železja, ampak sprašuje o konkretnem motorju, ki bi ga rad kupil. Podobno, kot bi vse o BMWju hotel izvedeti v temi Zakaj ne bi imel... izibajker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ferrarist Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 (popravljeno) ....da malo obudim tole temo....en spy video ta novega HDja, testirajo popolnoma nov agregat, ki naj ne bi proizvajal niti najmanjših vibracij: Popravljeno Januar 11, 2016. Popravil Ferrarist Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 To bi pa mel http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10333221&show=1 Ferrarist in builder 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 (popravljeno) pred 9 urami, Cartman pravi: Zakaj parabole? za ameriški trg imajo razpršeno svetlobo , mi pa imamo porezan snop ... iz istega razloga kot je treba zamenjati če kupiš angleško vozilo - tam je rezan snop na desni strani pri nas pa na levi . Popravljeno Januar 11, 2016. Popravil thumper Bmflar in Cartman 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 pred 8 urami, Kmet2 pravi: To bi pa mel http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=10333221&show=1 Glede na to, da so čustva izražena v € to ni problem .... Go for it builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 pred 2 minutami, HD-Dyna pravi: Glede na to, da so čustva izražena v € to ni problem .... Go for it Preveč čustev za mene poleg dveh motorjev nabitih z čustvi če bi kupil še tretjega bi vsak pogled v denarnico bil čustveno zgrožen Bmflar, Ferrarist in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se