Borutt Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 14 urami, DAMI34 pravi: najbrž še nisi slišal za izrek: live and let live, al pa live and let die Jaz se tebi ne rabim dokazovat, tudi tvoje čvekanje, o nekih konjih in odpiranjih požre že samo moja izjava, da delam enako kilometrino z zadnjo na SDGT (več konjev, vsaj 30% v dvoje) kot z Z900. Ja, preberi še 1x pa modruj. O elektroniki, pozabljaš , da sem se vozil in se še vedno tudi z motorji brez elektronskih pomagal (razen ABS) in sem se vozil, ko si bil ti še skoraj v plenicah. (beri v Tacnu) Pravzaprav, se ti niti ne mislim zagovarjat ker me gladko BK (boli qurac), vozim kot meni ustreza in še sem živ. Marsikdo vozi kot njemu ustreza, pa me ne vidiš, da mu najedam. Je tako al ni? Dokaz, da šibkejšemu motorju nisi dorasel, kaj šele močnejšemu, ki te skoraj odpihne. To je dejstvo, ne glede na znamko gume. Še vedno brez elektronike? Na obeh tvojih motorjih? Grem takoj preveriti podatke in grafe. Mogoče sem kaj spregledal. Motorje vozim že več, kot trideset let. Sva bila skupaj v plenicah? Ti ne najedaš, ampak vse veš. Ponavadi več, kot inženirji. Še te bomo ponucali, ko bomo kaj potrebovali.
Borutt Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 43 minutami, KARMEN1 pravi: Pro vseh gumah malenkost pade sam od sebe, pri Mitas pa kar konkretno. Jaz tlak pregledujem vsaj na dva tedna, medtem ko pri drugih skoraj vedno pade za eno črtico, pade pri Mitas tudi za tri....... Večja razlika je po namestitvi, kasneje ne. Pač pada, kot pri vseh. In je seveda odvisno od temperature zraka. pred eno uro, krucymucy pravi: Tlak pade? Kako to mislis? To pa tudi mene zanima.
Kugelschreiber Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 (popravljeno) 59 minutes ago, KARMEN1 said: Najboljši je helij, ta je vsestranski Helij je tako drobna molekula, da je zanj poroznih precej vec zadev kot za zrak. Ko kupis balon na sejmu, in je cez teden zguban in prazen....ne pusca. Helij pronica skozenj. Skratka kemija cvek. Si bla pa ucer, cetrtek, ob cca 12.00 v Divaci, a ne? 29 minutes ago, Borutt said: To pa tudi mene zanima. Paaaa moja prednja terafors zgubi cca 0,3 bara na tedn. Ko pade na 1,8 pa neha Popravljeno November 16, 2018. Popravil Kugelschreiber
krucymucy Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 1 hour ago, KARMEN1 said: Najboljši je helij, ta je vsestranski Ni. Se prej spizdi kot CO2
Snečer Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred eno uro, krucymucy pravi: Ne vem od kje si ti, ampak enote kot so "psi", "atmosfera" niso dovoljene. Pogojno se lahko uporablja "bar", pravilna pa je enota pascal, Pa. Primer: Jaz, snecer, imam v prednji pnevmatiki 230kPa, v zadnji pa 270kPa. Preverim pred vsako dirko. kateri predpis mi doma prepoveduje uporabo psi in kakšna je sankcija?
kronik Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 12 urami, Tex pravi: Kaj te vem, zgleda da počasi zamira zadeva.. Sva mogoče rahlo prepozna za kokice.. Ps: kaj pa drugače z Mitaskami SF+, ste zadovoljni? Drsijo kaj? Kakšen tlak pa kaj priporocate? Pa prosim za mnenja od koga ki je že zvozil kompletov, ne pa od raznih @DAMI34jev in podobnih.. Mogoče @sesir al kdo z podobnimi izkusnjami? Da li sam ja dovoljno kompetentan ne znam. Ali znam da sam potrosio oko 10 zadnjih i ca. 8 prednjih Mitas Sport Force + guma u zadnje dvije godine.
Joker Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 Vidim, da bom kar na Continentalkah ostal. Res se mi ne da stalno valjati okrog gum... In to mislim povsem resno. pred 13 minutami, Snecer pravi: kateri predpis mi doma prepoveduje uporabo psi in kakšna je sankcija? Sprašuje odvetnik... maus in tomaz69 1 1
KARMEN1 Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 Nihče ni razumel, zakaj sem omenila helij . Ok, nema veze ....... Ja, včeraj sem verjetno res bila v Divači. kronik 1
krucymucy Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 46 minutes ago, Snecer said: kateri predpis mi doma prepoveduje uporabo psi in kakšna je sankcija? Doma lahko uporabljas enoto za tlak kot osnovno en snecer na kvadratni zenin cevelj ce hoces. Sankcija je to, da nihce ne ve o cem govoris. Raavi in KARMEN1 2
Borutt Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred eno uro, Kugelschreiber pravi: Paaaa moja prednja terafors zgubi cca 0,3 bara na tedn. Ko pade na 1,8 pa neha Moja pa ne. In vedno preverjeno pred vožnjo.
Roman AT Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 (popravljeno) Ob 14. 4. 2016 ob 14:02, vonAxl pravi: Za vse ljubitelje in zaljubljence v Če tukej napišem, da mam spredaj E10 zadej pa E07+ ... bo vredu ... Super zadovoljen ... tud do tačke, če zapaše po asfaltu ... Popravljeno November 16, 2018. Popravil Roman AT
DAMI34 Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 3 urami, krucymucy pravi: Tlak pade? Kako to mislis? Ja zdrsne mu
DAMI34 Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 2 urami, Borutt pravi: Dokaz, da šibkejšemu motorju nisi dorasel, kaj šele močnejšemu, ki te skoraj odpihne. To je dejstvo, ne glede na znamko gume. Še vedno brez elektronike? Na obeh tvojih motorjih? Grem takoj preveriti podatke in grafe. Mogoče sem kaj spregledal. Motorje vozim že več, kot trideset let. Sva bila skupaj v plenicah? Ti ne najedaš, ampak vse veš. Ponavadi več, kot inženirji. Še te bomo ponucali, ko bomo kaj potrebovali. Absolutno se preveč sekiraš o meni, načinu vožnje in koliko gum porabim, drugače si ne morem razlagati, da si šel tudi v anketo jokat, ko te toliko skrbi zame če bi prebral anketo bi po rezultatih videl, da se gre za čisto povprečno vožnjo s čisto povprečno porabo gume. Po domače, dolgcajt. o obvladovanju, pa tule ne mislim debatirati.
Borutt Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: Absolutno se preveč sekiraš o meni, načinu vožnje in koliko gum porabim, drugače si ne morem razlagati, da si šel tudi v anketo jokat, ko te toliko skrbi zame če bi prebral anketo bi po rezultatih videl, da se gre za čisto povprečno vožnjo s čisto povprečno porabo gume. Po domače, dolgcajt. o obvladovanju, pa tule ne mislim debatirati. Jokanje je v domeni drugih
DAMI34 Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred eno uro, Borutt pravi: Jokanje je v domeni drugih Ti sam povej, kaj naj naredim? Zamenjam moped, zamenjam dobavitelja pnevmatik, al vrnem izpit? anketa lepo pokaže da na obrabo v glavnem vpliva stil vožnje, veliko manj pa konji in tip motorja. Kmet je na versačetu ubou SF+ v 3500km. in pa seveda čas vožnje. Hladni meseci mnogo bolj obrabljajo pnevmatike. Nisem edini, ki je to opazil.
sesir Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: Ti sam povej, kaj naj naredim? Zamenjam moped, zamenjam dobavitelja pnevmatik, al vrnem izpit? anketa lepo pokaže da na obrabo v glavnem vpliva stil vožnje, veliko manj pa konji in tip motorja. Kmet je na versačetu ubou SF+ v 3500km. in pa seveda čas vožnje. Hladni meseci mnogo bolj obrabljajo pnevmatike. Nisem edini, ki je to opazil. Glede nato,da so tvoje ugotovitve v voznji pravilne,Borutove pa ne....ti kr mej izpit in motor!
DAMI34 Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 2 minutami, sesir pravi: Glede nato,da so tvoje ugotovitve v voznji pravilne,Borutove pa ne....ti kr mej izpit in motor! Hvala, po tvojem bi torej moral menjati dobavitelja pnevmatik sesir 1
sesir Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 (popravljeno) pred 9 minutami, DAMI34 pravi: Hvala, po tvojem bi torej moral menjati dobavitelja pnevmatik Jz mislim,da je moto sport predrag in prenevaren,da v njen ne bi ves cas uzivali in bili nasmejani(hvala usesom,drugace bi glavo pojedu) in vsak naj vozi gume,ki so njemu "presezek" in v voznji z njimi ne rabi razmisljat o omejenostjo njenih sposobnosti... Skratka voznja z motorjem je drag uzitek in fino je,da vmes "NI" se na motorju kaj,ki nas moti/omejuje... Zato naslednje gume spet Pirelli in verjetno nikoli vec drugega zame kravfla... Popravljeno November 16, 2018. Popravil sesir DAMI34 1
Borutt Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 19 minutami, DAMI34 pravi: Ti sam povej, kaj naj naredim? Zamenjam moped, zamenjam dobavitelja pnevmatik, al vrnem izpit? anketa lepo pokaže da na obrabo v glavnem vpliva stil vožnje, veliko manj pa konji in tip motorja. Kmet je na versačetu ubou SF+ v 3500km. in pa seveda čas vožnje. Hladni meseci mnogo bolj obrabljajo pnevmatike. Nisem edini, ki je to opazil. Preveč vprašanj za mojo ubogo modro glavo Tudi zaviranje pusti posledice. In to na obeh. pred 13 minutami, DAMI34 pravi: Hvala, po tvojem bi torej moral menjati dobavitelja pnevmatik Ne. Plačati bi jih moral po njegovem sesir, Raavi in DAMI34 3
Snečer Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 2 urami, krucymucy pravi: Doma lahko uporabljas enoto za tlak kot osnovno en snecer na kvadratni zenin cevelj ce hoces. Sankcija je to, da nihce ne ve o cem govoris. no, torej ni nedovoljena uporaba psi... celo v knjigi in na nalepki od nihajke je PSI ter na vseh mojih inštrumentih (poleg ostalih enot). drugo pa je, katera merska enota se pri nas uporablja oziroma je mednarodna
TakeALookAround Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 Kasni psiji neki? A to je kaksna stajerska Versys fora?
Snečer Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 15 minutami, DinDiin pravi: Kasni psiji neki? A to je kaksna stajerska Versys fora? daj enkrat obrni kakšen list manuala itd. tam je odgovorjeno tudi na takšna osnovnošolska vprašanja pol se pa čudi tu folk, zakaj mu vse drsa, zakaj crkne to in ono...
krucymucy Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 (popravljeno) A so "F" Faraday ali Farad? Popravljeno November 16, 2018. Popravil krucymucy sesir 1
Snečer Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 pred 1 minuto, krucymucy pravi: A so "F" Faraday ali Farad? za tebe v štartu 2 MS pravili: 1. nabavi Mitas 2. pumpaj ga po skali PSI pa bo vse ok in ti ne bo več nič drsalo KARMEN1 in sesir 2
krucymucy Objavljeno November 16, 2018 Opozori Objavljeno November 16, 2018 Ne upam mitas kupit. Kugelschreiber, sesir in KARMEN1 1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se