Endlich Objavljeno December 31, 2020 Opozori Objavljeno December 31, 2020 Ob 8. 12. 2020 ob 14:16, Vito23 pravi: Da ne bo kdo rekel, da ni videl! Imam 3400km do naslednjega servisa in razmišljam, da bi poklical http://www.avtoval.si/novice-avtoval-grosuplje/novice-bmw-motorrad/261-bmw-motorrad-zimska-akcija Sem koristil to moznost in moram res pohvaliti Avtoval. So pobrali motor na mojem domu, naredili servis in ga dostavili nazaj. Super ideja, tako za nas kot njih. Tudi sami bodo sedaj imeli cez zimo vec servisov in nekoliko manj poleti -bolj enakomerno porazdeljeno. Upam, da bodo ta naćin obdržali še v bodoče. Quest, ftp, Vito23 in 1 other 4
Vito23 Objavljeno Januar 2, 2021 Opozori Objavljeno Januar 2, 2021 No jaz sem tudi že na listi... čakam klic, da poberejo motor. Endlich in ftp 2
Bastijan Objavljeno Marec 10, 2021 Opozori Objavljeno Marec 10, 2021 Živjo, jaz bi pa rad kak kontakt dobrega mehanika za motorje. Sem z Vrhnike. Hvala. Boštjan
thumper Objavljeno Marec 10, 2021 Opozori Objavljeno Marec 10, 2021 poglej si to temo drugače pa - rabiš mehanika ali serviserja (mehaniki delajo mehaniko , električarji elektriko , serviserji pa vse) .. pa če bi nam mogoče zaupal za kateri motor se gre bi bilo mogoče malce lažje.. pred 2 minutami, Bastijan pravi: za BMW bokser motor evo bravo.. najbližji je avtoval grosuplje..
Bastijan Objavljeno Marec 10, 2021 Opozori Objavljeno Marec 10, 2021 serviserja v bistvu rabim ... hvala, bom pogledal
vandrovec Objavljeno Marec 10, 2021 Opozori Objavljeno Marec 10, 2021 Je kaj posebnega ali le redni servis?
DAMI34 Objavljeno Marec 11, 2021 Opozori Objavljeno Marec 11, 2021 pred 16 urami, Bastijan pravi: Živjo, jaz bi pa rad kak kontakt dobrega mehanika za motorje. Sem z Vrhnike. Hvala. Boštjan bo kar tule pravo mesto za taka vprašanja.
Bastijan Objavljeno Marec 11, 2021 Opozori Objavljeno Marec 11, 2021 pred 16 urami, vandrovec pravi: Je kaj posebnega ali le redni servis? nič posebnega, motor je star 10let, redni servis če ima kdo kak kontakt, prosim zanj
fwcabrio Objavljeno Marec 12, 2021 Opozori Objavljeno Marec 12, 2021 pred 20 urami, Bastijan pravi: nič posebnega, motor je star 10let, redni servis če ima kdo kak kontakt, prosim zanj Pokliči me 041 636055.
krisko Objavljeno Marec 12, 2021 Opozori Objavljeno Marec 12, 2021 Blizu imaš Tonija, Briše pri Polhovem Gradcu-051 223 437, ga boš težko dobil na telefon, najbolj da se kar zapelješ do njega. Je cca 2 km od Avtoklepa (iz smeri Polhovega Gradca), desno odcep, čez potok, edina hiša nalo po klancu navzgor. Priporočam. LP b-sprint 1
fwcabrio Objavljeno Marec 28, 2021 Opozori Objavljeno Marec 28, 2021 Imam eno vprašanje če mi lahko kdo pomaga. Naredil sem servis na 1200RT letnik 2009 in očistil loputi plina. Nato pa sem jih nastavil na novo oziroma nastavil prosti tek in sinhronizacijo cilindrov. Sedaj pa mi motor slabše dela, kdaj ugasne na minimum in ni tako odziven gas. Imam tester Duonix. Ali je mogoče kakšna finta za nastavitev.
vandrovec Objavljeno Marec 28, 2021 Opozori Objavljeno Marec 28, 2021 Kako oz., s kakšnim pripomočkom si delal sinhronizacijo?
fwcabrio Objavljeno Marec 29, 2021 Opozori Objavljeno Marec 29, 2021 pred 13 urami, vandrovec pravi: Kako oz., s kakšnim pripomočkom si delal sinhronizacijo? BMW tester Duonix.
Bostjan L Objavljeno Marec 31, 2021 Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 Samo info za Hayes bremze na Bmwjih. Saj verjetno že vsi veste :L Drugi vir: https://www.advpulse.com/adv-news/recall-underway-on-2019-2020-r1250gs-r1250gsa-other-models/
Endlich Objavljeno Junij 12, 2021 Opozori Objavljeno Junij 12, 2021 Pri Rt1200 letnik 2005, imam navadno vzmetenje, torej ni elektronsko in danes zacutim, da sta sprednja in zadnja vzmet cisto mehki. Tudi motor se mi zdi nekoliko ponizan. Nic ni steklo ven. Vsaj v garazi se nic ne pozna. Kaj bi lahko bilo? Ali je kdo imel podobno izkusnjo. Ce kaj pomeni, motor imaze 120k km.
MiNa Objavljeno Junij 12, 2021 Opozori Objavljeno Junij 12, 2021 pred 12 minutami, Endlich pravi: zadnja vzmet cisto mehki. Koliko kilometrov ima motor? Vzmetenje je dobro obnovit na določeno kilometražo. "zmehčana" vzmet je kazalec, da bo potrebna obnova. Za dušenje skrbi "hidravlični" del amortizerja in nima veze z "utrujeno" vzetjo, je pa prav tako del, ki je pomemben za dobro delujoče vzmetenje. "Dušilni" del v vsakem amortizerju predstavlja olje, ki ga je, kot v samem motorju (mašini) dobro menjat po določenih kilometrih ali pa na časovni interval. Če v tvojem motorju to še ni bilo narejeno, pomeni, da imaš v vzmetenju 16let staro olje (še malo pa bo polnoletno) Ni druge "SERVIS"... Endlich, Wakasaki in DAMI34 2 1
Endlich Objavljeno Junij 12, 2021 Opozori Objavljeno Junij 12, 2021 pred 1 uro, MiNa pravi: Koliko kilometrov ima motor? Vzmetenje je dobro obnovit na določeno kilometražo. "zmehčana" vzmet je kazalec, da bo potrebna obnova. Za dušenje skrbi "hidravlični" del amortizerja in nima veze z "utrujeno" vzetjo, je pa prav tako del, ki je pomemben za dobro delujoče vzmetenje. "Dušilni" del v vsakem amortizerju predstavlja olje, ki ga je, kot v samem motorju (mašini) dobro menjat po določenih kilometrih ali pa na časovni interval. Če v tvojem motorju to še ni bilo narejeno, pomeni, da imaš v vzmetenju 16let staro olje (še malo pa bo polnoletno) Ni druge "SERVIS"... Res velika hvala odgovor. Mislim, da prav razumem, da se do servisa lahko peljem previdno in pocasi Motor ima 120.000 km.jaz sem jih naredil 61.000km in v tem casu nisem menjal olja, dvovim pa da bi ga prejsni lastnik. Sem se bal, da je kaksna foras tem,ko ima motor,ne vem kako bi se izrazil,elektro zavore in da ni pri amotizerjih kaj podobnega in bi to crkniko. Mi je pa nenavadno to,da se je staje poslabsalo kar cez noc. Se mi pa obe vzmeti zdita cisto mehki in kot bi bil cel motor ponizan.
DAMI34 Objavljeno Junij 12, 2021 Opozori Objavljeno Junij 12, 2021 pred 1 uro, Endlich pravi: Res velika hvala odgovor. Mislim, da prav razumem, da se do servisa lahko peljem previdno in pocasi Motor ima 120.000 km.jaz sem jih naredil 61.000km in v tem casu nisem menjal olja, dvovim pa da bi ga prejsni lastnik. Sem se bal, da je kaksna foras tem,ko ima motor,ne vem kako bi se izrazil,elektro zavore in da ni pri amotizerjih kaj podobnega in bi to crkniko. Mi je pa nenavadno to,da se je staje poslabsalo kar cez noc. Se mi pa obe vzmeti zdita cisto mehki in kot bi bil cel motor ponizan. da te mal potolažim, kilometri so zavidljivi, olje v vilicah, če zdrži 50kkm brez sprememb na obnašanju motorja je že super Endlich 1
MiNa Objavljeno Junij 12, 2021 Opozori Objavljeno Junij 12, 2021 R1200RT 2005 brez ESA ima spredaj in zadaj čisto navadna amortizerja. V vilicah (telelever) pa je tudi olje, ki se menja. Mislim, da je v vsakem kraku 4,6 dcl olja. Endlich in Wakasaki 1 1
Pero75 Objavljeno Junij 13, 2021 Opozori Objavljeno Junij 13, 2021 Ali Ob 12. 3. 2021 ob 17:32, krisko pravi: Blizu imaš Tonija, Briše pri Polhovem Gradcu-051 223 437, ga boš težko dobil na telefon, najbolj da se kar zapelješ do njega. Je cca 2 km od Avtoklepa (iz smeri Polhovega Gradca), desno odcep, čez potok, edina hiša nalo po klancu navzgor. Priporočam. LP Je to kak mojster za bavarce?
Endlich Objavljeno Junij 15, 2021 Opozori Objavljeno Junij 15, 2021 Ce sam vzamem zadnji anortizer ven in ga dam obnovit, mi bodo precej hitreje uredili kot ce pustim motot na servisu. Zanima me, ce je kaksna posebnost pri demontazi in se bolj nazaj pri montazi, glede na to, da nimam znanja o tem? Ne ni rad razdrl in da potem ne bi uspel nazaj montirat Gre za bmw rt1200 2005 navaden amortizer..
vandrovec Objavljeno Junij 15, 2021 Opozori Objavljeno Junij 15, 2021 Na GS-u, ne vem, koliko je podobno, ni problema, sem sam zamenjal pa nisem mehanik. Če je pa za pregledat oba amortizerja, bi bilo pa mogoče bolje zapeljat motor do strokovnjaka? Endlich 1
Endlich Objavljeno Julij 9, 2021 Opozori Objavljeno Julij 9, 2021 Če bo še komu v pomoč: rt1200 l.2005 brez ESA, se zadnji amortizer lahko obnovi (mi je dobro zrihtal Čarman in sem zelo zadovoljen), sprednji amortizer se pa ne da obnovit in bo dokler bo, potem je pa opcija samo nov. Wakasaki, MiNa in Quest 3
Wakasaki Objavljeno Julij 11, 2021 Opozori Objavljeno Julij 11, 2021 Ob 9. 7. 2021 ob 19:28, Endlich pravi: Če bo še komu v pomoč: rt1200 l.2005 brez ESA, se zadnji amortizer lahko obnovi (mi je dobro zrihtal Čarman in sem zelo zadovoljen), sprednji amortizer se pa ne da obnovit in bo dokler bo, potem je pa opcija samo nov. cenovno, če ni skrivnost?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se