solorider Objavljeno Maj 17, 2014 Deli Objavljeno Maj 17, 2014 Ja mi2 sva lansko leto "porabila" cesto M 18 (Sarajevo-Dobro Polje-Brod (Foča) ) , letos pa bi malo drugače, ker tokrat ne bi zavila na jug proti Trebinju, pač pa proti Mrzli gori v SRB. M 18: Če ni prepozno poglejta raje Mokro goro in Kosturico pozdravita! http://www.monazlatibor.com/srpski/mokra-gora Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Maj 17, 2014 Deli Objavljeno Maj 17, 2014 gaberkosir - lepa pokrajina v celoti asfaltirana cesta, ponekod ne v najboljšem stanju, na čase zelo zelo ozko, kravjekev kolikor hočeš, ne priporočam pa med vikendom, hodijo kar precej gor na pojedine, piknike itd...pa kar nesramni znajo biti ti nedeljski vozniki. Kmet2 in 3nity 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
toma Objavljeno Maj 18, 2014 Deli Objavljeno Maj 18, 2014 tako je kot je napisal jakATV, na spodnji povezavi pa si lahko ogledaš video www.gaskrank.tv/tv/paesse/passo-del-cason-di-lanza.htm www.gaskrank.tv/tv/paesse/lanzenpass-cason-di-lanza-friaul-italien-motorradtour.htm 3nity 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bedrC Objavljeno Maj 27, 2014 Deli Objavljeno Maj 27, 2014 http://goo.gl/maps/NOANH Kdo ve kakšno je stanje teh cest? Normalno prevozno? Bom kar izkoristil to temo... potreboval bi še eno spanje med Beogradom in Nišem, pozna kdo kaj pametnega? Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tonystx Objavljeno Maj 28, 2014 Deli Objavljeno Maj 28, 2014 http://goo.gl/maps/NOANH Kdo ve kakšno je stanje teh cest? Normalno prevozno? Bom kar izkoristil to temo... potreboval bi še eno spanje med Beogradom in Nišem, pozna kdo kaj pametnega? Hvala! Motel Stari hrast na AC Beograd - Niš, odcep za Svilajnac. Je OK. V enem dnevu brez težav prideš do Leskovca. Hotel ABC v centru mesta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Maj 28, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 28, 2014 (popravljeno) Drži, ta motel je res na tej relaciji zelo dober. Tam nisem spal, ker sem bival v Svilajncu (14 dni), sem pa bil na kavici. Ne moreš ga zgrešit ... ko zaviješ iz avtoceste za Svilajnac, prideš v križišče, kjer je tabla za Stari Hrast ... sem v svojem arhivu našel dve sliki. Tukaj zapustiš AC Beograd - Niš ... od izhoda AC je do motela 200m ... ga vidiš, ko zapustiš AC (velik hrast zunaj stoji) Popravljeno Maj 28, 2014. Popravil BREITNER Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Maj 28, 2014 Avtor Deli Objavljeno Maj 28, 2014 (popravljeno) Imaš pa tukaj naprej še eno tablo, ki označuje znamenitosti, ki sta od Svilajnca oddaljeni 25km in sicer sem si obe ogledal. Tabla je za Resavsko pečino in Manastir Manasijo ... zanimiv manastir, kjer živijo kaluđerice. Kot zanimivost še dve sliki manastirja, če te bo pritegnilo za ogled. Nahaja se v kraju Despotovac oziroma kakšen kilometer ven iz mesta. Popravljeno Maj 28, 2014. Popravil BREITNER Kmet2 in Fantocci 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SuNa Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 Motel Stari Hrast Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidybaw Objavljeno Junij 2, 2014 Deli Objavljeno Junij 2, 2014 (popravljeno) Konec tedna imam plan naredit malo izleta in sicer: Zasavje-Ljubljana-Idrija-Tolmin-Kobarid-Mangart-Kranjska Gora-Zasavje Morda pa celo v obratni smeri, in še malo do morja in naslednji dan nazaj... Ker tistih koncev najbolj ne poznam, me zanimajo kakšni predlogi, morda kaj spremenit pot, se katere ceste izognit ipd? Mangart predvidevam da nima več snega? Popravljeno Junij 2, 2014. Popravil spidybaw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 2, 2014 Deli Objavljeno Junij 2, 2014 Idrija Tolmin je katastrofa..gradbisce za gradbiscem..pomoje da jih je ene 10 Kolen 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidybaw Objavljeno Junij 2, 2014 Deli Objavljeno Junij 2, 2014 (popravljeno) Lepa turca,jz bi vklopu še Vršič Dobra ideja Idrija Tolmin je katastrofa..gradbisce za gradbiscem..pomoje da jih je ene 10 A je potem boljše it na Ajdovščino, Novo gorico, Kanal, Tolmin? Popravljeno Junij 2, 2014. Popravil spidybaw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Junij 2, 2014 Deli Objavljeno Junij 2, 2014 Mangrt je bil 01.06. 2014 še zaprt. Tabla sicer...do kam se pa da z , je pa druga zgodba. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toni Objavljeno Junij 2, 2014 Deli Objavljeno Junij 2, 2014 (popravljeno) Dobra ideja A je potem boljše it na Ajdovščino, Novo gorico, Kanal, Tolmin? Lahko greš Škofja Loka - Železniki - Petrovo Brdo - Bača - Most na Soči https://maps.google.si/maps?saddr=%C5%A0kofja+Loka&daddr=%C5%BDelezniki,+%C5%A0kofja+Loka+to:Petrovo+Brdo,+Tolmin+to:Ba%C4%8Da+pri+Modreju,+Tolmin+to:Most+na+So%C4%8Di,+Tolmin&hl=sl&ie=UTF8&ll=46.071802,14.258881&spn=0.278672,0.441513&sll=46.149166,14.986011&sspn=2.226185,3.532104&geocode=FVl0wAIdKkraACkbOSoIEMZ6RzGVKHl7zlfaRw%3BFYb-wAIdfTHXACnvftGEYep6RzEw9T-CHPgABA%3BFWsuwQIdCJvVACl3hJnsSOx6RzHi_cwCki1SDg%3BFYkfwAIdFxHSACk7ISGHW_d6RzFgLbLX7GTp4Q%3BFY05wAIdkrPRACmZuDclfvd6RzFVv8s8NvyIhw&oq=mos&mra=ls&t=m&z=11 Idrija-Tolmin je menda res že 10 gradbišč,pa še dolgi intervali da nastajajo kolone. LP Popravljeno Junij 2, 2014. Popravil Toni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidybaw Objavljeno Junij 2, 2014 Deli Objavljeno Junij 2, 2014 Če je bil Mangart še včeraj zaprt, bom ta vikend verjetno raje šel kam drugam... Pa pustil ta izlet za kasneje Hvala Toni za dobro idejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha X Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 Dobr da vem. Ta vikend torej odpade KK - LJ - Idrija - Bovec - Kranjska.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopek Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Zanima me relacija Bijeljina-.Sarajevo,kje bi bila najhitrejša pot,ker bom na tesno z časom in da je cesta ok. https://www.google.si/maps/dir/Bijeljina,+Bosna+in+Hercegovina/Sarajevo,+Bosna+in+Hercegovina/@44.2943175,18.2334865,9z/data=!3m1!4b1!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x475be91cb02d7249:0xde5f5ab6329ada88!2m2!1d19.2166667!2d44.75!1m5!1m1!1s0x4758cbb1ed719bd1:0x562ecda6de87b33e!2m2!1d18.4130763!2d43.8562586 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Verjetno gremo vseeno... Ampak do NG in potem gor, da se tistih del na cesti ognemo... Pa na Mangart, do kamor bomo prišli :surrender: :closedeyes: A ni Franja po LJ in okolici? Ljubljane se po navadi itak ognem po obvoznici... edit: Uh, točno... menda bo že cesta pred LJ zaprta, sem videl table v krožiščih... Bomo šli okrog.... hvala Mangart je prevozen do zadnjega tunela, ki se zaradi plazu ne vidi tu se zgodba zakjuči, se pa splača, ker je lep razgled tudi od tukaj Kmet2, Bostjan L, BREITNER in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 19, 2014 Deli Objavljeno Junij 19, 2014 Od Grcarevca do Postojne je na skrajnem desnem delu ceste razlita nafta. Previdno!!! gsxf750 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Julij 2, 2014 Avtor Deli Objavljeno Julij 2, 2014 Mogoče namig adminu: mogoče bi se ta tema lahko "prilepla na začetek" rubrike? Samo predlagam. Zanima me, če je kdo letos se že peljal (ali lani) na relaciji Bajina Bašta - Srebrenica (prehod meje Bajina Bašta/Skelani)? Zanima me, kakšna je cesta na tej relaciji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JoeFZ Objavljeno Avgust 4, 2014 Deli Objavljeno Avgust 4, 2014 Mene pa zanima kakšna je cesta na relaciji Bihač - Drvar preko Kulen-Vakufa.Do sedaj sem zmeraj šel preko Bosanskega Petrovca.Kakšna je sama cesta in če je kaj za videti na tej relaciji?Verjetno je lepša okolica glede na to da pot poteka ob reki Uni.Nas gre večja skupina proti Livnu,pa se ne bi rad zaj... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Avgust 4, 2014 Deli Objavljeno Avgust 4, 2014 (popravljeno) Mene pa zanima kakšna je cesta na relaciji Bihač - Drvar preko Kulen-Vakufa.Do sedaj sem zmeraj šel preko Bosanskega Petrovca.Kakšna je sama cesta in če je kaj za videti na tej relaciji?Verjetno je lepša okolica glede na to da pot poteka ob reki Uni.Nas gre večja skupina proti Livnu,pa se ne bi rad zaj... LP Je v redu. Priporočam. Ni hitra je pa pokrajinsko zanimiva varianta s še ca 3km makadama. Za baje najlepši del, Štrbački Buk, se je treba posebej oddaljiti od R408 (ca 7km makadama) + vstopnina v nacionalni park. Mi smo po R408 nadaljevali do Martin Brod-a (ob Uni, kjer te že pogled na modro uno ohladi, čeprav je zunaj 30+C). Kulen Vakuf - Martin Brod ožja cesta večino asfalt + še ca 3km makadama (delajo, se peljali tam v drugem tednu junija 14). Tik pred Martin Brodom R408 zavije ostro v levo in v razvlečenih sarpentinah nadaljuje proti Drvarju. V Martin Brodu priporočam hidracijo v lokalu ob Una-i. En vogal štrli nad samo Uno. Na ca pol poti do Drvarja se odpre bogat pogled na okolico. Z obcestnega vidikovca (ga je težko zgrešit) se vidi vrhnji del enega najglobljih kanjonov v Jugi (Unac). Od M.B. dalje je cesta ves čas asfaltirana in promet zanemarljiv. 408 se priključi na regionalko Bos. Petrovac - Drvar ca 3,5km pred Drvarjem. Lep pogled proti Drvarju s severo zahodne strani. Popravljeno Avgust 4, 2014. Popravil gsxf750 maus, ciciban, Fantocci in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zoranko Objavljeno Avgust 15, 2014 Deli Objavljeno Avgust 15, 2014 Zanima me stanje ceste Kiseljak - Fojnica - Novi Travnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 Zanima me, ali se da na tem delu kje prečkati HR-SLO mejo, če prideš iz hrvaške Istre? https://www.google.si/maps/@45.4318806,13.837134,14z?hl=sl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
msjr Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 (popravljeno) Zanima me, ali se da na tem delu kje prečkati HR-SLO mejo, če prideš iz hrvaške Istre? https://www.google.si/maps/@45.4318806,13.837134,14z?hl=sl Odgovor radia Erevan je v bistvu ja, ampak mejni prehod za obmejni promet Brezovica pri Gradinu je odprt od 6. do 22. ure. Policija pravi, da je prehod čez mejne prehode za obmejni promet pa le z veljavno obmejno prepustnico. Wikipedia pravi, da je dovoljen prehod tudi za državljane Evropske unije, Evropskega gospodarskega prostora in Švicarske konfederacije na podlagi listin za prehajanje državne meje. Krisb iz foruma bicikel.com je lani izjavil: Včeraj sem šel čez MP Brezovica pri Gradinu. Za prehod meje ti tam izdajo enkratno dovolilnico, ki stane 0,83 EUR. Vendar, pa dovolilnica velja samo za območje SAOP (ne vem, če sem si prav zapomnil), to je do reke Mirne. Zato, ko te vprašajo kam si namenjen, poveš, da greš na kopanje v en kraj v tem območju in ni problema. Tako sta mi razložila naš in hrvaški policaj na MP. Ko si enkrat čez mejo, pa itak lahko greš kamor hočeš. Po moje znajo težit, dokler ni bila Avstrija v Schengenu, so bili taki prehod [brez obmejne dovolilnice] "prevozni" samo peš, z biciklom ali motorjem do 125ccm (????). Iz smeri Hrvaške po moje težje priti čez, kot iz smeri Slovenije. A po drugi strani pa več kot nazaj te ne morejo poslat. Če boš šel, poročaj! Popravljeno Avgust 29, 2014. Popravil msjr Fantocci 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Avgust 29, 2014 Deli Objavljeno Avgust 29, 2014 Hvala za izčrpno poročilo. To je potem verjetno ta prehod, ne? https://www.google.si/maps/place/6272+Gradin/@45.4328068,13.8426425,413m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x477b5c11888c4a5d:0x4bf9d78699f72ac1?hl=sl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se