Kiki Objavljeno November 5, 2003 Opozori Objavljeno November 5, 2003 Ja tkule..je...uuuu...Jebemti obletnca (Kiki)...matr...sej te bo premzič s seboj vzel :wub: ...če bo pa dol al pa na poti katero zapel :kva1: , pol prideš pa v šklabuske roke :yea2: ....bomo že poskrbel zate. :naughty: ..ne boj se. :naughty: .. WAW.... kaajjjj berem.... no mogoče bi blo razmisleka vredn tole.... :hmm: Amm... glede na to, da se premzekkk noče nč oglast se bojim, da bi res u kake šklabuske roke padla..... :wacko: mama mia :lol1: :lol1: :lol1: Ok... mal resnosti.... glede NFS-ja sporočam, da mamo zasavci že rezervirane sobe in to dve za štiri osebe... :yea2: Če ma kdo kake posebne želje s kom bi spal (seveda znotraj zasavske sekcije mislem).... z besedo na dan.... :kva1: :lol1:
Ervina Objavljeno November 5, 2003 Opozori Objavljeno November 5, 2003 (Ervina)...KUGA zde.. :blink: .če na greta zraven vaju. :fight2: ..grrrr...našeškam :angry: . Bo treba duma en sestank sklicat in se zment. Bova u nedelo puvedala. Tukaj je en uržah zakuga ne bi šla. Tole bitjece pride v družino in ga je treba z usemi častmi puzdraut.
Kiki Objavljeno November 5, 2003 Opozori Objavljeno November 5, 2003 HALOOOOOOOOOO...... :wacko: Koga jst tle na slikci vidm.... ne vjem ne vjem.... :hmm: nč nisi omenla, da se bo vaša družina povečala še za enga člana.... :) :P
Ervina Objavljeno November 5, 2003 Opozori Objavljeno November 5, 2003 Širša družina pasjeljubcev. Ps Kužek bo Tanjin.
Gregs Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 Oj Obelix in Ervina!!! Danes srecal dvakrat Obelixa na Smartinki, nazadnje, ko je tankal pri BTCju... ma sem ga vedno za sekundo sfalil, z kisto mu pa tudi nisem mogels slediti... pa se prehitel me je enkrat... ampak sem bil "in disguise".... v stajerskem avtomobilcku... :D
vrho1679 Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 Matr je bil učiri fajn dan. Sva z Janitam en luštn krog čez Tuhinsko, Kamnik, Gornji grad in Logarsko nardila pupodne. Sam škoda de Jani ni mel več cajta bi se lhk tut kuot ustavla in občudovala jesensko pufarbano hosto. Cesta fajna, sam nek je blo mal šudra gor. Sam je bulš mal z rezervo jemat ovinke, ker glih uroče pa spt ni. A bo kdo ta konc tedna kej pršu polno luno?
Kiki Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 Širša družina pasjeljubcev. Ps Kužek bo Tanjin. UUUU.... to j pa dobr bit lastnik psa, ki ma stalno prebivališče nekje drugje... :P :D :kva1: :lol1:
Gianni Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 Jst pridem u Polno luno...matr..bom mel program s seboj (Rok, če n benga ne bo, bova midva pivičke uničla B) )...če vs ne bo..grrrrr :devil: ....aja...ja krog je bil prou fajn..jesenska husta..lepa, čeprav sva jo bol mal vidla...sva letela k hudič. :yea2: ..en ovink zlo zajebu O:-) , sam sm si že oprostil. :notworthy: ..Rok je zgleda neki VFR-ko sfriziru :blink: :D ..ji muj Fredi sploh ni mogu do živga, al se mu je pa rokavica na gasu zaštekala :o :D :D ) Ervina :hmm: (pesjaka nardit. :P .vržeš nutr mal Pedigreja..pa eno skledo mleka, vsake tolk časa pride edn mal pogledat :yea2: B) )...Gremo v Beograd no :yea2: ..mat kurja :yea2: .
viking Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 (popravljeno) No tud jst sem se včeri mal furu... Tapru sem šel v Krško tanouga fazerja pogledat...nč posebnga......mam raj tastarga :yea2: pol pa čez Celje do Prebolda......pa čez Podmejo :OK: domov..... Sploh ni blo mrzlo....upam da ni bla to zadnja fura letos Itak da pridemo v PL...če bo le cajt :lol1: Popravljeno November 6, 2003. Popravil viking
Kiki Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 Jst pridem u Polno luno...matr..bom mel program s seboj (Rok, če n benga ne bo, bova midva pivičke uničla B) )...če vs ne bo..grrrrr :devil: .... A sta vidva slučajno že kdaj pršla u PL.... pa da nobenga od nas ni blo spljoh.... :? :kva1: Mjane bolj skrbi, da vaju nov.... k grete u soboto na Martinovanje v Prekmurje.... :OK: :yea2:
premza Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 Mal namoču pa obrisu, si sposodu 4m fosne, pa gasa čez štenge. :OK: Zdaj je Fazer lepo na toplem (na nadcestni višini dober meter). :yea2: Dol več ne gre, pa če je 30'C zuni. Fosne sem namreč takoj vrnu. :hmm: Zdaj je na vrsti zimski projekt: -nosilec za kufer (domača izdelava) <-Kiki, mi boš pozirala? -višje stopalke (domača izdelava) -popigan izpuh (domača izdelava) -rollbari (domača izdelava, če se mi bo dal) -stikalo za luči (domača izdelava) Zimsko spanje, čakam pomlad! :zzz:
Ervina Objavljeno November 7, 2003 Opozori Objavljeno November 7, 2003 -nosilec za kufer (domača izdelava) <-Kiki, mi boš pozirala? :o Nism vedla, da je Kiki u prostem cajti kufer? :naughty: :devil:
Kiki Objavljeno November 7, 2003 Opozori Objavljeno November 7, 2003 -nosilec za kufer (domača izdelava) <-Kiki, mi boš pozirala? :o Nism vedla, da je Kiki u prostem cajti kufer? :naughty: :devil: Haloha.... vsega ti pa tud ni treba vedit :naughty: :wacko: Drugače je pa tistle "Kiki, mi boš pozirala" le izrezek iz najinih PM-jev a nede premzekkk :) :P ;) midva že vema za kaj se gre :lol1: :yea2:
Ervina Objavljeno November 10, 2003 Opozori Objavljeno November 10, 2003 Ko smo glih u Pl guvuril u ''medvedkih''. Na tejle slik sploh ne zgledajo p'si.
Kiki Objavljeno November 10, 2003 Opozori Objavljeno November 10, 2003 Aham, ko ena mala medota sta.... :) :P luskana
Kiki Objavljeno November 14, 2003 Opozori Objavljeno November 14, 2003 ALO ZASAVCI.... :) :P A ste že kej u nizkem štartu za sobotni žur al ja.... :kva1: :010 :beer2: PREMZEKKK... ne pozabi ORGLICE s sabo prnest.... :OK: :lol1: :yea2:
Ervina Objavljeno November 14, 2003 Opozori Objavljeno November 14, 2003 Premzata nou na žur. :cry: Gre raj s šihtam žurat, menda. :xx:
Kiki Objavljeno November 14, 2003 Opozori Objavljeno November 14, 2003 Premzata nou na žur. :cry: Gre raj s šihtam žurat, menda. :xx: Aja.... pol mam pa jst DEzinformacije.... :? men je reku, da pride :unsure: PREMZA a te res nov.... :blink: :fight2:
premza Objavljeno November 14, 2003 Opozori Objavljeno November 14, 2003 Ob 20:00 mam martinovanje :yea2: , prej mam pa tarok :OK: Tko, da vas niti pogledat ne pridem... :P
premza Objavljeno November 14, 2003 Opozori Objavljeno November 14, 2003 Premzata nou na žur. :cry: Gre raj s šihtam žurat, menda. :xx: S kakim šihtam... :lol1:
Kiki Objavljeno November 14, 2003 Opozori Objavljeno November 14, 2003 Ja kdaj mate pa tek na dolge proge :lol1: oz. tako zvani MARATON :beer1: :beer2: :yea1:
premza Objavljeno November 14, 2003 Opozori Objavljeno November 14, 2003 (popravljeno) Ja kdaj mate pa tek na dolge proge oz. tako zvani MARATON Ko pride še zadnji triatlonec s Češke! :notworthy: Popravljeno November 14, 2003. Popravil premza
BAKI Objavljeno November 14, 2003 Opozori Objavljeno November 14, 2003 Tko, da vas niti pogledat ne pridem... :P Men se kr srce trga ku te ne bo :lol1: :lol1: :lol1: (sm mislu de se bova mal zavrtela) :music2:
Ervina Objavljeno November 17, 2003 Opozori Objavljeno November 17, 2003 In kaku se vm je zdel u suboto? Men se kr srce trga ku te ne bo :lol1: :lol1: :lol1: (sm mislu de se bova mal zavrtela) :music2: Ti si se pa menda vsejen naplesu. :devil:
Kiki Objavljeno November 17, 2003 Opozori Objavljeno November 17, 2003 JEA.... ZAKON JE BLO.... :OK: :notworthy: fešta ta prava.... BAKI & OBELIX kdaj bo naslednja žurka zasavskih motoristov..... :010 :yea1: ERVINA.... zrihti nam CD.... kmaluuuuu plosim plosim :yea2: :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se