Quest Objavljeno September 27, 2017 Opozori Objavljeno September 27, 2017 pred 41 minutami, MdAzz pravi: 20. sem narocil, vceraj je ze bil tu. Priporocam. Prosil sem, da ga posljejo z naslova fizicne osebe, ne kot firma in deluje. Kuverta ni bila ppdvrzena carinskemu pregledu in torej ni bilo nobenih dajatev. Super! Pa mam kaj za delat cez zimo... Odlično. Ko boš začel montirat poslikaj kje boš speljal kable in kaj boš vse gor nataknil. Jaz cincam med Denali soundbomb v enem kosu ali v split varianti. Nosilec za luči pa tudi bo zgotovljen v kratkem. Še štop ledice najdem pa bo vse komplet.
MdAzz Objavljeno September 27, 2017 Opozori Objavljeno September 27, 2017 Bom ja, moram it v Terno po snakeskin za kable, pa počakat moram, da pridejo kitajske ledice za štop lampe, pa dodatne luči, potem pa se bom lotil. Me pa zanima, koliko kaj modri težijo glede, predvsem prednjih, luči...
Quest Objavljeno September 27, 2017 Opozori Objavljeno September 27, 2017 pred 7 minutami, MdAzz pravi: kitajske ledice za štop lampe, pa dodatne luči, Kakšen link kaj si nabavil? pred 7 minutami, MdAzz pravi: Me pa zanima, koliko kaj modri težijo glede, predvsem prednjih, luči.. Pust pr mir. Naštelaj višino itd... po predpisih pa ... Meni se gre predvsem, da sem bolj viden podnevi in ponoči od spredaj in zadaj. Dobro je če tudi ponoči bolje vidiš, ampak ni prvotnega pomena, ker če ne vidiš dovolj dobro pač zmanjšaš hitrost. Da si bolj opazen drugim udeležencem v prometu in da ti bolj vidiš cesto so dve različni stvari. Z dnevnimi lučmi te drugi hitro opazijo za ponoč so pa neprimerne.
MdAzz Objavljeno September 27, 2017 Opozori Objavljeno September 27, 2017 Naročil sem si strobe set, pa ga bom razdrl in polovico uporabil za stop lampo. nekaj takega, samo rdeče barve:
MdAzz Objavljeno September 29, 2017 Opozori Objavljeno September 29, 2017 Ima kdo tovarniški nizek sedež na svojem vodno glajenem GS? Zanima me, ali je "tapecirunga" lepo nalepljena na peno, ali stoji napeta v zraku kot boben (upam, da veste, kaj mislim). Kupil sem rabljen sedež, ki naj bi bil original nizek, pa imam svoje dvome, ker je to gumi blago prav napeto in je spodaj dober centi lufta med peno in blagom. Hvala
kasti Objavljeno September 29, 2017 Opozori Objavljeno September 29, 2017 pred 13 minutami, MdAzz pravi: Ima kdo tovarniški nizek sedež na svojem vodno glajenem GS? Zanima me, ali je "tapecirunga" lepo nalepljena na peno, ali stoji napeta v zraku kot boben (upam, da veste, kaj mislim). Kupil sem rabljen sedež, ki naj bi bil original nizek, pa imam svoje dvome, ker je to gumi blago prav napeto in je spodaj dober centi lufta med peno in blagom. Hvala Tapecirunga običajno ni nikoli nalepljena na podlago / peno.... tudi na običajnem sedežu.
MdAzz Objavljeno September 29, 2017 Opozori Objavljeno September 29, 2017 Torej je to normalno, da je zadeva napeta tako "po luftu"? Torej iščem nekoga, ki ima fabrški nizek sedež za referenco, da pridem pogledat.
motolover Objavljeno September 29, 2017 Opozori Objavljeno September 29, 2017 Skoči pogledati do Blaža na Adriatic Tours. On ima vse vrste sedežev za GSe in boš lahko pogledal.
MdAzz Objavljeno September 29, 2017 Opozori Objavljeno September 29, 2017 pred 1 uro, motolover pravi: Skoči pogledati do Blaža na Adriatic Tours. On ima vse vrste sedežev za GSe in boš lahko pogledal. Hvala, odlična ideja - sem se zmenil z Blažem.
ftp Objavljeno September 29, 2017 Opozori Objavljeno September 29, 2017 Danes nadgradil na 200+ HP Dokazila sledijo... Bostjan L 1
kasti Objavljeno September 29, 2017 Opozori Objavljeno September 29, 2017 pred 4 urami, ftp pravi: Danes nadgradil na 200+ HP Dokazila sledijo... WTF???
ftp Objavljeno September 29, 2017 Opozori Objavljeno September 29, 2017 ... tako izgleda nadgradnja na 200+ KM ... več moči ne pomeni boljših pospeškov in večje hitrosti GO_Tomi, Wakasaki, MiNa in 2 others 3 2
MdAzz Objavljeno September 29, 2017 Opozori Objavljeno September 29, 2017 Dobra... Si ga stresel ali samo prepeljal?
Snečer Objavljeno September 29, 2017 Opozori Objavljeno September 29, 2017 pred 38 minutami, ftp pravi: ... tako izgleda nadgradnja na 200+ KM ... več moči ne pomeni boljših pospeškov in večje hitrosti elektronika?
MdAzz Objavljeno Oktober 2, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2017 Bi imel morda kdo skoraj nov komplet Michelin Anakee III? Ugodno solorider in 3nity 2
kasti Objavljeno Oktober 3, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2017 pred 19 urami, MdAzz pravi: Bi imel morda kdo skoraj nov komplet Michelin Anakee III? Ugodno Brez zamere... v tem segmentu ena najslabših gum ; jaz sem menjal po prevoženih parih kilometrih. Upam da gume niso bile krive za kakšen nepričakovan zdrs! 3nity, solorider, Wakasaki in 1 other 2 2
MdAzz Objavljeno Oktober 3, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2017 Niso bile (še), jih bom raje zamenjal, preden bojo. Zaenkrat mi grejo na živce bolj zato, ker ropotajo bolj kot boxer... Ampak naj bodo čez zimo še na feltnah, bom jih spomladi dal na ebay - tam kar grejo v promet... Wakasaki in 3nity 2
Cartman Objavljeno Oktober 3, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2017 Ob 9/29/2017 ob 21:01, ftp pravi: ... tako izgleda nadgradnja na 200+ KM ... več moči ne pomeni boljših pospeškov in večje hitrosti dokaz, da ni vse v brzini, samo da se potuje.....upam da je malenkost in v garanciji. a se prav spomnim,, a tebi 1200lc že od začetka ni bil všeč? Da si se mal težko privadil z 1150?
ftp Objavljeno Oktober 3, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2017 Res je, ... bomo videla kaj bojo sporočili, jaz sumim na akumulator. Ja, na začetku ni štimalo, pa se je izkazalo da gume Anakee III niso nič vredne. Sem par krat bil na meji padca. S TKC 70 je veliko bolje. Wakasaki, Someone12 in Cartman 3
motolover Objavljeno Oktober 3, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2017 2 hours ago, MdAzz said: Niso bile (še), jih bom raje zamenjal, preden bojo. Zaenkrat mi grejo na živce bolj zato, ker ropotajo bolj kot boxer... Ampak naj bodo čez zimo še na feltnah, bom jih spomladi dal na ebay - tam kar grejo v promet... Čepke v ušesa in bodo vse gume tihe. Tudi sluh si boš prihranil, da boš kdaj v prihodnje slišal, kaj ti hočejo povedati vnuki. Pri AK3 nisem opazil, da bi bile glasne, tudi ni slaba guma, kot nekateri pišete. Do cca 7.500km so čisto O.K. za zadnjo, za prednjo pa do 12.000km. Wakasaki 1
MiNa Objavljeno Oktober 3, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2017 pred 4 urami, ftp pravi: ... bomo videla kaj bojo sporočili, jaz sumim na akumulator. Bolezen tekočinsko hlajenih agregatov - pokurjeni alternaor.... 2x na "sivčku" (sicer 80ccm motor) vendar se "jim" dogaja tudi na 1200ccm motorjih. Wakasaki 1
solorider Objavljeno Oktober 3, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 3, 2017 pred 2 urami, motolover pravi: Čepke v ušesa in bodo vse gume tihe. Tudi sluh si boš prihranil, da boš kdaj v prihodnje slišal, kaj ti hočejo povedati vnuki. Pri AK3 nisem opazil, da bi bile glasne, tudi ni slaba guma, kot nekateri pišete. Do cca 7.500km so čisto O.K. za zadnjo, za prednjo pa do 12.000km. pol mi pa odgovori katera guma je še slabša za velike endure. Someone12 in Wakasaki 1 1
motolover Objavljeno Oktober 3, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2017 1 minute ago, solorider said: pol mi pa odgovori katera guma je še slabša za velike endure. Odvisno od namena. Wakasaki 1
solorider Objavljeno Oktober 3, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 3, 2017 pred 3 minutami, motolover pravi: Odvisno od namena. zdaj boš začel filozofirati... AK3 veš kakšen je profil??? Wakasaki 1
MdAzz Objavljeno Oktober 3, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2017 Hvala bogu jih vsaj nekaj trdi, da je ANAKEE III dobra guma. Nisem poznavalec ampak vem kdaj je guma glasna. Sicer pa noben kompromis ponavadi ne za en, ne za drug namen odlicen, ampak je za oba namena - no, pac - kompromisen... Wakasaki 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se