KARMEN1 Objavljeno September 27, 2021 Objavljeno September 27, 2021 Po "tehtnem" premisleku, je padla odločitev: Mogoče bo mojmojmojmoj ?????? (odvisno od financ naslednje leto). 4 1 2
DAMI34 Objavljeno September 27, 2021 Avtor Objavljeno September 27, 2021 pred 1 uro, KARMEN1 pravi: Po "tehtnem" premisleku, je padla odločitev: Mogoče bo mojmojmojmoj ?????? (odvisno od financ naslednje leto). sam ti bi lahko prešaltala že na ZH2 1
Shillien Objavljeno September 27, 2021 Objavljeno September 27, 2021 pred 45 minutami, Kawasaki_rider pravi: Sedaj voziš Z650? Ce sprasujes karmen1 vozi z900 2 1
KARMEN1 Objavljeno September 27, 2021 Objavljeno September 27, 2021 pred 56 minutami, Kawasaki_rider pravi: Sedaj voziš Z650? Z900 ☺ 1
DAMI34 Objavljeno September 28, 2021 Avtor Objavljeno September 28, 2021 pred 15 urami, KARMEN1 pravi: Z900 ☺ profitiraš elektroniko, povečano varnost v slabih pogojih. (absolutno dobrodošlo) TC, programe vožnje, pa barvno televizijo pod nosom (povezljivost s telefonom, ki je neuporabna razne če te zanima telemetrija mopeda). Vse ostalo je identično. Se morava 1x dobit, da ti dam SXa..z900 si prerasla 1 1 1
Shillien Objavljeno September 28, 2021 Objavljeno September 28, 2021 pred eno uro, DAMI34 pravi: profitiraš elektroniko, povečano varnost v slabih pogojih. (absolutno dobrodošlo) TC, programe vožnje, pa barvno televizijo pod nosom (povezljivost s telefonom, ki je neuporabna razne če te zanima telemetrija mopeda). Vse ostalo je identično. Se morava 1x dobit, da ti dam SXa..z900 si prerasla Pa vzmetenje in zavore 1 1
DAMI34 Objavljeno September 28, 2021 Avtor Objavljeno September 28, 2021 pred 3 minutami, Shillien pravi: Pa vzmetenje in zavore kaj pa baba ve ja, je mal več posodobitev, ma vzmetenje je samo malce revidirano, pa zavore tudi. Z ozirom da vozim marsikaj, nisem mel nekih hudih pripomb na vzmetenje niti ne na zavore, edin grizle bi lahko tako mnogo bolj..ma to je bolj osebna preferenca. Se pa strinjam, vsak detajl se pozna in pripomore k kvaliteti. 1
KARMEN1 Objavljeno September 28, 2021 Objavljeno September 28, 2021 pred 20 urami, DAMI34 pravi: sam ti bi lahko prešaltala že na ZH2 Predrag je....... Če bi mi Tomaž zrihtal rabljenega, pa...........? pred 1 uro, DAMI34 pravi: profitiraš elektroniko, povečano varnost v slabih pogojih. (absolutno dobrodošlo) TC, programe vožnje, pa barvno televizijo pod nosom (povezljivost s telefonom, ki je neuporabna razne če te zanima telemetrija mopeda). Vse ostalo je identično. Se morava 1x dobit, da ti dam SXa..z900 si prerasla Ne mi ti s takimi, ker vem, kako se to konča ???. Ampak hvala, ker mi zaupaš ?. 1
DAMI34 Objavljeno September 28, 2021 Avtor Objavljeno September 28, 2021 pred eno uro, KARMEN1 pravi: Predrag je....... Če bi mi Tomaž zrihtal rabljenega, pa...........? Ne mi ti s takimi, ker vem, kako se to konča ???. Ampak hvala, ker mi zaupaš ?. sej če sem pošten, je vprašanje kok bi ti sedel, je z900 prekleto bolj "igračast" 1
KARMEN1 Objavljeno Oktober 1, 2021 Objavljeno Oktober 1, 2021 Na Elisi bodo naročila sprejemali nekje do konca decembra, ker bo čakalna doba nekaj mesecev ?
DAMI34 Objavljeno Oktober 1, 2021 Avtor Objavljeno Oktober 1, 2021 pred 2 urami, KARMEN1 pravi: Na Elisi bodo naročila sprejemali nekje do konca decembra, ker bo čakalna doba nekaj mesecev ? zmanjkali čipi 1 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 6, 2021 Avtor Objavljeno Oktober 6, 2021 Ob 1. 10. 2021 ob 15:47, KARMEN1 pravi: Na Elisi bodo naročila sprejemali nekje do konca decembra, ker bo čakalna doba nekaj mesecev ? skoči do Špana, mogoče ima Neva kake drugačne info 1
Tedybear Objavljeno Oktober 8, 2021 Objavljeno Oktober 8, 2021 Ob 28. 9. 2021 ob 21:12, KARMEN1 pravi: Za mojo vožnjo je idealen ?. A nebi raje Z900RS. Tisto je všečno, tole pa...kr neki.....?
KARMEN1 Objavljeno Oktober 8, 2021 Objavljeno Oktober 8, 2021 pred 5 urami, Tedybear pravi: A nebi raje Z900RS. Tisto je všečno, tole pa...kr neki.....? Ni v mojem stilu ?. Ta krneki je pojem lepote motorja ?. 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 8, 2021 Avtor Objavljeno Oktober 8, 2021 pred 5 urami, Tedybear pravi: A nebi raje Z900RS. Tisto je všečno, tole pa...kr neki.....? retro je lep, ne bom reku da ni, ja pa na novi osnovi in je samo šminka. Retro, če bi ga mel za 2x na leto na kafe, bi zihr kupil obnovljenega oldija. 2
Shillien Objavljeno Oktober 8, 2021 Objavljeno Oktober 8, 2021 pred 1 uro, DAMI34 pravi: retro je lep, ne bom reku da ni, ja pa na novi osnovi in je samo šminka. Retro, če bi ga mel za 2x na leto na kafe, bi zihr kupil obnovljenega oldija. bom pa jaz, ne da ni lep, je zelo grd! 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 8, 2021 Avtor Objavljeno Oktober 8, 2021 pred 6 minutami, Shillien pravi: bom pa jaz, ne da ni lep, je zelo grd! vsake oči majo svojega malarja. Izgleda, da pritegnejo s tem dizajnom še kaega kupca, drugače ne bi 2022 uvedli še 650RS Par plastik zamenjajo, analogne števce in je. RS caffe je pa že jebozoven + odlična ciklistika, sprejemljive zavore, kaj češ več, ni pa poceni več.
Shillien Objavljeno Oktober 8, 2021 Objavljeno Oktober 8, 2021 (popravljeno) pred 4 minutami, DAMI34 pravi: vsake oči majo svojega malarja. Izgleda, da pritegnejo s tem dizajnom še kaega kupca, drugače ne bi 2022 uvedli še 650RS Par plastik zamenjajo, analogne števce in je. RS caffe je pa že jebozoven + odlična ciklistika, sprejemljive zavore, kaj češ več, ni pa poceni več. sej vem je bil moj poste bol zajebancija kot resnica, vem da se folku to dopade, meni osebno pa je ta oblika motorja res grda. je pa tudi res da so mi načeloma bol kot razne retro varijante všeč moderne oblike motorjev. če bi lahko izbiral med gratis z900 in z900rs caffe bi vzel navadno, pa mi je vseeno za une dodatne 3k€ Popravljeno Oktober 8, 2021. Popravil Shillien 1
KARMEN1 Objavljeno Oktober 8, 2021 Objavljeno Oktober 8, 2021 Meni so bolj všeč sodobne oblike, ostri robovi, brutalen videz. 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 8, 2021 Avtor Objavljeno Oktober 8, 2021 pred 5 minutami, Shillien pravi: sej vem je bil moj poste bol zajebancija kot resnica, vem da se folku to dopade, meni osebno pa je ta oblika motorja res grda. je pa tudi res da so mi načeloma bol kot razne retro varijante všeč moderne oblike motorjev. če bi lahko izbiral med gratis z900 in z900rs caffe bi vzel navadno, pa mi je vseeno za une dodatne 3k€ dejansko tudi jaz obožujem novo, nove dizajne, ledice itd.....tam pa tam je pa kak retro dobro zapisan tudi pri meni. Prejle sem hotel povedati, da za retro filing, rabiš retro motor, trda sklopka slabe zavore, zvijanje, pa dreeet se mora..ampak je pa prav poseben filing. Takrat te prime da bi dal kako Mad Max čelado, al pa celo usnjeno na betico, pa se zafural. V kavbojkah itak. Mogoče sem še najbolj slinast na TopGun ninđo..mokre sanje iz mladosti GPZ900R, ker smo že v 900 temi. 2
apirko Objavljeno Marec 15, 2022 Objavljeno Marec 15, 2022 Če koga zanima, prodajam tavisok "ergo" vozniški sedež za Z-ja letnik od 17-20, mogoče paše tudi na novega, pa kitajski zadnji sedež. Našle bi se pa še ročke za sklopko in prednjo zavoro, pa še kovinska zaščita za agregat v titanium barvi. To je viška, ker se ne bo prodalo z motorjem. Time to move on, moj Z se prodaja...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se